Lördag morgon

Idag är det regnigt här och roligare väder vill jag väl allt ha, speciellt då det är helg! Men i alla fall kan man ligga kvar ett lite längre tag i sängen utan att känna dåligt samvete :-) men jag måste nog snart ut i alla fall och åka iväg till posten, vet inte riktigt då dom stänger, måste ju köpa lite frimärken :-)
Nyss käkat min frulle i sängen, två mackor, en med philadelphia och en med skinka, ett glas äppeljuice och en liten kaka med chokladbitar i :-D

Tiden Går Fort Då Man Har Roligt

Fredag idag och det är sköönt, helg ännu en gång och snabbt har det gått! Speciellt eftersom jag var i princip ledig i onsdags :-)
Snart är det mars månad med, det är konstigt!

Hmm... Funderar på om jag har något att berätta men jag tror att det är rätt så lugnt på den fronten. Hmm. Bokläsandet går bra, den däör tjocka boken som jag läser, "Främlingen" är såå bra och jag börjar närma mig "slutet", är på sida 554 av 734, så det är ju fortfarande lite kvar och det är ju tur det! Vill inte att den ska ta slut, vad ska jag då läsa?? :-)

Har varit en lång förmiddag då jag inte haft nån klass. Det är tråkigt att inte ha det, jag gillar dom så mycket!
Drygt en timme kvar tills jag börjar jobba igen! Eftermiddagen kommer nog att gå rätt snabbt för Kainoa har baseballträning idag och då kan jag sitta och läsa och då den är slut är det förhoppningsvis inte såå länge tills jag själv slutar så... :-) hihi.


Ha en skön helg hörrenini, det ska jag ha! :-)

The Ellen DeGeneres Show

Igår var jag och Nathalie som sagt på The Ellen DeGeneres Show och det var toppenbra!!! Och vi hade sån tur med gästerna tyckte jag!!! Felicity Huffman (Desperate Housewives) och Jesse Williams (Grey's Anatomy) var där!!! Mina två favoritserier, hur bra är inte det?! Och så delade Ellen ut årskort på Universal Studios till alla i publiken, inte illa inte illa! Har... ca 4 månader på mig att använda det!
I alla fall, det känns superduperkul att ha varit där, verkligen! :-)














Och igår så fyllde ju min fina Ailin år!!! Grattis på henne! :-) Hoppas Du hade en toppenbra dag Gumman! <3


Nu börjar jag snart jobba igen! Hämta pojkarna och sen ska vi åka till tandläkaren för Kaleo, han som är 8 år har tydligen två hål. Han var där och gjorde en koll igår. Får se hur snabbt det går att laga för sedan ska vi till hans baseballträning! Jag undrar när vi ska ha tid för läxorna... Jaja, fullt upp har vi idag i alla fall!

Trevlarns

Hade som sagt Au Pair möte igår, det var trevligt. Fick mycket gott att äta! Och så fick vi knåpra ihop små söta armband och så gick vi igenom brandsäkerthet och så lekte vi en lek då vi fick en lapp fastklistrad på ryggen med en plats skriven och då skulle vi gå runt och fråga jaoch nej frågor och så skulle vi försöka lista ut vad det stod på våran rygg. Jag hade San Francisco!

Nu är det inte så länge kvar till Ellen, på onsdag! Jag hoppas innerligt att det inte är mycket trafik, tidsschemat är nämligen rätt tajt. Har dryga timman på mig att komma dit upp, ca 11,3 mil och ett väldigt snabbt ombyte kommer jag måsta göra i typ bilen eller något. Ne men om trafiken är bra så borde det inte vara några problems. Please!

Pratade lite med Carol igår och hon sa att om pojkarna börjar bråka eller ja, om de inte lyssnar och så så kan jag skjutsa upp dem på rummen och hon gav mig tillåtelse att ta ifrån dem leksaker om de bråkar över sådant. Och hon sa att hon vill inte att jag ska låta dem komma undan med vad de nu gör, om de är spydiga eller vad som helst. Känns bättre nu :-)

Ne kanske ska fylla på lite lunch i kistan?

Happy With Today's Shopping

Jag är nöjd med dagens shopping, även fast jag inte tänkt handla nåt direkt i helgen och spara pengar så blidde det lite handlande, men bra saker faktiskt och ja, det känns rätt bra!


