Drömmar



Är dom inte för fina?? Såna här höglandskor ska jag skaffa mig någon gång, absolut! En stor gård, höglandskor och en blå/grå grand danios! Och även så småning om små småttingar, alltså barn ska finnas med i bilden också! Och såklart en kissemiss som håller mössen i styr! Det har blivit min nya dröm! :-)




För övrigt är jag proppmätt efter att ha käkat några "m:ar",(m&m's), gottit! Mer om dagen som gått kommer imorogn för jag är såå trött!

Jag och Lilla Jag

Hade en lite småkonstig dröm imorse, måste bero på min yogaläxa. Var som värsta psykologin ungefär, men på tal om den så blev jag klar med den igår och det kändes skönt!
I alla fall, min dröm. Jag kom in i våran gamla bildsal på långseleskolan och det första jag såg var mig själv, i kanske två-tre årsåldern. Jag var så liten och så tror jag att jag hade på mig en typ vinröd jacka med vita blommor eller något i den stilen.
Vi tittade på varandra och så sa jag något till lilla mig. Och jag minns mig själv säga till någon att det här känns weird. Lilla jag stod och drack coca cola ur en plastmugg och jag visste liksom inte vad jag skulle säga till mig själv i och med att det var så knäppt och jag kunde väl inte hålla på prata till mig själv och så. Så jag frågade om drickan var god och lilla jag svarade mmm medan jag tittade ner i colan.
Jag önskar att jag inte tänkt så mycket på hur knäpp situationen var utan att jag hade försökt prata mer med lilla mig.
Det var i alla fall en knepig dröm och det måste bara ha och göra med min läxa som jag knåpade med igår.
Men det var kul i alla fall, vill drömma det igen men det tror jag väl aldrig kommer hända ;-)


Förresten, GRATTIS JENNY!!! :-D

En Del av Familjen

Har  nyss kommit tillbaka hem efter en tacomiddag med Carol. Hon är så snäll :-)
Vi pratade lite om pojkarna om hur de inte lyssnar ibland och om jag hade nå "råd" på hur jag tycker/tror att hon kan lära dem att lyssna och bete sig.
Och vi pratade lite om när jag ska åka hem för hon håller på leta efter en annan Au Pair och ja, en massa andra saker med. Hon sa i alla fall att jag får stanna kvar och bo i huset efter att jag slutat jobba ifall det är något jag vill göra och om någon vill komma och hälsa på, utan att behöva jobba alltså och att jag är en del av familjen och så. Var kul att höra men känns ju så mycket svårare att tänka att man ska hem snart. Snart har halva tiden av min förlängning gått liksom.
Jag sa det att jag tycker det känns konstigt att jag ska åka hem och det känns ledssamt och det tyckte hon med och dom tycker om mig jättemycket och så, awe :'-)
Och så var hon orolig ibland att jag kanske inte har kul här eller så för hon vill att jag ska ha kul och trivas. Skojar hon eller? Kan jag göra något annat än att må bra här eller? Vilket jag borde ha sagt men inte sa. Jag ba eh ne alltså allt är bra det är ingenting.
Varför kan jag aldrig verkligen visa hur glad jag är eller hur jag känner? Trots att jag ibland kanske är jätte "excited" över något så visar jag det ändå inte, inte som jag känner eller som andra verkar känna det. Jag tror det är något som jag har lärt mig själv att inte göra, för jag tänker alltid att om jag blir jätteexhalterad över något så slutar det alltid med att det inte blir som tänkt och man blir bara "besviken". Jag har verkligen en gräns som håller mig tillbaka, jag kan verkligen känna den. Måste bli av med den på något sätt, kanske inte hela för den kan nog vara bra ibland. Men ibland känns det som folk kanske tycker jag är onöjd eller nere (dyster, ledsen) eller något.
Äh jag vet inte, jag antar att det bara är jag, jag som person alltså. Det är hur jag är.

Nåja jag har faktiskt börjat skriva lite på min hemläxa. Gjorde det då pojkarna var på afterschool programmet, vilket ajg kan lämna dem på lite då och då, eller alltså om jag har någon läxa eller ärenden jag behöver ta i tu med så sa Carol att jag kunde lämna dem där. Eller om det är regnigt eller de inte har sport osv.
För de klättrar verkligen på väggarna här hemma om de inte gör något som får dem att använda deras översskottsenergi. Men snart börjar ju deras baseball så då blir det kanske lite bättre.
I alla fall, jag har det rätt bra här ;-)
Och jag har den bästa familje! Både här och hemma. Fast den där hemma är den allra bästa såklart!


