GRATTIS på Dagen!!!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMI!!! Jag hoppas du får en bra dag och fikar mumsmums :-D Älskar Dig!


Jag har i alla fall ganska nyss kommit hem (klockan är strax efter midnatt). Har varit ute med Carol och pojkarna. Först åkte vi till ett hus som skulle föreställe ett Haunted House, det var gratis men man kunde donera lite pengar till något barnsjukhus här i Orange County. Det var ett vanligt hus som de hade pyntat till väldigt fränt. Så gick man runt halva huset och där kom det fram om det var tre eller fyra monster. De kom fram så där plötsligt så man blev lite skrämd! Men alltså pyntningen var väldigt snygg!
Sedan åkte vi och skulle käka mjukglass på Pinkberry men vi gick iväg till Dave and Busters och drack någon smoothie av nå slag och spelade ltie spel, eller pojakrna gjorde, var liksom som en spelhall så de var rätt exhalterade över det!

I dag hade inte Kaleo någon träning så eftermiddagen var relativt lugn. Jag lät dem se lite på TV och så skulle de läsa och sedan tog jag med dem och spelade lite tennis och ltie baseball, så nu har jag provar på det med, kan man säga, gick ju inget vidare men ajg träffade bollen i alla fall en, kanske två gånger!
Sedan gick vi iväg till deras skolgård och spelade lite handboll, inte riktig handboll utan nåt annat spel då man ska studsa en boll mot ett plank.. Och sedan höll jag på jonglera med bollen, var sjukt längesen! Och jag fick nog lite träning under den eftermiddagen. Blev ju alldeles svettig! Och självklart sträckte jag mig igen! Vad händer? Är det ett tecken på ålderdom? Så nu ilar det till lite då och då i muskeln på baksidan låret typ rätt under rumpan när jag går, men framför allt då jag gå upp för trappan, då gör det ont! Men men, det är smällar man får ta ;-)

Ne kanske om man ska ta och krypa ner i den nyrenbäddade sängen nu (tvättade mina sängkläder i dag)! Jag är så trött så jag skulle kunna somna nu på en gång!


Läslusen igen

Jahapp.. Då läste jag nyss ut den superbra och sista boken i Twilight serien Så länge vi båda andas, eller Breaking Dawn.. Sååå bra!
Nu ska jag väl ta mig an någon annan bok, men kommer bli svårt från början ;-P

Rolig Kväll

I går kväll så åkte som sagt jag och min värd mamma Carol till Knott's Scary Farm. det tog nog inte ens en minut då vi varit där inne innan Carol skrek och hoppade till första gången. Haha. Jag tog inte speciellt många bilder, bara några stycken på en teater men ag har inte lagt in bilderna på datorn än!
Hur som helst så var det jättekul där! det var väl kanske inte så jätte läskigt men ibland blev man lite skraj. Hoppade till och skrek till några gånger, men det är ju det som är kul. Det roligaste var nog labyrinterna dom hade med olika läskiga teman, och då smög det omkring utklädda monster och skrämdes. De gömde sig i skrymslen eller stod stilla som dockor eller bara följde efter en. Haha var så kul!
Jag måste säga att jag hade väldigt roligt åt Carol som var så rädd ibland :-D

vi kom väl hem runt två-tiden på natten. Jag hörde väckarklockan utan några problem i morse och tog mig upp, fast jag var ju trött! Så efter morgontimmens jobbande gick jag och la mig i sängen igen och sov till elva. Det var skönt! Men så kände jag mig så där tung i hela kroppen och huvudet när jag vaknade. Men efter lite frukost och en dusch känns det bättre!

Försöker komma på vad jag kan hitta på för middag i dag. Inte det att jag måste laga middag men det känns bra att ha den färdig då föräldrarna kommer hem, i och med att de kommer hem rätt sent. Och det ä kul att göra någon glad på det viset med :-)

Dumdumt

Tomt...