Peggy







Jag och Peggy åkte till Costa Mesa Mall idag och detta var vad jag kom hem med! BH, bikiniöverdel och trosor från Victoria's Secret (huhu, kändes i plånkan - $89 men det var det nog värt). Och trosorna fick jag gratis för att jag köpte en BH så jag är nöjd!
Tröjan kommer från kära H&M och är superskön och fin, tycker jag!
Lite senare när vi tyckte att vi var klara åkte vi till Target i Irvine för jag skulle se om jag kunde hitta ett par bikinitrosr, och tadaa, det blev ett par guldiga! Bra mycket billigare än bikiniöverdelen  som kostade $40 + tax, bara $15 :-)
Så nu har jag mig en ny bikini, känns wonderbart!
Sedan drog vi oss hemåt men stannade för hamburgare på In 'n Out!

Nu är väl lördagen i princip slut och den senare delen av kvällen spenderades för mig själv i min säng med datorn i knäet tittandes på Flickan Som Lekte Med Elden och så smaskade jag på dom jättegoda jordnötssmör "m:arna", mina favvisar! :-)
Filmen tyckte jag var jättebra och väldigt spännande. Nu vill jag ju se Luftslottet Som Sprängdes!!!

Imorgon är det Au Pair möte som gäller, min LCC ska ha Valentin party hemma hos henne. Ska faktiskt bli kul, var längesen vi hade möte nu och ja jag tror det blir trevligt.

BTW! Nåt skumt hände idag i provhytten på H&M. Jag har rätt långa naglar nu och alla jämnlånga, det "vita" är väl liite mer än en halv centimeter. Så skulle jag ta på mig skon och när den är på så känner jag att det inte känns som vanligt på mitt högra långfinger, tomt liksom. Snopen jag blir då hela det vita är borta, rakt av sådär! Tittar ner mot golvet och där ligger den. Det jag tycker är "konstigt" är att jag inte ens kände att det hände, det gjorde inte ont alls och jag vet att nageln inte var trasig innan eller så.
Men typiskt i alla fall, nu får jag ta och klippa ner mina naglar lite.
Intressant vah? Men jag tyckte det var lite "roligt".



Ibland

...Känner man sig så... done bara. Det gör jag nu. Tur att det är helg nu i alla fall!

Fredag

Har nog inte så mycket att uppdatera om, tror jag. Sitter i soffan med Coco sovandes bredvid mig. Hon låg och snarkade för ett tag sen men snarkningarna övergick till smygare. Hon ligger alltså och fiser och utan förvarning kommer värsta lukten, Yuk!

Om ett tag ska jag åka iväg för att luncha med Marli, vi ska köra på Chipotle, mexicanskt. Så gott!

What else... Jo jag kan ju meddela att pojkarna lyssnar mindre och mindre på mig och kan ni gissa hur frustrerande det är? Får säga till dem att sluta göra vad det nu är dom gör (bråka, skrika, busa med Coco) typ 1000 gånger och samma sak om det är något jag ber dem göra. Förut lyssnade de ju bra, men jag vet inte om det är för att de är så vana vid mig nu?
Jaja.

Fredag idag och jag kommer jobba lite senare än vanligt, typ till åtta eller något. Men det gör inte så mycket, jag har ändå inga planer. Jag har faktiskt inga planer på hela helgen, men det är rätt skönt ändå, att ta helgen som den kommer bara :-)


Ha en trevlig helg!




Jag vill köpa ett par såna hära Toms skor. Marli har ett par
och dom ska tydligen vara jättesköna och så väger dom typ
ingenting!
Och vet ni något bra? Köper man ett par så får ett barn "in need"
ett par nya skor :-) Och inte såå dyra heller, ca $45, vilket
bara är ungefär 330:-
Jag ska nog slå till på ett par!

Viktig Person!

Tänkte tillägna för mig en väldigt speciell person det här inlägget. Kan ni gissa vem?

Joo. MORMOR!!!
Min mormor är en av de finaste människorna på denna jord! Den bästa mormor'n i världen.
Vad skulle jag ha gjort utan dig mormor?




Du är en betydelsefull person!



Tack för att du finns och för allt du gör och har gjort för mig och för hur du alltid ställer upp! :-)

Min mormor är den bästa som finns!

Tissdá

Hejhej!

