Lördag 30/5

Saker och ting är verkligen upp och ned nu.

Nu ska jag ta och kila till min engelska och sen träffa Nathalie. Ikväll ska vi se på bio, "Drag me to hell", kan bli spännande!


Hmm

Det var nåt jag tänkte på, tror jag, men så glömde jag bort det när jag loggade in. Nåväl. Det mullrar lite här, det tycker Frida om, fast ska det åska så kan det få göra det på riktigt! Mhm!

Känns som flickorna har sovit jättelänge, som om klockan är jättemycket, men det är den inte. Skönt. Fast ändå vill jag att den ska vara mer så jag får sluta snart!
Men jag har inte en aning om vad jag skagöra med flickorna då de vaknar. Ska fråga dem om de vill bada.




Fredag 29/5


Haha, från förra helgen, jag gillar bilden :-D


I går kväll kom som sagt Dani förbi, klockan halv elva. Satt vi ute och pratade i typ en timme och tjugo minuter. Var riktigt skönt ute, och det kändes bra att få prata av sig lite. Så gjorde vi en varför- respektive varför inte - jag-ska-stanna-kvar-här-i-USA-lista. Enligt listan ska jag stanna, blev 8-4. Så här ser den ut:


Vi får se hur det blir, men jag boorde nog, stanna...

Så sa Dani något smart igår med. Att jag borde förlänga i ett år i stället för tex 6 månader. För om jag skulle vilja vara kvar längre är jag ganska körd i så fall, och om jag förlänger i ett år och vill åka hem tidigare är det ju bara att jag gör det. Nåja, jag har som sagt inte bestämt mig än. Har ett tag kvar att tänka.

I går började det regna och mullra på som bara den ett tag. Vi var ute på verandan och flickorna fick klä av sig och springa ut i spöregnet. Det tyckte dom var hur kul som helst. Speciellt Alice, ojoj, hon kunde inte stå still. Hon hoppade, dansade, skrek och skrattade. Och blev sur när det slutade regna. Så sött!

Helgen börjar få lite planer. Fast kvällen är inte helt bestämd än. Blir i alla fall träning med Dani. Så frågade hon om jag ville med ut, men då är ju problemet att jag har min engelska på lördag morgon, jag vet inte hur jag ska göra. Jag tror jag skulle kunna klara det, men imorse när klockan ringde kände jag att åh vad skönt det skulle vara att sova "ut" och därmed vet jag inte om jag ska gå ut eller inte. I så fall blir det ju inte många timmars sömn, men det brukar det ju inte bli i alla fall. Vi får la se :-)
Och i morn efter min klass ska jag käka lunch med Nathalie. Så på kvällen blir det kanske bio, pyjamasparty ("med massa nyttigt vatten") och på söndag sol och bad i "deras" pool. Kollade upp vädret på söndag och som det ser ut i dag så ska det vara sol och rätt lagom varmt, hoppas dom har rätt! :-)

Ne nu är det nog dags för mig att kila. Har lasange i ugnen (färdiglagad), och snart är det dax att åka och hämta Alice på skolan!

Åh, snart helg! Och till veckan kommer Emmas föräldrar igen. Och Sharon fyller år på tisdag. Och Noah har sitt dop nästa söndag. Och jag har ledigt mer än halva nästa vecka. Kan bli skönt, trots att jag inte har nå direkta planer :-)

Torsdag 28/5

I dag har varit en riktig tänkar dag, då jag verkligen inte blivit nå smartare. Fattar inte hur jag kan tänka så himla mycket utan att bli nå smartare, tror jag tänker för mycket, så ingenting kommer ut. Allt fastnar liksom någonstans. Kan ingen bara säga att: gör så här, fär det är det du vill och gör du så så kommer du inte ångra dig... Men, det är bara jag som kan bestmma, jag vet. Men det är, ursäkta mig, men fan så himla svårt. Kanske ska säga vad allt handlar om med, i fall ni inte fattar det, alltså i fall jag ska förlänga eller inte. Ibland känner jag mig rätt så säker att ja jag vill, och ibland, som i dag känns det som att det bästa kanske vore om jag åkte hem direkt efter att mitt år här är slut. Kommer jag hem nu känns det som att det kommer kännas som att ingenting direkt har förändrats, men kommer jag hem senare känns det som att det kommer kännas som att jag inte längre tillhör den där staden, jag är bortglömd och kommer hem och ingen tycker att jag är jag och bla bla.. Kommer det vara så? Kommer mina vänner fortfarande vara mina vänner när jag kommer hem, om jag stannar i mer än ett år?
Alltså, när jag inte jobbar så känner jag att jag typ hur lätt som helst skulle kunna förlänga, men då jag jobbar så känner jag mig ganska done. Men om jag förlänger och hittar en familj med tex ett eller två äldre barn känns det inte som att det kommer vara lika jobbigt (självklart kan man aldrig veta), men jag kommer inte jobba lika länge heller, eftersom jag egentligen jobbar mer än vad jag får, och det tänker jag inte göra igen sedan. Enda anledingen till att jag låter det gå nu är för att jag tjänar mer och det gillar jag!
Hur som helst, nu börjar detta komma lite ut spår.. Jag vet inte vad jag ska göra. Och tänk om jag skulle stanna ett till år, då kommer ju Charlie vara nästan fyra år, obegripligt. Och han kommer inte komma ihåg ett skvatt av mig och han kommer vara blygare än någonsin och jag vet inte vad. Fast, det är ju sånt som kommer gå över, jag menar, se bara på det jag åker och gör nu. Efter några dagar kommer vi väl vara bästa kompisar igen?!
Snälla, kan folk ge mig råd?! Dax för mig att vara lite egoistisk sa en Nära vän till mig, tyckte jag lät kul. Men samtidigt har jag ju varit det i ett år nu, eller? Och jag vet att jag borde ta chansen när jag väl har den, men jag har ju haft och tagit chansen i ett år nu!
Åh, vad göra?!

Ne nu måste jag slita mig, klockan är tjugo över tio och Dani kommer komma förbi en sväng snart. Hade egentligen tänkt att hoppa i säng för länge sen men ja, kan ju bli skönt att sitta och parat av sig lite, i stället för att bara skriva?...

Hade tänkt träna idag. Men så blidde det inte, efter att ha stått och väntat på bussen i ca 15 min. gick jag hem. Hade kunnat väntat längre, men kände mig trött och inte alls manad att träna. Gjorde ändå en sån bra workout igår så det gör inget. Och imorn blir det träning med!

Ne, tack och bock för mig i kväll. Och snälla, ge mig råd!

Onsdag 27/5

Tankar virvlar i mitt huvud.. Tankar på förlängning.. Så, då hade jag det sagt. Första gången jag kan uttrycka mig om det. Egentligen är det väl inte bara tankar längre, då jag skrivit åt min LCC och sagt att jag vill förlänga mitt år, i 6 eller 9 månader, vet inte riktigt än. I Kalifornien. Dock kan kan det vara svårt att hitta familj där då det är så många som vill dit, men jag skulle nästan kunna tänka mig att söka i Florida med. Vi får se hur det hela slutar.. Känns, konstigt. Blandade känslor då jag gör en person som står mig nära så himla ledsen..
Jag är vekligen hemskt ledsen Kenneth över att jag har gjort sig så ledsen och besviken, men jag har chansen och måste ta den. Jag vill verkligen inte att du ska behöva vara ledsen och sårad. Förlåt så hemskt mycket. Finns inte ord till hur tacksam jag är över att ha en som dig, som väntar och väntar och väntar. Du är mer än guld värd, min stora lilla guldklimp!
måste säga att jag för ett tag sen inte hade en tanke på att förlänga, men på sista tiden har även dessa tankar kommit smygandes på, ju kortare tid det börjat vara kvar. Men det blir nog bra tror jag!
Jag vet mer vad jag vill ha, jag vill ha en helamerikansk familj, ett eller två barn runt 6-års åldern. Det konstiga nu kommer bli att berätta för familjen jag bor hos nu att jag faktiskt tänker förlänga men inte här i trakterna. Både dom och jag har vetat att jag ska hem när mitt år är slut, så de har ju hittat en ny au pair. Fast jag är glad för det, för då blir det ju ändå lättare på något sätt att berätta eftersom jag inte direkt vill stanna här då det är s himla mycket jobb :-P Undra vad dom säger, undra när jag ska berätta det, hmm. Nåja, känns spännande. Fast det är ju rätt länge kvar här, men just nu känns det som det bara typ skulle bara en månad kvar eller något.
Hur som helst, nu vet alla det, om mina tankar på att stanna ytterligare ett tag. Det hade man inte kunnat tro innan jag for vah?! ;-)
Och igen, förlåt så hemskt mycket älskling!