Tänker bara på Kenneth, hur jobbigt det måste kännas!...

Klipp Klipp...

Haha nu i kväll fick jag lov att klippa av lite hår på Kaleo (den yngre pojken) för han hade nämligen råkat kleta fast nån slaimgummi grej i håret som verkligen satt fast där! Såklart hände det efter träningen i bilen på väg till kyrkan! Tur att vi skulle käka middag där först för då kunde jag låna en sax där! Hade jag haft mer tid hade jag nog försökt klippa mera kanske, så det var väl kanske bra ändå att vi inte hade så mycket tid så jag inte hann göra något värre! Men han måste i  alla fall iväg till en frisör! Men det syndes inte något efter att han blötte håret lite och plattade det åt sidan, han blev riktigt söt! Och jag frågade faktikst om lov först, innan jag klippte! ;-)

Jag vill ut och springa! Efter att inte ha sprungt på två dagar börjar jag känna mig lite rastlös nu. Fast jag var ju ut med cykeln igår men ajg måste säga att jag föredrar jogging! Så i dag fann jag ingen motivation till att ta cykeln så det blev ingen träning alls! Fast det blåste så himla mycket så jag vet inte om jag skulle ha sprungit även om mitt ben varit bra. Vet inte hur länge jag ska vänta innan jag ska prova igen?...

Knott's Scary Farm



Jihoo!!!
Carol har bokat biljetter så vi två kan gå på Knott's scary Farm!!! Det är som en park med attraktioner och så som de gör läskig runt en månad innan Halloween och fram till Halloween! Så i morgon ska vi dit! Biljetterna är från klockan sju på kvällen till ett på natten! Så man kommer väl vara så där lagom trött på fredag morgon, men det kommer det nog vara värt!
Det är typ 1000 stycken monster som går omkring och skrämmer en och så massa andra grejer, skitkul! :-D Spännande!!! eller läskigt!
Ska se om jag kommer få till några bilder men tveksamt eftersom det kommer vara mörkt. Men försöka ska jag!




För övrigt så blåser det väldigt här i dag! Fast inte lika mycket som det gjorde igårkväll/inatt! Jösses vad det tog i!

Sen så har jag hittat ett par skor som jag gärna vill ha! Inte för att jag ska köpa dem men ändå, de är fina!


Trivsel

Dagen slutade åtminstone lite bättre, men nu är jag dödstrött och börjar få lite huvudvärk.

En margarita var nog vad jag behövde! När jag och pojkarna kom hem efter träningen tog Carol oss till en maxikansk country resaurang, det var taco tisdag, så vi käkade tacos och jag och Carol drack varsin god margarita, eftersom jag hade haft en sådan dålig dag ;-) Sedan kändes livet lättare. Var en riktigt trevlig middag, även fast jag blev nerspilld av Kaleos dricka och sen höll jag även på att bli träffad av Kainoas. Hur bär dom sig åt?! Carol blev väl inte så himla glad men i och med att jag tyckte det var lite komiskt och inte kunde hålla mig för skratt så kunde inte hon det heller. Det var i alla fall en munter middag, mycket trevlig! Så det gjorde väl min dag så att säga!

Ne nu får det nog ta och bli sängen, är så trött och klockan är bara halv tio! Men då har jag tid för lite läsning! Dessutom har jag haft en jobbig dag så det ska bli skönt att få avsluta den!

