Lördag 28/1

Då sitter jag här på min säng, klockan är tio över åtta morgonen. Vaknade halv åtta, inte av mig själv, inte av något alarm, inte av Noah men utav Alice och Clara. Yippi! I och för sig skulle jag upp klockan åtta, men det är ju ändå 30 minuter kvar till dess. Och med dessa två flickor springandes omkring så går det inte somna om. Så jag bestämde mig för att kliva upp, göra mig i ordning lite och så sitta en stund vid datorn, som jag inte kommer hinna göra sen. Ska ju nämligen till Tyson's i dag med Nathalie, det ska bli kul.

Ah jag vet seriöst inte hur jag ska göra med mitt hår! Jag var ju jätte inne på att permanetna mig, men ju närmare jag kommer att jag "vill" göra det, ju snällare är mitt hår mot mig som det är, vilekt gör att jag börjar tveka. Tror jag. Jag är verkligen trött på mitt spikraka hår, jag är nog bara lite rädd för att något hemskt ska hända mitt hår, Att det kommer bli jätteslitet. Tänk om det skulle gå av, då skulle jag dö! Tänk om jag skulle känna för att ha rakt igen, och inte ha nån plattång. Ne jag måste göra en permanent, annars kommer jag ju bara undra hela tiden hur det skulle va och se ut mm. Då är bara frågan när. Vet inte om jag vågar göra det den här helgen, haha :-P

Ne nu, ska jag ta och gå ner och få i mig någon frukost innan jag ska kila i väg! Hmm, vad ska jag käka? Nån bagel och kanke nybakat julbröd, älskar det brödet!




Ibland är du underbar
även när du inte vet om det

- Gjorde jag verkligen allt det där? sa han till slut.
- Tja, sa Puh, i vers - i ett stycke vers - ja, det gjorde du,
Nasse, för i versen står det, att du gjorde det. Det är på
så sätt folk får veta det.
- Å, sa Nasse,. För jag - jag trodde, att jag darrade litet.
Alldeles i början. Och det står 'Säg darrade väl Nasse?
Nej!' Det var därför.
- Du darrade bara invärtes, sa Puh, och det är det
modigaste sättet att inte darra, som finns för ett mycket
Litet Djur. Nasse suckade av lycka och började fundera
över sig själv. Han var Modig ...

Fredag 27/2

Nu är det äntligen kväll, och jag sitter och gör ingenting. Rätt skönt att veta att man är ledig imorn, och i övermorn! Och snart går vi in i mars månad känns skönt. Gillar när det blir en ny månad.

Simskolan gick bra, förutom att jag fastnade ett par gånger med mitt navelsmycke i Claras baddräkt. Jag måste verkligen skaffa ett nyss för det som jag har nu fastnar i allt hela tiden. Och det förra jag hade är trasigt!

Huh, vad trött jag känner mig. På fredags kvällar tycker jag på nå sätt att man är mycket tröttare än vanligt och att det känns som klockan ska vara mer än vad den är.
Hur som helst ska jag nog ta och se på Kill Bill 2 i kväll, tror Earl ska se med, han sa i alla fall att han också ville se den

Känner mig hungrig, trots att vi rätt nyligen åt middag, eller i och för sig, är väl kanske två timmar sen. Men jag borde väl ändå inte vara hungrig? .



Okey,
det här har inte varit någon lätt dag. Började med att jag vaknade innan halv sju, av Noah som låg och skrek. Sen kunde jag inte somna om, och klockan tjugo över sju så ska mitt alarm ringa. Så jag hade drygt 50 minuter kvar, vilket kan va rätt skönt, problemet var bara att när det kanske var tio minuter kvar eller så, så började den där sköna tröttheten komma smygandes.
Sen så tog det runt 70 minuter att skjutsa Alice, var hur mycket trafik som helst på hemvägen! Då fick jag en less Clara på köpet. Och hon blev väldigt grinig när vi skulle äta frukt, jag kände bara för att gå in i ett rum och stänga in mig. Men men, tillslut lugnade allt ned sig och hon åt nöjt och glatt sina vindruvor. Sen åkte vi till lekparken, typiskt att vi inte hann vara där längre än vad vi var. Har varit jätteskönt väder ute i dag, även fast det har varit molnigt och blåsigt (fast rätt varma vindar). Och nu har vi 14 grader här! Synd nog är bara att det ska bli dåligt väder och kallt i helgen, blä! Sen enligt vädret i tidningen i dag så ska det snöa på måndag, hoppas de ändrar sig!

Snart börjar det bli dax att bege sig till simskolan med Clara! Och snart är det helg, underbart!

Inga planer för kvällen. Skönt att bara varva ner och ta det lugnt på fredagkväll, med en film kanske. Och så har jag tvättat i dag, så det blir massa klädevikning med!




Att göra ingenting
med sina vänner
är det bästa i världen

- Vad tycker du mest om av allting på jorden, Puh? ...
Och sedan tänkte han, att han tyckte rysligt mycket
om att vara med Christoffer Robin, och att ha Nasse i
närheten var också trivsamt, så när han hade tänkt på
saken sa han: Vad jag tycker mest om i hela världen är,
när jag och Nasse går och hälsar på dig, och du säger:
"Hur vore det med en liten munsbit?" och jag säger: "Ja,
inte för att jag har något emot en munsbit, har du, Nasse?"
och det är en sån där surrande dag ute
och fåglarna sjunger.
- Det tycker jag också om, sa Christoffer Robin, men vad
jag tycker mestom är att göra Ingenting.

Torsdag 26/2

Än så så har det varit en rätt så lugn och skön dag. När Alice är på förskolan blir förmiddagarna alltid lugna. Och i dag hade Emma bjudit över en kompis så då satt vi och drack kaffe och fikade sockerkaka, som nästan är nyttig, för den är helt utan kolestorol. Och mycket god var den!