Dagen har varit okey. Bortsett från allt det här pratet mellan Kenneth och mig och så har jag varit lite trött, hade så hemskt svårt att somna igår då alla de här tankarna for runt i huvudet! Men ändå efter att jag sagt det i dag så kändes dagen lite lättare, för att jag hade det sagt liksom.

I kväll kommer det bli träning med Dani. Cardio och sen simning! Kommer inte hinna med någon middag men det går säkert bra ändå!

Ne snart blir det nog dax att hämta flickorna. Hoppas eftermiddagen går fort ;-)

Semester

Försöker komma på nå semesterplaner här, men det går inte så bra. Fick ju reda på i dag att jag ska ha min sista semester-vecka nästa vecka då Emmas föräldrar kommer på besök igen, för Noah ska döpas nästa söndag, den 7:e! Men så får jag bestämma om jag vill ha ledigt hela nästa vecka eller om jag vill ha tre dagar och spara två dagar till i augusti. Jag vet inte hur jag ska göra, men det lutar åt att dela upp det så jag får en lång-helg i augusti! Men då kommer vi ju till den punkten vad jag ska göra. Jag menar, jag vill ju inte bara sitta här och hecka när jag har ledigt, jag vill ju ut på nå skoj, men nu är det ju så snart så det finns ju liksom inte någon direkt tid för att planera någon resa eller så + att jag heller inte har sparat nå pengar för nå sånt än.. Nåväl, det dyker säkert upp något. Vill verkligen ta en tripp till Californien, eller till någon strand! Men, hinns det inte med så har jag ju sista månaden med att åka till något ställe som jag vill! Åh jag vet inte vad jag ska göra. Förslag? Kommer vara ledig i fem dagar (helgen inräknad)!

Dagen har varit regnig, men i eftermiddag lyckades vi ta oss ut på en liten cykeltur. Inte jag då men tjejerna cyklade. De har verkligen blivit duktiga sen i höstas då de fick cyklarna, speciellt Alice!
I förmiddags gjorde jag i ordning trolldeg som vi kletade lite med och sen fick den åka in i ugnen i dryga timman! När flickorna vaknat efter deras middagslur var det första de villa göra att måla leran, så vi sysslade med det ett tag innan vi gick ut.
Så här blev resultatet:


En larv som jag gjort och målat, väldigt kreativt vah?! :-P



Claras grejor som hon målat!



Och Alices saker som hon målat!

Bilder

Som jag lovade så skulle jag ju lägga upp bilder i dag från helgen, so here we go:

Lördag:


Min underbart goda glass!



Nathalie njuter av sin goda glass :-D



Jag och min Darling!



I väntan på bussen som skulle ta oss dit teatern ägde rum!



Det var tur i alla fall att vi hade kul medan vi väntade på bussen, vi blev så där allmänt flummiga!



Precis..



Söndag:


Haha, här sov jag och Dani natten mot söndagen, jag i överslafen!



Vi åkte över en rätt lång bro på väg till stranden..



Stopp för toabesök! ... Karo!



Tanja och Karo



Och så även lite äta innan vi drog vidare, frukt- och potatissallad!



Karo



Tanja



Dani



Vi här bak i bilen



Så kom vi tillslut fram och promenerar här på väg till stranden



Skön sand :-D



Jag vet, det ser grått och trist ut men det var mycket skönt och inte det minsta trist!



Karo och Dani



Jag, Karo och Dani



Vattnet var lite småkallt



Men jag och Dani vågade oss ut



Kalla och hårdhänta vågor, och en knubbig pojke :-P



Mys på stranden



Kolla runt lite



På vägen hem stannade vi på donken för att käka lite glass ^^




Skrapsår på benet :-P



Köpte en fotlänk :-)



Nya inköp: tofflorna köptes på lördagen och jag älskar dom! koftan och puzzlet på söndagen och den vita koftan igår!



Det här puzzlet ser väl skojsigt ut?! :-D

Måndag 25/5

Helgen har varit toppen! En lång och skön helg, eftersom jag har varit ledig i dag! Känns som det har varit söndag i dag, det är skönt. Ah, bara fyra dagar kvar och sen är det helg igen ;-)
Hur som helst, tillbaka till helgen och varför den varit så bra!
Fredagkväll: det blev träning med med Dani och sen bio. Vi såg på "Night at the museum" tvåan alltså! Den var väl okey. Rätt rolig då och då, men jag har sett bättre!
Lördag: Först engelska (nu har jag bara sex veckor kvar och sen bör jag vara klar). Så mötte Nathalie upp mig och vi åkte hem till mig och käkade lunch och så. Sen åkte vi in till Chinatown för att mumsa glass från Häagen Dazs. Så gick vi och satte oss på en trapp i värmen och smaskade så gott! Sen gick vi och letade efter en mataffär för jag skulle köpa frukt och det tog ett litet tag, så när vi var klara var det dax att åka för att kika på teatern, "A Swedish Tiger", igen. Den var riktigt bra den här gången med, även fast vi lyssnade lite mindre, och så gjorde dom en del nya saker. När teatern var slut sa Göran "Where are my swedish friends?", och det var ju oss såklart han menade. Så snackade vi lite, han sa åt oss att komma med backstage, haha, och ja, vi pratade ett tag. När han och hans spelarkompis slutligen skulle gå och ta sig ett glas (jag stod och pratade i telefonen) så kom han för att krama hej då, så fick man även en svettig puss på kinden. Ni ska bara veta vad svettig han blir där på scenen, ojojoj, helt igenomdränkt, typ. En vild teater!
Sen var det dax för mig att ta mig in till Bethesda så fort som möjligt för jag skulle åka med Dani någonstans i Virginia, till hennes kompisar för vi skulle sova hos en av dem.
Söndag: Upp klockan 6.30 för vi skulle åka till stranden, Rehoboth Beach i Delaware! Det var jag, Dani, Tanja och Karo. Alla från Tyskland utom jag. Men dett gjorde ju inget, de är bra på att prata engelska med varandra! Alla de har ju varit här rätt länge, 2-3 år eller så. Var en rätt lång bilresa, men vi kom fram efter kanske ca 3 timmar eller så. Vi hade ju kunnat haft bättre väder, men det var varmt och skönt och det regnade ju inte. Var molnigt men det gjorde inget. Tror det bara var bra för annars hade man brännt upp sig! Har fått bikini ränder ändå :-) Det var alldeles lagom varmt ute, man svettades inte då man låg och solade och man frös verkligen inte. Så det var jätteskönt! Vattnet i Atlanten var dock rätt kallt men vi badade ändå, eller i alla fall jag och Dani! Har fått en del skrapsår på mina ben efter att ha åkt under vattnet på grund av vågorna, haha! Men kul hade vi. Var jättemysigt där! Ett tag gick jag och Dani omkring för att kolla i affärerna som låg uppe ovanför stranden, och det bästa av allt var att det var tax-free, annars överallt annars här i landet måste man ju betala extra på det man köper, vilket är lite drygt.. Jag köpte i alla fall en rosa kofta och ett 750-bitars puzzel med tecknade katter på. Vet dock itne när jag ska bygga det, typ när jag kommer tillbaka till Sverige igen!
Sen åt vi i alla fall hamburgemiddag på ett ställe som heter Five Guys, var mumsigt! Och efter maten bar vi av hemåt igen, med ett stopp på McDonald's för lite glass.
När vi kom tillbaka till Tanja som vi sov hos bestämde vi oss för att bada i "hennes" pool, trots att klockan var rätt sent, men det var fortfarande varmt ute. Det var mysigt, och skönt. Vi höll på att hoppa och tönta oss en massa, och det var så himla styggt att Karo badade naken och höll på hoppa från trampolinen och så, haha! Vet inte hur länge vi badade, men vid ett tror jag att jag och Dani åkte hem till henne i Bethesda och vid klockan två somnade vi gott!
Åh, var så skönt och kul att vara på stranden!
I dag, måndag har vi väl inte gjort så mycket. Vi sov till ca klocakn ett, tjugo över ett. Snacka om skönt att sova ut! Vad har vi gjort i dag egentligen? Vi åkte och hämtade träningskläder åt mig, vi åkte en sväng till Montgomery Mall och jag inhandlade en tunn, vit, mysig kofta från Macy's, värsta kanonpriset. Den kostade från början 29 dollar om ja minns rätt, och jag fick den för typ 5! Sen blev det en smoothie för mig med. Sanne, du vet den där asgoda super fruit smoothien. Och den smakade lika bra den här gången med!
Sen åkte vi hem till Dani för hon behövde jobba ett tag, vi tog flickan som hon tar hand om (och pojken) till hennes simskola. Senare vid halv åtta bar det av till gymet. Känns skönt. Sen blev det macka på Starbucks.