En sak bara som jag kommit att tänka på är att jag varje månad den 22:a har skrivit att jag har varit här si och så länge. Men den 22:a den här månaden (oktober) var första gången (!) sedan jag kom hit som jag inte ens tänkte på att det var den 22:a! Hur i hela friden kan det ha kommit sig? Så den 22:a oktober var det alltså ett år och en månad sedan jag kom hit! Jag har liksom slutat tänka på hur lång tid tills det är den 22:a igen, så att ännu en månad har gått. Det känns, skumt. Men det är ju något possitivt i alla fall :-)

Problem - förvånad? Nej, egentligen inte

Jäkla skit!!! I dag har det verkligen inte varit min dag. Det är inte det att jag inte klarade testet, eftersom jag inte ens kunde göra det. Men skulle jag ha gjort det tror jag att jag skulle ha klarat det, hade den känslan liksom, att det här kommer gå bra!
Men, jag kom inte så långt... Varför heter jag Nanna Frida Karolina och inte Frida Nanna Karolina för?? Det hade gjort det hela mycket lättare och jag skulle inte ha haft några problem med det här. Men nu är det ju sa att ett av mina mellannamn kommer före mitt tilltalsnamn vilket då betyder i det här landet att jag heter Nanna Frida och inte bara Frida. Okey, so far är det egentlgien inga problem. Utan problemet kom när det på mitt social security card står bara Frida, och då matchades inte mitt namn med namnet i mitt pass.

Jahapp... Då fick jag åka hem och kolla upp vägen till en social security kontor och det finns ett rätt nära så jag åkte dit med en gång. Och mitt sinne hade redan börjat lätta och jag kände mig lite gladare för att jag skulle fixa det här!
Men igen... Då är det ju så att på en liten lapp som sitter fasthäftad i passet står det bara Frida och för att de ska kunna fixa mig ett nytt kort som det ska stå Nanna Frida på så måste det stämma överrens med namnet i den formen. Hejja!
Så då måste jag fixa den lappen på något vänster. vet varken hur eller var. Och dyrt är det väl också. Ser inte ut som att det blir något kalifornskt körkort för min del... Kan ni förstå om jag är riktigt ruggigt less och irriterad?!

Halloween pynt

Har precis varit ute och Halloweenpyntat lite med Carol och pojkarna, det var kul! Vi satte upp massa spindelväv så nu ser det nästan lite kusligt ut! Hihi! Tog två bilder men det syns inte så jättebra eftersom det är mörkt ute, men lite ser man i alla fall. Men jag kan ju säga att det ser mycket bättre ut på riktigt :-D




Så har vi nån ljusslinga som ska upp och så en dörrmatta som ska läggas ut, den ger ifrån sig ett ljud då man kliver på den ;-)


Jag blir så glad av att lyssna på pojkarna då de busar med varandra! Carol fick tjata på dem att de skulle gå och duscha och de brukar duscha i olika badrum. Men nu tror jag de har duschat tillsammans. De har skrattat och hållt på. Jag tänker liksom tillbaka till då man själv var liten och hittade på massa busigheter, framförallt med kusinerna :-D
Så hade Kainoa stängt in sig och så hörde jag Kaleo med pipig röst "It's me, Frida, can I go bathroom?". Haha!

Jag lagade i alla fall pannkakor till middag, det gillades! Carol frågade först om vi åt dessert, för vi började utan henne för hon tog så lång tid på sig.
Serverade vispgrädde (vispad för hand dessutom) och jordgubbssylt till. Mumma! Vad ska jag hitta på för mat nästa gång jag bestämmer mig för att laga mat då? Förslag någon?
Åh jag är sugen på saffranspasta, men det blir svårt att få tag på saffran här... Men jag SKA laga det någondag bestämde jag mig precis för! Någon där hemma kanske kan vara så snäll och skicka mig lite saffran ifall jag inte kan få tag på det på egen hand? :-)

Bikten 2006

HAHAHA!!!
Ailin, den här är till Dig!!! Kommer du ihåg?! ;-)
http://www.djclub.se/cg/vimmel/displayimage.php?album=lastup&cat=6&pos=1

Pinsamheter, men det bjuder jag på! :-D

Meeeeeen

DUMMA benhinna!!! Nu har den ju börjat göra ont igen, vad ska jag ta mig till?! Blev till och med svårt att gå i morse efter att jag varit ute på min morgonrunda. Stor SUCK! Vad ska jag göra i stället då om jag inte kan gå eller springa? Ta mig ut på cykelturer i stället kanske... Blä på mitt ben!