Kollade på lite bilder i går på telefonen och fick då se bilderna jag tog i lördags på Nathalie och Amanda som jag tänke lägga ut på bloggen, men det glömde jag ju totalt bort, så de får komma i det här inlägget i stället, + några andra bilder. Är lite torrt om bilder i min blogg tycker jag. Men jag är inte ute på nå speciellt nu för tiden så det blir inte så mycket kortknäppning. Vilket kan va tråkigt, för själv tycker jag ju att det är kul att se på andras bilder, blir lite tråkigt då det bara är text, text och text :-P


Amanda och Nathalie



Amanda och Nathalie, mmm, vi åt sån god lunch, mums!



Ursäkta mitt extremt oplockade ögonbryn ;-D



En jag, lite ego måste man väl vara med. Vilket inte gör nåt egentligen, för
personligen tycker jag att det är kul att bilder på den som skriver :-P



I går efter att jag legat och kollat på film (med blött hår) så hade mitt hår
fått sig en gullig lock (tycker jag). Tror att det hade legat tryckt mellan typ
axeln, huvudet och halsen, eller nåt!


Flickorna la sig rätt sent i dag, runt två. Så får se hur länge de sover. Funderar på om jag ska skaffa ett gymkort, beror på hur mycket det kostar och så. Kan jag ju träna fast att jag har ont i benet :-)

Hmm, permanent i helgen, eller nästa?





Var glad för den
du är - en björn är
och bör vara det

Det kan vara kul att bara träffa Ru.
Det kan vara kul att bara vara Puh.
Här är ganska skönt att sitta,
och jag tycker allt kan kvitta,
om jag inte blir för tjock
(och det blir ju inte Puh)
av att sitta,
sitta still på sten och stock.
Solen värmde så härligt, och stenen som hade legat
i solen en lång stund var
så varm den också, att Puh nästan beslöt sig för att
fortsätta att vara Puh Mitt
i Ån resten av dagen.
Men då kom han att tänka på Kanin.

Onsdag 25/2

Då har man skaffat sig lite planer inför helgen.. Ska träffa Nathalie och så ska vi åka till Tyson's Corner, jag måste köpa en del födelsedagspresenter och även hinna posta dem samma dag (lördag), innan klockan två! Sen blir det bio, skoj skoj.

Dagen har varit, okey. Har varit rätt trött i dag, och så hade jag tänkt att jag och flickorna skulle åka till lekparken innan gymnastiken, men så blidde det inte. Tiden räckte inte riktigt till när jag hade en tjej som fick utbrott och fick gå på en timeout och en tjej som prångt ville fixa skorna själva, (och knappt kunde det). Så det blev bara gymnastik.

Suck, måste verkligen ta tag i det där med att läsa någonting (alltså i skolväg). Men jag känner mig inte alla manad, vill inte plugga själv, blä. Var ju så taggad på att gå den där kursen under veckan. Jaja jag måste ta mig i kragen och fixa det där nu, så jag inte behöver ha en massa plugg under den varma sommaren.

Har inte en susning om vad jag ska hitta på sedan, efter jag slutat. Förmodligen ingenting, hinner inte göra så mycket. Blir väl en dusch och en film. Vill och känner att jag behöver motionera, men ska nog vänta någon dag till (benet).

Just nu sitter jag och passar Noah, han ligger här i min famn. Emma sitter i telefonen, hon väntade ett telefonsamtal och ville att jag skulle kolla Noah medan. Han är en riktig liten sötnos, som vill bli ihållen hela tiden. Han har somnat typ två gånger i min famn men vaknat efter typ en minut då jag lagt ner honom på sängen bredvid mig. Nu verkar han hålla på somna en tredje gång, men då vet jag inte om jag törs lägga ned honom.
okey, falskt alarm, han vaknade igen :-P




Du har unika talanger

När allt kommer omkring, sa Kanin för sig själv, är det
mig Christoffer Robin litar på. Han tycker om Puh och
Nasse och I-or, och det gör jag med, men de har ingen
Hjärna. Ingen att tala om. Och han högaktar Uggla,
för man kan inte låta bli att högakta en, som kan stava
till Tisdag, även om han inte stavar det rätt; men att
kunna stava är inte det viktigaste. En del dagar har det
inte alls någon betydelse, om man kan stava till Tisdag.
Och Kängu är fullt sysselsatt med att passa Ru, och
Ru är för ung och Tiger är för skuttig för att vara till nån
nytta, så när man tänker närmare på saken, finns det
strängt taket ingen annan än Jag. Jag ska gå och höra
efter, om det är något Christoffer Robin vill ha gjort,
och så ska jag göra det åt honom.









Tisdag 24/2

Ska börja med att säga GRATTIS till min bästaste kompis Ailin på hennes födelsedag :-D

Den här dagen har varit rätt lugn, bortsett från vissa stunder då Alice haft några utbrott. hon har haft en dag med väldiga humörsvängningar i dag!
Hur som helst har vi inte gjort speciellt mycket, först på morgonen så åt vi frukost och lite senare så lekte vi med lera och så tog jag Noah för han började gnälla så då satt jag med honom en bra stund, han somnade, så mysigt! Sen var det dax att käka mellanmål, frukt alltså för flickorna och efter det åkte vi in till Bethesda till Barnes & Noble, där de lekte med tåget, och så köpte jag två böcker till dem!
Nu sover de middag (men de vaknar väl snart), och under den här stunden har jag syndat lite.. Fy på mig. Har nämligen ätit upp det som var kvar av mintchokladkakan (vilket var typ 2,5 rader) + några ferraribilar. Det hela började med att jag bara skulle ta två rutor av chokladen, jaja..
I dag har det varit rätt så kallt ute, brr! Funderar på om vi ska ta bilen till nån lekpark sen när flickorna vaknat, då jag anser det för kallt att sitta och åka vagnen i ca 15-20 minuter. Kanske inte så farligt då man går till lekparken, men på vägen hem igen.

