Snart helg

Har varit en lång förmiddag! Förmodligen känns det väl som att den blev mycket längre för att flickorna hade redan ätit frukost när jag kom ner, vilket var före klockan åtta. Klockan åtta börjar jag och då brukar jag ge dom frukost.
Sharon tog i alla fall Clara till förskolan. Emma var hemma så hon hade hand om Noah lite.
Jag och Alice började med att ta ett bad tillsammans. Sen åkte vi iväg till lekparken ett tag och sen hem igen. Då ritade vi en liten stund och sen tog jag Noah så gick vi ut. Alice ville cyka men det blev mest till at gå. Sen när vi kom in satt vi på golvet och Alice höll på kramas och busa med Noah. Sedan blev det äntligen dags att laga lunchen. När det är lunchdags, det är då det känns som att dagen har kommit någon vart!
Men vilken skillnad det var att vara alldeles själv med Alice. Hon var så lugn och snäll, förmodligen för att hon inte behövde fightas eller skrika eller bråka om uppmärksamheten. Vart så less när vi var inne på toan och skulle borta tänderna efter lunch, då började hon skrika och hålla på, så hotade jag med att hon kommer tappa pärlor från sitt glas om hon fortsätter, och hon fortsatte tills att jag kom upp till tre pärlor. Sen fick hon sin tandborste och vad gör hon inte då om inte smetar av tandkrämen på Claras klänning. Då tog jag henne i handen och gick ut i köket och tömde hela hennes glas. Snopen hon spg ut, men hon verkade inte bry sig så himla mycket. Hon har smetat tandkräm på mig förut och då tappade hon bara en pärla, men nu när hon verkigen vet att man inte gör så tömde jag alla pärlor hon hade... Men annars har hon varit en ängel (nästan i alla fall) hela förmiddagen, vi har varit kompisar!

Nu är det bara några timmar kvar och sen är det helg :-D och jag har väl inga direkta planer för helgen. Det enda jag vet är att ajg ska följa med Dani för lite shopping på söndag eftermiddag. Är rätt skönt att inte ha några planer :-)

Torsdag 30/7

Egentligen har jag nog inte så mycket att berätta, hmm. Sitter som vanligt i min säng under barnens middagslur. Är själv rätt trött, men har inte bestämt mig än ifall jag ska ta en tupplur eller ej. Vill hinna läsa lite också innan de vaknar.
Pratade med mamma och mormor för ett tag sen på skype, det var kul, känna alltid så skönt att prata med dom där hemma :-)


Amandas bild på mig och Nathalie från gårdagen då vi käkar B&J's goa glass :-)


Vad har dagen haft att erbjuda då? Efter frukosten pinnade vi iväg till lekparken och hann vara där i en kvart, sen kilade vi iväg till biblioteket för att se på film. Sista torsdagen de visade filmer, tråkigt :-P Fast, jag blir alltid så himla trött när jag sitter där i mörkret, så det är väl skönt ändå. Men jag gillar att komma iväg från huset och göra något annat med flickorna än att vara på lekparken.
Och när jag skulle äta lunch hade vi varken mjölk eller bagels.. Vad skulle jag ta mig till?? Slutade med att jag åt rester, pasta och krabb-fisk. Rätt gott, men jag föredrar ju mina bagels eller flingor. Så när jag satt där och åt kom Earl och sa att han skulle åka och handla mjölk.. Happ :-P

I kväll måste jag verklligen till gymet. Två dagar nu utan träning. Ska bli skönt att simma några längder. Just ja, i måndags fick jag och Dani våra badsaker vi beställt. Jag hade beställt en ny baddräkt och en simtopp. Men, jag har upptäckt att jag börjar bli i stort behov av ett par nya badtrosor med...


Eftersom bilden är tagen med min kamera på datorn är den inte den bästa, men man ser ju i alla fall.

Middag med de större girlsen

Middagen med tjejerna, Nathalie och Amanda, på Bertucci's vart som väntat väldigt god och toppentrevligt! Och lite god Ben & Jerry's glass på det och kvällen var fulländad! Käkade four cheese ravioli - är så underbart gott!!! och sen blev det lite phish food :-)

Onsdag 29/7

Okey det blev ingen picnick i dag då Clara fortfarande var lite sjuk och så var det ignet vidare picnick vädder heller. Vi får ta det nästa vecka i stället, som blir Amandas sista vecka med hennes familj :-(

Längtar grymt tills ikväll, att man kan längta så mycket för att bara gå och käka middag med två goa vänner! Hoppas ju grymt på BJ's sen med ;-)

Jag tror nog att jag ska ta och försöka läsa lite nu innan girlsen vaknar till liv. Började ju på en ny bok i söndags som heter Stormblomma av Tamara McKinley. Kom inte ihåg om jag berättade det men i så fall får ni höra det igen :-P

Semesterplaner på G

Det har varit en väldigt lättsam dag må jag säga. Eller lättsam och lättsam. På förmiddagen hade jag en väldigt gnällig Clara, men hon hade ju en orsak visades det ju sedan då hon hade runt 40 graders feber. Stackarn. Hon måste ha haft det jättejobbigt då vi var på lekprken och hade playdate med Audrey och Grace. Hon bara satt typ och ville hålla mig i hand. Jag kände ju att hon var jättevarm men  jag trodde det var solen. Men efter lunch fick hon febernedsättnade och sen vilade hon länge och sen var hon pigg igen, eller i alla fall piggare.
Alice hämtade jag runt tio i fem, hon fick mellanål och så läste vi Peston och Findus. Sen tänkte jag ge henne ett bad och erbjöd mig att bada med henne (passade på medan jag hade ensamtid med henne då Clara var dålig och behövde vila). Hon blev så glad, hon tyckte det var jättekul! Även fast jag tig upp typ halva badkaret, haha!

Börjar som smått få ihop lite semesterplaner med Nathalie. Hoppas verkligen att det går igenom, skulle vara superkul! Och som det ser ut nu så kommer jag eventuellt få min semester första helgen i september, vilket är bra eftersom det är den helgen jag fyller år. Och får jag min semester då kommer jag få fem dagars ledighet istället för fyra för måndagen är röd :-) Hoppas hoppas!

I morgon blir det middag med brudarna på Bertucci's, yummy! Och picnick på förmiddagen :-)

Mera bilder


Efter lite skönt bad p vattenparken





Skvätte mycket vatten



Och vi blev jätteblöta av den :-P



Tadaa



Och upp i en annan vattenbana



Snygga brudar



The Mind Eraser



Börjar bli lite lagom solbränd



I väntan på bussen njuter vi av Cold Stone glass :-D

Bilder från Six Flags




Glada och förväntansfulla tjejer!



Mysigt!



Beredda på att dö för vi skulle tippas baklänges och åka iväg baklänges - vilket inte var så läskigt som vi trodde!



Wohoo, den här var skoj men riktigt läskig första åket, vi värmde upp med den!