Måndag idag, eftersom att ingen av pojkarna har träning i dag funderar jag på att göra middag i dag igen. Pannkakor kanske (svenska pannkakor)? Men då måste jag åka till affären och köpa mjöl! Lutar åt pannkakor så länge jag inte kommer på något annat gott!

I natt hade jag samma problem som jag har i princip varje natt. Jag vaknar, eller är halvvaken och har jättesvårt för att somna om, eller somna på riktigt liksom. Det är jättejobbigt! Jag kan inte ligga still så jag far runt och vrider och vänder mig hela tiden och det är bara så jobbigt!

I morgon har jag körkortsskrivning! Huh, börjar kännas lite nervöst!

Har inte sån himla träningsvärk som jag trodde att jag skulle ha i dag och det är ju skönt. Men jag känner av högra sidan av kroppen mer än den vänstra; armen, högra skinkan, muskeln ovanför knäet (och så högra smalbenet).

Helgen och bilder

Spenderade ännu en natt med min Nathalie! I dag så hade vi inte så mycket för oss så vi drog till en affär för att kika lite. Blev ännu en svart klänning för mig, kunde inte hålla mig, den var liksom ganska billig!


Första är klänningen från idag och den andra från igår, och den kan man även ta bort axelbanden på :-)


Klockan fyra
hade jag Au Pair möte hos min LCC, hon hade halloween "party" så man skulle ju komma utklädda, så jag kom som doktor! Det var faktikst rätt kul. Först tog hon kort på var och en av oss och sen fick vi sätta oss och klistra på lite hallowwen klistermärken på en halloween ram för där ska korten sättas. Sen så gjorde vi en liten "lek" då två ovh två fick intervjua varandra och sedan var det pizzatajm och så fick vi kakor till dessert!




Strax efter att jag kommit hem två timmar senare så kom familjen hem och så frågade de om jag ville följa med ut och spela tennis. Har ju aldrig provat på det förut. Men det var kul, även fast det kanske inte gick såå bra. Men nu sitter jag här med en halvskakig arm. Jag vet någon som kommer ha träningsvärk i morgon! Jag tror jag sträckte en muskel snett ovanför knäet med, det gör ont där när jag böjer knäet!

Har varit en toppenhelg och den har känts rätt lång! Mycket god mat, gott skratt och bra umgänge ;-)

Lovade ju lite bilder också, så det är väl bäst att jag lägger upp dem nu då!













Så där, det var det det :-)

Laguna Beach

I dag har jag haft en ritkigt skön toppendag med Nathalie! Vi har åkt till Laguna Beach och solat och badat lite i det rätt kalla vattnet. Men det var skönt att ligga där och flyta och guppa i vågorna!
Sen så har vi även åkt till den dära utomhus mallen som jag var på förut. Blev en vända inne på H&M och där fick det bli en jättesnygg svart klänning! Får se om jag kanske fixar en bild på den sen! Och lite senare drog vi en bio, "Couples Retreat". Den var väl OK! Har ju sett bättre!

Lägger in en bild från dagen, fler får komma nån annan dag. I veckan, jag lovar!



Åh det har varit en sån himla skön lördag :-)

Hey, förresten. När vi precis kommit fram och Nathaloie ska ta kort på mig var det en kvinna som gick förbi oss. Så sa hon något och jag tyckte det lät som You're Bree, så jag ba Huh? Så sa hon igen You're pretty. Jaha vad säger man? Eh, thank you! Så sa hon med rätt barsk röst You're welcome.
Jaha, ja... Ja det var väl bara det!