Ne oj vad tiden har runnit i väg! Var dax för sängen för länge sen, typ. Har inte tid till att lägga in bilder nu så det får bli ett litet bild-inlägg i morgon i stället (i morgon för mig, lite senare i dag för er där hemma i Sverige)!

Godnatt och herrå!


Just ja!
Såg även delfiner igår. Fast bara ryggen på dem. Haha jag trodde först det var en haj som simmade när jag såg ryggfenan, men så var det i alla fall tydligen delfiner. Det var kul! :-)

Fredag 22/5 ÅTTA MÅNADER...

Ändrade planer för kvällen, igen. Blir träning ändå, och bio! Kommer det väl bli lika sent som vanligt i alla fall :-P Men det går nog bra ändå! :-)

Nu ska jag ta en liten nap så jag piggnar till lite, så ska jag vika sista tvätten sen, kanske duscha och packa ihop lite!



... alltså
bara fyra månader kvar här i staterna. Nu känns det som att tiden börjar gå undan. Jisses, snart ska jag ju hem! Måste säga att jag har blandade känslor.

Nåväl, jag sitter här vid köksbordet med en sovandes Noah i bilbarnstolen. I dag var första gången som jag tog med honom på en åktur i bilen. Både Emma och Earl jobbar i dag och Sharon tog med sig Clara till hennes förskola och jag fick alltså ta med mig Noah när jag skjutsade Alice. Och han har sovit länge nu, vi har varit hemma i över en timme. Men det är bra, har jag fått lite saker gjorda, som putsning av mitt halsband och vikt tvätt. Har bara en maskin tvätt kvar att vika. Men den får jag nog spara för Noah vaknar nog vilken sekund som helst skulle jag gissa på, och jag vill ju som passa på lite att sitta här. Hade egentligen tänkt ta med han på baksidan och sitta ute lite, men eftersom han aldrig vaknar vet jag inte om det kommer bli så :-P Än är dagen väldigt lugn!

Helgen blir nog inte lika lugn då den är rätt fullspeckad. Vet egentligen inte om jag gillar att ha så mycket planerat men det blir nog kul! Känner mig lite stressad, måste packa lite, måste kolla hur mycket allt kommer kosta med bilresan dit och så, samtidigt som jag måste spara pengar, samtidigt som jag inte har så mycket över sen förra lönen, men det ordnar sig, jag har ju pengar men vill helst inte behöva ta av mina sparpengar!
I kväll hade jag tänkt träna men jag tror jag skippar det så jag kommer i säng tidigt och bara har en lugn kväll. I morgon, lördag, har jag engelska och sen ska jag träffa Nathalie. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på på dagen men senare på eftermiddagen blir det väl middag ute och sen teater igen! Efter teatern ska jag helst ta mig till Danis kompis hus (tror jag blir upp-plockad) för då ska vi sova där för vi kommer åka tidigt till stranden på söndagmorgon, då bilresan kommer ta något i stil med 2-3 timmar beroende på vart vi ska, om det ens är besämt än :-P Antingen Ocean City eller någonstans i Delaware. Så kommer jag väl komma hem på måndagen, så det kommer inte bli mycket uppdatering i helgen!

Oj nu fick jag en vaken Noah här. Måste kila!

Ha en toppenhelg alla :-)

Torsdag 21/5

Gud vilken fin dag vi har i dag! Runt 25-26 grader, molnfritt och solen skiner skönt (ganska uppenbart att solen skiner då det är molnfritt men ändå). Så behagligt ute. Hela förmiddagen efter att jag hade skjutsat Alice till skolan har jag, Earl, Clara och Noah varit ute! Vi var på baksidan och satt i gräset, lyssnade på lite musik från Earls iPod, sen drog vi fram vattenslangen och busade lite med den. Vi var ute i i alla fall två timmar! Och jag sitter även ute nu, i skuggan med en sovandes Noah i famnen. Jag har försökt att få han att sova själv, men han har vaknat upp bara etfer ett litet tag så, nåja. Jag tog även i dag en liten middagslur med honom sovandes på bröstet :-) Somnar rätt bra och skönt då han ligger där, fast den här gången vaknade jag halvt upp efter att drömt något och det jag kunde knappt andas. Förmodligen för att min hjärtrytm kommit ur balans eller något liknade efter drömmen + Noah som tyngde :-P

Även i kväll blir det träning. Och så blev jag tillfrågad av Dani att åka med till stranden på söndag, och även sova över där. På måndag har vi ju röd dag här i landet då det är memorial day. Gud vad skönt! Dock känns det inte som att jag den här helgen kommer ha tid till att vila ut mig heller. Men otroligt skönt att få en dag längre helg :-)

Onsdag 20/5

Sitter på min säng och känner mig väldigt trött, som vanligt ungefär :-P Väntar på att Earl ska bli klar med något på datorn så ska vi se på en film sen! Kan ju va trevligt.

Vi har väldigt fint väder idag, blå himmel och inte för varmt. Jag borde egentligen sätta mig ute, men jag orkar inte.

I kväll är det träning som gäller, kan bli skönt, i alla fall känns det alltid bra efteråt. Om man har gjort ett bra jobb!

Tisdag 19/5

Tisdag, och det känns som onsdag. Igår kändes det som fredag, jisses, fast när jag visste att det omöjligt var det så kändes det som det var tisdag. Det är jobbigt när man lever en dag i förväg, veckan känns ju som mycket längre då ju!