Den här var nog bland den roligaste!




Det här får duga för ikväll för nu ska jag kila iväg till gymet! Mer bilder kommer i morgon :-)

Happy B-day moffarn!

I dag har morfar fyllt år :-D GRATTIS GRATTIS!!!
Fast för er som läser nu så ska det väl egentligen stå igår. Men, här i staterna är det ju fortfarande den 26:e! har inte haft tid att sitta någon större stund vi datorn i dag, så jag har varken haft tid att gratta morfar här eller att ladda upp bilder sedan dagen på Six Flags. Och det har jag inte tid med nu heller, för nu är det sängdags.

Hela dagen har jag varit urtrött! Jag fattar inte, men jag antar att jag varit sliten sedan lördagen. Men jag sov ju ut, fast jag hade nog kunnat sova längre om de här hemma inte levt om så mycket. Klev upp runt kvart över tolv, och då hade jag legat och läst i ett par timmar. Så nu har jag läst ut den bra boken Jemima J. Älskade den. Nu har jag börjat läsa en annan bok som heter Stormblomma. Känns svårt att komma in i den och så blev det konstigt att börja läsa på svenska helt plötsligt igen :-P
Runt två kom Dani och hämtade mig och så bar det av till gymet. Simmade inte så värst mycket, runt 60 längder och sen lekte vi resten av tiden vi var där. När vi bestämde oss för att det fick räcka drog vi till Starbucks för lite läsning. Ack så svårt det var då jag var så himla trött, mina ögonlock var seriöst jättetunga! Sen åkte vi och käkade en rätt tidig middag på Chipotle och sen tillbaka till Starbucks en stund innan vi drog till biografen. Kvällens film blev "Orphan". Den hade kunnat vara jättebra, eller den var väldigt bra, bortsett från en väldigt stygg sak. Det var flera gånger under flera scener runt mitten av filmen då de visade microfonerna flera gånger. Ibland såg man till och med hela stången. Värdelöst. Förstörde filmen lite, men annars var den bra. Men jag fattar inte hur de kunnat missa det, det var liksom inte direkt diskret.

I veckan har jag en god middag att se fram emot med mina brudar, på onsdag närmare bestämt. Ska vi käka gott på den italienska resturangen Bertucci's igen :-D Yummy!

Six Flags

I dag var dagen som vi (jag, Nathalie och Amanda) så sett fram emot, dagen på nöjesparken Six Flags! Och det har verkligen varit kalasroligt! Skrikit, skrattat och mått så gott hela dagen!!! Underbart!
Jag hade ställt klockan på tio i sju (vi ville komma i väg tidigt så vi hade hela dagen och så vi skulle slippa den värsta kön) men jag vaknade tjugo i av tjejerna. Eftersom jag hade väldigt svårt att somna kvällen innan så är jag förvånad över att jag inte var tröttare än vad jag var. Eller att jag avr så pigg som jag var. (Hade varit så trött hela kvällen, och tro mig, mina ögon var jättetrötta när jag skulle sova men då hade jag varit vaken så länge så jag nog blivit övertrött eller något, men vid två somnade jag i alla fall).
Nu kom jag av mig lite, hur som helst. Träffade Amanda vid tjugo i åtta, och sneare träffade vi Nathalie när det var dags att ta bussen bort till själva stället.
Solen sken och det var väldigt varmt trots att klockan var tidigt på morgonen! Vid tio släppte de in oss men attraktionerna öppnade inte förrän vid halv elva. Sista tio, femton minutrarna innan de öppnade hade de en lite show med Looney Tunes figurerna och gubben som gör reklam för Six Flags på TV:n. Det var kul. Och riktigt varmt, tyckte synd om de som var tvungen att dansa runt i kostymerna. Även fast jag tycker det skulle vara kul att ha ett sånt jobb, åtminstone skulle jag vilja prova.
När de släppte in oss så bar det av raka vägen till Stålmannen berg-och-dalbanan. Den var riktigt läskig, jisses. Trodde jag skulle dö, eller jag dog nog ett par gånger under den färden. Hyperventilerade typ hela vägen och kunde inte sluta sen, haha! Jag och Amanda åkte den en gång till sen och då var vi ju uppvärmda och det var riktigt kul, fast fotfarande lite läskigt :-D
Vi åkte en himla massa roliga saker. Strax efter tolv blev det lunchkäk på Panda Express och sen bestämde vi oss för att tillbringa lite tid på vattenparken. Åkte några vattenruschkanor och badade bland vågorna och låg och solade. Himla skönt. Men nu är jag rätt bränd i både nyllet och på axlarna, men det var dte lungt värt!
Sen gick vi vidare och åkte de andra sakerna vi inte hade åkt. Och vi åkte en attraktion som gjorde oss helt genomblöta, men det var kul :-D
Runt tjugo i sex var vi klara coh vi avslutade en toppendag med chokladglass från Cold Stone!
Har en massa bilder som jag inte tänker ladda upp nu. Får se om de kommer i morgon...
Känns inte som jag kan förklara bra nog, men det räcker nog med att säga; galet, läskigt, superkul, toppendag, sol och värme, pirr och skratt!

Och i går åkte jag till Rockville med Dani för vi skulle käka middag med en kompis till henne. Blev middag på California Tortilla, yummy!
Sen kom fyra andra som vi skulle på bio med, varav en jag känner, typ i alla fall.
Vi såg i alla fall på "The Ugly Truth". Åh, den var så bra! Så mysig! Gillade den verkligen. Vill se den igen!!!

Jag tror nog att det börjar bli dags för mig att ta igen lite sömn som jag missade förra natten. Kommer väl kännas som man sitter i karusellen igen när man ligger där och ska försöka sova. Jag hoppas jag inte får mardrömmar om läskiga karuseller, jag är särskilt "rädd/orolig" att jag ska drömma att det går sönder eller att jag flyger ut :-P
Men innan jag släcker helt ska jag nog försöja läsa den bra boken jag är inne i nu!

PS. Bilder kommer ;-D DS.

Blött

Laxfestivalen hemma i lilla Solle ikväll, jag känner för att gå ut "som alla andra" där hemma. Fast jag har hört att det är tråkväder så jag kanske inte missar så mycket ändå, men hade jag varit hemma hade jag definitivt köpt mig något gott att äta, nån laxsmörgös eller nåt, mm gott! Och självkart något gott att dricka ;-)
Men, nu sitter jag här, på andra sidan Atlanten, och får fantisera om det i stället. Jag får nog en trevlig kväll ändå! Och en bautarolig helg :-D

Äntligen har de fixat micken där hemma, så idag kunde jag faktiskt prata och höra vad de sa, mamma och Charlie!

Och jag får ju inte glömma att säga att i dag är det freeeedag! Alltid så himla skönt att känna att man har två dagars ledigt framför sig, så skönt!