Kunde
inte logga in på bloggen på hela eftermiddagen igår, men jag lyckades i alla fall ladda upp en del bilder på bilddagboken! Så tryck HÄR (öppnas i ett nytt fönster). Och om ni vill se fler bilder är det bara att klicka på de ifyllda rutorna i kalendern till vänster :-)

Igår hade vi ännu en dag med strålande sol. Lika så idag! Så jag har legat ute vid den lilla sjön ich solat en timme igår och en idag. Riktigt skönt och riktigt riktigt varmt! Men liite mera färg har jag nog fått mig, hoppas jag ;-)

Ikväll blir det bio med Marli. Vi ska se "Valentine's Day". Den tror jag är bra. Den filmen med massa massa kändisar i!


Slänger in några bilder från i lördags så det inte blir så tråkigt:


Innan vi kom fram stannade vi till vid en utsiktsplats



Söta


Pojkarna är väldigt snälla idag tycker jag. Fast de fick ju i och för sig leka av sig på lekparken efter skolan i typ 40 minuter + att vi kollar på OS medan de gör sina läxor. Det roliga är ju att jag redan vet hur det slutar eftersom det de visar nu på tv:n är från imorse. Jag vill se direktsänding från OS men jag tror vi måste beställa en sån kanal i så fall... Hrmf. Jaja.

I alla fall så måste jag bara nämna igen att vädret är så himla underbart! Kändes som om jag hade sommarlov i helgen!

Uppdatering




Spenderade
ju den soliga och varma lördagen på zoo:et i San Diego med Nathalie och Peggy. Det var en riktigt härlig dag!
Jag lägger upp fler bilder inom de närmaste dagarna, har inte vänt alla bilder ännu + att det börjar bli sent och jag vill komma upp i skaplig tid imorgon! Jag kommer nog lägga upp dem på bilddagboken och länka dit, om det går bra?
I alla fall såg vi massa djur på zoo:et, bla. lejon, flodhästar, elefanter, giraffer, apor med mera med mera.
På vägen hem fick fick vi se en fin solnedgång!





Idag (söndag) var Nathalie tvungen att åka hem tidigt pga. jobb. Så när jag lämnat henne på tågstationen åkte jag hem för att motionera fläsket lite. Hehe.
Lite senare åkte jag till Peggy så hängde vi lite vid hennes pool och solade och badade fötterna och sedan åkte vi hem till mig ett tag.
Sitter och kikar lite på OS just nu ska väl försöka se lite imorgon med, men jag ska även hinna motionera lite och städa lite hade jag tänkt innan familjen kommer hem igen från Big Bear.
Så jag har ju en ledig måndag imorgon, skönt! Och nästan hela onsdagen är jag ledig med och då efter min klass brummar jag upp till Nathalie eftersom vi ska se Ellen!
Det blir nog en skön vecka tror jag :-)
Eller OJ! Nej det är ju ännu nästa vecka, vad dum jag är! Men det är ju ändå bra, två veckor i rad då jag jobbaren dag mindre liksom ;-)

Förresten så blev det färgning av Nathalies hår i fredags, resultat:





Nu ska jag nog gå och lägga mig i ett tomt hus bortsett från mig. Det är rätt skönt att vara ensam hemma och ha huset för sig själv :-)

Helg I Sikte

Skön dag idag! Solen skiner och det är skönt i luften! Pojkarna är hemme från skolan och det känns som det är lördag! dagen har hittills flytit på i bra takt.
Halv elva hade Coco en tid hos veterinären för hennes nos som rinner hela tiden och innan det hann jag med att ge henne en liten dusch. Nu har jag även förklaringen till varför hon varit så dålig och det var ju för att hon fick en spruta i lördags, sa Carol då jag pratade med henne imorse. I alla fall hade hon någon infektion så vi fick lite medicin.
Sedan åkte vi till Laguna Hills till en scouterna affär för att köpa två små bilar som pojkarna ska bygga ihop för någon speedrace tävling i mars.
När vi kom hem började jag sno ihop en tjockpannkakssmet och upptäckte att vi inte hade några ägg. Jag tänkte att det kanske skulle gå bra ändå, men det gjorde det inte. 6 dl mjölk för ingenting där.
Sedan har jag även städat åt Goldfish. Han blev nog glad.
Okey jag tar nästan tillbaka det jag sa om den bra dagen. Just nu gjorde dom mig väldigt irriterad. Jaja.
Vi ska i alla fall snart åka iväg på bio, vi ska se på "The Tooth Fairy".