Det blev ändrade planer ikväll och därmed cheesecake factory ikväll istället för imorgon, med Nathalie :-) God mat och mycket surr. Vi var där i hela en och en halv timma, tiden verklgien bara rann iväg, men det var en mycket trevlig kväll! Så skönt att prata av sig, dock blev det väl inte mycket klarare för någon av oss, i alla fall itne för min del, men det är skönt. Även fast det är svårt att sätta ord på allting!
Nåväl, kvällen avslutades med en liten promenad och sen lite mera snack på en bänk, sedan drog vi oss hemåt åt varsitt håll. Man måste ju tänka på att det finns en morgondag med som man ska orka! Men vi ses ju till helgen igen ;-)

Dagen har varit, jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. Förmiddagen bestod av grin, grin och grin. Inte från min sida men från Noahs. Jag försökte med allt kändes det som, men han bara grinade, precis som om jag misshandlade honom, Undrar om han hade magknip eller något, men jag gav ju honom gas"medicin". Eftermiddagen var bättre, bättre än igår. Och när flickorna vaknat och efter att de gjort pizza med Sharon gick jag ut med dem. De lekte med grannbarnen som för övrigt är tvillingar.
Jag har varit hur trött som helst idag! Somnade med Noah på bröstet idag sista stunden innan flickorna bestämde sig för att vakna. Det var så skönt och välbehövligt!



Precis blivit serverad den goda maten!



Självklart måste man äta cheesecake med, så vi delade på en jättemumsig!



Innan våra vägar skildes åt. Kan för övrigt inte riktigt förstå mitt hår, det har ju blivit jätteljust, och det var jättemörkt! Alltså, det var mörkare än min riktiga hårfärg och nu är det ljusare, och det är inte slingorna som lyser igenom för dom sitter inte så långt upp :-P Jag fattar väl egentligen vad det beror på, men ändå inte liksom..

Måndag 18/5

Uppdatering.

Okey, måste säga att det känns bättre nu. Efter att ha snackat lite över telefon med min darling så känns det bättre. Min telefon (usa-telefon) suger verkligen, man kan inte prata i mer än några minuter innan batteriet är slut - värdelöst! Hade gärna pratat längre. Men, på onsdag blir det, våran romantiska? middag, på the cheesecake factory. Haha, Lie, serisöt, ofta vi ska dit på en onsdag, fast, det är ju lill-lördag ;-) Då kan vi snacka mer!
Sen så vart det ju även träning på gymet med Dani ikväll, vilket även det har gjort att det känns lite bättre. Blir även träning imorn med. Dock ingen simning.

Ne nu kallar sängen, ifall jag ska orka med morgondagen bättre än den här dagen bör jag nog lägga mig typ, nu!



Okey,
det är ingen större grej, men jut nu känns det bara så jobbigt. Känner mig helt slut i huvudet. Jag vill inte jobba så här mycket!

Need to talk to you Nathalie, my dear friend!

Söndag 17/5

I natt har jag haft Nathalie hos mig! Var rätt länge sedan hon sov hos mig :-P Vi var i alla fall ut igår. Även fast inte kvällen blev som planerad så vart den rätt bra i alla fall. Bortsett från att det brjade regna i lagom tid tills att vi skulle gå ut, och sen höll det i sig några timmar, men vi fick ju låna ett paraflax så det var ju lugnt! Hur som helst, först var vi hemma hos mig och gjorde oss i ordning och sen hämtade Dani oss och så åkte vi hem till henne i dryga timman, sen behövde jag och Nathalie kila till metro stationen för vi skulle möta upp några stycken, som vi inte träffade :-P Så skulle vi åka till ett ställe där Ibiza bar ligger, och på vägen dit blev jag sååååå kissnödig. Aldrig i livet har jag varit så himla kissnödig som jag var igår, det var fruktansvärt. Jag började nästan gråta, fick hålla mig med all min kraft. Jag svettades och frös. Vi var tvugna att hoppa av på ett ställe och se om det fanns någon toa, så gick vi på en CVS butik och frågade var närmsta offentliga totalett fanns. Så sa ca ett block iväg, och jag höll på dö, och han såg nog på mig att det var riktigt illa, för nästa sekund sa han typ, eller, blabla(namn) kan du visa var toaletten är. Haha, så fick vi gå på toa. Och det var det skönaste någonsin, verkligen som en ny människa sen!
Hur som helst, vi fortsatte våran tripp till dit vi trodde det var. Och vi letade och vi frågade men ingen visste var Ibiza bar låg. Till slut när ett par kompisar plockat upp oss och vi kom fram var klockan så mycket så inträdet var mycket dyrare, så kvällen slutade på ett annat ställe närmare hemåt, men det var trevligt det med. Och jag måste ju tillägga att vi var verkligen helt fel ute gällande metrostoppet, bättre lycka nästa gång!
Så kom vi hem kring tjugo i fem, eller vi la oss kring då i alla fall.

Och i dag klev vi upp runt halv tolv. Hade lugnt kunnat sova mycket mer, men man vill ju som inte sova bort hela dagen, och man vill ju kunna somna ikväll med. Så vi klev upp, duschade, käkade frukost, eller lunch, eller brunch eller vad det nu var. Sen satt vi bara ett tag innan vi till slut bestämde oss för att dra in till Chinatown. Vi skulle se på bio, "The Soloist". Men när vi kom fram var det ca 45 minuter kvar innan den började så då gick vi in på Dunkin' Donuts och käkade varsin munk. Sen vart det film, och den var väl rätt okey. Den var ju bra, men rätt sorglig och lite seg tycker jag. Men en sann historia. Efter bion blev det middag, vi hade ju bestämt oss för att prova att äta hamburgare på Fuddruckers. Och jisses, det var himlarns goda hamburgare där må jag säga, inte sista gången jag åt där!

I går hade jag även au pair möte, te party, och Earl fick följa med. Det var väl rätt okey, första gången som jag träffade min nya LCC. Sen när vi ko hem igen satt vi ute på verandan och pratade om lite allt möjligt, hur länge som helst, samtidigt som vi delade på en öl :-)

Just ja, var ju på bio med Dani i fredags och såg "Angels and demons". Den tycker jag var bra, och den var spännande. Dock hade jag lite svårt med att hänga med från början då de använde så svåra ord, men den var bra!

Nu blir det lite bilder:


Jag fick äran att fixa Nathalies hår. Tycker det faktiskt blev rätt snyggt!



På väg till Dani...



Dani!



Lie! Och ja, vi satt nere i källaren, vilket är ett lekrum :-P



Väntar på metro stationen



Min sköna dam!


 



Vi på väg in till Chinatown


 
Namsigt!


 
Såå gott!



Hahaha åh vad kul vi hade!!!



Yeay


 
Så var ännu en rolig och skön helg över, nu är det bara att invänta nästa :-)

Fredag 15/5

Snaart helg! Den här dagen har varit jätteskön! Skjutsade Alice till skolan, kom hem fixade lite tvätt, satt lite vid datorn och passade Noah lite. Clara var ju inte hemma för Sharon hade tagit henne till hennes "förskola". Sen halv tolv blev det till att hämta Alice! Vi kom hem och då hade Clara kommit hem. Jag gav dem lunch - macaroni&cheese och köttbullar med lingonsylt. Och Alice, ojoj vad hon åt. Hon bara åt och åt och åt. Jag är riktigt förvånad över att alla köttbullar gick ner så snabbt, och jag fick fylla på med pasta flertalet gånger. Och hon var så glad! Det var riktigt kul! :-)
Sen blev det sovdax för flickorna och jag vek det sista av tvätten, pratade med mamma och Charlie och på skype och åt sen min lunch. Nu är det bara eftermiddagen kvar och sen är det helg!
Blir till att åka till gymet med Dani direkt efter att jag slutat. Vara där ett tag och vara duktiga och så får vi se om det blir bio sen, kanske "Angels and Demons".