Äntligen

Ja äntligen har min huvudvärk släppt. Ett dygn sedan den började ungefär.
Kände fortfarande av den då jag vaknade imorse, fortfarande sittandes på vänster sida men det gjorde inte såå ont, but still, det kändes. Så det var lite halvdant med pilatesen idag, hade uppskattan den mer om jag varit fri från huvusvärken. Men sakta men osäkert har den släppt och nu är det borta, skönt!!!
Och det blev inget DH avsnitt för min del igår för det var fel avsnitt som var inspelat, vet inte vad som hände?? Så jag läste lite på min yoga läxa tills jag inte orkade mer och innan klockan ens var nio släckte jag lampan och somnade så skönt!
Blev med andra ord många timmars sömn för mig!

Ikväll så ska jag och Carol ut och äta middag, tacos. Hon skrev och frågade om jag hade nå planer för annars kunde vi gå ut och äta bara hon och jag. Jag vet inte om hon ville prata om schemat, vad nu det skulle vara?
Så fick jag tanken att hon kanske tror att något är "fel" på mig, typ om jag har hemlängtan eller så. Haha. Med tanke på igår för jag var inne på mitt rum hela tiden och då vi träffades som hastigast igår på valpkursen verkade jag väl inte som världens gladaste. Men det berodde ju bara på mitt stackars lilla huvud ;-) Men så, hon kanske inte alls är det heller.

I alla fall så ska jag och min Darling gå och se Ellen den 24:e februari (då min lilla Ailin fyller år). Det ska bli kul!!! :-)

Dumskalle

Var en bra och skön förmiddag.
MIndre härlig eftermiddag. Fy fasn säger jag bara. Jag brukar ha lite huvudvärk lite till och från som jag skulle kunna tippa på beror på ögonen. Men idag tror jag det berodde på något annat. Så ont som jag hade måste det bara bero på migrän. Det började svagt, som vanligt liksom och sedan pang bom, har pågått i ett par timmar nu och den känns inte lika ihärdig nu längre men det gör fortfarande ont.
Det har liksom suttit på vänster sida och då och då bakom typ näsroten/näsryggen.
Jag var tvungen att lägga mig på soffan, kunde knappt göra något och frusen blev jag och illamåénde och pojkarna var högljudda.
Sedan när den värsta smärtan började släppa så blev jag såå trött, skulle kunna ha somnat utan problem trots pojkarna högljudda skratt och skrik.
Det var typ den längsta timmen någonsin då jag låg och väntade på att Carol och John skulle komma hem, för jag visste att dom skulle komma hem innan sju för Coco har sin lilla vaplkurs. Men så tio i sju ringde Carol och frågade om jag inte kunde skjutsa pojkarna och Coco dit så skulle dom möta oss där för dom var lite sena. Hua säger jag bara.
Fick bli en yogurt och banan till middag, det ända jag kunde tänka på utan att känna mig illamående.
Jaja, nu sitter jag hemma igen i alla fall i ett tyst hus och trots att klockan bara är tio i åtta sitter jag i sängen, skulle utan problems kunna somna nu men jag ska se det senaste DH avsnittet som jag inte orkade se igår, har det inspelat på TV:n, jag tycker nämligen att det är liite för tidigt att somna redan nu.

Pojkarna har verkligen varit riktiga ena buspojkar idag. De har bara flamsat och varit högljudda och inte lyssnat på vad jag sagt så tillslut ringde jag Carol och sedan ringde John för att prata med dem. De kommer snacka med dem om det ikväll med, medd att dom måste följa instruktioner. Hehe.
Så fick jag ett mejl av Carol där hon skrev att jag skulle lämna pojkarna på afterschool program från halv tre till halv sex! Där de kan leka med andra barn + att de hjälper dem med läxor mellan 3-4.
Kommer inte bli såå mycket jobb för mig imorgon verkar det som :-)

Ne nu börjar klockan närma sig åtta så jag ska ta och kika på Desperate Housewives. Tjing!

Myskväll

Älskar gårdags(lördags)kvällen! Den var så rolig och mysig! :-D
Den bestod av m&m, nåt annat godis, chips och grogg och wii! Jag och Nathalie hade huset för oss själva i i princip hela kvällen/natten! Vi spelade wii sport och sedan Rock Band - gitarr och karaoke, trummorna funkade inte. Men det så kul att sjunga + att vi hittade en KENT låt på svenska bland alla sånger med.
Ne det var en riktigt rolig kväll!