Hmm, har jag något annat att berätta? Tror nog inte det. Funderar på att se någon film i kväll!





En dålig dag kan alltid bli bättre

I-or, den gamla åsnan, stod vid åstranden
och speglade sig i vattnet.
- Eländigt, sa han, det är just vad det är. Eländigt.
Han vände om och gick långsamt längs ån en
tio meter, plaskade över den och gick långsamt
tillbaka på den andra sidan.
Så speglade han sig i vattnet igen ...
- Du verkar så ledsen, I-or.
- Ledsen? Varför skulle jag vara ledsen? Det är ju
min födelsedag. Den lyckligaste dagen på hela året.
Din födelsedag? sa Puh mycket överraskad ...
- Stanna här! Ropade han till I-or ... För han kände,
att han var tvungen att ge I-or en present,
vilken som helst, nu genast, så kunde han ju alltid
skaffa en finare efteråt.

Måndag 23/2

Måndag... Brukar inte vara en favorit dag kanske, långt till nästa helg och så. Men dagen har gått bättre än väntat. det började med att jag vaknade av flickorna, innan min klocka ringde, och så i stället för att tänka att det är en ny jobbardag osv. så tänkte jag istället att nu har jag en ny helg att längta till, och längta till saker är ju bra, det är ju det som får tiden att gå framåt, typ.
Sen så har jag varit ensam med flickorna mest hela dagen, vilket jag gillar. Emma skulle nämligen in till jobbet i dag, vilket får hela dagen att kännas mycket lättare, när jag är själv med dem alltså!
Egentligen var det ju tänkt att jag och Amanda skulle ha en playdate med våra flickor men då blidde det inte, då en av henne flickor blev lite dålig. Så jag åkte till biblioteket istället!

Nu är det drygt tio minuter kvar tills jag ska väcka Alice för att åka till simskolan! Längtar tills jag får min nya bikini, mina bikinitrosor blir alltmer genomskinliga, känns det som, sakta men (o)säkert... ka bli kul att ge flickorna nya baddräkter med :-D

I kväll ska det bli en promenad hade jag tänkt! Dock är det väldigt kallt ute, men wathever. Måste motionera lite, sen vill jag även hinna med en film!.





Det behöver inte vara ditt fel

- Puh, sa Uggla strängt, var det du som gjorde det?
- Nej, sa Puh ödmjukt, det tror jag inte.
- Vem gjorde det då?
- Jag tror det var vinden, sa Nasse.
Jag tror ditt hus har blåst ned.
- Har det? Jag trodde det var Puh.
- Nej, sa Puh.
- Om det var vinden, sa Uggla eftertänksamt,
då är det inte Puhs fel. Ingen skuld vidlåter honom.
Och han flög upp för att beskåda sitt nya tak.

Söndag 22/2 5 månader

Wohoo, i dag har jag varit här i USA i 5 månader! Om en månad har halva min tid i det här landet gått, känns väldigt skumt att ett halvår snart passerat. Ska bli himla skönt när den tiden kommer, fast det kommer bli himla jobbigt när det börjar bli dax att åka hem igen. Alla man kommer att lämna bakom sig liksom, inte bara familjen utan kompisar och så.

Just nu i den hör stunden sitter jag och smaskar på godis, pratar med min älskade pojkvän Kenneth på msn, och funderar på att klicka igång en film!

I helgen har jag gjort lite av varje. Var ju med Dani i fredagskväll. I går (lördag) träffade jag Nathalie och Amanda för vi skulle göra ett engelska test, skitsimpelt var det. Inte alls som jag trodde. Efter testet gick vi och åt lunch på en italiensk restaurang som heter Bestucci's, mmm, det var så himla god mat! inte sista gången jag åt där! Sen var vi inne i DC ett tag.
Sen så hade jag bestmt träff med Dani, skulle följa med henne och hennes barn som hon tar hand om till Montgomery Mall, var där en stund och sen åkte vi tillbaka till Dani.
När hon slutat for vi omkring lite och sen satte vi oss i hennes källare och såg på Grease filmerna.
I dag har vi väl inte gjort så mycket, klev upp ungefär mitt på dagen, färgade håret på Dani och sen åkte vi in till Bethesda för Dani skulle klippa sig.
Det är väl ungefär min helg.

I morgon är det måndag, och då ska jag och Amanda ha en playdate med våra flickor igen på Barnes & Noble. Skojskoj.




Att hjälpa någon
är en stor sak att göra

Med dessa ord hakade han av svansen och bar den
tillbaka till I-or. Och när Christoffer Robin hade spikat
fast den på sin rätta plats igen, skuttade I-or omkring
i skogen och viftade så förtjust med svansen, att han
råkade knuffa omkull Nalle Puh, som därför fick skynda
sig hem och få sig en liten mumsbit av något slag att
trösta sig med. Och när han torkade sig om munnen en
halvtimme senare, sjöng han stolt i hågen för sig själv:
Vem fann svansen?
Jag, å-hå en kvart i två!
(I själva verket var klockan bara en kvart i elva.)
Jag fann svansen.

Fredag 20/2

Freeeedag, underbara fredag! Gud vad skönt! I dag fick jag post förresten, wiee vad glad jag blev!!! Fick post av mormor; en FRIDA-tidning och pengar, $20 :D Och så fick jag post av mamma (och Charlie); en VR-tidning, gotta och Charlies hand (avtryck i play doh lera). Tack tack, alltid så himla kul med post!!! Sen så fick jag brev av min kära Malin med, gisses vad överraskad jag blev, kul kul!!!

Dagen har annars varit lugn. Alice har varit på förskolan, och medan det så var jag och Clara på biblioteket och på lekparken. Det är var kallt och blåsigt, kändes riktigt skönt när det äntligen blev dax att gå till bilen för att åka och hämta Alice på skolan!

Får se vad som sker ikväll. Hade egentligen bara tänkt att ta mig en lugn stund framför en film med gottan jag fick idag. Men så skrev Dani och frågade om vi skulle göra nåt, får se vad som händer!