Imorgon har jag min engelska. Sen klockan två (tror jag) har jag au pair möte, vilket blir första gången jag träffar min nya LCC. Sen kommer Nathalie någon gång och så blir det utgång på kvällen i DC. Skoj skoj!
Så ska Nathalie sova hos mig och på söndag blir det till att prova ett hamburgeställe och eventuellt en bio, hoppas pengarna räcker ;-D


ÄLSKAR MIN UNDERBARA KENNETH <3

Torsdag 14/5

Ah snart helg igen, vad skönt! Den här dagen har hittills flytit på bra. Skjuts till skolan vilket alltid får tidena tt rinna iväg lite då jag är i bilen i nästan två timmar (två vändor). Så i dag kom även en tjej för att träffa Noah och Clara (eftersom Alice var i skolan så kunde hon inte träffa henne), för nästa vecka på måndag och tisdag förmiddag ska hon komma och hjälpa till lite. Och tydligen ska hon då ha flickorna och jag Noah. Kan bli mysigt. Undrar hur det kommer gå att hålla flickorna till henne, men det spelar väl egentligen ingen roll :-)

Gårdagen var väl helt okey den med. Lite halvjobbig så där på förmiddagen, men efter att ha umgåtts med min kära vän Nathalie på kvällen och ha fått pratat ut med henne så har den här dagen känts mycket lättare och jag har känt mig gladare, som att, det är väl inte såå jobbigt ändå ;-) Tänk vad det kan göra susen att prata ut med en bra och knasig och rolig vän ;-)
Direkt efter att jag slutat igårkväll drog jag iväg till DC för att träffa Nathalie. Så frågade hon om jag var hungrig då vi träffades, och jag var skithungrig eftersom jag inte hann äta nån middag, och då var hon gullig och gav mig det som hon inte orkade av sin salladsmacka som hon köpt. Haha låter lite styggt, men ack så gott det var!
Hur som helst, vi kikade på H&M, jag kom därifrån med ett par gula shorts! Sen var vi en sväng inne på Urban Outfitters och sen (eftersom jag och Nathalie har så dåligt inflytande på varandra) så avslutade vi kvällen på McDonald's, med glass, varm choklad och coca cola. Gottit var det :-D

Tisdag 12/5

Tisdag i dag, vad har den haft att erbjuda hittills då? Jo, vi har suttit och ritat och lyssnat på lite musik, vi har varit på biblioteket och så har vi varit och simmat hos Sharon. har varit en rätt bra och fungerande förmiddag! Får se vad vi ska syssla med sedan, lekparken kanske kanske :-)

I går så träffade jag ju Nathalie för en varm choklad på Donken. Blev även en liten mjukglass! Men, chokladen var i alla fall rätt god, nästan lite för söt dock, men jag kommer i alla fall köpa den fler gånger ;-)

I kväll ska det bli träning! Känns gruvsamt med tanke på att det gick så himla dåligt i söndags. Men men, det ska nog gå bra!

Måndag 11/5

Haha Earl frågade mig vad det var med mig som gick och la mig klockan åtta igårkväll, och att det är jobbigt att börja bli gammal. Haha! Fast jag gick ju och la mig liite senare än åtta ;-P

Ska lägga mig tidigt i dag med, men det kommer inte bli lika tidigt för jag har stämt träff med Nathalie. Vi ska till Chinatown och prova McDonald's varm choklad ;-)

Ligger nu på min säng med lilla Noah sovandes på bröstet! Jag och Earl har nyligen sett på en film, "One Missed Call". Har sett den förut men jag sa att jag kunde se den igen. Var så himla trött, höll på somna flera gånger, men jag höll mig vaken!

Söndag 10/5

Glömde skriva förut att Emma och Earl förmodligen hittat en ny au pair som kommer komma sen när jag har åkt hem. Stella heter hon, känns både bra och konstigt! Och i dag då vi satt och åt lunchen så pratade vi om det, typ jag frågade lite om de hade bestämt sig och så, till slut kändes det nästan som det var en avskedsmiddag :-P

Och i dag gick det verkligen inge bra att träna. Det var inte min dag i dag. Var på tok för trött. Allt kändes jättetungt och det gick bara inte, så det blev itne mycket träning. Känner mig verkligen helt slut! Så snart är det dax för sängen för mig!



Åh vet
inte var jag ska börja. Jäkla skitland som inte har arton som myndighetsgräns här. Annars hade jag och Nathalie suttit med Göran Gillinger och de andra och druckit öl igårkväll!
Vi var nämligen på teater, "A Swedish Tiger", som är av honom. Rätt bra och intressant. När den var slut så hängde vi kvar där, kan man säga. Snackade och så, vi väntade väl mest på att han skulle bli klar så vi kunde ta kort, en före och en efter (smink/osminkad). Så vi satt och kikade på när de höll på skruva ner sakerna och så. Så frågade han typ "Vill ni med ut och ta en öl sen eller?". Jahapp, får man komma med det roliga svaret, njaaae. Han ba, nehe vadårå? Så kläcker man fram det "därför att vi är fortfarande minderåriga i det här landet", typ. Men, han frågade om vi ville följa med till bankomaten och så, och självklart, haha! Det var himla roligt. Och jag skulle aldrig i livet kunna tro att han är så pass gammal som han är, skulle gissa på typ 27, men nej nej, han är hela 36 bast!


Jag och en svettig Göran, haha. Inte konstigt som han får omkring där på scenen, det var riktigt bra!



Hihi :-)



I går hade jag ju engelska och sen träffade jag Nathalie. Vi käkade lite lunch och sen for vi hem till mig en sväng och sen drog vi hem till henne. Så blev jag/vi fruktansvärt sugna på glass så vi stoppade till vid Cold Stone och käkade glass, som blev våran så kallade middag!


Glass i stora lass!



Redo för att åka i väg



Väntan på att teatern skulle börja, eller att vi skulle få komma in!



Sen drog vi houseparty långt bort åt fanders. Men det är nog en historia för sig, kan man nog säga :-P



Me!



Så ville vi ha nattkäk, så vi fick gå igenom en drive-thru, första gången jag gjorde det!

Sen började väl inte saker gå riktigt som dom skulle. Haha, vi kom nämligen inte hem förrän, hör och häpna, kvart över åtta, halv nio imorse! Och det var inte vårat fel! Sista tåget skulle gå halv tre på natten, och vi var ute i jättegod tid med att ringa taxi, så vi skulle kunna vara där till kvart över två. Vi ringde, men det kom aldrig någon, vi ringde igen, och igen. Till slut var klockan halv tre, hejja. Efter ytterligare ett tag, efter lite promenad, lite titta inne på 7 eleven och så, så fick vi tag på en taxi som tog oss till metron. Då var klockan typ fyra, och metron skulle åter öppna igen klockan sju! Ojoj, vad man önskade att man låg hemma i sängen. Haha, men nu så här efteråt känns det rätt styggt ;-P


En rätt trött Nathalie kring tjugo över sex på morgonkvisten ;-)


I dag har det varit mors-dag här i staterna. Jag har varit ute med min värd-familj och ätit lunch på the cheesecake factory, mycket gott mycket gott. Och självklart åt vi cheesecake sedan! Mumsfilibabba!
Men det blev snabba ryck, ingen rast, ingen vila. Drog nämligen runt, strax efter nio från Nathalie för komma till dit vi skulle till klockan tio! Men det är väl bra, I guess, så man inet hann lägga sig och vila så man somnade. Men nu är jag väldigt trött måste jag medge. Ikväll ska det bli tidigt för mig, senast klockan åtta ska jag lägga mig, har ju en del timmars sömn att ta igen ;-P
Men än är klockan bara halv tre, och jag funderar på att försöka ta mig an ett gympass och lite simning! :-)

Fredag 8/5

Alltid lika skönt med fredag! Mmm!