Fredagkväll

Jag har min Nathalie här hos mig, hon ska sova hos mig i natt! Vi har käkat god kyckling och god glass! Nu ska vi se om vi hittar någon strand som vi kanske kan åka till i morgon :-D

Bokmal

Datorer och jag kommer inte alltid så bra överrens... Igårkväll trodde jag att jag skulle bli galen! Skulle uppdatera massa saker som datorn tyckte jag skulle göra och sen startade jag om den. Sen var datorn inte riktigt densamma längre. Jag fick inte riktigt igång den och så blev jag rädd, stod massa saker och bla bla bla.

Vilken
himla tur för mig att jag kan ringa gratis hem till Sverige! För då kunde jag ju ringa till Kenneth och fråga om hjälp. Tack för att du orkar med mig ;-) Så med lite hjälp från mitt datasnille lyckades jag till slut logga in på datorn och tur som jag hade så fanns allt kvar! Dock är det nåt som inte står rätt till med grafikkortet, så jag inte direkt se på film utan att det ska hålla på lagga och så. Jag hade i alla fall väldigt tur att allt fanns kvar och så på datorn, så då blev jag lite lugnare :-) Men det är störande att den ska hålla på vara så knäpp varje gång jag startar den nu!

Känns toppen med fredag i dag! Jag var redo för fredag igår, så om jag fått som jag velat skulle det vara lördag idag, och det är skönt att det inte är det, för nu har jag ju fortfarande hela helgen framför mig!

Påbörjade ju den sista boken i Twilight serien igår, och den är bara för bra! Tycker jag kommit rätt långt på bara en dag, betyder det att jag har för mycket fritid? Jag tror nog det... Men det är så kul att läsa så mig gör det inget, jag kommer dock bli så ledsen då boken är slut. Gud vilken nörd jag är! Vill inte komma till slutet ;-)

Nu börjar min lunch bli färdig, ägga fick det bli idag!

Läslusen

Boken som jag läser börjar lida mot sitt slut, jag vill inte för den är bara så bra! Tur för mig att jag har den fjärde och sista som jag kan börja på med detsamma då Ljudet av ditt hjärta är utläst! Kan inte sluta läsa!

Dagen har gått bra! Hade nog inte så värst mycket för mig under tiden då jag inte jobbade. När pojkarna slutade skolan blev det läxläsning, fotbollsträning och sen middag i kyrkans restaurang och sen lämnade jag pojkarna vid deras klassrum. När jag kom hem fick det bli en liten promenad!

Halloween pyntet har åkt fram på en del gårdar i dag har jag sett! En granne har en kyrkogård på framsidan, en annan har massa spindelväv och annat krimskrams, och ljusslingor mm. Det är mysigt, jag gillar det. Så kul att se vad folk hittar på för skoj :-) Vissa går ju verkligen in för det här med halloweenfirandet!

Har nog inte så mycket mer att tillägga för tillfället. Tvätta fejjan och tänderna och sedan läsa kanske? Jaa! ;-)


PS! Börjar för övrigt att bli sugen på en ny bloggdesign! Nathalie??! ;-) Om jag hjälper dig med håret.... hehe. DS!

Tisdag 20/10-09

Jaha vad ska man säga om den här dagen då? En helt normal dag. Vilket har inneburit: Väcka pojkarna, fixa frulle och lunch till dem, promenera med dem till skolan, ut på en springrunda, läsa lite till körkortet, käka frukost, duscha, kolla datorn, läsa, hämta pojkarna från skolan, hänga på lekparken en stund, hem för att göra läxor, skjutsa till fotbolls träning och sitta där och hänga i en och en halv timme och under den tiden sysslesätter jag mig med mera läsning, sedan hem och invänta föräldrarna. Det är nog i princip allt som jag sysslat med i dag!