Att spåra en tessla är
roligare när man är två

- Det är mycket besynnerligt, sa Puh, men nu ser det
ut att vara två djur. Den där - vad det nu var - har fått
sällskap med en annan - vad det nu är - och bägge två
går tillsammans. Har du något emot att gå med mig,
Nasse, om det händelsevis skulle råka vara fientliga djur?
Nasse kliade sig på örat på ett fint sätt och sa, att han
inte hade något särskilt för sig förrän på fredag och med
förtjusning skulle komma med,
ifall det nu verkligen var en Tessla.
- Du menar ifall det verkligen är två tesslor,
sa Nalle Puh.

Torsdag 19/2

Uhj, vad det blåser ute!!! Var ute och gick, blev typ 55 minuter, måste ta och gå lite långsammare tror jag, började kännas i benhinnan mot slutet. Och så tycker jag att den där rundan inte bara ska gå på 55 minuter, en timme minst! Hur som helst, när jag kom "downtown Bethesda" så började det verkligen ta i! När jag stannade vid en korsning tappade jag nästan balansen, och sen när jag började gå så hade jag medvind (tack godegud), och haah, mina fötter nästan flög framåt. Kändes skumt, blåste verkligen mycket!
Sen när jag kom in så blev det duschen! Jag fattar inte vad jag gör som tar så lång tid när jag duschar. Förut duschade jag inte så länge som jag gör nu. Alltså, överdrivet länge är det ju inte men jag borde ju ändå kunna duscha på i alla fall 5-10 minuter... Tror jag står i duschen i minst 20-30 minuter. Om jag ska försöka skynda mig så kanske 15 minuter, vet inte riktigt men något sånt skulle jag tro. Känns bara inte som jag är klar om jag står "för kort tid". Kanske. Äh, struntsamma..

I morgon är det äntligen fredag! Älskar fredagar, då man vet och känner att man har hela helgen framför sig!

Ne nog babblat, nu blir det sängen för min del!



Hittils
så har den här dagen varit väldigt lugn och skön. Skjutsade Alice till förskolan efter frukost. När jag kom hem följde jag med Emma, Clara och Noah till doktorn för Clara skulle ta en spruta. Sen när vi kom hem satte vi oss och åt lite frukt, eller Clara gjorde. Sen åkte jag och hämtade Alice (tar kanske mellan 40-60 minuter att åka fram och tillbaka beroende på trafiken). Sen var det lunch och ingen av dem ville äta speciellt mycket, men men. Och nu ligger de och ska sova, vilket Clara inte gör. Vet inte vad hon har fått för sig, de tre sista dagarna har hon inte somnat förren efter kanske 2 timmar, hon sitter bara och leker. Jaja, hon vilar väl i alla fall upp sig lite av att vara själv..

I kväll ska jag gå ut och gå, har jag i alla fall tänkt. I går var det så blött ute och jag kände inte för att bli blöt om fötterna, eller ja, att få blöta skor. Men i dag är det torrt så då ska jag väl kunna dra ut mig. Hoppas min benhinna sköter sig, började ju känna av den igen i tisdags.. Dumt!




Allt har en rolig sida

- Vad i all världen står på, Nasse? sa Christoffer Robin,
som just höll på att stiga upp.
- Heff, sa Nasse, som var så andfådd, att han knappt
kunde tala, en Heff - en heff - en Heffaklump.
- Var?
- Där borta, sa Nasse och viftade med tassen.
- Hur såg den ut?
- Som - som - Den hade det största huvud du kan
tänka dig, Christoffer Robin. Nånting stort kolossalt
som liknade - som liknade ingenting ett enormt stort
- ja, som en - jag vet itne vad - som ett kolossalt stort
ingenting. - Som en burk.
- Jag ska gå dit och titta. Kom med.
Det var Puh, som slog huvudet mot en trädrot,
han hade funnit.
- Titta där, sa Nasse, är det itne hemskt.
Plötsligt började Christoffer Robin skratta ... och han
skrattade ... och han skrattade.

Onsdag 18/2

Just ja, glömde berätta förut att Nala, katten ska börja ges anti-depressiva tabletter, för hon är en olycklig katt. Stackars tjockis katt! Men, vet inte om jag berättat det, men när Alice först kom så började hon ju tröstäta. Och nu så bor hon med tre småbarn. Så klart får hon minst uppmrkssamhet. Åh stackars. Hon har ett tufft liv. Så är hon ju typ naken på nedre delen av magen, vilket tydligen tyder på att hon är deprimerad, olycklig. Hårt liv för en nioårig katt!



I dag
har jag namnsdag, FRIDA. Tyvärr har jag inte fått post av varken mamma eller mormor, så förhoppningsvis kommer det väl imorgon då, får vi hoppas!

Känns himla skönt att det är torsdag imorgon. Eftersom jag var ledig i måndags så känns det som att det ska vara onsdag imorgon!

Den här dagen har känts väldigt tung! Eller i alla fall morgonen, sen har det varit ett väldigt ruggigt väder ute idag, ett riktigt sitta-inne-väder! Först snöade och det har nu övergått till regn.
Hela morgonen kände jag mig noll sugen på att jobba, längtade hem. Längtade så himla mycket efter Kenneth med! Kände mig väl mest nere på grund av att jag faktiskt nästan såg fram emot att kanske börja plugga engelska redan på tisdag (jag och Amanda var och kikade lite om att läsa engelska igår). Vilket skulle vara tre kvällar i veckan, i 5 veckor. Lektionerna skulle börja 6.40 och vara två timmar. Men så när jag kom hem och pratade med Earl så sa han att det nog skulle bli svårt för ha n kommer inte hem förrän typ 6.30, så det skulle va bättre om jag läste på helgen. Stor Suck! Vill inte plugga på helgen. Men nu känns det lite bättre, men fortfarande väldigt tråkigt.
Vi ska i alla fall träffas på lördag för att gå och göra ett engelska test för att se vilken nivå man ligger på, och det är gratis!