Har inga direkta planer för kvällen heller. Men hade svårt för att bestämma mig i dag ifall jag skulle på gymet eller inte. Och det slutade med att det inte blev det, jobbade ju på så bra igår ändå så :-D Nästa gång får bli söndag!

Dagen har varit rätt bra! Skjutsade Alice till skolan, kom hem och så hade Sharon tagit Clara till någon slags förskola. Så det var alltså bara jag, Earl och Noah hemma. Vad skönt tänkte jag, lite som ledigt. Så då tänkte jag ta mig tid att vika ihop tvätt som jag tvättat, men det tog ju inte lång stund innan jag fick Noah. Hade honom enda tills det blev dax att åka och hämta Alice. Och när flickorna lagt sig, fick jag Noah igen för då skulle Earl åka in till Bethesda. Hade honom under hela den tiden flickorna sov, men det gick rätt okey,  fast blev mycket gnäll ibland. Men han är söt ändå ;-)

Torsdag 7/5

Ojoj vad det åskade och hade sig i natt! Vaknade strax efter tolv och regnet verkligen öste ner! Och jag såg hur himlen och rummet lyste upp flera gånger och det mullrade på där ute! Alltså, det bilxtrade verkligen hur mycket som helst, ochnär det gått ett tag och åskan börjat försvinna började jag räkna hur nära blixtrarna var varandra, och det var typ 11 sekunder mellan dem då, och ännu närmare var det innan. Stackars Alice var orlig, hon skrek på pappa. Själv var jag ju bara så himla tvungen att kliva upp och försöka titta på blixtrarna eftersom jag tycker det är så spännande. Men, genom alla fönster såg jag ju bara träd, hus eller verandataket. Jaja, ca 20 minuter senare var jag tillbaka i min säng igen ;-P

Lilla turen jag och Clara hade i dag då. Vi hade precis kommit in i bilen eftre att ha prommenerat från biblioteket. Och precis när jag satt min så börjar dte regna, och inte lite heller. Verkligen ösregna! Hade blivit dyngsur på en sekund om vi hade varit ute. Lagom tacksam jag är över att vi hann in i bilen!

Nu sitter jag och har mysNoah i knäet. Får se hur länge han är så här tyst och lugn ;-)

Onsdag 6/5

Nu är det kväll och jag har slutat, för ett tag sedan. Kockan är ca tio över åtta och jag har ätit middag och duschat. vad göra nu då? Känner mig rätt rastlös :-P Men, det ska i alla fall bli en tidig kväll för mig ikväll!

Kanske ta och lösa lite korsord kanske kanske :-P




Happy B-day älsklingen!!! Älskar dig <3

I dag är det alltså den 6:e maj, min älsklings dag! Han har nämligen fyllt 25 hela dagen :-) GRATTIS! Jag älskar dig så mycket, och jag hoppas du haft en bra dag! Längtar så tills jag kommer hem och får krama på dig igen! Du är mitt allt! Och jag längtar hur mycket som helst tills vi ska till Thailand och ha massa mys, och typ svettas ihjäl :-D Pusspuss på dig!

Dagen har gått på. Jag och flickorna har varit ute på promenad en sväng och vi har lyssnat på musik (The Wiggles) och så har vi varit på gymnastiken!
Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på sen när det är dax för dem att klica upp. Sharon har väl tänkt att laga lite macaroni & cheese och majsmuffins med dem. Sen så funderar jag även på om jag ska ta och måla på lite fingerfärg på deras händer och fötter så de kan göra avtryck på papper till Emma på söndag, då det är morsdag här i staterna! Tänkte att det kan vara bra att passa på nu när inte hon är hemma liksom ;-)

Och så igår då. Jag var ju på gymet, och så hade jag tänkt att jag skulle lägga mig tidigt. Men, det var ju bara det att jag kom ju hem mycket senare igår än vad jag gjorde i förrgår, så det vart ju ingen skillnad. Blev så less då jag stod och väntade på bussen då jag skulle till gymet. Den skulle gå 7.35, och jag var där typ 7.30 senast. Jag väntade och väntade och väntade. Tillslut, då klockan var fem i åtta kom den! Då hade jag hnnit stå ute i duggregnet och bli lagom irriterad. Nåväl, gick över rätt snabbt då jag var igång med träningen i alla fall :-) Så simmade jag även igår med, så skönt! Men längtar tills jag kan simma längre och inte bli lika slut ;-P
Så kom jag hem och efter ett tag kom jag i säng. Jaha, när jag ligger och försöker somna så kommer såklart katten (Nala) in och vill sova med mig. Så spann hon jättehögt och jag låg och vred mig och försökte verkligen somna, men jag kände mig inte ens trött. Sen så tror jag att jag lyckats halvsomna men vaknar till igen och hör Nala spinna så då trycker jag ut henne lite och då väljer hon att hoppa ner och gå ut ur rummet. Skönt. Fast då var jag ju tillbaka till det med att försöka somna igen, men efter ett tag så. Men innan Nala hade hoppat ner tror jag det hade gått typ en timme, blä, jag kände mig så less, och det hjälper ju verkligen när man ska försöka sova :-P
Så, det blev ingen morgonpromenad idag heller. Alltså, jag måste skärpa mig! Men, det var ju så mycket lättare att klica upp och gå ut då det var fint väder. Nu går det typ inte kliva upp! :-P

Ne nu vart det mycket babbel!

Tisdag 5/5

I morse skulle jag ju ta en morgonprommis, ifall det inte regnade. Och det regnade inte, men, när klockan ringde var jag bara så himla trött så jag ställde om klockan till den tiden då jag inte ska gå (vilket blir tjugo över sju i stället för tjugo i sju). Jag antar att tröttheten dels berodde på träningen igår + att det blev lite sent för sängen, eller senare än vanligt. Jag ska göra ett nytt försök i morgonbitti. Och ikväll när jag kommer hem från gymet ska jag inte ens titta på datorn. jag ska stänga av den innan jag går och tränar och sen får den vara avstängd enda tills i morgon. Så svårt kan det väl inte vara?! ;-) för då kommer jag ju i säng i tid och borde inte ha nå problems med att komma upp i morgonbitt!

Dagen har som sagt inte varit regnig, men rätt mulen. jag och flickorna har ritat lite, vi har varit på sagostund på biblioteket och varit och simmat i Sharons pool! Sen bjöd hon på lunch och när vi kom hem igen var klockan halv två, så då blev det bums i säng.
Fast innan Clara skulle gå upp till sig så tyckte hon att hon kunde passa på att kissa lite på golvet. I ett försök att få av ett par nerkissade strumpbyxor lyckades Clara ramla baklänges och slå sitt lilla huvud i tröskeln eller det hårda golvet. stackars liten. Bara small.

Gud vad det är gott med bagels! Åt nyss en, och skulle kunna trycka i mig hur många som helst! nu sitter jag med varma koppen i knäet, blåbär och hallon smak :-)

Haha Earl verkade väldigt förvånad över att jag hade simmat en halvtimme igår! Och gissa sen då när jag sa att jag även först hade stått på en sån där maskin i en halvtimme först. Sen när han skulle gå till jobbet kallade han mig för Workout Queen :-P

Hmm, jag undrar hur lång tid det tar innan jag inte tycker att det är lika kul att gå till gymet längre?! :-P

Haha just ja, måste bara berätta om två saker som Alice sa i dag. Det första var då hon berättade om att Noah kissat i mamma och pappas säng. Då sa hon något i stil med "När jag var liten brukade jag också kissa i sängen, men jag är stor flicka nu och kissar inte i sängen".
Det andra var så vi var hos Sharon och hon satt och gav hennes katt kattgodis, då sa hon typ "Dom här var bra för mig också när jag var liten katt". Hon är så söt. Jag fattar inte var hon får allt ifrån. Och nu kom jag och tänka på något annat hon har börjat med. Nämligen tex att mamma säger att jag kan få det, eller frida säger att det är okey. Tex igår såg hon glass i frysen och då sa hon till mig "mamma säger att jag kan ha glass". Och i typ söndags gick hon ner med ett av mina gosedjur och sen en liten bok och då hörde jag henne säga "Frida säger att jag kan ha det, Frida säger att det är okey". Fast jag inte sagt någonting. Hon är så påhittig den dära lilla krabaten!