Igåreftermiddag så tog jag med mig tjejerna ut i regnet så de skulle få springa av sig och skutta i vattenpölar. Jag tog på dem regnjackor och gummistövlar, själv tog jag bara på mig mina flip flops. Jag har ju inga regnkläder, men men, jag brydde mig inte. Lite regn har väl ingen dött av?! Efter ett tag ute i regnet började det regna ännu mera, så när jag kom in var jag lagom blöt och gó :-D inte för att det syns så mycket på bilden men :-P

Torsdag 23/7

Vad har jag att berätta? Inget särskilt fakiskt. Jag och Earl sitter på min säng med varsin dator.

Kring halv tio i morse tog han Alice till hennes astma doktor, så då fick jag ha hand om Clara och Noah. Jag tog dem till biblioteket för det var filmdags där. Gick bra det. Och Clara var så snäll och duktig, min lilla tjej :-)

På lördag åker jag, Nathalie och Amanda till Six Flags, ska åka massa karuseller och bada och åka massa vattenruschkanor och så :-D Kommer bli en lång dag då vi kommer ska träffas tiiiidigt :-P

Ten months away from home

Kenneth? Var är du?? Du skulle ju hjälpa mig med min dator idag, har du glömt??

I går var jag i alla fall på gymet, och jag simmade faktiskt inte. Skulle ge mig på cardio igen, det var liksom rätt länge sedan jag gjorde det. Och det gick tungt som tusan. Höll på i 40 minuter, och jag föredrar verkligen simning. Usch fy och blä vad tråkigt och svettigt det var :-P

Den här förmiddagen har i alla fall gått bra. Hade playdate med Amanda och hennes girls på lekparken från kvart över tio till nästan tolv. Varmt, kvavt och halvfuktigt ute, kändes det som.

Just ja i dag var det tio månader sedan jag gav mig av från Sverige, tio månader! För övrigt börjar jag få kontakt med lite olika familjer, fast inget från Cultural Care än, utan från en annan sida jag joinat. Spännande.


GRATTIS PAPPSEN :-D

I dag fyller papsipappsen år!!! ETT STORT GRATTIS TILL HONOM!!! :-D

I dag har vi Lucia här som hjälper till medan både Emma och Earl är på arbetet. Hon är ute med flickorna nu och noah ligger och sover. Skönt för mig! jag har tvättat och vikt tvätten som är färdig. Så passade jag även på att ringa hem till mammsen. Pratade på ett tag, det var skönt! Så pratade jag även med lilla goa Charlie! Sötnos! Sa att han älskade mig och ville att jag skulle komma hem :'-) Han lät så försiktig, jag är så van vid mina flickor här som är så högljudda och gälla :-P Kommer inte ihåg när jag ritkgit pratade med mamma och lilla Charlie senast.. Haha även med äldre lillebror, vilket löd ungefär såhär:
-Hallå/Hej det är Philip (kommer inte ihåg)
-Hej det är jag! ... Hur äre?
-Jora de e bra. Hur äre själv?
-Jo de är bra... Haru mamma där?
Haha. Jag är en dålig storasyster. Har jag inget mer att säga efter tio månader? :-P

Hmm, undra när Noah tänkt att vakna. Han har sovit i lite mer än en och en halv timme nu. Fast, det lider ju varken han eller jag av! :-D

Känner mig hungrig. Men det är ju inte dags att äta lunch än. Åt en banan som mellanmål för en stund sen, men det hjälpte ju inte så mycket. Två timmar till kan jag nog hålla ut, så kan jag käka en bagel till lunch sen! Älskar bagels! Är typ det enda jag vill äta (flingor med ibland, men bagels är min favorit). Jag kan nog inte påstå att min kost är så jättevarierad just nu. Käkar bagel med mjölk till frukost. Samma till lunch. Middagen blir den enda riktiga måltiden som jag äter då jag hinner. Och det gör jag nu när Dani inte sluttar förrän åtta. Problemet är bara att jag blir lika hungrig som innan middagen bara ett tag efter maten, typ. Speciellt efter träningen. Så ibland känns det som om jag borde skippa middagen och äta något efter träningen i stället?  Äh inte vet jag...

Snart är det augusti, i slutet av nästa vecka. den månaden kommer ajg att ska ha fyra dagars semester. Men vad ska jag göra? Blir inget tyskland, skulle jag tippa på eftersom jag förmodligen kommer få reda på när jag har semster alldeles för sent. Vad ska jag göra då då? Jag skulle vilja åka till Miami, tror jag, men med vem liksom? Själv? Yay :-P

Ne nu är det nog slutpladdrat från min sida. Simmade i gåf förresten, blev bara 54 längder, dåligt gjort av mig. Men, jag hade ju faktiskt simmat mycket dagen innan. Kändes som jag inte hade nån energi i både armar och ben. Och vi var tvungen att simma i en annan pool som både är grund och varm. Och man ser typ inget i vattnet. Så inget var väl bra där. Men efter vi simmat, Dani och jag, höll vi på leka lite och det var kul. Hah. Vi gjorde kullebyttor, gick på händer osv.
Sen blev det som i vanlig ordning Starbucks.

Nu ska jag nog ta och läsa lite innan lilla Noah vaknar till liv :-)

Syskonkärlek


Sötbrorsan :-D Tack för det underbart fina kortet! Gissa vad jag saknar honom??!! Men, det skadar ju inte att få ännu mera bilder ;-)



I går
tog jag mig faktiskt äntligen tiden till att börja läsa en bok! Kommer inte ihåg när jag försökte läsa senast, la för ett tag undan en halvt genomläst engelsk bok för jag tyckte att det inte var någon mening att ha den liggandes bredvid sängen, då jag aldrig har tid att läsa. Men, igår tog jag fram en svensk bok av alla de ca åtta böcker jag fick i julklapp. Bestämde mig för att läsa Syskonkärlek av Katarina Von Bredow. Jag och Dani skulle nämligen fara till Starbucks och hänga för vi hade verkligen inget annat för oss. Så vid, var det kvart i fyra eller kvart i fem vi kom dit? Vi satt i alla fall där och läste fram till ca halv åtta. Hann läsa igenom halva boken. Klockan åtta hade jag lovat att jag kunde jobba, eller sitta barnvakt, och Dani joinade mig. Jag kan inte påstå att vi är särskilt sociala med varandra ibland. För vi satt på min säng med varsin bok och sa typ ingenting. Vi bara läste och läste, som på Starbucks, haha. Men det är så det ska vara ibland, man behöver ju inte alltid babbla en massa.
Hur som helst, ännu senare på kvällen när jag skulle lägga mig fortsatte jag att läsa och sen var boken slut. Den var jättebra! Handlade om två syskon som verkligen älskar varandra, och gör allt som ett kärlekspar gör, fast i smyg då förstås. Det låter ju rätt, äckligt. Men när amn läste tyckte man inte det, man bara önskade att de fick vara med varandra som ett vanligt par. Var än en gång en jättebra bok (om man gillar kärlekshistorier)!!! Skulle kunna tänka mig att läsa den igen, typ nu :-P
Kändes i alla fall jätteskönt att läsa igen, sluta sig in i en annan värld liksom. Avkopplande. Jag låter som värsta nörden ;-)

Var även på gymet igår och simamde hela 120 längder :-D De sista 20 tog jag det långsamt medan jag väntade på att Dani skulle bli klar. Efter det for jag hem och "övningskörde" stor bilen,och det gick ju bra. Inga problems.