Under dagen på lördagen drog vi till en shoppingmall som ligger i Costa Mesa. Inte så långt ifrån här. En superstor galleria med massor massor av affärer!!!
Det jag kom därifrån med var en plånka från Guess :-)

Nu sitter jag här ensamen eftersom Nathalie har tuffat hem till sig. ikväll är det Desperata Husfruar på TV:n, tummen upp för det. Tre timmar kvar till dess bara. Jag borde verkligen ta tag i min hemläxa i yogan som senast ska vara klar nästa söndag... Urk. Man kan väl säga att jag kommit igång, men samtidigt vet jag ju inte om jag har gjort rätt. Aja.. Huvudsaken är väl ändå att jag lämnar in något? ;-)

Förresten! Vet ni?
I fredags var det ju den 22:a Januari. Det betyder att jag då hade varit här i staterna i 16 månader! 5 månader kvar. Hah. Det var så många månader kvar tills jag egentligen skulle hem efter att Sanne varit på besök i DC. Och som jag längtade då. Ja.. Tiden går fort ändå! :-)

BTW så har jag och Nathalie idag köpt två biljetter för Whale Watching :-D Jäätebilligt, fick dom för halva priset, 19 dollar istället för 38! Och vi kan göra det när vi vill, dom är giltiga i ett år. Super :-)

Fredag!

Det är rätt skönt att gå i regnet om man struntar i att man blir blöt. Jag gav mig ut på en liten joggingrunda efter att jag hade lämnat pojkarna på skolan. Så började det spöregna och det var så skönt på något sätt! Fast det var mindre skönt då jag kom hem, det är jobbigt att ta av sig blöta kläder, speciellt om man har träningsvärk i axlarna!
Det blev i alla fall en varm skön dusch efteråt!
Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Är några timmar kvar tills jag börjar jobba igen. Hmm. :-)

Wohoo

Nu har jag nog allt överträffat mig själv! Tackade nej till glass efter maten och det var minsan inte lätt. John och pojkarna satt och mumsade och glassen såg så god ut och stod där på bordet och frestade mig! But I didn't give in! MEn jag är fortfaradne sugen, jag är så nyfiken på hur den smakar för jag har aldrig smakat dom sorterna förut! Men, det är en bra början. Annars har jag kunat säga nej men ångrat mig rätt snart i alla fall! Men jag tror att om man säger nej till något och håller sig, så blir det lättare och lättare allt eftersom att säga nej och inte vara såå sugen. Kanske. Får vi väl hoppas. Men min mun vill fortfarande ha glass! I helgen kanske ;-)

Ikväll är det Grey's Anatomy men det är en timme kvar till dess, vad ska jag pyssla med fram till dess? Läsa lite kanske?..

Mera Kläder

Var ett riktigt skönt pilatespass idag, känns som det blir allt jobbigare och svettigare för varje pass, men det gillar vi!

Träffade ju som sagt Peggy igårkväll. Trevligt. Vi kikade lite på Forever 21 och sedan Old Navy och vips så hade det gått två timmar och affärerna började stänga igen. Men jag kom i alla fall hem med lite smått och gott!


Superduperskön och mjuk tröja från Forever21 och söta flipflops från Old Navy



Även detta från Old Navy, helnöjd faktiskt! Så nu kan man säga att jag firrat
riktiga träningskläder.
Linnena tyckte jag var så bra/sköna så jag var tvungen att köpatvå till
idag efter pilatesen, ett i svart och ett i mörkrosa :-)


Blivit ganska mycket onödigt shoppande nu de senastet vå veckorna. Det måste ge sig nu! Men det är ju alltid så att då man bara går i affärer för att titta så hittar man jämt jättebra saker men om man verkligen åker för att man ska shoppa så hittar man knappt något bra alls...
Nåja, nu får det vara färdighandlat för ett tag ;-)

Jag håller alla tummar jag har för att jag kan vara ledig en dag i februari för att gå och se en Ellen Show med Nathalie! Carol kunde inte ta ledigt men hon skulle höra med John, så hoppas hoppas!

Snart är det helg igen. Bara imorgon kvar och sen kommer Nathalie och gosar här  i helgen. Var ett tag sedan hon såg OC nu! Får se vad för busigheter vi hittar på!
Nästa helg blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att passa pojkarna, på lördagen alltså, så då blir det "jobb".

Onsdag

Träningsvärken börjar ta form nu, axlar, armar, rygg och lår! Skönt! Då vet man att det tar! ;-)
När jag kom hem från yogan idag så bytte jag om lite snabbt till lite varmare kläder och gav mig ut på en springrunda. Jag kände för att svettas lite + att det var ett tag sen jag var ute och sprang så det var skönt. Kändes kanoners när jag kom tillbaka till huset igen.
Efter allt yogasnack så har jag bestämt mig för att försöka göra det som jag vet är bra för mig. För, oftast vet vi vad som är bra för oss men vi gör inte alltid det som vi vet. Eller typ tvärtom, vi vet vad som är mindre bra för oss och ändå gör vi det. Fattar ni?
Typ, jag vet att det är bra att motionera varje dag men så känner jag kanske inte för det under någon period och låter bli. Men om jag gör det i alla fall så mår man ju mycket bättre sen.
Eller, jag borde inte äta den här kakan för det är inte bra för mig, jag ska försöka att äta mindre socker. Men woops, så slinker den in genom munnen i alla fall, trots att jag visste att jag inte borde...
Men, det är ju inte alltid så lätt att motstå frestelser... Jag bestämde mig för att verkligen försöka igårkväll då jag låg och skulle sova. Hittills har det gått bra, men än har ju bara halva dagen gått.. Alltså, jag ska ju inte avstå helt men betydligt mindre. Under jobbarveckan och så...
Jag suger på att motstå sötsaker, eller saker att äta över huvud taget... Jag vet inte, men förut, i skolan ett tag där gick det ju riktigt bra.
But now I'm a sucker for yummy things... Hehe. Jag låter som värsta tjockisen, det är jag nog med i huvudet ;-)