Snart är det heeeelg, långhelg! :-)

= )

Mamma, det låter ju faktiskt rimligt att alla mina systrar bara är jag själv, tänkte inte alls på det! :-)

På pilatesen idag körde vi ännu mera rumpa och innanlår, som om jag inte fick nog av det i tisdags. Hehe. Ne men jag bryr mig inte så mycket om ifall vi gör det igen, bara det att jag har ju en sådann himla träningsvärk just på de ställerna! Vi hade samma lärare idag som i tisdags, jag gillar henne. Hon kör hårt med oss.
Åh, jag skulle kunna hålla på med det hela dagarna! Klassen idag gick på tok för fort, vi hann ju knappt börja tyckte jag. När det gått lite mer än en timme kändes det som att det bara gått en halvtimme kanske (klasserna är 1 timme och 15-20 min.).
Helt otroligt vad mycket man kan göra med sin kropp. Bara man vet vad man ska göra och gör det på rätt sätt!
Jag skulle vilja ha min egen pilatesstudio, eller något! Kanske utbilda sig till pilatesinstruktör?!  ;-)

Imorgon är det ingen skola för pojkarna. Varför vet jag inte riktigt. Undra vad man ska hitta på då hela dagen lång? Nu sitter dom och byter valentingodis med varandra (som de fått från skolan). Snart måste vi bege oss till Kaleos baseballträning.
Varför tycker jag att det känns som att det är fredag idag?

10-02-2010

Jag följde med min syster till affären för hon skulle köpa några saker. Bland annat en kniv.
Vi bodde ute i skogen och hade en snötäckt backe som gick uppåt alldeles utanför huset/stugan.
Framåt eftermiddagen någongång bestämde jag mig för att gå upp för den snöiga backen, efter kommer min syster och tar fast mig, eller om jag föll. Jag kommer inte riktigt ihåg. Vi låg i alla fall alldeled bredvis en liten bebis gran, nästan på den. Hon tar fram den sylvassa kniven och jag förstår vad hon ska göra eftersom jag sett hennes plan, hur hon ska gå till väga för att döda någon. Inte kunde jag väl veta att det skulle bli jag?
I alla fall, där ligger vi, trots att jag har en tjock overall på mig känner jag hur det svider till nere på benet. På foten. På armen. I pannan. Jag vet att hennes sista snitt skulle gå över halsen på mig, och hon börjar dra ett litet snitt. Jag kan inte påstå att det gjorde särskilt ont, det sved till just i skärande stund men sedan gick det över. Sedan lämnar hon mig. Jag ligger och tänker på hur jag kommer dö och blir lite rädd. Men även den känslan går över, det ända jag är rädd för är att att ligga där ute och frysa. Men om jag somnar kommer jag inte känna då jag dör, minns jag att jag tänkte.
På något vis lyckas jag att ta mig in i huset igen och smyger upp till mitt dunkla rum på övervåningen. Jag ser mig i spegeln som sitter fast på dörren, mitt lite längre lockiga hår hänger blött av snön, jag täcker halsen och det torkade blodet som ser ut som rödorange sand med mina händer och tänker att jag måste ta mig till polisen. Så ser jag mig i spegeln igen, in i mina ögon och kommer på att det kan jag inte. Jag är inte oskyldig själv heller. Jag har dödat åtminstone en människa och fler offer som jag inte vet om de är döda eller inte finns på min lista.
Rätt som det är kommer min mamma in i rummet, hon ser på mig men verkar inte tycka att något är på tok, trots att jag ser ut som jag gör, men i och för sig försöker jag dölja mina snitt för att inte skrämma upp henne. Plötsligt sitter min syster på min säng och låtsas som att ingenting är fel, men jag kan se på henne att hon ser på mig och vet att jag vet vad hon försökt göra, hon har det där flinet i ansiktet, som bara jag vet vad det betyder.
Jag går ut från rummet och i trappan sitter min andra syster. Hon berättar för mig om då hon själv var ung och att hon gjort dumma saker. Ungefär som att hon vet vad jag har gjort men att jag inte ska bry mig om det utan det går över. Sånt som händer ungefär.
Sedan står även pappa där, ovanför trappan och vi är på väg att åka därifrån.
Min syster som försökte döda mig kommer tillbaka och har med sig massa vassa små knivar och andra små tillbehör. Jag skriker till och säger åt pappa och visar honom. Allt blir ett kaos, min syster blir helt galen och ligger i trappan och ålar sig och skriker för att jag försöker ta ifrån henne hennes saker.