Du är inte ensam

Och dörren öppnades, och Ugglan tittade ut.
-God dag, Puh, sa han. Hur står det till?
-Eländigt och trist, sa Puh, för I-or, som är en
av mina vänner, har tappat sin svans. Han är
alldeles utom sig. Skulle du kanske vilja hjälpa
mig att hitta den åt honom?



Ps. Menar alltså 18.40 och 18.30. Glömmer bort, man tänker ju typ bara i p.m och a.m! Ds.





Tisdag 17/2

Mmm, hade en väldigt skön dag igår, då jag knappt gjorde något alls! Låg kvar i sängen en stund efter jag vaknat och läste lite, lagade sedan mannagrynsgröt till frukost och efter det gick jag ut på en timmes lång promenad, fast det kändes mycket längre!
När jag kom in igen blev det duschen och sen datorn! Filmtittande och så! En avkopplande dag!

Och i dag var det "back to work" så att säga. Inte haft för oss nå speciellt, först satt Clara och ritade medan Alice var hos astmadoktorn, och när hon kom hem gick vi till lekparken. Varit jättefint ute i dag, eller det är fortfarande. Alldeles blå och molnfri himmel och rätt behagligt ute, dock inte så himla varmt, men så länge solen är framme så är jag nöjd :-)



Och då sa den här Björnen, Puh Björn, Nalle Puh,
N.V. (Nasses Vän), K.S. (Kanins Sällskap), P.U.
(Polupptäckare), I.T. och S.F. (I-ors Tröstätare och
Svansfinnare), med andra ord, Puh själv ...

Du är viktig på många sätt
för många människor

Söndag 15/2

Åh vilken skön dag det har varit! Jag har typ inte gjort ett dyft, inget speciellt i alla fall!
Började dagen med att läsa lite i boken jag läser, och sen prat på skype med först mamma, mormor och Charlie, och sedan med Kenneth. Strax efter tolv klev jag upp och åt havregrynsgröt till frukost, eller snarare lunch.
När jag var klar med det såg jag på Bridget Jones's Diary, och sen tog jag mig ut på en spring/gå tur. När jag kom hem igen började jag se på andra filmen om Bridget Jones. Älskar verkligen de filmerna, kan inte få nog av dem, hihi!
Efter middagen började jag se på en annan film som jag inte riktigt sett klart på ännu. Vid halv nio pallrade jag mig nämligen in till Bethesda för jag skulle på bio och se på "The Pink Panter 2". Den var väl sådär, okey. Första var roligare, + att jag var såå himla trött. Kröp i både armar och ben så jag hade väldigt svårt att sitta still, och mina ögon, jag fattar inte varför jag var så himla trött..
Hur som helst, en jätteskön dag har det varit. Och i morgon är jag ledig, wohoo!

Lördag 14/2 Alla Hjärtans Dag

Först vill jag börja med att önska en glad Alla hjärtans Dag till alla! Allra helst till min lilla älsklingsKenneth där hemma i Sverige. Älskar dig vännen!

Sen så kan jag säga att mitt nya liv inte fungerar så himlarns bra... har nyss tryckt i mig en bit choklad cheesecake med Emma, Earl och flickorna. Earl hade köpt en hel cheesecake tårta i dag eftersom det är alla hjärtans dag. Snart är det middag och jag undrar hur mycket vi ska orka äta och efter maten ska vi äta en amerikansk citronpaj som Ingrid gjort i dag, den är säkert väldigt god!
I dag fick jag av Ingrid och Hans ett litet kit med hudkräm, duschtvål och tvättsvamp. Och av Emma och Earl ett par capri mjukbyxor från Vicktoria's Secret, jättesöta. Ett par gråa med en bred rosa kant som har vita prickar. Och på rumpan står det PINK.

I går var jag på bio med Dani, och såg på "Confessions of a Shopaholic". Jag gillade den, den var kul! Kanske blir Rosa Pantern 2 imorgon. hoppas, vill se den!

Och på måndag är jag ledig! Wohoo, vad skönt. Men då störs rutinerna, men alltid skönt med en extra ledig dag, hihi!

Dagen då: Har tvättat all tvätt i dag (alltså min och flickornas), gått in till Bethesda för att posta en födelsedagspresent åt en väldigt speciell person :-) Har inte hänt så himla mycket, vilket kan va skönt, så hinner man göra det man ska, som tex. tvätt! Och återfå lite krafter.

Så kul, Clara är så Fridig. I dag har hon velat vara med mig på mitt rum mest hela tiden som jag varit hemma, på morgonen och efter att hon vaknat efter sin middagslur ville hon inte gå ner utan satt i mitt knä hur länge som helst medan jag satt och kikade på datorn. Slutade med att vi gick ned tillsammans då det var dax för att ge lite Valentinpresenter!

Fredag 13/2

I dag fyller Emma år, så i kväll blir det tårta, mums! Det gillar vi! Speciellt Alice, ngon som älskar tårta så mycket som henne har jag nog aldrig stött på.

I kväll blir det bio igen, med i alla fall Dani. Det blir "Confessions of a Shopaholic". Kan va kul!

Var ju och såg på "Coraline"  i onsdags. den var ju inte direkt som man hade tänkt sig. En rätt speciell film, konstig, men bra gjord!

Hmm, känner att jag skulle behöva ge mig ut på en springtur. Men förmodligen hinner jag inte det i kväll eftersom jag ska på bio... Men en promenad skulle man nog kunna hinna kanske kanske :-)

Nu i eftermiddag blir det simskola med Clara!