Nåja.. Med det som jag sa ovan så vill jag bara säga att jag gillar det som sägs i yogan och pilatesen. Det är rätt smarta grejer som man inte riktigt tänker på! Rätt intressant! :-)

Planer för kvällen har jag med! Efter att jag lämnat pojkarna på kyrkan, kids small group, så ska jag åka iväg och träffa en svensk tjej som heter Peggy som är ny i våran Au Pair grupp. Skojsigt! Blir väl till att kolla i lite affärer och så kanske en fika. AHA tänker ni, fika! Så långt räckte det tänkandet. Men någonting att dricka och en frukt eller något, vet inte ens om eller var vi ska fika. Men jag ska inte äta nåt sliskigt i alla fall.
Jag har en känsla av att imorn kommer jag ha värsta sötsuget bara för att jag i dag avstår från kakor... Eller hittills i alla fall. Men jag måste vänja mig, antar jag..
Jaja, nu blev det mycket snack om något helt ointressant. Men som alltid är det skönt att rensa huvudet lite och få saker och ting lite klarare för sig.
Så... Tack och bock för mig!

Julklapp

Idag kom ett litet paket till mig! En liten julklapp, från den bästaste och finaste Ailin! Jag fick förutom ett jättegulligt kort även ett läpp balsam som luktar jordgubbe, supergott luktar det, en glasnagelfil som inte kunnat komma lägligare eftersom min börjar vara rätt så välanvänd! Och så fick jag även ett jättefint halsband! Jag blev så glad! Tack å tack :-)
LOVE U!!! <3 Längtar som tusan tills vi ses :-D

TISDAG

Tack vare att jag var ledig igår är jag helt dagvill nu. Tänker hela tiden att det är måndag fast än det är tisdag, men det är rätt skönt! :-)
Hade pilates imorse. Var ett lite hårdare pass den här gången. När jag gick därifrån kunde jag verkligen känna av det på innansidan av låren och i armarna/axlarna. Även magen lite. Skönt. det gillar jag!
Efter klassen träffades jag och Marlie igen som vanligt i mallen för lite frukost. Gottit gottit! Sedan drog vi en sväng på Forever 21 och jag kom ut därifrån med ett par nya leggins. Vill ni se?


Jag tycker de var lite roliga så jag kunde inte låta bli.
Det ända jobbiga med dem är att de är så låga så det känns
som de sitter på halva rumpan, vilket de typ gör.

Måste ta och investera i nå längre tröjor med. Har ju lyckats krympa två i tumlaren... Yey.. Hehe.

SERRI! Det tog verkligen i här för några minuter sedan. Regnet verkligen vräkte ner! Vattennivån på gräsmattan höjdes drastiskt kan jag säga, men nu har det mesta farit bort. Hade lite åska med. Är väldigt tacksam för att det lugnat ner sig eftersom jag måste hämta pojkarna på skolan alldeles snart!
En annan inte så bra grej med regn och rusk är att Coco vägrar gå ut och kissa... Jag stängde ut henne ett tag då jag kom hem för att hon hade varit innstängd i sin bur i några timmar. Men nepp, hon täckte banne mig inte kissa så nu måste jag hålla superkoll på henne eftersom hon fortfarande tror att hon kan göra sina behov innomhus ibland...

Förresten måste jag bara att jag hade en sån sjuk dröm inatt, eller typ precis då jag somnat för då jag vaknade var klockan bara kvart i ett... Drömde i alla fall att Orson, han i Desperate Housewives höll på döda människor och så hittade jag en jättetunn människa i en slags hinna/genomskinlig plastsäck, det var typ bara skelett.. Sedan var jag i något omklädningsrum och skulle skynda mig att byta om och så, för tydligen var ju jag också med på det där och jag hörde någon som kom in däruppe, jag var nere i källaren.. Så då blev jag jätterädd att vi skulle bli påkommen. Eller om det var så att jag skulle bli rädd att jag skulle bli påkommen av Orson? Jag vet inte..
Jag vet inte men det var läskigt. Jag var tvungen att tända lampan då jag vaknade för att lugna ner mig och liksom få klart för mig var jag var. Lite läskigt :-P

Filmhelg!