Har även börjat kolla lite smått efter college kurser till våren eftersom jag måste läsa 6 credits igen (72-90 timmar). Det som verkar vara mest intressant för mig är: ritning, målning, dans, simning, teckenspråk (amerikanskt). Hmm, var det allt? Finns ju massor av saker att välja mellan. Finns ju såklart matte och historia och massor av olika språk att välja mellan, det mesta! Vet inte riktigt vad jag ska välja, beror ju på när under dagen dom är och hur många credits varje kurs är, varierar liksom mellan 1 credit och 5 credits (normalt brukar en vanlig kurs ha 3 credits). Skulle ju va najs att åka på en weekensklass med och få bort 3 credits med en gång, men jag vet inte riktigt vad som finns, om det finns något här i närheten. Nåja, slutbabblat om en massa credits. Hur som helst så skulle det vara kul att få lite erfarenheter från att ha gått på college, om man kan kalla det det ifall man bara tar några få klasser :-P

Kan för övrigt knappt lägga ifrån mig boken Ljudet av ditt hjärta, den är såå bra!!! Bättre än andra boken och ungefär lika bra som första! Hmm, se på film eller läsa? Film eler läsa? Kanske film och sen läsa, om det inte blir för sent. Fast då får jag väl börja med filmen nu direkt då kanske kanske ;-)

Bjuppar på en bild eller två...



Min lilla guldklimp, som jag saknar dig!

Ris & Kassler

Middagen blev en hit, det var kul :-) och gott! Nu luktar det brownies, Kainoa och Carol har bakat brownies så nu ska det mumsas gott!

Vill beställa skor, tre par skor för ca 73 dollar, vilket blir ca 510 kronor, det är väl inte så himla illa?! Åh vad jag funderar på hur jag ska göra, vill ju!! Men när ska jag använda dom, liksom? ;-P

Städhumör

I går så hade jag bestämt mig för att städa lite i huset! Och överraska mina värdföräldrar med färdig middaag när de kommer hem från jobbet!
Det andra har jag inte hunnit med än eftersom klockan bara är strax efter två än men det kommer!
Jag har i alla fall efter en lång natt med många timmars sömn haft energi för en springrunda på morgonen (lite längre än "vanligt") och städning! Jag har sopat och moppat golvet där det inte är heltäckningsmatta, dammsugit där det varit heltäckningsmatta (halva nedervåningen, mitt rum, pojkarnas två rum, hallen där uppe och trappan! Jag har rengjort bänken och de två glasborden och rengjort inne i mitt och pojkarnas badrum. Håller på med tvätten också. Är jag inte duktig? Har varit en toppendag, det är så skönt då man har energi för att göra såna här saker och till och med tycka att det är "kul". Fast jag är väl kanske glad att jag haft nåt att göra?! Sen så tog jag mig ut till affären för att köpa kassler, chilisås, gräddfil (hittade ingen créme fraishe), och ananas skivor till kvällens mål: kassler och ris :-) Hoppas de gillar det, för själv älskar jag det!
Och allt det här har jag alltså hunnit innan klockan var ett - halv två!
Känns hur skönt som helst att ha gjort allt det här, att jag har gjort någon nytta, fast om det märks någon skilland vet jag inte, alltså jag tycker ju det :-P

Ne nu så ser jag att det är dags att gå och möta pojkarna vid skolan! Får se om vi kanske åker till biblioteket för att göra läxorna i dag, ska fråga dem vad de vill :-) Sen hem och laga middag ;-)

Helgen

Träffade äntligen min Darling Nathalie i helgen!!! Det var liksom ett tag sen vi sågs!
Var lite halvnervis för att köra upp dit igår eftersom jag inte har någon GPS, så jag fick skriva upp hur jag skulle köra som. Tog mig ca 1 timme och 20 minuter att komma upp till Nathalie som bor norr om Los Angeles. Och hmm, händer det nåt om man åker på en tullväg och så betalar man ingen tullavgift? Ehe.. Jag trodde nämligen att det var en exitavfart där alla "tullautomater" stod så jag fortsatte rättfram bara, men det tror jag bara man ska göra egentligen om man har en slags dosa i bilen (har man det så dras en avgift automatiskt). Tror jag.
Nåja. huvudsaken är väl att jag tog mig enda fram till Nathalie utan att köra vilse, som jag var rädd för att jag skulle göra. Det skulle räcka med att jag skulle missa en avfart eller ta en fel så skulle hela den där resan ha gått åt pipsvängen. Men tack och lov så gjorde den inte det :-D