Nu är det snart dags för mig att kila. Måste flytta bilbarnstolarna till andra bilen (för nu får jag köra den mindre igen för vi har en tillfällig registrering). Så måste jag fixa lite frukt till flickorna och väcka dom så vi kan åka på baletten. Då ska jag börja läsa en ny bok, som Dani läste ut igår. Den heter jemina j och ska tydligen vara bra. Så då har jag 45 minuter egen tid då jag kan koppla av och gå in i min egen värld, eller bokens rättare sagt :-)

I dag fick jag äntligen brev av mormor :-D Och världens finaste kort på Charlie! Och en massa hälsningar från nära och kära, och pengar. Blev såååå glad :-D TACK!!!

Bilder från gårdagen

Mmm, som jag sa i går så skulle jag ju laga ameriaknska pannkakor till frukost imorse och det gjorde jag med! Det var jättejättegott :-D Blev väldigt mätt och belåten!

Och Dani hade turen att hennes telefon var på Giant!!!

Ne, om jag ska ta och slänga in lite bilder kanske kanske?? :-)

 
 
              
 
 
 
 
 
 
 

Kajaktur och telefonborttappning

Har haft en riktig toppen dag må jag säga! Jag, Dani, Karo och Navid har varit och paddlat kajak i dag. Vi var ute i två timmar och solen värmde skönt! Hade mucho fun! :-) Bilder kommer i morgon för nu är klockan mycket och jag är väldigt trött. Eller jag ska i alla fall försöka ta mig tid att lägga upp bilder i morgon!
Efter kajakpaddlandet åt vi en tidig middag på Chipotle, en mexikansk restaurang. Sen när vi kom hem igen la jag och Dani oss och såg på en film och sen bestämde vi oss för att åka till Montgomery Mall. Provade massor med shorts, men var inga som jag fastnade för. Sen gick vi till Victoria's Secret och där skulle jag prova massa kläder när jag till min fasa upptäcker att min telefon är borta, den amerikanska, som inte ritkigt är min då. Vi går tillbaka till Macy's och letar och frågar. Men ingen telefon där inte. Sen kommer vi på att den nog förmdligen är hemma, på sängbordet. Och jajemen. Haha. Lättnad.
Kvällen slutar dock med att Dani tappat bort sin telefon. Eller säger man tappat bort när man vet var den, då man glömt den någonstans? Hur som helst. Hon glömde den framme vid kassan på Giant, en mataffär, då vi skulle köpa glass. Lyckat... Hoppas att de har den där, annars blir det jobbigt... Vilken dag, eller eftermiddag. Den ville verkligen ta någons telefon.

I går så var vi och simmade i alla fall. Simmade 100 längder som tänkt, om jag räknade rätt så simmade jag 106 eller 108, kommer inte ihåg, men jag tappade bort mig någonstans i början. Men minst 100 längder gjorde jag i alla fall!!!
Senare gick vi på bio för att se "Harry potter and the Half Blood Prince". Vi var där strax efter nio och filmen skulle börja tio i tio. Var himla tur för det var massor med folk, alla biljetter var slutsålda så det var tur att jag köpte biljetterna på torsdagen!
Vad ska jag säga om filmen? Jag tycker de andra filmerna var bättre. Den här hade inte nåt riktigt slut, kändes inte som att den handlade om något specifikt, den kändes lite halvseg/tråkig jämfört med de andra filmerna. Var också mer kärlek och, more funny than the other movies. Kommer inte på hur jag ska översätta det, är för trött för att försöka.

Ne nu är det dags för mig att sova för jag är superdupertrött! I morgon (om jag kommer ihåg) så ska jag äta pannkaka till frukost. Amerikansk pannkaka med sirap Gottit! Äter aldrig det, men vi har någon mix i skafferiet så jag tror jag ska unna mig det i morgon :-D Ska ju ändå i väg coh simma. Ska även "övningsköra" mini vanen i morgon. Yay.

Ne ni, godnatt med er!

Måste bara slänga in en bild på världens finaste lillebror :-D

Flitiga Frida

Nu är det inte många timmar kvar "på jobbet". Ca två och en halv! Och jag tror Alice har vaknat nu.. Noah ligger och sover i mina armar för han ville inte sova själv längre efter ett tag.
Jag har hunnit med så "mycket" idag. Jag har tvättat en tvätt och vikt den, jag har hunnit skriva ett brev, och jag har skrivit ett grattis-kort. Hunnit uppdatera bloggen (två gåner nu), skickat en låt till min host-dad. det är mycket som jag hunnit med tycker jag, då jag gjort allt detta under jobbtid. Normalt sätt hinner jag ingenting!

Blev  tillfrågad om jag ville jobba söndagkväll, från 8, 8.30 pm någongång. Och jag sa ja, då har barnen algt sig så det blir nog inte så jobbigt ;-)

Ne dags att hämta den lilla energiknippan kankse.

Babbel

Vilken skön fredagsförmiddag! Sharon har tagit Clara till hennes förskola, och så tänkte inte Emma och Earl riktigt så de hade bett Lucia komma hit. Annars skulle jag ju haft både Alice och Noah! Så hon är med Alice på lekparken nu. Och jag har Noah och han tar sig en liten tupplur nu. Mycket najs!
Hittills i dag har vi målat lite, eller Alice har målat massa fina teckningar och sen har jag sprungit runt och jagat Alice med Noah. När Alice och Lucia gick iväg så sorterade jag mitt smink lite och sen gav jag Noah ett skönt bad. Det gillade han, han sparkade på som bara den. Sedan var han trött och gó! Kan inte fatta att han blir hela sex månader nästa vecka, på onsdag. Och det är även den dagen då jag varit här i hela tio månader :-)

Tydligen blir det inget nöjesfält på söndag då det ska bli dåligt väder. Så vi ska försöka ta det nästa helg i stället!
Ska kanske ut och paddla kanot imorgonbitti i stället med dani, Navid och Karo! Så, det blir väl inte direkt någon sovmorgon men jag hoppas på en skojsig dag :-)

I kväll ska jag i väg och simma. Ska bli så skönt! Måste försöka börja simma ännu mera nu, typ 100 längder varje gång :-D

Förövrigt kan jag upplysa er om att jag sitter här med en stor mugg te! Gott, men det smakar lite för sött. Strödde i något sötningsmedel med 0 calorier, men jag tror jag föredrar socker. Eller inget alls, bara mjölk i. Vet inte, var jättelängesen jag drack te! Intresseklubben antecknar, typ :-P

Känner mig grymt sugen på att beställa massa kläder. Men jag tänker inte ens gå in någon stans för att titta för jag har inte riktigt råd. Eller det har jag men jag tänker inte slösa pengar på det nu. Så måste jag köpa nya skor, och shorts!