Tänk vad konstigt man kan drömma...
Jag var jag, men ändå inte. Ingen i min omgivning eller platsen var något jag kände igen. Min mamma var mindre än mig och hon hade mörkt hår uppsatt i en hästsvans. Min pappa var lite äldre, lite mer gubbaktig men inte så gammal, 55-60 någonting kanske.
Så skumt.
Jag har inte kunnat släppa den här drömmen på hela dagen, den kommer upp i mitt huvud hela tiden. Speciellt från det att jag går upp i backen till det att jag kommer in i mitt rum igen.
Bilden som sitter fast mest är då jag ligger där på mage i snön med min "syster" som håller fast mig och skär små snitt lite här och var på min kropp medan hon pratar med mig. Jag kommer verkligen ihåg hur det sved/brände till och hur det efter en liten stund inte kändes alls men jag visste hur snitten fanns där. Konstigt nog var jag helt lugn, jag försökte inte kämpa emot. Men jag visste väl att det inte skulle löna sig, hade jag en chans var det den jag tog, att bara vara lugn och se hur det gick. Det läskiga var också att jag visste precis vad som skulle komma, hur hon skulle skära mig i halsen så blodet sprutade ut. Men tack och lov skar hon inte ett sånt stort snitt.
Kommer precis ihåg hur kniven såg ut med. Den var... blank och egget var liksom rundat uppåt och sylvass var den. Det märktes då hon skar mig. Det var nog därför det inte gjorde såååå ont.
Och känslan då jag ser mig själv i spegeln, det var jag förut då jag hade mitt hår permanentat, och kommer på att jag själv dödat. Inte för att jag hade några minnen från det utan jag bara visste att jag gjort det.
Nu blev det väldigt mycket babbel fram och tillbaka om min konstiga dröm, men jag vet inte, på något sätt känns det bara som att jag måste få ur mig känslan av drömmen. Men det går inte riktigt.
I alla fall fick ni ta del av min märkliga dröm. Varför drömmer jag så där för?
Jag läste att om man drömmer om sin egen död så betyder det typ början på något nytt, men jag dog ju inte, bara nästan. Men ändå, varför drömmer jag att jag blir skuren lite här och var på kroppen och varför var min familj en annan än min riktiga?


Nåja, nog om det där babblet. Träningsvärk, det har jag. Mest i rumpan, men även innanlåren och alldles ovanför knäna och runt axlarna. Jag känner mig som en gamling, eller det känns som jag ser ut som en gamling. Haltar mig fram ungefär. Värst är då jag ska resa mig upp!
Trots träningsvärken så gick yogan rätt bra, benen blev skakigare än vanligt i vissa ställningar men överlag kändes det inte så mycket.

För övrigt har vi skaffat en stackars lite guldfisk. Tycker så synd om den. Ingen växt och ingen kamrat har den. Bara lite orangefärgade glasstenar på bottnen, ska tilläggas att han bor i Carols salladsskål som inte är såå stor. Hon visste väl inte ens om det, hon märkte att han var i den imorse. Så hela fiskgrejen var nog Johns idé.. Stackars firre!

Idag skiner solen i alla fall. Det gillas! :-)

Tuesday!

Snacka om att pilatespasset idag var hårt! Jisses säger jag bara. Vi hade en annan lärare idag för att våran ordinarie tränare/lärare är i San Francisco över veckan. I alla fall, hon puschade på oss riktigt bra, jag blev dyngsur av svett, och i vissa övningar skakade verkligen kroppen! Svårt hade jag att gå sedan! Nu är det bättre, men jag hade rätt svårt för att ta mig nedför trappan när jag kom hem. Men det gillar jag, så det ska vara! Känns toppen, riktigt skönt att köra så där stenhårt!
Får se hur man känner sig imorgon, lär förmodligen ha träningsvärk så det räcker och blir över. Härligt med yoga på det då! Hihi!

Just nu sitter jag och kikar på Biggest Loser här, gillar det! Jag skulle också vilja vara med på det. Inte för att jag behöver det, men det skulle vara "kul" att prova massa nya saker och bli puschad och så! Just nu är dom i Colorado på det Olympiska träningslägret!

Träffade en jättesöt och gosig vovve idag hos Kainoas baseball tränare. Nu kanske ni undrar vad jag gjorde där? Eftersom det regnat idag igen så blev deras träning typ inställd. Vi skulle istället träffas hemms hos honom istället för då skulle laget sitta i garaget och prata taktik eller något. Ingen annan av föräldrarna stannade och carol hade sagt att John skulle komma och "byta av" mig lite senare, så jag stannade. Mest bara för att Kaleo sa att han ville stanna. Carol sa att jag kunde åka hem då jag sa att ingen annan stannade. Men ja, jag tänkte att om nu Kaleo ville stanna, så varför inte? Vad ska vi göra hemma liksom. Men vi for hem i alla fall efter en stund.
Så under tiden vi var där blev jag  inbjuden i huset av tränarens fru, så då satt jag och gosade med den hunden lite och så, så söt!