Torsdag 12/2

I kväll var det au pair möte, jag kom dit typ 20 minuter senare än vad som var planerat, dels för att Emma och Earl trodde att jag skulle köra dit själv och dels för att när jag och Earl var på väg så visste vi inte vägen riktigt. Men det gjorde inte speciellt mycket, var nämligen inte bara vi som inte visste var det låg.
Väl framme så stod jag och pratade ett tag med LCC:n och en annan tjej. Vi behövde inte åka skridskor, och hon sa att vi kunde typ göra vad vi ville. Om vi ville åka hem så kunde vi göra det. Sagt och gjort, jag ringde till Earl och bad han plocka upp mig igen. Gjorde det mest bara för att det annanrs skulle kännas som att så fort han hade kommit hem så skulle jag ringa och be honom komma och hämta mig, så då var det ju bättre om han inte hann köra hem. Känns ändå inte så himla jätteskoj precis att fara omkring och åka skridskor själv, alltså med fok som man inte känner man som man ska börja lära känna på dessa möten. Så, det blev ingen skridskoåkning för mig inte.
Känner mig lite halvtråkig, men jag är ändå glad över det. Annars hade jag bara känt mig dum sen när jag skulle ha ringt och be honom komma och hämta mig, när han förmodligen nyss hade kommit hem.. Hmm, blev detta invecklat eller är det bara jag som tycker att det känns som att det bara blev en massa onödigt babbel nu? Haha, nåja.

Dagen har varit blåsig må jag säga! Har dock varit runt tio graders strecket, nån grad över. Och hemma hade det tydligen varit -32 grader i morse. Herregud, kan inte tro det. Skiljer rätt mycket mellan här och där.
Tycker synd om mamma och Charlie som har magsjuka, uscha, stackars dem! Hoppas mitt alla hjärtans dag hjärta piggade upp lite :-)



Onsdag 11/2

Ne men titta! Fick post av morfar och Eva i dag. Hihi vad kul, tack tack :-D





Åh vilket
fantastiskt väder det har varit och är i dag!!! Vi har +18, kanske till och med +19. Fatta underbart att skippa jackan när man går ut. I dag hade flickorna gymnastik, men så åkte vi tidigare för jag tänkte att vi kunde vara på lekparken där bredvid ett tag innan. Var så himla härligt, flickorna var väldigt glada! Det går liksom inte ritkigt att beskriva känslan jag hade! Önskar bara att det kunde fortsätta vara sådär länge!

I dag ska jag sluta 17.30 för att åka och träffa Nathalie klockan sex och äta middag på COSI. Och sen blir det bio, kul onsdag kväll.
Och i morgon är det ett nytt au pair möte, då ska vi åka skridskor... Yeeay!

Måndag 9/2

Ja, var ju som sagt barnvakt åt flickorna ikväll medan de andra var ute på middag. gick riktigt bra måste jag säga, var mysigt att lägga dem. De var jättesnälla fast busiga, och när Alice hittade en liten leksaksborste och började borsta mitt hår varvade de ner. Hon stod och höll på med det riktigt länge, var så himla skönt, blev så trött. Haha.
Sen fick de krypa upp i sängarna, jag släckte och sjöng Trollmor. Det var inget grin vilket det brukar vara mest varje kväll tycker jag. Lite prat men när de väl börjat tystna så kommer alla hem och de börjar grina lite och vakna till liv igen. Så nu ligger de och sjunger och pratar.

På onsdag blir det middag på Cosi och sedan bio, "Coraline" med Nathalie. Skojigt! Till helgen åker hon till Buffalo och det blir nog första helgen på länge som vi inte kommer att träffas, haha!



Sitter
här som den tröttmössa jag är. Alice har simskola i dag så då bär det av till poolen lite senare. Har klickat hem sakerna från H&M nyss, kommer i slutet av v.9 eller nåt, och sen ska det skickas till mig här i USA. Så tidigast v.10 kommer jag få paketet. Hoppas inte mina badtrosor blir allt för utnötta på den tiden...
Har tagit flickorna till lekparken i dag. Fortfarande fint och skönt väder, dock börjar det bli lite kallare.

I kväll ska jag vara barnvakt åt flickorna medan de andra går ut och äter middag. Kul att tjäna lite extra :-)

Morfar'n sa i går att han tyckte jag hade väldigt bra hand om barnen. Att det märks att de gillar mig mycket. Det tyckte han var kul, och jag med när han sa det! Hihi!

Fick förresten post i dag, av Ailin ;-D Haha, lilla brevet liksom, men det var kul och jag blev glad :-D

Söndag 8/2

Mmmmm, sitter ute på verandan med Earl och Ingrid (mormodern) och bara njuter av eftermiddagsvärmen! Himla underbart. Solen skiner, det är molnfritt och vi sitter i skuggan av verandataket. Vi säger inte mycket, utan bara, ja njuter. Ska väl tydligen bli kallare snart igen, blä. Vill inte det! Jaja, det är här och nu solen skiner i alla fall! Känns som en svensk sommareftermiddag. Så skönt att bara sitta här ute utan att frya, och till och med i skuggan liksom!

Funderar på att klicka hem en bikini till mig och två baddräkter till flickorna, från H&M. Jag är i stort behov av en ny bikini som jag kan ha när jag är med flickorna på simskolan. Då jag badar två gånger i veckan har mina badtrosor blivit ganska utnötta, de har tunnats ur, bleknat och börjar näst in till bli genomskinliga. Och jag tnker inte ha min nya bikini från VS. Så då funderar jag på om jag ska beställa en röd bikini för 40 :-, och eftersom man måste beställa för minst 190 :- så tror jag att jag ska klicka hem baddräkterna till flicorna med. Dels för att de också är i behov av nya badkläder och för att jag vill ge dem det!

Tänker på er där hemma där jag sitter nu, ute på verandan i den svaga värmen. Har ju nämligen hört hur mycket snö ni fått, typ värsta snön på 20 år... Lite längtar jag hem, mysigt med så mycket snö. Fast jag vill inte ha det här. Men hade jag varit hemma så ja. Hoppas det blir så mycket snö nästa år med, så kan jag och Kenneth busa i snön, jag ska busa med Charlie i snön med :-D Och så ska vi, hmm, och skoter? Och ha med matsäck, varmchoklad och mackor, mumma! Mysigt! Saknar dig min lilla bubbe!!! :-)

I dag fyller Ingrid år. Så senare blir det väl tårta! Mums!