Hmm, jag känner mig inte färdigbabblad än. Men jag kan ändå inte komma på något mer (o)intressant att ta upp... Förutom att nu är det SNART helg :-D

Brüno mm.

Alltså gud vilken sjuk film det var, "Brüno" alltså. Men nå värre! Haha betalade vi verkligen för att se den där?! Haha! Trots att filmen egentligen sög så fick man sig ju en del skratt!

I går kväll så åkte jag ju in till Dupont Circle med Amanda för att käka middag med Nathalie. Vi gick till den italienska resturangen Bertucci's. Vi stoppade i oss massor med bröd innan maten kom - så himla gott! Till middag hade jag beställt en god lasange! Men nästa gång jag är där SKA jag äta four cheese raviloi igen!!!
När vi käkat klart så betalade jag Nathalie för sminket och det vi beställt och sen gick i väg för att sätta oss i själva cirkeln (rondellen) och njuta av en behagliga kvällsvärmen! Men innan drog vi en sväng på Ben & Jerry's - GOTT!
Hade en supertrevlig kväll :-D
Sen när jag kom hem och skulle sova var jag så himlarns mätt så jag hade seriöst problem med att somna!

 
 
 









Den här dagen har gått rätt bra faktiskt! På förmiddagen åkte jag till lekparken emd flickorna och Earl och Noah. vet ni hur jobbigt det känns att vara på lekparken med två småbarn när deras förälder är med? Kan inte slappna av. Jag menar, jag brukar ofta liksom ge flickorna lite "space" och kutar de iväg åt två olika håll så är det, jag håller koll på vad de sysslar med ändå. Men när Earl förljer med måste jag liksom vara hack i häl på dom hela tiden, ungefär. Jag förstår om han är orolig och så, men jag är faktiskt inte det för flickorna vet när de måste vänta (oftast) och ropar på hjälp om de behöver hjälp. De har faktiskt blivit jätteduktiga på det mesta, och det vet väl jag mer eftersom jag jämt är på lekparken med dem. Alltså det låter fel, känns det som, men jag vet inte hur jag ska förklara. Men i deras ögon känns det ungefär som att de tror att de är värsta bebisarna fortfarande. Eller det vet jag att de tror, speciellt Emma eftersom hon kallar dem för bebisar ibland :-P
I alla fall, efter lekparken var jag och flickorna på biblioteket och såg på film, baserade på barnböcker. Ganksa kul tycker jag, men jag blir så himla trött!
Under tiden då alla barnen sov så försökte Kenneth hjälpa mig med min dumdator. Utan någon framgång. den funakr fortfarande inte, men eftersom han är så snäll så ska han ringa Dell i morgon åt mig - TACK! :-)
När flickorna vaknade så gav jag dem jordgubbar i mjölk och sen så satte jag på lite musik på Earls dator och så höll vi alla på att dansa runt massa och springa omrkring i huset, och sen tog vi fram ett spel om den väldigt hungriga larven som flickorna höll på leka med resten av tiden då jag jobbade.

Och imorgon är det fredag, skönt! Igår hade jag en känsla av att det var torsdag och i dag då det varit torsdag har jag känt som om det varit onsdag. Skönt! En annan sak som är skön är att jag inte har några direkta planer för lördagen! Tänk, sova, kliva upp utan att känns att jag måste göra dittan och datten innan jag måste dit eller göra det. Förmodligen kommer jag väl känna så ändå men, jag har ignen klass att gå till och jag kan bara ta det lugnt och slappna av! Ska verkligen försöka komma i väg till poolen och simma eftersom jag inte simmat på hela veckan! I morgon måste jag i väg med, innan vi ska gå och se på Harry Potter!
På söndag blir det Six Flags - ett slags nöjesfält! Skitakul :-D



Torsdag 16/7

Wow, vilken skön eftermiddag det varit hittills! Noah har sovit hela tiden och klockan är tjugo över fyra, och han somnade väl strax efter ett någongång. Han vaknade till en gång med Earl fick honom att somna igen, så jag kunde sitta och försöka få igpng min dator. Men utan framgång. eftersom Kenneth är så snäll så ska han ringa Dell i morgon - tack för all hjälpen!!!

Pratade med pappsen i dag, väldigt länge! I ca 45 minuter, det var trevligt. Kommer inte ihåg när jag pratade med honom senast?

Så snackade med mamma lite, och så fick jag mig en glad överraskning! Nämligen att om hon vill så blir hon bjuden på en resa hit till mig, av va det "modda" och Eva :-D Det hade ju varit underbart kul!

Ne nu ska jag återgå till arbetet! Ikväll blir det bio - "Brüno"!

GRATTIS MORMOR

Grattis på födelsedagen bästaste favorit mormor!!! :-D

Saknar dig! Hoppas du haft en bra dag med fika på Kaffe Petter! Kändes så skönt att få prata med dig i dag, även fast jag inte riktigt vet vad jag ska säga. Känns inte som att det var nå längesen alls vi pratade (förutom i lördags), kändes ungefär som vanligt, förutom att jag fick en klump av saknad inom mig!
Hur som haver, GRATTIS igen :-)


Dagen var bra, men nu är den inte det längre. Min nya dator vill inte starta... Jag vill bara grina! Det skriker och rivs inombords. Och det suger. Jag är så jäkla less, och jag blir inte mer munter av en grinbebis. Just nu känner jag mig så less på grinollen till bebis de har, även fast han är söt.  Less på att han vaknar så fort man lägger ner honom och somnar om då man lyfter upp honom. Less på att han vill ha uppmärksamheten mest hela tiden. Äh jag vet inte...
Känns som jag inte vet hur man är glad längre. Eller inte riktigt. Glad kan jag ju vara. Men jag har ingen ork. Jag vill vara glad, munter, skämtsam, pratglad osv. Men inget av det är jag. Jag känner mig som världens tråkmåns. Så försöker jag tänka att med de där dumma tankarna kommer jag ju ingen vart, blir jag ju bara mera grå. Jag förstår inte varför jag inte orkar. Det känns som att det jag orkar, det är att vara tyst och stilla. Vad är det för fel? Eller är det bara ett inbillat fel?

I kväll blir det i alla fall middag i Dupont circle med Nathalie och Amanda :-) Det ska bli trevligt!

Ber om ursäkt för det mindre muntra jag skrev där ovan, men det är bara lite känslor. Inget märkvärdigt så där. Jag vill egentligen inte få andra att känna sig "deprimerade" eller nåt när de läser min blogg. Men jag vill ju vara ärlig.