Var väldigt längesen jag ritade nu, så jag började på denna
igår och slutförde den idag.
Inte den bästa teckningen direkt, men men.
Tror jag föredrar "gubbarna" med stora ögon, kanske :-)
Dom här ser lite roliga ut, dom ser inte så manga ut liksom!


Ne nu ska jag koncentrera mig lite på The Biggest Loser!

Hejhej!

Tänkte bara säga hej. Har inte mycket annat att slänga in för tillfället. Sitter här med en kopp kaffe med jättegod kaffegrädde; vit chokald med macademianötter. Och så även ett eftermiddagssnack!

Stackars lilla Coco är förkyld, men jag tror hon börjar bli bättre nu. Jag försökte att "heala" henne lite, inte för att jag vet hur man gör men... Hon är i alla fall piggare nu än i morse, men det kan ju bero på att hon har vilat hela förmiddagen! ;-)
Jag tig mig även en liten tupplur mellan ett och två idag. Så skönt! Olyckligtvis var det under den tiden då pappa försökte ringa mig..
Alla tankar åt farfars håll!
Får slå tillbaka en pling imorgon!

Nu är jag mätt i magen så nu ska jag ta pojkarna till bilioteket för lite läxläsning där!

Mätt som en Plätt

Blä! Jag är alldeles på tok för mätt!
Käkade lite m&m's innan maten för jag visste inte då vi skulle äta, och så åt vi lassange till middag som är så supergott och även vitlöksbröd! Och tydligen hade vi brownies i ugnen så till efterrätt åt vi det och vaniljglass!
Jag håller seriöst på att spricka, var längesen jag var så här proppmätt alltså!
Jaja. Det var i alla fall smarrigt! :-)

Söndag idag och då jag kom hem från Nathalie tog jag mig ut på en liten springtur/promenad (jag springer/joggar halva rundan och går andra halvan), så det är inte med helt dåligt samvete jag sitter här ;-)

Imorgon är det en ny vecka, kul med klasserna!
Helgen har varit bra! Idag har vi inte gjort något speciellt. Vi åkte och käkade lunch efter en stund då vi klivit upp, mongoliskt blev det. Riktigt gott! Sedan kikade vi runt lite i mallen, eller gallerian.


I väntan på att filmen ska börja
(i lördags)





Blev flätasugen på lördagkvällen medan vi tittade på "Föräldrafällan" ;-)



Blev lockigt :-)



Tadaa!



Maaat!


Nu ska jag nog ta och kika på någon film innan det är dags att krypa till kojs :-)

Nya skor!

Igårkväll beställde jag nya skor, pumaskor! Billigt fick jag dom för med, mellan 500-600:-




Har varit en bra lördag tycker jag! Jag och Nathalie kom upp i bra tid, eftersom vi skulle på bio på förmiddagen för då är det billigare!
Filmen vi kikade på idag var "Dear John". Det var en mysig och bra film :-)
Jag lyckades även få till en klippning idag, det känns superskönt! Har ingen permanent kvar i håret alls nu, eller det finns väl på vissa hårstrån men det är mycket bättre :-)
Sedan blev det godmiddag på ett ställe som heter Sizzler. Jamjam!  Jag åt en liten stek och en bakad potatis! Innan maten kom åt vi salladsbuffé och efteråt efterrättsbuffé, allt jättebilligt! Superbra!

Haha det var så roligt igår då jag och Nathalie åkte runt. Så var jag tvungen att bromsa in lite hårdare vid ett av trafikljusen och samtidigt lutar sig Nathalie fram och jag sträcker ut min arm för att hålla henne tillbaka haha! Var bara en ren reflex för att då jag kör själv har jag alltid handväskan på passagerarsätet och om jag ibloand måste bromsa in lite hårdare brukar jag "hålla i" den för annars åker den ner på golvet. Så jag vet inte, trodde jag att Nathalie skulle åka ner på golvet? Haha det var lite roligt i alla fall hur jag försökte hålla henne tillbaka med mig utsträckta arm! ;-)

French Bulldog

Jag är så trött på detta regn alltså! På grund av det blev Kaleos baseball träning inställd också, vad ska vi göra då då? Finns kanske inte så mycket att göra då det regnar. De har nyss kommit hem från skolan och sitter just nu på övervåningen och leker med lego. Men vad göra då de tröttnar på det då? Jaja, det återstår att se!