Meh, är det ingen som tycker om min "nya" blogg? :-(

Här har vi haft något av storm. Massa regn och blåst, fast själv tycker jag väl inte att det är såå farligt men mycket snack om det är det och det ska pågå hela veckan. Yey för fint väder. Jaja, vi hade ju i alla fall varmast i landet de senaste helgerna!

Helgen har spenderats uppe hos Nathalie, körde hem idag, eftersom jag varit ledig! Jobbigt att köra i massa regn, men det gick ändå bra, eftersom jag var tvungen att koncentrera mig mer "än vanligt" blev jag inte så trött som jag brukar känna mig då jag kör på motorvägen!
När jag kom hem så frågade de om jag ville följa med och titta på Avatar och det ville jag men då vi kom till bion så var alla biljetter utsålda den tiden som vi ville se så då köpte vi för den senare filmen, som börjar kvart över sju! Om typ två timmar!

I alla fall så har det varit en toppenhelg!
På fredagen blev det filmtittande framför datorn, The Stepfather.
På lördagen hade vi lite av en datordag då Nathalie fixade min blogg. Sedan åkte vi iväg för att gå på bio, och då blev det Up In The Air och sedan middag, så där runt tio, elva på kvällen! Gott var det i alla fall, åt en hawaii calzone pizza!
Så igår, söndag, åkte vi iväg relativt tidigt för att se The Lovely Bones på bio. Vad gjorde vi sedan? Jo! Vi åkte och käkade mjukglass på Menchies och sen köpte vi chips, åkte hem och åt chips, drack cola och kikade på film.
Vi såg på Sommaren Med Göran och sedan Beyond Borders.
Haha jisses vilken filmhelg det varit! Men det har varit skönt med en lugn helg med massa filmtittande och så :-)
Och Sommaren Med Göran var ju superkul, måste nästan se den igen!

Kanske ta en titt på felsms.com? ;-D (öppnas i ett nytt fönster)

Undra sa flundra om man kanske ska käka någon middag innan vi åker till bion...


JUST JA!


"Ny" frilla på Nathalie, måste dock komma i underfund med
hur jag ska göra med resterande hår, utan att det ska
tvinnas upp...



Och så har jag ju även denna helgen äntligen lärt mig att
göra en fiskbensfläta :-D
Så kul att prova på "nya" frisyrer! och Nathalie är min lilla
provdocka!

Nytt

Tadaaa! Ny style! Vad tycks? :-)
Själv är jag nöjd! Fick hjälp av den bäste Nathalie! :-) Tusentack!!!

Valde lite ljusare färger och så för, lite vår/sommar typ! Lite gladare liksom!

Vi upptäckte också att det är bra precis exakt ett år sedan vi ändrade utseendet på bloggen sist. Kul!

Nu e de helga

Igår blidde det bullbak! Och bullarna blev faktiskt riktigt goda! Lite platta kanske, vet inte om det beror på att de bara har torrgäst här så det blir lite annorlunda kanske. Eller det kanske inte spelar någon roll? Gott blev det i alla fall. Och till middag blev det ris och kassler! Funderar på om jag ska laga Flygande Jacob idag eller inte.. Vi har ganska mycket rester så jag kanske borde låta bli.. Hmm. Ne jag ska nog laga det!


Kanel- och vaniljbullar!
Även fast mina vaniljbullar ser ut som kubb så smakar
dom gott, som vaniljbullar ;-)


Vet ni vad? Jag är ledig på måndag! Skönt skönt! Det är Martin Luther Kings födelsedag! Sen kommer jag även vara ledig den 15:e februari! :-)
Så i dag är det fredag och jag har en lång och skön helg framför mig. Planer för helgen? Jo såna har jag. Jag ska brumma upp till Valley Village, alltså till Nathalie! Fast sen vet jag inte hur mycket till planer vi var. Vi hade ju planerat lite smått men så blev det ändrade planer då inte båda av hennes värd föräldrar ska bort. Hehe.
Men i alla fall blir det nog mysigt som alla andra helger med min Darling! :-)



Idag går Coco in på sin fjärde månad här i sitt hundliv!
Den lilla rackaren! Växer så det knakar gör hon med! typ..

Torsdag 14/1

Efter dagens pilatesklass kan jag känna mina muskler i framförallt min axlar, även lite i magen och lite i benen. Det känns skönt, jag tror jag kommer stormtrivas med den här klassen. Vi gjorde någon övning som var superjobbig för magen!
När klassen var slut åkte jag och Marli, hon tar också den klassen, till en shoppingmall som ligger jättenära och käkade typ frukost från Jamba Juice. Super gott! Sedan blev det massa snack tills jag tyckte det var dags att dra sig hemåt!