Jag och Nathalie hade i alla fall bestämt oss för att käka middag på The Cheesecake Factory. (Himla skönt att ha bil må jag säga, man blir verkligen friare). Det var i alla fall väldigt mycket folk ute och det var typ proppfullt med folk inne på resturangen. Men se vilken tur vi hade, precis då vi skulle gå in var det en äldre kvinna som gav hos hennes dosa (en dosa som piper när det är ens tur att få ett bord), så därefter var det vi osm var Jay (?). det tycker vi var väldigt snällt, de orkade väl inte vänta mera, och vi behövde väl "bara" vänta i en timme eller kanske lite mindre. Om vi inte hade fått deras dosa hade vi nog fått vänta betydligt längre!
Det vart i alla fall kyckling och spagetti och svamp för min del, och till efterrätt delade vi på en blåbärs-vitchoklad cheesecake. Mumma!
När vi kom hem bestämde vi oss för att se på film. Blev "Mirrors", hoppade till några gånger, och jag även nickade till några gånger för jag var verkligen huuur trött som helst. Men den var rätt bra, men jag gillade inte slutet. Dåligt slut!
Och tack vare det dåliga slutet (som jag tror) så drömde jag dumdrömmar, kommer inte ihåg exakt men det var inga roliga drömmar. När drömde jag mardrömmar efter en film senast? Typ väldigt längesen!









I dag har vi väl inte gjort så mycket. Vi var i alla fall och käkade glass på Menchie's, mitt nya favoritglasställe! Det var ju toppenbra och äckligt gott! Ett ställe i alla fall där man serverar sig själv glassen (mjukglass), tar på topping (sås, nötter, frukt, godis mm) helt själv! Sen blev det ju itne sämre för att det fanns massa små pytte-bebis-mini-bägare som man kan fylla i en klick mjukglass som smakprov! Vet inte hur många jag och Nathalie provade innan vi bestämde oss båda för cookies and cream ;-)

Sitter nu här hemma återigen och vet inte riktigt vad jag ska ta och göra. Kanske gå ut på en promenad? Skulle som behövas, men ajg vet inte om jag kanske ska vänta tills lite senare då det mörknat lite.

Har för övrigt köpt en halloween kostym eftersom jag har Au Pair möte nästa söndag och då ska vi vara utklädda. Jag ska vara en doktor :-P Yay! Var grymt sugen på att köpa  en Michael Jackson jacka och peruk, glasögon, hatt och vante, men det skulle bli alldeles för dyrt, så jag får nöja mig med doktorskläder :-P

TRÖTT!!!

Gosh, jag har haft en sån fruktansvärd huvudvärk idag, och den sitter fortfarande i. Den kom under tidig eftermiddag. Serisöt, jag kommer inte ihåg när jag hade så himla ont i huvudet sist. Jobbigt. Sen så har jag varit så himla trött hela dagen, även fast jag sov mer än nio timmar förra natten och så var jag tvungen att ta en liten tupplur under dagen, och ändå sitter jag här med torra ögon halv åtta på kvällen och är redo för sängen, typ. Har inte ens ätit middag än, så jag väntar på det. Måste ha lite mat i magen och se på nåt avsnitt av Desperate Housewives!

Började för övrigt på den tredje Twilight boken Ljudet av ditt hjärta (Eclipse) igårkväll, och hittills är den lika bra som de andra två! Så avslutade jag På Slaget Tolv igår, en väldugt bra spänningsroman :-)

I dag kom äntligen finvädret tillbaka, har inte sett det sen jag åkte till Sverige! Har bara varit mulet och regnigt. Men i dag var det blå himmel och inte ett moln. Inte så överdrivet varmt men rätt behagligt! :-) inte för att jag har spenderat så mycket av min lediga tid ute, var ut på min morgonrunda i morse efter att ha lämnat pojkarna, sen har jag bara hängt vid datorn.