Träffade Peggy i förmiddags. Åkte hem till henne och såg hur hon bodde och sedan åkte vi iväg till mallen och drack lite kaffe och kikade i några affärer. Var in på en hundaffär och såg så HIMLA söta hundvalpar. Ååh! Och världens sötaste french bulldog såg vi också! En sån vill jag absolut ha också! Titta:


Bilderna googlade jag på, den lilla valpen ser nästan precis ut som den i
affären fast den hade båda öronen uppe.
Hur söta är dom inte?? Vill ha!



Bokhögen


Här är min hög med mina utlästa böcker som jag lovade!
En bok saknas för den gav jag till Nathalie.
Dessa har jag alltså läst sedan september/oktober!
Hihi :-)

Time Flies By

Det slog mig just att det redan är fyra veckor sedan jag började med mina klasser! Går tiden fort eller? Usch, om det går så här snabbt kommer mina klasser vara över snart, och det vill jag inte! :-(
Hehe var så kul, efter pilatesen idag skulle jag fråga våran lärare Nancy om nästa vecka för hon ska bort, så höll hon på prata med en annan och så vände hon sig om när dom typ var klara och mimade till mig "you have changed so much".
Det var kul att "höra", och jag känner det själv med. Det är skönt! Vill aldrig sluta med detta, buhu! ;-)

Torsdag idag i alla fall, snart helg. Och helgen ska spenderas uppe i Valley Vilage med min babe. Får se vad vi mer hittar på en bio, lite "smirra", posten och hårklippning! (jag som klippa, eller alltså bli kluppen, eller klippt kanske det heter).

Förresten, ni vet det där jag sa om att jag skulle tänka det där är inte bra för mig har väl gått lite halvdant. Det är svårare på eftermiddagen, då jag gärna vill ha något lite sötare. Så de senaste dagarna har det blivit en macka med nutella på... Inte bra. Så det gick precis upp för mig att jag måste skärpa mig igen. Så nya tag igen fröken Westerlund! ;-)

That's Why You're Awesome

Vilken dag! Eller eftermiddag.. Har sprungit efter pojkarna i över en timme för att föröska få dem att göra sin läxor men de har bara distraherat varandra hela tiden, värre en treåringar, och det menar jag verkligen! Aja, åtminstone var det inte bråk i alla fall.. Nu är det i alla fall tyst i huset, kanske för att Kaleo slutligen valde att sätta sig i garaget för att göra sina läxor, och Kainoa försökte ändå att störa. De tror väl att de är roliga.
Och imorse hade jag två pojkar som var tjuriga. Kainoa orkade väl inte vänta på borsten som Kaleo hade så han såg det som att Kaleo inte ville ge han den så då bestämde han sig för att gömma tandkrämen. Efter frukosten så berätttade han var den var men Kaleo envisades med att Kainoa måste plocka fram den så han öppnade skåpsdörren men tog inte fram den, även fast jag bad honom göra det. Och jag tyckte även att Kaleo som nu både visste var den var och kunde se den kunde väl ta fram den i alla fall, men icke. Och Kainoa vägrade. Så det slutade med att jag gick upp och plockade fram den, vad skulle jag göra? Vi var ju tvugna att gå iväg till skolan..
Nu är det i alla fall tyst i huset, efter allt skrik, skratt och tjut.
När de precis lugnat ner sig ringer John, för jag berättade för Carol att de inte hade några öron idag. Så han sa att de skulle prata när de kommer hem.. Nåja... De är ju trots allt bara pojkar med lite överskottsenergi..

Det är i alla fall en väldig tur att jag har mina klasser. Kände mig trots allt väsen och icke-lyssnande väldigt lugn och jag brusade inte upp eller så, jag behöll mitt lugn. Och jag tror jag har en del att tacka mina klasser för, man lär sig så mycket om sig själv :-)
Pilatesen idag var så skön! Blev lite svettigare än vanligt men jag skulle inte ha något emot att svettas ännu mer! Jag gillar verkligen pilatesen, och yogan, mycket tror jag också beror på våran lärare. Hon är toppenbra! Jag ser inte fram emot då det är över! 
När jag kom hem efter klassen tog jag mig faktiskt ut på en springtur, för att även träna lite kondition och svettas lite mera. Kändes superskönt, speciellt efteråt. Jag är så duktig! ;-)

By the way so är Coco på "hund-dagiset" idag. Skönt ;-)
Var lite roligt när vi kom dit, eftersom hon bara varit där två gånger innan så är hon fortfarande väldigt osäker på det där stället då vi ska gå in, hon stenvägrar. Så jag var tvungen att putta upp dörren med rumpan och samtidigt plocka upp henne och hon såg så skrajsen ut och han som precis lämnade sin hund där bara skrattade åt oss, eller åt henne! Hehe.