Sitter nu och funderar på om jag ska sno ihop en bulldeg... vi har ju ingen kavel men jag får väl ta något annat kavla med istället då. Hehe. ska jobba extra ikväll, vet inte till vilken tid. Och det suger för jag hade glömt bort att jag skulle det så jag har bestämt träff med den nya svenska au pairen i min grupp ikväll och hon har ingen mobil än... Dumt  av mig... Typiskt.

Funderade även på om jag skulle laga Flygande jacob till middag idag, men jag tror jag gör det imorgon istället och kanske ris och kassler ikväll.. :-)

Homework

Glömde ju... Igår lyckades jag ju komma hem med två klädesplagg från Forever21!





Det blidde ett par shorts och en superduperskön kjol!!! Den är jättemjuk!


Sen så har jag ju även läxa i yogan att göra, fast jag har fram till den 31:a januari på mig. Men jag måste läsa 10 A-4 papper; "Yoga As Self Transformation" och sedan ska jag välja tre "key conceps" ?, lista dom som complete thoughts, lista dom från mest viktig till minst viktig och sedan berätta varför den viktigaste är den viktigaste och hur den påverkar eller skulle kunna påverka min day to day living experience.
Men det är inte färdigt där för sedan ska jag välja en symbol , ett objekt som representerar den där tanken eller hur man ska förklara. Jag ska beskriva symbolen och berätta varför jag valde den. Jag ska skriva "a clear simple statement" som jag kan repetera för mig själv.
Och sedan ska jag välja en andra symbol som ska representera den sida av mig som jag skulle "frigöra" och skriva en typ redogörelse för det beteendet. som jag skulle vilja försvinna.  Typ "I am moving away from critical self talk". Nu kan jag ju inte välja det känns det som eftersom det står som exempel..

Oj vad intressant det där måste ha varit för er ;-) Men det känns bra för mig, för nu har jag fått lite mer rätsida på det hela. Förstår väl i princip det mesta som jag måste göra förutom dom när "nyckel koncepten". Dom har jag inte en susning om, jag vet ju kanppt vad det är, att välja ett koncept alltså... :-P

Tjolahopp

Hade mitt allra första yoga pass imorse! Passet handlade väl mest om andning, det var faktiskt svårare än vad jag trodde det skulle vara, men det är ju bra det :-) Sen så blir det ju kanske inte lättare heller då man inte förstår allt läraren säger, typ vissa kroppsdelar och så, typ sånt som sitter inne i kroppen. Hehe. Men det är ju tur att man kan titta på hur läraren gör ;-P

Idag är Coco på "hunddagiset", hela dagen. Rätt skönt faktiskt! Igår drog hon in Kaleos planta, på heltäckningsmattan. Yey!

Igår var jag även och handlade massa mat och sånt som behövdes. Tog dryga timman! Men det var kul, Carol sa att jag fick köpa typ vad jag ville, vad jag liksom tyckte behövdes och så :) Handlade för över 1200:- ($184, egentligen ännu mer men eftersom jag har ett kort så blev det över 40 dollar billigare)!

Ne nu ska jag fortsätta kika på American Idol innan jag ska hämta pojkarna på skolan!

Måndag 11/1-10

Då har jag haft min första college klass - poweryoga! Det ska nog bli kul, kan ju inte säga så mycket än eftersom vi bara pratade den här lektionen. Läraren verkar i alla fall helt ok! Kommer ha samma lärare på pilatesen med!

Igår så åt jag, Carol och pojkarna middag på IKEA - köttbullar, efter att ha lämnat John på flygplatsen. Sa jag det att han kommer vara borta hela nästa vecka? det ska han i alla fall.
Hur som helst var det riktigt mumsigt med köttbullar!

Välkommen Hem

Ojojoj! Gladar hund har jag nog inte sett tror jag... När jag kom hem efter kvällens möte och öppnar ytterdörren så hinner jag se en skymt av Coco uppe på köksbordet (fråga mig inte vad hon gjorde där) och direkt då hon får syn på mig hoppar (läs flyger) hon ner från bordet. Och då menar jag inte ett sånt där vanligt hopp då man landar på framtassarna först och sen baktassarna. Ne det var liksom... hon trodde nog hon var superhunden eller något i den stilen. Såg så himla kul ut. Sedan rusade hon fram till mig och jag hade inte hjärta nog att säga till henne och putta henne ifrån mig utan jag satte mig på huk och lät henne klänga på mig och hålla på. Hon vart så himla glad, det var kul!
Vilket resulterade i lite rivmärken på hakan/halsen som jag upptäckte senare. Hehe.