Lördag 7/2

I går blev det bio med Nathalie och Danni, vi såg på "He is Not That in to You". Rätt bra och mysig film, som slutade som slutade bra, dock var den väl lite långdragen ibland. Efter filmen så åkte jag och Nathaie hem till henne, kockan blev väl si så där tjugo över två på natten när vi kom hem så det blev sängen direkt!

Och i dag så åkte vi till Columbia Heights för att gå på en target affär. Gick även in på en sko affär och jag hittade en skitsnygg väska som jag vill ha!!! Stolt över mig själv som kunde hålla mig ifrån att köpa den, men det var nära må jag säga! Har även varit på posten och postat hem lite saker ^^

Så hade vi tänkt att gå på bio i China Town, vi hade tänkt att se "Coraline", men den gick inte där än så då knatade vi till Donken i stället och åt mat, vi var vrålhungriga! Så får vi ta bion till veckan i stället, men det gör inget. Har man ju nå kul att se fram emot!

Torsdag 5/2

Haha jaa, vilket snyggt märke jag har i trynet!!! Nope...
Min näsa ömmar fortfarande, har även upptäckt två blåmärken på mina armar som förmodligen kommer från förra natten!




Haha,
Emma berättade i dag att hon och Earl hade hört nåt igår natt. De hade vaknat av nån duns och Earl hade tydligen nästan hållt på flyga ur sängen och så hade han trott att det kom från flickornas rum, men Emma sa att ne det kom från toan. Sen så hade de väl somnat om, och så vaknat av en till duns, och då hade de frågat varandra typ vad håller hon på med egentligen. Haha, ingen av dem hade ju en tanke på att jag svimmade där inne. Hon sa ju att om dom hade tänkt på det hade dom ju liksom, "kommit till min räddning"! Fast jag är ju glad över att dom inte gjorde det, hade ju inte velat att dom skulle se mig med min nakna stjärt rätt upp i vädret!

I dag har jag i alla fall varit tillbaka i arbete! Pigg och glad har jag känt mig, hade rätt ont i huvudet när jag vaknade men efter en treo så gick det över. Känns skönt att vara frisk igen!!!

Onsdag 4/2

Nu har jag äntligen sett "Pretty Woman", jag måste ha varit typ den enda i hela världen som inte hade sett den innan! Hur som helst, jag älskar den! Tror bestämt att jag har en favorit film!

Saknar dig min lilla älsklings gullepluttKenneth, du är min räddande ängel ;-)



I dag
känner jag mig i alla fall bättre, skönt! Dock inte helt frisk, känner mig mör i kroppen och har ont i huvudet. Men jag kan tänka mig att det kanske gått över snabbare för mig för att jag kräktes en del. Har vaknat hur många gånger som helst i natt, varenda gång har jag hört Noah grina, stackars Emma och Earl, hoppas för guds skull att det inte är kolik han har eller börja få...
Hur som helst, haha, i natt svimmade jag! När jag vaknade så tänkte jag att jag kände mig bättre, klev upp för jag skulle gå på toa, kände hur det började snurra för ögonen men så gick det bra. Så när jag väl satt på toan kände jag hur det började snurra igen nästa stund vaknade jag av att jag låg med huvudet intryckt i hörnet av väggen och badkaret och flickornas potta... med rumpan upp i vädret, haha. Herregud. Som tur är så används knappt den pottan. Jag har numera ett sår på sidan om näsan som jag förmodar kommer ifrån pottan, och det gör även ont på tandköttet, sen så ska vi inte tala om hur ont min näsa gör! Jag vet inte, men jag skulle tro att jag slog den i badkaret eller nåt, den är i alla fall lite svullen och lite röd. Får se om jag får något fint blåmärke där sedan. Inte nog med det så svimmade jag igen direkt efter typ när jag satt mig upp. uhjuhj. Sen gick jag och la mig igen. Men i dag har jag inte känt mig nå svimfärdig, skönt. Sen så har jag varit "ledig" också så att jag kan vila upp mig, har varit skönt det med. Har legat i sängen i princip hela dagen hittils, var ner och tog en bagel och ett glas mjölk för jag var så himla hungrig, inte så konstigt när det inte fanns något kvar i magen och så har jag tvättat lite.
Alltså min näsa gör förbaskat ont, näsbenet alltså! Kan knappt snudda vid den samtidigt som den nästan känns som halvt bortdomnad..
Jaja, kan i alla fall inte fatta att jag svimmade.

Tisdag 3/2

Neeeeeeeeeeeeeeeej, kul att man fått magsjuka. Nej, inte direkt. Uhu, trodde faktiskt att jag skulle klara mig, eftersom att jag inte känt mig ett dugg dålig. Men icke sa nicke. I dag när flickoran sov så började jag helt plötsligt må illa, tänkte först bara att det var bara lite grann, att det skulle gå över vilken sekund som helst. Men när det inte gjorde det gick det upp för mig att jag förmodligen drabbats..
Hämtade Clara vid kvart i fem, gick ner och bytte på henne, och jag ju säga att det inte är speciellt "kul" att byta en bajsblöja då man mår illa.. Men jag tänkte i alla fortfarande att kanske det går över, eller att kanske jag klarar av att jobba i alla fall, de ska ju ändå bada badkar i dag. Men efter blöjbytet sa jag till Emma att jag trodde jag fått magsjuka. Då sa hon att jag skulle gå upp och vila, och så kom hon upp med hink, en cola, två andra drickor, vatten och ett glas med is. + en ask med rosa tuggtabletter som smakar jenka, mot illamående mm..
Hur som helst är det ju inte så konstigt att jag drabbats, med tanke på att jag har varit uppe i flickorna hela tiden sen i söndags då de fortfarande var sjuka. Så går det, vad trodde jag egentligen?
Jaja, ligger uppbunkrad här med allt jag behöver.
Kanske man ska se om man kan göra ett nytt försök av filmen jag började se igår, kom nämligen inte längre än typ 20 minuter...

