THAILAND!!!

Nu bär det verkligen snart iväg. Så spännande. Så långt borta. Så nytt. Sitter på Arlanda utanför Gate F58 nu i förväntan. Thailand, jag fattar inte. Ska jag verkligen dit? Det är ju bara såå fint där, och priserna, billigt och bra! Ne, jag förstår inte, kommer inte att förstå det heller. Ne nu ska jag och min Älskade gå in i planet :D

I feel like White today

Oj oj vilken dag alltså.. Den började med att jag åkte med min kära vän Ailin  till optikern för jag skulle kolla synen. Köpte brillor för 2500:- och sedan bar det av till "storstan", ca 10 mil bort för hon skulle köpa en bärbar dator. Och vilket väder vi haft, regn, regn och regn. När det var klart och "betart" var vi påväg hem igen, sa till Ailin att det här var nog den snabbaste gången som jag varit här. Efter ett tag vände vi och åkte tillbaka, så var det min tur. Kan man kalla det impulsköp eller vad? Vi kom därifrån med varsin dator, hennes dock i några storlekar större, skitsnygg! Jag: en vit 8,9" Eee PC ASUS, tihi. Min FÖRSTA dator :D det hade jag inte räknat med då vi åkte iväg, nejnej.
Senare ikväll när jag skulle hem, hem hem alltså så började min kära Bubbla krångla. Den kunde inte heller ha valt att stanna på ett mer passande ställe om inte alldeles strax efter rondellen, gah. Men den stannade då inte i rondellen så det får jag vara glad över, då hade jag verkligen dött! Men där satt jag, ovetandes om vad jag skulle ta mig till med inga pengar på mobilen. Men så kom det snäll en gosse och bogserade upp mig till macken. Pappa kom och kikade lite men vi blev inge klokare av det, efter ett tag så startade i alla fall min lilla kämpebil och jag började åka hemmåt längtandes efter att få sätta mig och knappa på min söta lilla dator. Jaha, efter ca halva vägen dör bilen igen, och mörkt var det och på en enfilig väg stod jag. Efter ett tag kom jag ju faktiskt på att jag kunde sätta ut varningstreangeln. Men det hände inte mycket, speciellt inte med de lastbilar som svischade förbi. Jag trodde jag skulle dö, hela bilen "svajade". Som tur är så har jag en sådan bra pojkvän som ringer till mig och fyller på mitt kontantkort, och sedan kommer han och hans far till undsättning. Fast det hade de egentligen behövt göra, för då startade bilen och den tog sig hela vägen hem igen.
Nu har jag suttit här i sängen ett tag och pillat på min nya dator, och faktiskt till och med skaffat mig en blogg. Nya uppdaterade Frida? Skulle nästan tro det. Men nu börjar klockan närma sig sova tycker jag så jag får styla till min sida någon annan dag, imorn kanske :)

NORGE 8/8 STOCKHOLM 21/8
THAILAND 31/8 USA 22/9

Välkommen till min nya blogg!

Ja, då har även jag bestämt mig för att skaffa mig en blogg. Det ska bli spännande, kanske. Vi får väl se var som sker här. Än så länge ser det väl inte så himla fint ut här på min sida men det kommer ordna sig. Får se hur mycket tid jag har imorn, säkert alldeles för mycket, eller ingen alls. Aja, nu ska jag ta mig min skönhetssömn, så jag orkar hålla igång imorn med!

Här har ni i alla fall min nya, första blogg!

RSS 2.0