Mötet då? Jo det var trevligt. Har kommit en ny svensk tjej till gruppen som verkar jättesnäll. Direkt när jag såg henne så tänkte jag att hon måste vara från Sverige och jajjemen! Vart en hel del snack och mat och den var väl ungefär som vilken annan mat som helst, käkade hamburgare och så fick man en liten side dish och då valde jag potatis sallad och den var väldigt god faktiskt. Men ja.. godare mat har jag ju ätit.

Carol och John ska iväg ut på någon klubb för hennes kusin fyller år så jag ska jobba. Men det gör inget, skulle ändå bara sitta hemma i alla fall och pojkarna är redan i säng så... det är ju ungefär som att jag är ensam hemma ;-)
Och jag har inte en susning om vad jag ska hitta på... Har inget att göra på datorn efter att suttit vid den i princip hela dagen, så jag funderar på en film kanske.. Typ Confessions of A Shopaholic eller Twilight.. Eller Mamma Mia. Vi får se. Kanske är något bra på TV med!

Fötter


Så ser mina fossingar ut för tillfället ;-)


Igår innan bio så gjorde jag och Marli pedikyr. Det var så himla skönt! Så nu har man fina fötter som rena och fräsha! De klippte och filade naglarna, filade fötterna, hade på nå oljor och masserade, superskönt! Det ska jag lätt göra fler gånger, för endast $30, fast så kan man ju välja dyrare saker med typ om man även vill ha manikyr och så!
Sedan medan vi väntade på att det skulle bli dags att se film så käkade vi lite chips och "guckamucka", med andra ord guacamole. Smarrigt!
Sen så sa jag ju att vi skulle se "Avatar" men eftersom den var slutsåld fick det bli "Leap Year" istället! Jättesöt och rolig film!

Vet ni hur störande det är att köra bil med en pinne uppstickandes från motorhuven/kofångaren? Jag vet inte var den satt fast men upp stack den då jag var på väg hem igårnatt. Och jag var ju på motorvägen med så jag kunde ju inte stanna för att plocka bort den. Det var nämligen så att jag råkade köra på den och så fastnade den. Så pinsamt. Haha.

Imorse åkte jag och Carol till gymet för att va med på en spinningklass. Oerhört jobbigt men det kändes väldigt skönt efteråt!

Fredag den 8:e januari

Fredag idag... Blir eventuellt bio, "Avatar", ikväll. Kanske kanske.
Imorgon kanske jag och Carol ska till gymet på en spinningklass på en timme. Jag kommer typ dö + att jag kommer ha världens träningsvärk på måndag då jag börjar poweryogan och då kommer det vara ännu värre på tisdagen då jag har pilates. Haha. Men det blir nog bra det, bra att man får känna att man lever ;-)
Och imorgonkväll har jag au pair möte. Ska vi iväg på någon pianorestaurang och käka middag...

Till sommaren

Jag kommer hem till sommaren.

Det känns faktiskt bra att säga det! :-)


Ursäkta för
dålig uppdatering men efter helgens äventyr känns det inte som att jag har så mycket att berätta om... Coco har blivit mycket bättre, hon lär sig snabbt! Tog henne till hundparken igårkväll med pojkarna, så kul att se när hundarna springer omkring och leker och busar med varandra! :-)

Rodeo Drive, Baby!

Sitter och kikar på Desperate Housewives nu, äntligen har det börjat igen. Hehe.

Slänger in några bilder från dagen!






Som ni kan se har vi besökt Beverly Hills idag. Hur underbart som helst och det var väldigt varmt! Jag hade jeans och långärmad tunn tröja och det var på tok för varmt! I alla fall så är Beverly Hills ett helt otroligt fint ställe, grönt och ja, bara mysigt! Som att komma till en helt annan årstid... Så gick vi och typ fönstershoppade längs Rodeo Drive. Eftersom det bara är svindyra butiker där så var det ju som ingen mening att gå in någonstans tyckte vi men det var trevligt att bara gå runt och se sig om.
Vad skule vi göra om vi inte hade bil?
Det har verkligen varit en dunderbra helg då vi haft mycket för oss! Jag är hel-nöjd och vi har skrattat som aldrig förr. Hur ska det sluta? Om vi skrattar mer och mer för varje helg som går.. ;-) Ne men seriöst, det har varit en hel del garv alltså... Serri! ;-)
Det känns som jag har varit borta hur länge som helst, typ en hel vecka men det är bara sedan torsdagkväll. Det sa Carol också då jag kom hem att det kändes som jag varit "gone forever".

Nu är man tillbaka till verkligheten. Inga fler långhelger och inga fler sovmornar för imorgon börjar pojkarna skolan igen och jag har en sista vecka på mig att vara ledig då pojakrna är i skolan för nästa vecka börjar jag mina klasser i poweryoga och pilates, men det ska bli kul! :-)

På tal om inga fler sovmornar måste jag ta och se färdigt på Paranormal Activity nu när DH är slut så det inte blir så sent eftersom jag inte vill vara helt död imorgon då klockan ringer!