Jaja, vi har ju haft fint väder jättelänge nu i alla fall. Är ju alltid något. håller sig runt 28 grader där jag bor. Är en sval sommar hittills, egentligen den här tiden kan det tydligen vara runt 40 grader och då man kliver utanför dörren är det som att kliva in i en bastu. Ungefär så sa Emma i dag. Jag har ju inte så mycket att säga om det eftersom det här är min första sommar här, så jag är glad i alla fall. För som vädret är just nu känns det ganska perfekt :-)



Tisdag 14/7

Förmiddagen har varit skön. Lucia har varit här och tagit hand om flickorna och jag Noah! Jag passade då på att ta en prommis in till Bethesda med honom för att gå på banken och lösa in en check! Solen skiner och ja, dagen hittills har vart bra. Har även hunnit med mig en liten tupplur med Noah på bröstet.
Har nog inte så mycket annat att dela med mig av just nu. Sitter här med ett glas mjölk som snart är slut och jag har nyss tryckt i mig en mini bagel. mumisgt! Jag älskar mjölk! Jag vet inte vad som har hänt med mig, men jag tycker det är såå gott, är typ det enda jag vill dricka :-P

Känns nästan som att det är onsdag i dag, jobbigt. Det vill jag ju inte. Och i kväll blir det till att jobba längre, får se vad jag gör sen. Dani ville att jag skulle följa med någonstans, men jag vet inte om jag orkar. Är ju rätt sent. Nåväl, vi får se!

För första gången i mitt liv

... har jag blivit stoppad av polisen. Och det händer alltså här i USA. Gissa om jag blev skraj??! Ännu mera skraj då de ber mig att vänta i bilen och de går tillbaks till polisbilen och de sitter där i typ 100 år och sen kommer det en annan polisbil med lysena blinkades... Detta resulterade i att jag kom hem ca 40 minuter senare än tänkt, eller efter att jag egentligen slutat.
Så här gick det ungefär till:
Jag kör inne i Bethesda, har en polisbil bakom mig och jag är väldigt noga med att inte råka köra för fort. Sen kör han om mig och på direkten får jag en annan polisbil bakom mig. Nåväl, tänkte inte så mycket mer på det, varför skulle jag bli stoppad av polisen liksom? Men efter en sväng så sätter de på ljusen och blir ritkigt nervös. Ännu mer nervös blir jag när jag ser att de följer efter mig då jag byter fil. Jag tar av till vänster (enkelriktad gata) och svänger upp vid metrostationens parkering, för att inte vara i vägen för andra billister.
Så kommer två män, varav ena är klädd som en polis ska va klädd och det är även han som sköter snacket. Som, varför körde du inte åt höger? vet du inte att man ska stanna på höger sida och bla bla bla. Fast innan det säger han åt mig att veva ner fönstret helt. Han lät jätteoförskämd.
Så vill han se mitt körkort så jag ger han både mitt svenska och mitt internationella. Så vill han ha registreringskortet. Jag ba, eh, vad är det? hahaha, så dum! jag hade ingen aning om hur det såg ut eller vart det fanns, men, jag hittade det. trots ett nervöst huvud och skakiga händer. Sen ber han mig att sitta kvar i bilen medan de kollar några saker. Och jag och flickorna väntar och väntar och väntar. Jag ser en annan polisbil komma och jag blir riktigt orolig. (kanske ska nämna att det här var när vi var på väg hem efter flickornas balett).
När han kommer tillbaka så säger han att jag kört bilen oregestrerad sedan februari. Och han säger alla möjliga fel om mitt internationella körkort. Bla så borde det stå på franska för att det typ är "huvudspråket" eller vad man säger, i Europa, och faktan om mig ska vara handskriven och bla bla. Men han sa inget om att jag inte får köra så det var ju bra i alla fall. Men jag SKA ta det amerikanska körkortet, måste göra det så snart som möjligt!
Så sa han att de egentligen ska ta bilen och jag får GÅ hem, men, eftersom jag har barn i bilen så låter de mig köra hem. Och med mig får jag en böteslapp på $280, vilket i dagsläget är 2212:-. Tur för mig att inte jag behöver betala det!...
Det jobbiga är nu att jag inte kan köra någonstans förrän de registrerat bilen igen. Och så ska de "lära" mig att köra den andra bilen, som är en mini van...

Annars har dagen varit bra. Vi har haft finväder och förmiddagen spenderades ute på baksidan med Earl, Noah och flickorna. Blev lek i vattenspridarn och lite solning!
På eftermiddagen var det baletten som gällde. tydligen får vi inte vara där inne och titta på dem så då gick jag ut och satte mig i gräset och passade på att försöka få lite färg på mig.






Är nu nå nyfikna på håret mitt? Jag törs egentligen inte lägga ut nåt, för jag har en känsla av att ingen tycker att det ser bra ut :-P haha. Whatever. Mitt trassel är borta och det är skönt, eller i alla fall det mesta av det. Jag har fortfarande inte vant mig riktigt vid det och jag känner inte igen mig själv i spegeln. i går fick jag även höra att jag ser ut som en "pornstar". haha nå värre, kändes ju superbra det.
Nåja, här kommer bilden ni alla väntat på, eller något i den stilen ;-)

 
Så, vad säger ni? Ser inte ut som jag vah?! :-P


Lite andra biler från helgen. Eller från poolen med Amanda:





Efter poolen hände nåt och jag var plötsligt väldigt korthårig. Men det var på tiden då mitt hår gick sönder hela tiden. Jag kunde dra av mina hårstrån hur lätt som helst, inte kul!




Vi var även vid poolen på söndagen en sväng :-)


Hade ett fint ringmärke sen...


Färgade även håret på Dani nu ikväll. dock vet jag inte hur resultatet blir eftersom hon åkte hem för att tvätta ur det för det skulle bli så sent annars. Jag hoppas att det blev jämnt och bra!

 
Plastade in håret så där lite snyggt innan hon skulle åka :-P


Ne nu är det dags för mig att krypa till kojs! Godnatt!!!

Gjort nåt knäppt i dag

Hahaha, jag har klippt mig! Tänk att jag gjorde det! och just nu sitter jag med färg i håret, håller på färga mitt hår mörkbrunt igen. Första gången jag färgar mitt hår alldeles själv! Inte så svårt då man är korthårig ;-)

I dag hade jag min sista klass, sååå skönt! Fast eftersom jag ska förlänga så måste jag ju läsa 6 credits till, men då vill jag göra nå roligare!
Sen träffade jag Amanda, vi hängde vid poolen i Bethesda ett tag och sen gick vi och kikade i lite hårtidningar på bokhandeln och efter det pallrade vi iväg till frisören. När vi var klara där så stoppade vi i oss varson munk, mums!
Bilder kommer sen, vet inte om jag vågar visa mig ritkigt än :-P

Just ja, mormor ringde i dag! Då blev jag så glad! Synd bara att mitt mobilbatteri verkligen suger. Det tar slut innan man ens hunnit säga hej, typ...