Och så fick jag en uppmuntrande kommentar idag av Carol. Fick ett mess av henne att hon inte kom ihåg om hon bad mig plocka upp Coco klockan 6pm (hund-dagiset stänger då). Så jag sa att hon inte hade gjort det men att jag förstod att jag skulle göra det.
Så fick jag till svar: That's why you're awesome. Thank you! =)
Hihi!

"Fresten", slänger in en bild på boken jag håller på läsa nu:


Främlingen - 735 sidor med liiten text.
Men den är bra hittills, trots att jag
bara är på sidan 91 ;-)

Tror allt jag ska ta och knäppa kort på högen med böcker som jag har läst sedan jag kom hit, hit till Kalifornien alltså och inte USA. Så får ni se vilken läslus eller bokmal jag är. Helst väljer jag nog att kalla det läslus, det låter lite sötare :-)


Recess Day

Idag har pojkarna ingen skola. Men för att jag skulle kunna gå på min yoga så stannade Carol hemma på förmiddagen. När jag kom tillbaka hem fanns det inga pojkar hemma utan då hade dom följt med en grannkompis och hans farfar/morfar på en cykeltur så de var borta ett bra tag. Nu är de hemma igen och deras kompis, Jacob är här.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, just nu sysselsätter dom sig själva men sedan vet jag inte. Kanske en tennisrunda eller något. De är nog ganska trötta efter deras cykeltur, de var borta i ett par timmar.

Sista Januari

Sitter och mumsar på några "m:ar", gottit! Jag skulle ju inte äta något sånt idag men se så det kan gå ;-)
Trött är jag med, trots en caramel frappuchino (som har kaffe i sig). God som vanligt var den också!
Ikväll är det The Grammy Awards. Jag vet inte om jag kommer orka se på det, men jag ska spela in det i alla fall så kan jag ju se det sedan. Samma med Desperata Husfruar, ska spela in det med ifall jag inte känner för att kika på det ikväll. Eller det gör jag ju alltid, men om jag ser det sedan kan jag ju bara spola förbi reklamen...

Igår var en riktigt bra och skön dag! Planerna för kvällen blev ändrade i och med att jag inte behövde jobba. Så någongång mitt på dagen träffade jag Peggy i gallerian i Mission Viejo. Kom därifrån med ett par nya svarta byxor, en mössa och så en present åt en mycket speciell person vars födelsedag närmar sig ;-)
Sedan åkte vi till IKEA i Costa Mesa och gick omkring och kikade där och åt en relativt tidig middag - köttbullar såklart!
När vi drog oss därifrån bestämde vi oss för att stanna till vid Irvine Spectrum för att gå på bio och filmen vi såg på var "When in Rome". Den var väl rätt okey, hade sina roliga inslag.
När den var över tog vi oss en titt inne på H&M där jag köpte en svart trekvarts tröja, mycket skön och behövlig. Jag gillar svarta tröjor/T-shirts, har man en dålig klädesdag, ni vet då man inte hittar något som man vill ha på sig så kan man alltidha svarta tröjor ;-)
Blev en snabbis på Target med innan de stängde och sedan brummade vi hem!


Här har vi Peggy!


Och så jag med min nya mössa och mina nya bralls!


Den här dagen (söndag) har varit rätt så... seg, i alla fall nu. Trött som jag känner mig.
Jag tog mig i alla fall ut på en liten prommis när jag klev upp och sedan lite snack med mamsen på skype. Därefter åkte jag iväg till MIssion Viejo och en sanbbträff med Peggy. Jag skulle titta efter bikinis utan större framgång. Finns en jättefin leopardmönstrad på Victoria's Secret som jag vill ha men njae. Får kika runt lite mera.

Sitter nu och funderar på en film och lite mer M:ar kanske (alltså m&m's).

Förresten. Vad snabbt månaderna går! Redan 1:a februari imorgon! Jisses...

RSS 2.0