Typiskt också, blir det ingen springning ikväll heller, attans då...



Jaha, i
dag när jag kikade ut genom fönstret såg jag att det hade snöat. Suckas. Nör jag kom ner såg jag att det snöade. Men vi har haft nollgradit här så snön har smällt bort och nu ser himlen bättre ut, ser man lite blått!

Funderar på en springtur ikväll. Kan både behövas och vara skönt!

Måndag 2/2

Haha, i dag när jag och Alice var klar efter hennes simning och skulle gå så var det en kvinna som ba Åh vilka söta skor, så böjde hon sig ner och kände på dem och frågade var jag fått dem ifrån, för hur mycket och om det var värt det (mina uggs). Haha först blev jag glad men när hon började känna på dem började jag ju undra. Även om jag tycker att någon har fina skor, skulle det aldrig falla mig in i att känna på dem.. Efter det så sa hon Åh vilken fin hårklippning du har, och så började hon fråga var jag klippt mig och hur jag sagt att jag ville ha det och ja bla bla. Haha!



I dag
har varit en bra dag, hittils! Har känt mig pigg och glad, och vädret har varit toppenbra! Innan jag och flickornas mormor tog dem till lekparken så var jag uppe med flickorna på deras rum och busade och stojade. Sen efter deras mellanmål som bestod av vindruvor och banan så gick vi ut och promenerade till lekparken. Jag fick ta av mig både handskar och jacka för det blev så varmt. Tror vi har ca 10 grader, om inte mer nu.. Hur som helst så hade jag bara på mig strumpbyxor, en tunika och en cardigan och det var helt perfekt, varken svettades eller frös. Underbart skönt det var att stå och gunga flickorna i solen, mmm, vad jag njöt. Älska känslan, man fylls på nytt och får nya krafter, sånt gillar vi. Men jag bävar inför sommaren, gah det kommer bli otroligt varmt här då!
Men hur som helst så passade jag på att njuta så mycket som möjligt för tydligen så ska det bli annat väder i eftermiddag.. Då ska det bli regn, och sånt gillar vi inte... När jag kikar ut genom fönstret nu så ser jag att det börjar komma moln, huhu.. Det som har varit molnfritt hela förmiddagen, men men. oftast så är väderprognoserna rätt här i landet..

Om ca 45 minuter blir det dax för Alice att vakna eftersom hon har simskola i dag.. Det ska bli kulit!

Så måste jag bara säga att jag tror flickorna hade saknat mig även denna helgen.. Glömde berätta det igår men ja, de sov ju först när jag kom hem och sen när de vaknat så ville de vara med mig på mitt rum och när vi skulle äta så skulle både Alice och Clara sitta i mitt knä, ni kan ju tänka hur bra det gick att äta för mig då.. Jag fick börja äta när de slutligen ätit klart, haha. Men jag blir bara glad när de gör så, för då vet man väl att de tycker om en? :-) Speciellt kul var det med Alice, för hon brukar ju mest vilja sitta själv. Hihi!

Söndag 1/2 Helgen

Oj oj, tänk att vi redan gått in på februari månad. Känns skönt! Och jag har inte varit aktiv sedan torsdags.. Men "som vanligt" har jag haft fullt upp i helgen med Nathalie!

I fredags gick vi ut på ett ställe som heter Ultrabar i DC. Det var grymt mycket folk, och vi stod i kön i ca 1 timme, trots att vi var med på gästlistan. Med en skinnjacka, en sorts tunika, strumpbyxor och ballerinaskor höll jag på frysa ihjäl, brr! Kände knappt mina tår, de var som isklumpar, haha! Men nu mår de prima igen! Vi fick stora kryss på båda händerna som visade att vi inte var 21.








Och igår hade vi filmkväll. Vi hade följt med Nathalies "föräldrar" till en affär där vi köpte godis och chips och när vi kom hem igne bunkrade vi upp oss med godiset framför "Raising Helene" och sen "She's the Man". Den sistnämnda hade jag sett förut och den första hade Nathalie sett förut så de gick ju jämnt upp. Haha, även fast jag sett den andra filmer och även fast det var en komedi rakt igenom så skrek jag och hoppade bakåt. Haha omg.. Det blev nämligen inzoomat på en stor hårig spindel som kröp på en fot...

Och i dag drog vi två biofilmer till. börja bli till en vana det där.. det har blivit en del biofilmer sen årets början.. Men det är kul, gillart! Först såg vi på "The Uninvited" vilken var en skräckfilm. Jag gillade den, den var bra. Och jag hade föreställt mig den vara annorlunda, mer overklig. Men den var bra, psykologisk.. Sen såg vi på "New in Town". Vad ska man säga om den? Den var rätt kul, men hade dock trott att den skulle va lite roligare, men jag fick mig en del skratt i alla fall!

I dag har vi även haft underbart skönt väder ute! Molnfritt och rätt varma vindar. Alltså inte sommarvarma då men vårvarma. Mmm, vad jag njöt. Var till och med ute och sprandg i kväll, det var skönt. Måste styra upp det där...
Synd bara att det förväntas dåligt väder imorgon, det gillar vi inte!

Ne oj vad tiden har sprungit iväg, dax för sängen och drömmarnas värld.

Måste bara tillägga att jag för guds skull hoppas på att inte bli magsjuk. När jag kom hem fick jag nämligen höra att alla utom Emma och Noah varit magsjuk. Först hade de trott att det var matförgiftning när mormodern blev dlig, men när hon fick feber så förstod de att det inte kunde vara det.. Huh, hoppas jag slipper. Känner verkligen inte för att tillbringa dagarna på toaletten...

RSS 2.0