Sen när det var dags för arbete igen hämtade jag killarna. Jag lät dem leka av sig lite på lekparken och sen åkte vi till bilioteket för att göra deras läxor. De har verkligen svåra läxor alltså, och mycket, i alla fall Kainoa, den äldre, herregisses säger jag bara! Så där pluggade verkligen inte jag när jag var i den åldern!

Tisdag 13/10

Igår var jag ledig hela dagen, det var skönt! Det var Columbus Day och John var ledig. Himla skönt, då hade jag tid för att göra ingenting, vilket jag tror är bra att göra ibland, ingenting alls. När man har tid till att göra ingenting borde man göra ingenting, eller ingenting speciellt.
Jag tog mig i alla fall ut på en morgonpromenad på ca 40 minuter, sen åkte jag och köpte nya skor eftersom jag tänkt att jag ska börja springa. Sedan hade jag då tiden att göra, ingenting. Så jag tillbringade den mesta tiden av dagen i sängen med min dator. Först kika runt på internet och sen glo på massa avsnitt på Desperate Housewives, eftersom jag missat en del. Det var väldigt skönt och rogivande ;-)

I dag efter att ha lämnat pojkarna på skolan gick jag iväg till den lilla sjön som ligger nära här och tog mig en springtur runt den och sen promerade jag hem. Det kändes bra, och i mina nya skor, jag gillar dom :-)
Här är dom:

Vad tycks? Jag tycker dom är fina :-D


Ne, om man kanske ska ta och hoppa in i duschen och sen titta lite mer på Desperate Housewives...

Herrå!

Om några timmar bär det av till Aranda, och imorgon går flyget till staterna!

Nu ska jag ta mig ett skönt bubblebad har jag tänkt mig!


Vi ses
till sommaren!

Fredag 9/10 2009

Är han inte för söt??!! :-D Min älskling!





Tänka sig att det snart är dags att ge sig av igen... Men nu är det inte ett år jag har kvar utan ca 8,5 månader. Och jag vet att jag har en toppenfamilj som jag har mycket roligt med, så det känns som lättare och så jämfört med förra året. Det svåraste blir att lämna Charlie, igen. Stackars! Poff, så är jag borta, igen. Men nu kommer det inte dröja lika länge innan jag får se honom igen!

Tjockis!

Om jag inte rullar härifrån till helgen så är det fasn i mig ett underverk ska jag tala om för er! ;-)

Lördagen

Dagen har erbjudit fika på Westerlunds med en hel skara av folk; mamma, proppen, Philip, Charlie, Kenneth, Sanne, Kristoffer, Danne, Maria, morfar och Eva! Det var mycket trevligt!

Sen så blev det jättegod tacos till middag hos Kenneth + "Män som hatar kvinnor". Jag tyckte den var jättebra! Och det var sååå gott med tacos! Hade en trevlig kväll :-)

Blev ju utgång på Appelbergs med Jessica igårkväll. Hade kul! Fast jag tycker att det gärna hade kunnat få vara mer folk ute, fast, det är ju Sollefteå! Efteråt blev det nattkäk: kebabtallrik! Det var mumma!

Back in Town

Eftersom jag inte skrivit något sedan måndagen måste jag bara slänga in ett litet inlägg och berätta att jag nu sitter hemma! Japp, hemma i Sverige! Och det känns toppen!
Åkte hem och överraskade alla och det var himla kul :-D

Snart ska det bära av in till stan med mamma, kul kul!

Flygresan var förresten galen, helt crazy! Usch, nå värre. Är så glad att jag faktiskt lyckades med allt som jag planerade trots alla motgångar! Bra jobbat av mig ;-)

Ne nu har jag som inte riktigt tid att sitta här!...


RSS 2.0