Ikväll blir det bio igen. Var på bio igår med. I kväll ska vi se "I Love You beth Cooper" och igår var det den nya Transformers filmen som gällde. Den är hela två och enhalv timme lång och efter första timmen fick jag världens magknip! Kunde inte röra mig, måste meddela att jag satt på trappan med. Min mage var alldles sväld, såg ut som om jag var gravid! Gjorde nästan så ont som då jag var i Thailand. Men filmen var bra.
Sen när jag och Dani satt utranför mig efter midnatt någongång hörde vi en bil tvärnita och sen värsta smällen! Vi kastade oss in i bilen och körde upp ett block till en lite större väg. Mellan vår gata och en annan hade en ung kille kört in i ett träd. Fattar inte hur han lyckades, han sa att han inte hade druckit, men om han talade sanning vet man ju inte. Det konstiga var att det inte fanns några bromsspår på vägen. han hade väldig tur, hela hans sida på bilen var alldeles uppskrapad och däcken stod inte i rätt riktning. Synd på bilen, den var rätt snygg. Först när jag såg killen i bilen tänka jag liksom, omg, han är död! Men som tur var var han ju inte det!

Wohoo, snart dags att skölja ur färgen!

Snart helg!!!

Wohoo! Fredag i dag och några timmar kvar tills jag slutar, drygt 4 timmar! Sen bär det av till gymet för lite simning och efter det blir det bio. Vi ska se andra Transformers filmen. Vi har sett första filmen den här veckan, och jag måste faktiskt säga att jag gillade den :-P

I morgon har jag min sista engelska klass, ska bli riktigt riktigt skönt när det är över! När den är slut måste jag kila iväg till posten. Jag hoppas att det är fint väder i morgon så man kan gå och slappa vid poolen med Amanda och eventuellt Nathalie!

I dag har jag haft hand om Alice och Noah på förmiddagen. Vi har lyssnat på musik, ritat, varit ute och lekt med vattenspridaren, eller Alice fick göra det medan jag satt och gottade mig i solen med Noah. Sen gick vi in och jag gav Alice ett bad och sen kom Sharon hem med Clara och jag gav dem lunch.

I går blev det ju jobb fram till halv nio, men det kändes rätt lugnt. Rätt lätt att jobba på kvällen då flickorna ser på barnprogram efter middagen och sen blir det tandborstning, på med pyjamaser och godnatt saga. När jag var färdig kom Dani över. Vi kikade på det senaste avsnittet av The Secret Life of the American Teenager och så försökte Dani lära mig lite mera teckenspråk. Har jag sagt det att jag försöker lära mig lite ASL (American Sign Language)? Hittils har jag lärt mig bla. alfabetet, lite olika ord och färger. Vet egentligen inte varför jag försöker lära mig det, men det är ju kul och så coolt med teckenspråk :-D

Torsdag 9/7

I kväll blir det långkväll, jobb enda till åtta, halv nio eller något! Går nog bra, flickorna ser ju ändå på tv på kvällen!

Jag och Earl har suttit och sett Borat. Hade faktiskt inte sett den förut. Sjuk film, rätt tråkig :-P

I dag har vi vart och badat i Sharons pool, Earl och Noah följde med också. Var trevligt trevligt, hann få lite färg på mig med!

Ne nu skulle vi tydligen ta och väcka flickorna..

Fullspeckad helg

Ojojoj, var flera dagar sedan jag var inne och skrev här. Fy på mig och förlåt, eller något. Jag hade fullt upp hela helgen, har inte hunnit sitta vid datorn något alls..
På lördagen var det ju 4th of July, alltså Independence Day. Jag följde med familjen ett kvarter bort för en liten parad för dom i grannskapet. En brandbil ledde vägen ännu nåt kvarter bort där det fanns hoppborg och ponnyridning. Var jättebra väder och skönt ute. Gick hem efter ett tag och sen hämtade Dani mig för vi skulle se om vi kunde hitta nån klänning som vi kunde ha senare på kvällen. Jag hittade två klänningar från H&M! Förutom klänningarna hittade jag nya flip-flops och lite presenter till några som fyller år den här månaden ;-)
Vi träffade även Tanja och då vi var klar med shoppandet åkte vi hem till henne i Virginia. Vi fixade oss där och tittade även på lite fyrverkerier. Sedan åkte vi tillbaka till Bethesda. Vi var inte ute så himla länge, men trevligt hade vi. Jag, Dani, Tanja och Navid!


Brandbilen kommer



Och vi börjar gå...



Det jag hittade åt mig själv!



Senare på kvällen - Dani, Tanja, Navid.



Jag, Tanja, Dani


Söndagen bestod mest av att sova, åka till poolen med Dani och hennes barn som hon tar hand om. Vad gjorde vi mer? Jo, vi skulle till gymet men så åkte vi och köpte en hejdå present åt Tanja - en fotoram som vi satte in 6 bilder i. Riktigt fin, vill också ha en sån!
Senare på kvällen träffade vi Tanja, Navid och Karo för en avskedsmiddag på en restaurang. Jättegod mat och supergott bröd! Efter maten åkte vi till Tysons Corner för en bio - The Hangover. Andra gången för mig, men det gjorde inget för den filmen är ju så jäkla kul :-D


Dani och Tanja på Jackson's



Här är vi, och nu är Tanja på väg till Ohio. Känns trist, en riktigt kul person!



Så var det ju måndag igår vilket betyder jobb.. Samma känsla varje morgon, speciellt varje måndagsmorgon - neeej, buhu, vill inte jobba! 5 dagar kvar till helg! Typ.. Men, dagen var bra och lättsam. På förmiddagen var jag, flickorna, earl och Noah ute på baksidan i solen och lekte med vattenspridarn. Var så skönt att gå barfota i det solvarma, mjuka gräset :-D Sen på eftermiddagen hade flickorna sin ballet och när den var slut var vi på lekparken. Dagen flöt på riktigt bra.
På kvällen åkte jag och Dani dit för att säga hejdå och ge henne presenten. Ett riktigt lång hejdå avsked det där :-P

Och idag har vi ritat lite och varit på lekparken med Amanda, Audrey och Grace. Massa sol och riktigt varmt har det varit, skönskönt. Tror nästan man börjat vänja sig vid att bli smått svettig då man är utomhus med flickorna, hehe..

I augusti har jag min långhelg eftersom jag har två semesterdagar kvar. Fast vi vet inte riktigt än när det blir, Emma måste veta först när hon ska resa för hon ska resa massor i augusti.
Hur som helst. Jag har mina funderingar på att åka till Tyskland då i alla fall. Trots att jag bara har fyra dagars ledighet, men alltid något!