Måndag 4/5


Haha jag kan inte hjälpa det men jag diggar bilden! Jag hade börjat rita ögon och så gick jag för att skära upp vindruvor åt flickorna (vi satt och ritade), så ropar Alice sen och är jätteglad och visar upp teckningen. Haha åh, det var så kul :-D


Även den här dagen har bestått av regn, regn, regn. Men den har flytit på ändå. På förmiddagen lekte de med lera och ritade, så kom Sharon och efter ett tag åkte vi till biblioteket. Där hölls någon musikklass som vi deltog i. Det var för barn i Alice och Claras ålder, det var riktigt kul. De sjöng, dansade och spelade instrument. Är så himla kul eftersom Alice är så himla oblyg. När vi alla satt i ring och sjöng så höll hon på dansa omkring i mitten, så roligt, och hon tyckte det var så kul! Dit ska vi fortsätta gå i fem veckor till :-)
Sen blev det till att åka hem och käka lunch. Och sen sova middag.
Nu Älskling, kommer vi till den delen varför jag, för ovanlighetens skull inte var vid datorn. Var nämligen så att efter att jag ätit upp så kom Earl (nu har Emma gått tillbaka till jobbet, tre dagar per vecka tror jag) och gav mig Noah, jag tror för att han skulle äta. Så efter ett tag började han bli lite grinig och ville inte längre sitta framför datorn. Så då klev jag upp och så somnade han. Så la jag mig i soffan och han sov och sov och sov. Trodde att Earl skulle komma och ta honom, men han gick ut och satte sig på verandan med datorn. Jag slumrade till en sväng med, men med en pratandes Clara på övervångingen och en snarkandes Noah gick det inte så bra att sova. Och i drygt två och en halv timme låg jag där med honom! rätt mysigt men jag ville ju ha datorn :-P Fast sista dryga timmen eller så var det bara en pina att ligga där, jag var så in i nordens kissnödig, och vad skulle jag göra liksom, ville ju inte att Noah skulle vakna!
Sen vaknade Alice och jag såg min chans att gå på toa och sen hämta henna, så tänkte jag att jag skulle lägga ned Noah i förhoppning att han inte skulle vakna. Och då kom Earl in och sa att han kunde hämta Alice för Noah såg ju ut att ha det så bekvämt hos mig. Haha åh jag tror jag skulle dö! Så gick jag och la mig med honom igen. Efter en stund upptäckte Alice oss och kom och tittade. Hon var såå duktig, hon viskade och var jätteförsiktig! Men så ville hon också komma upp på mig, och så klart klättrar hon upp och sätter sig rätt nedanför magen. Jisses vad jag fick spänna mig! Efter bara en stund lyckades Noah vakna, frmodligen för att alla vi (alltså Alice, Clara och Earl hade kommit in dit. Haha Alice till Earl: He woke up because I touched him", med världens flin ;-) Men, för mig gjorde det inte så mycket! Fast i fortsättnignen blir det väl inte så mycket mer ha honom sovandes på magen för att Emma vill att han ska lära sig sova middag själv så det inte blir som det blev med Clara, tydligen. Hon kunde inte sova om man inte höll i henne..
Oj vad mycket babbel det blev nu!

Det blev ingen morgonpromenad imorse heller. Allt detta regn, och tydligen ska det fortsätta hela veckan. Men, ska ställa klockan imoen med så får vi se om det regnar eller ej :-)
Jag var i alla fall på gymet ikväll. Riktigt skönt. Gud vad jag älskar att vara där. Fört var jag på maskinen i en halvtimme och sen simmade jag i ca en halvtimme. Så jobbigt då jag hela tiden kommer ikapp den som är framför mig :-PMen skönt som tusan var det. Blir träning imorn med. Sen på onsdag får det bli vila och sen på torsdag blir det träning med Dani igen :-)

Ne nu måste jag lägga mig och sussa! :-)

Söndag 3/5

Nu är det inte så många timmar kvar tills söndagen är slut och en ny måndag börjar. Kändes rätt okey ett tag, men nu känns det rätt jobbigt eftersom jag fick reda på att flickorna inte är anmälda till en ny simskola (åtta veckor per gång, och detta skulle bli sista innan sommaren). Det är ju så skönt att åka på simskolan med dem på måndag- och fredageftermiddag. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på med dem på dessa eftermiddagar, det är som så lättande att åka iväg tycker jag. Jaja. Vi ska i alla fall börja simma hos Sharon vissa förmiddagar. Så på tisdag förmiddag ska vi dit och simma! Längtar tills utomhuspoolen öppnar!
Det blev varken träning eller promenad i dag. Men imorgon blir det bådeoch, så vida det inte regnar på morgonen! Blev mycket onyttigt i dag. Åt upp ahlegrens bilar som vart kvar från igår, så några ballerina kex och sen hade Emma gjort äppelpaj som vi åt efter maten. Och jisses vad MÄTT jag var sedan. Längtar tills imorn då jag ska på gymet :-)
Åh jag har verkligen ingen aning om vad vi ska syssla med imorn. Och förmodligen kommer det inte vara väder för lekparken heller. Hade känts annat om jag skulle vara ensam hemma med dem, men när Emma, Earl eller Sharon är hemma, känner jag mig så tvungen att sysselsätta dem hela tiden. VIlket jag inte vet om jag verkligen behöver, men det känns som så. Nåja, det blir säkert bra.

I dag har jag inte gjort mycket alls. Jag såg på film och så har jag tvättat och vikt ihop tvätten. Jag har läst lite och suttit vid datorn. Vilken händelserik dag :-P



Söndag
i dag, vilket innebär att helgen snart är slut. Men det gör nog inte så mycket, för just nu sitter jag bara och har väldigt tråkigt. Vad gör man på en regnig söndag eftermiddag? Hade funderingar på att träna, men efter lite övervägande bestämde jag mig för att det i morgon då min hals är så krasslig. Eller det är mest på natten men i alla fall. Men, vem vet, jag kanske ångrar mig?
Hittills i dag har jag inte gjort ett smack, eller nästan inte i alla fall. Jag vaknade kring tjugo över tio (gud vad skönt att ha fått sova ut). Jag låg och funderade på om jag skulle ta en morgonprommis men då jag hörde att regnade så bestämde jag mig för att låta bli, (då jag inte har några skor att gå i då det regnar :-P), så istället låg jag kvar i sängen och läste ett tag, sen blev det en dusch (och håret känns mjukt och skönt efter den där hårmasken). Sen tog jag och stoppade in lite tvätt i maskinen och fixade frukost. Blev gröten och en bagel, mums säger jag!
När jag fikat så slog jag på en film, "Forrest Gump". Var ju så länge sedan jag såg den så jag var så sugen. Nu känner jag mig alldeles trött och hängig, skulle verkligen behöva gå ut på en promenad känner jag för att friska upp mig lite, kanske lite senare, om det slutar regna.


ÄLSKAR KENNETH :-D


Lördag 2/5

I dag hade jag min engelska klass. Gick hyffsat, tycker det är rätt intressant att vara där! Fast jag var tröttare än vanligt i dag, la mig ju rätt sent.. :-P Hmm, funderar på att fortsätta läsa åtta veckor till så jag får undan alla mina credits. det enda är att jag kommer måsta lägga till ca $140 själv eftersom efter nästa fyra-veckors period så har min familj här betalat $500 åt mig. Men, det är inte så farligt, skulle väl få lägga till ännu mera ifall jag skulle läsa något annat.