Ha en bra dag! Ciao!

Öh?

"I would like to marry you

but this very difficult

for me"

 

Jag känner mig så smickrad. Hahaha.


HOLLYWOOD

Idag har varit en riktig toppendag! Vet ni varför? Jo för det första har vi haft jättefint och skönt väder och för det andra har jag och Nathalie faktiskt gjort något vettigt! Vill ni veta vad? Jo... Vi har faktiskt åkt ut p lite äventyr för en gångs skull och sett oss om. Vi åkte nämligen för att ta oss en titt på Hollywood skylten!!! Det var jättemysiga bostadsområden där bland bergen, verkligen supermysigt. Såg ut som på film ungefär, nästan så att jag skulle vilja bo där vilket förmodligen kostar väldigt mycket pengar...
I alla fall så var det så himla skönt där uppe. Tyst, fridfullt och fin utsikt!









När vi tyckte att vi var klar där uppe försökte vi hitta ut/ner därifrån och vi lyckades komma ner till Hollywood Boulevard. Vi bestämde oss för att hänga där en stund och kolla in de som var utklädda till bla. Edwars Cullen, Jack Sparrow, Spindelmannen, Bumblebee mfl. Och så kikade vi i lite affärer och jag kom därifrån med en ny "kofta" :-)

Haha vad tycks om brillorna? :D Jag var faktiskt nära på att köpa dom! ;-)


1:a Jan. Uppdatering

Haha åh! Det har varit en sådan himla skön kväll alltså! Så himla mycket skratt och garv!
Efter att ha hängt i soffan hela dagen drog vi oss iväg för att käka middag på en italiensk restaurang.
Så beställde båda vatten och så sa att vi kunde ta en stor flaska att dela på men jaha då kommer dom med två flaskor iaf, varje på en liter. Så sa vi att vi hade tänkt dela på en så då kommer någon och tar bort ena flaskan och GLASET. Under hela middagn satt vi och skrattade och fnittrade, så skönt. När vi käkade färdigt (och tro det eller ej men vi skippade faktiskt efterrätten) så hade vi inget särskilt för oss så hängde inne på Target ett tag. Kollade börsar, solbrillor och lite annat krims krams.
När vi kom tillbaka ut i bilen vet jag inte vad som hände, det slog slint för oss och vi (det är ju alltså om mig och Nathalie jag snackar om) satt och skrattade och skrattade och skrattade. Det kom verkligen ända ifrån tårna ojojoj. skönt!
Killen i bilen bredvid måste ju ha undrat...


För fler bilder, klicka HÄR! :-)

Så i alla fall. Det nya året firade vi in på Universal City Walk, som jag redan sagt. Jag har laddat upp lite bilder på bilddagboken så jag skippar nog att ladda upp alla bilder igen här. Utan jag länkar dit istället så kan ni kika där, blir det bra? Fast jag bjuder på en bild i alla fall så det inte blir såå tråkigt här ;-)

Förresten! Jag upptäckte idag ett sår på min hälsena som jag inte visste var det kommit från? Jag kommer liksom inte ihåg att jag gjort illa mig. Och vet ni vad det kommit från?
Jo... Nathalie rev mig med sin tå inatt då vi (jag) sov. Haha. Schysst liksom! ;-)

1:a Januari 2010

Då har vi alltså klivit in i 2010 och jag tror att det blir ett riktigt bra år. Halva året kommer spenderas här borta, jag kommer åka till Costa Rica, jag åker/flyttar hem till Sverige igen, jag ska resa. Jag har massa spännande äventyr att se fram emot! :-)

Idag är en riktig slöar dag som spenderas i soffan hos Nathalie. Jag tror vi tar Hollywood skylten imorgon istället för jag tror inte jag är körduglig, inte om polisen stannar mig. Eftersom jag inte är 21 får jag inte ha mer än 0,01% alkohol i blodet (ja, egentligen får jag ju inte ha något men ja..). Så ne, vi tar det nog imorgon istället!

Natten var riktigt bra, jag hade en bra kväll. Blev lite dricka hemma hos Nathalie först och sedan åkte vi till Universal City Walk för att fira in det nya året där. Sedan gick vi runt lite, rymde från några killar som ville hänga med oss som frågade om vi var änglar som kom från himlen. Haha. Vi lyckades komma undan och sen drog vi in på Hard Rock Café och hängde lite :-)
Var en bra kväll.
Det som sög var att första stället vi skulle in på efter att vi sagt gott nytt år och så inte ville släppa in oss för att jag inte hade något pass... Dumt. Men det vart ju bra ändå :-)

Gott Nytt År!!!

RSS 2.0