Just ja...  På torsdag blir det extrajobb för mig, då Emma är bortrest. Kommer få jobba enda till 8-8.30 pm. Samma nästa tisdag... Fick även frågan om jag skulle kunna tänka mig att jobba ännu mer extra mellan torsdag och tisdag, men nej tack. Sa att jag önskar jag kunde men att jag behöver den tiden för att hämta nya krafter. Så notera, verkar inte som att jag ahr nå val gällande de andra två dagarna, trots att jag redan jobbar för mycket. Nåja, jag är stark och kan klara av det!
Just ja, från den 20:e juli kommer vi au pairer få mer betalt. Wohoo! Glad för det!!! :-D

Hmm, nåt annat jag har att komma med? Nja, känner mig ganska färdig nu... :-P

Förutom att jag ska försöka ge mig på att skriva andra rubriker än bara dag och datum. Kanske är "roligare", känns ju så trist liksom med samma hela tiden. Men jag tycker ändå att det är lättare att läsa andras då det står som rubrik så man vet när det var skrivet och så. Eller något. Jag vet inte.
Blir nästan upp till er? Fortsätta med dag och datum? eller ska jag ge mig på andra rubriker?

 
Avslutar med dessa två ego-bilder ;-) Plattade fakitkst mitt hår i lördags. Kändes jätteskumt att se mig i rakt hår igen, blev liksom Oj, nu känner jag ju igen mig själv. Typ :-P hehe.

Fredag 3/7

Okey, I'm kinda pissed........ Ursäkta mig, men så är fallet.
Runt fyra hörde jag Emma, Noah och Earl komma hem. Jippi tänkte jag, vad ska jag göra nu då, se om jag hittar nå presenter någonstans?
Så kom Earl upp på rummet och frågade vad jag gjorde och jag trodde han skulle berätta att jag var ledig nu, eller jag hoppades rättare sagt. Så var han på väg ut och jag frågade om jag var ledig nu eller om jag fortfarande jobbade. Såklart svarar han och säger att jag fortfarande jobbar.
Blev ingen tidigare dag för mig inte, trots att båda två var hemma... Ah jag är så less... Less på att aldrig få någon sovmorgon, less på att aldrig få sluta tidigare, less på att det inte känns som jag har nå liv. Okey riktigt så illa kanske det inte är, men dagarna i enda är det jobb jobb och jobb och helgerna passerar alldeles för snabbt för att jag ens ska hinna njuta av dem. STOR SUCK.
Nu ska jag snart i väg och simma, simma av mig lite irriterande känslor... Hungrig är jag med..

Ursäkta mig för det inte så uppmuntrande inlägget. Men nu är det helg och det ska bli skönt. Men jag känner mig redan "orolig" för att helgen snart är över.



Trött, trött,
trött... Men jag har ändå ingen ro till att försöka sova middag :-P

I dag blev det bad med flickorna hos Sharon och det är väl ungefär vad vi har gjort i dag. Förutom lite lek med klossar innan vi åkte och sen lunch efter poolbadandet..

Glömde säga igår att Alice var så söt.. Hon hade en liten pinne som hon gick och sög på, hon låtsades att det var en klubba. Så sa hon sen med hängande huvud och ledsen röst "I'm so upset, I'm so upset because my lollipop is almost all gone". Så gulligt, hon var så seriös. Kan tillägga att hon aldrig ätit en klubba i hela sitt tre och ett halvåriga liv. Tycker det är rätt coolt med barnens sätt att föreställa sig saker, hur det kan vara så riktigt för dem liksom.. :-P

Torsdag 2/7

Hade hoppats så innerligt på att jag skulle få vara ledig imorn, men icke. Emma måste jobba, men har jag tur så kommer hon hem tidigare, hon sa att hon skulle försöka. Skönt i alla fall att det är fredag imorn!
Hahaha, jag och Earl hade ett konstigt samtalsämne i dag må jag säga. Eller konstigt och konstigt, men kanske inte riktigt ett sånt som man har mellan au pair och värd pappa. Jag säger då det...

Middagen i går var super trevlig! Åt gott, orange chicken, och sen självklart en cheesecake som jag delade med en annan. Vi var omrking 14-16 stycken där. Blev en väldigt sen middag, mellan halv tio-tio fick vi maten. Och runt kvart i tolv kom vi därifrån. Sista timmen ägnade vi oss åt till att betala. Blev en himla massa strul, men det löste sig till slut i alla fall.
En bra kväll i alla fall, och jag kom sent i säng. Vilket resulterade i att jag inte riktigt var vaken då jag stängde av alarmet. Men jag hade tur och vaknade då jag höll i telefonen och undrade vad som nyss hade hänt. Sen undrar jag hur jag legat, för mina axlar var typ bortdomnade...

Dagen har i alla fall flytit på rätt bra. Ganska snart efter frukosten tog jag flickorna till lekparken och efter ett tag gick vi till biblioteket för det var preschool films. Vi såg på tre korta filmer baserade på barnböcker. Sen promenerade vi hem, käkade lunch, busade lite, åt lite frukt och sen var det dags för sängen för flickorna.
Jag och Earl satte oss och kikade på en film, BlackOut. Om tre människor som fastnar i en hiss och en är en mördare. den var väl rätt OK, sett bättre men även sämre :-P

Skickade även in checken i dag, och jag har skickat in min nya ansökan om att bara stanna i nio extra månader. Så nu är det verkligen bestämt, nu kan jag inte fundera över det nå mer i alla fall. Känns skönt att jag äntligen har fått i väg det där brevet!

Just ja, gissa vad?! Sitter på Starbucks nu, vilekt betyder att jag nyss varit på gymet. Och vet ni vad? Jag simmade, hör och häpna, hela 100 längder i dag, på en timme! Vilket betyder att jag simmade 2500 meter, 2,5 kilometer. Känns himla bra! Men frågan är om jag kommer göra det igen nästa gång. Tror inte det, men man vet ju aldrig.



Födelsedagsbarnet!







Onsdag 1/7

Tänka sig att vi nu gått in i juli månad, enligt mig den bästa månaden i Sverige!

I dag så fyller Dani år. Vilket vi och en hel grupp med andra kompisar åt henne kommer fira genom att käka middag på The Cheesecake Factory. Ska bli himla mums och trevligt!

Hade en himla jobbig natt i natt. Kunde knappt sova. Hela natten kändes det som att jag låg och försökte somna och det kändes inte bekvämt hur jag än låg. Sen någongång under natten hade Alice ett litet party.. Vet inte hur många gånger Emma eller Earl fick gå in till henne. Hon grinade och när de kom in slutade hon, och efter en liten stund samma sak och samma sak och samma sak..
Men jag är faktiskt piggare än vad jag hade vågat hoppas på. Trodde jag skulle va död, typ..

Och i går ringde någon från Cultural Care och frågade lite om förlängningen. Känns spännande, och jag tror det kommer kännas lättare när jag väl skickat in checken då det är betalt. Då har jag ju liksom inget att direkt fundera över, gällande om jag vill förlänge eller ej..

Ne kanske man skulle försöka ta sig en liten nap?... om jag har ro att försöka :-P

RSS 2.0