Efter klassen kom Nathalie och mötte upp mig. Så gick vi till postkontoret och sedan till Bertucci's och käkade lunch. Och MUMS vad gott det var. Och jisses vad mätt jag blev. Fick ju bröd och sallad och sen maten, och det var ju inte små portioner, och eftersom det kostade lite mer än typ McDonald's så ville man ju käka upp allt ;-P det var i alla fall jättegott!
Efter maten promenerade vi iväg till HairCuttery för jag hade bestämt mig för att klippa håret! Vet inte resultatet än eftersom hon kletade i någon hårmask som ska sitta i över natten, för mitt hår är så himla torrt och slitet. Känns så trist, mitt hår har alltid varit så mjukt och så, och nu är det torrt, slitet, skadat. Allt. Så tappar jag jättemycket hår med, för det liksom går av, sa hon. Hejja, vad kul! Nåja, är ju en erfarenhet i alla fall. Om några år si så där hoppas jag att mitt hår är återställt ;-P Fast, vem vet, en dag kanske jag får för mig att klippa kort, och då kanske allt som återstår från permanenten försvinner ;-) Jag skulle faktiskt nästan kunna tänka mig att klippa kort (alltså inte kortkortkort), i någon lite mer busig frisyr så där! Kanske kanske?

Sen gick vi i alla fall tillbaka och så satt vi och snackade ett tag och hade inte en susningen om vad vi skulle hitta på. Slutligen bestämde vi oss för att leta reda på Target i Columbia Heights. Slutade med att vi fick ta metron. Jag var på jakt efter en bra bikini att simma i, så att man inte tappar badtrosorna. Jag kom i alla fall därifrån med ett par Converse bikinitrosor och en jätteskön sportbh! Det gör inget om man simmar i en sån vah?! :-P

Nu sitter jag mest bara och väntar på att klockan ska bli lite mera så Dani kommer. Ska vi se någon film :-)

Lite pics:


Lie ;-D



Underbart smaskigt bröd och någon "dressing" som man doppar det i!



Sallad!



Maat!



På spaning efter Target!



Mina köp!

Fredag 1/5

Blev som sagt träning med Dani ikväll. Riktigt skönt, jag gillar verkligen att vara där. Kom dock lite sent, typ en halvtimme. Missade bussen med en minut, typ, och nästa buss som kom sen gick inte enda fram och sen kom den jag tog typ klockan åtta, den tiden då vi bestämt att vi skulle mötas! Men det gick bra ändå. Jag tränade på en sån där maskin i ca 20 minuter och sen gick vi tillbaka in till huvudbyggnaden och simmade en stund. GUD vad skönt det var att simma igen. Och gud vad slut jag blev. Kände verkligen att jag inte simmat på hur länge som helst. Rätt tråkigt ändå. Fattar egentligen inte hur man kunde simma så himla mycket så himla länge, nu orkade jag typ simma några längder och sen kände jag mig helt slut. Men det blir väl så då man inte är i form riktigt. Men om ett tag så ska det flyta på bättre. Sen så blev det ju inte bättre av att man hela tiden kom ikapp de som var framför en. Men jag ska defintivt börja simma mera, och träna lite på maskin före, känns så himla skönt :-D
Sen blev det bio. Och filmen var rätt bra, godkänd. Hade en del roliga inslag, men vissa saker tyckte jag väl mindre om, men ja, den var mysig :-)

Ne nu är det verkligen dax för mig att sooova. Klockan är snart två och jag ska upp kring kvart över sju. Suck! Men men. Det blir nog bra det med :-)



Wohoo,
tänka sig att det är maj månad nu! Och om bara några dagar fyller älsklingkenneth år, närmare bestämt den 6:e :-D

Äntlligen fredag! Planer för kvällen? Jo, det blir träning med Dani ikväll igen kring åtta. Får se om vi ska ta och simma lite med! Sen blir det en snabbdusch (som jag verklgien suger på) och sedan blir det bio! "The Ghosts of Girlfriends Past"!
I går blev det ju alltså träning. Var himla skönt att vara där. Stod på sån där maskin då man rör både armarna och benen, i en halvtimme. Sedan kunde jag knappt gå, på en stund. Det konstiga är bara att i dag har jag inte kännt av något alls i benen, trodde nämligen att jag skulle ha världens träningsvärk! Men icke sa nicke, än i alla fall.

Tydligen har svin influensan kommit hit till Maryland. Och tror det är ca 130 skolor (i hela USA) som stängt. Sprider sig snabbt den där skiten! Och om jag minns rätt så är det väl ca 9 troiga fall i Maryland.

Haha, Alice igår.. Alltså hon är en unge med väldigt gäll röst, och sen tycker hon om att skrika också. Hon skriker då hon är ledsen och hon skriker då hon är glad. Och igår efter lunch hade hon en himla energi och kunde inte vara still och inte tyst. Inte lätt att sätta på sovablöjan då. Så då sa jag att om hon inte är stilla så jag kan sätta på blöjan blir det ingen sovasaga. Så sa hon att hon ville gå bums i säng, så jag satte henne i sängen så hon kunde lugna ner sig lite. Så efter en liten stund sa hon att hon ville läsa sovasaga. Och när jag plockar upp henne säger hon "Ja äh så roooliig". Haha, man ba, hehe jaaa visst ;-)

Har även morgondagen rätt så planerad. Först engelska och sen träffa Nathalie. Så ska vi gå och posta lite saker, eller jag ska posta och Nathalie följa med! Sen så blir det väl lunch och även klippa håret! Hmm, får väl i alla fall se hur långt pengarna räcker, beroende på hur mycket det kommer att kosta att skicka paketen :-)
Sen så vet jag inte riktigt vad det blir :-)

Torsdag 30/4

Sista april och det känns alltid lika skönt med en ny månad :-D (imorgon alltså tänkte jag på). Där hemma har väl typ alla firat Valborg ikväll, jag har knappt ens tänkt på att det är Valborg, och även fast jag tänker på det så känns det inte som att jag bryr mig så himla mycket ändå :-) Fast det hade ju självklart varit kul att vara hemma och "fira" ;-D
Det känns rätt drygt, för jag tycker det känns som att det är fredag, men så är det bara torsdag. Jaja, imorgon är det fredag och det ska bli skönt. Fast, Alice har ingen förskola, får se vad vi hittar på, beror på vädret!

Snart ska det väl bara av till YMCA för att gymma för första gången, med Dani. Eller det är ju ett tag kvar.

I dag sov flickorna jättelänge! Jag la dem vid halv två och vid halvsex vaknade Alice till liv. Då gav jag henne lite astmamedicin framför TV:n och sen hade klockan blivit tio i sex, så då gick vi upp och väckte Clara! Jisses. Men de vaknade jättetidigt i dag, redan vid kvart över sex, och då började de skramla (högt) med alla deras köksleksaker! (Haha Earl hade först frågat Emma om det var jag som höll på plocka ur diskmaskinen). Gud vilken himla tur att jag har öronproppar. i vanliga fall vaknar de i alla fall inte före sju. Så det var väl en orsak till varför de sov så mycket, men så var de väl vaken ett tag igår kväll med, eller i alla fall Alice. Nåväl, det är rätt skönt då de sover länge ;-) Så fick jag ha det lite mys med lilla Noah med, som har hunnit bli över tre månader nu! Vi dansade lite, sjöng och pratade lite och slutligen la vi oss på soffan så fick han sova på mitt bröst ett tag, mysigt!

RSS 2.0