Måndag 27/10

Har varit en lugn måndag måste jag säga, som har flytit på bra! Tog flickorna till gymnastiken, var på lekparken, gick hem och åt lunch. Sedan lekte de ett tag och så läste vi lite saga och sen var det naptime. Och de sov länge må jag säga. Från mellan ett, tjugo över ett till omkring tio i sex. Fick en lång tid framför datorn då, med Kenneth påå skype. Åt upp min sista marabou apelsinkrokant med, mitt sista godis från Sverige, och det var SÅ gott! Och så hade jag (som vanligt?) en mugg te.
Nu är klockan tio i åtta, och eftersom tiden i Sverige har blivit inställd till normaltid så skiljer det nu "bara" FEM timmar! Så hemma måste alltså klockan vara typ tio i ett! Jag vet inte vad jag ska göra resten av kvällen, förmodligen bara sitta här och dega och jäsa, hah.
På onsdag blir det flytt. Då ska vi först bo i lägenhet nån vecka, kanske två och sen flyttar vi in till nya huset. Längtar tills allt är klart. Och att flytta och bo i lägenhet för ett kort tag är väl inget som jag direkt ser framemot.

Var ju
som sagt på bio igen igår med Danni (som är en tjej från Tyskland) och ett gäng andra som var svenskar, bla Amanda som kom samma dag som mig. Filmen var väl ja, rätt okey. Har väl sett bättre, längtar till MADAGASKAR, ESCAPE 2 AFRICA och FOUR CHRISTMASES, och fler :)

Idag började jag tänka på när vi brukade sova hos farmor och farfar. Jag vet inte hur, men jag antar att det var för att jag började tänka på Sanne då jag knäckte armbågen. Om hon läser så vet hon vad jag menar. Började tänka på då vi brukade sova i den röda bäddsoffan i Evas rum, och då man låg och pratade. Och så blev ena trött men inte den andra, och efter en stund blev det tvärtom. Och så då vi låg och blundade och man skulle berätta vad man såg, det var tider det. Och man blev så trött av det, att ligga och tänka och berätta om det man "såg".

Imorgon ska jag tvätta massa, packa mina kläder i resväskan och eventuellt springa har jag tänkt.
Åh, jag vet inte när jag ska posta paketen till mamma och Charlie. Mamma fyller ju år på fredag, så hennes present kommer ju bli försenad. Men jag ska försöka posta på lördag kanske, hinner ju inte på vardagarna eftersom postkontoret stänger innan jag slutar. Aja, önskar jag kunde vara hemma till deras födelsedagar!

Söndag 26/10 En dag i DC

Idag åkte jag in till Washington DC och träffade Nathalie. Har haft en väldigt trevlig dag, och som ni ser på bilderna nedan hade vi toppenväder! Solen sken, och det var inte så jättevarmt men inte så kallt heller, var helt lagom med en vanlig tröja på sig.
Hur som helst så började vi "träffen" med en fika på Starbucks, blev dock ingen cheescake, men varsin varmchoklad och nån citronkaka av nå slag till mig och nån annan bullaktig kaka för Nathalie. Sedan vandrade vi iväg till H&M en sväng, och sen har vi bara gått omkring hela dagen. Till China town två gånger, ner till "The Mall" och såg The Capitol och The Washington Monument och ja, lite annat smått och gott. Kul har det varit!
Får också hoppas på att nathalie kan sy in mina bralls ;) Annars får jag fixa det på nåt annat sätt.


Oj, nu ringde Danni så nu ska jag på bio och se HIGH SCHOOL MUSICAL 3 : )



Jag och The United States Capitol Building


Jag, Nathalie och The Washington Monument

Lördag 25/10

Igår efter jag slutat jobba, vid sisådär tio, tjugo över sex så tog jag bussen in till Bethesda. Där skulle jag möta upp Johanna som skulle komma med metron. Hon kom väl kring halv åtta. Då tog vi bussen hem dit jag bor, så fick hon se huset och flickorna. De var väldigt nyfikna på henne, men väldigt blyga. Sedan tog vi bussen till shoppingcentret, har ju aldrig åkt buss dit och så var det mörkt. Så när vi hade åkt ett tag och jag kollade var vi var så trodde jag vi åkt för långt, vi satt ju mest bara och skrattade så jag hade ingen koll om hur långt vi hade åkt. Så vi drog i snöret och hoppade av. Men se där, vi hade inte alls åkt för långt, kom en buss i samma rikting som skulle dit vi skulle, men då hade vi gått över vägen så den hann vi inte ta, haha. Så vi började gå, och så kom vi till ett buss stopp och man ska ju ha tur ibland, kom det en buss som skulle till shoppingcentret. Ojojoj. Kom vi dit, hade inte så mycket tid på oss, så vi kikade lite först bara, sedan åt vi på Burger King och sen skulle vi skynda oss ut och ta bussen hem, men precis då vi kom ut såg vi bussen till Bethesda gå, men då kunde vi gå in och köpa ett par koftor av nå slag som vi sett. Så då bar det in till den affären, blev en vit för mig och en röd för Johanna, skitskön och alldeles lurvigluddig innuti :D



I väntan på bussen som skulle ta oss "to the shoppingtown"



Tröjan som jag köpte för 40 dollar : )


Idag ska jag åka in dit igen och kika lite och köpa present åt lillebror som fyller två snart! Får se hur långt pengarna som jag har kvar räcker, om det blir nå mer åt mig, hehe.


Då har man varit och shoppat lite då. Blev måttligt irriterad när jag väntade på bussen. Den skulle komma 12.53, jag avr där 12.50, jag väntade, väntade och väntade, men det kom ingen buss, måste ha väntat iaf 20 minuter, och det är såna där bussar som går varje halvtimme. Och ja, man ska ta vara på turen, jag tog vara på den igår vilket var bra för idag stod jag och väntade i REGN!! Måttligt glad jag var, men tillslut kom jag dit jag ville i alla fall och då blev jag gladare.
Jag införskaffade ett par nya byxor, som dock är lite förstor på vaderna så de "faller ner", så jag måste sy in dom där nere så de håller sig vid knäna, problemet är bara att vi inte har någon symaskin, hmm. Sen köpte jag tre stycken långärmade tröjor, tyckte jag behövde långärmat, en trekvarts tröja och två t-hirts. Köpte en hud lotion, och lite annat smått och gott som syns uppe i hörnet på bilden här nedan. Köpte även present åt Charlie. Men det får inte vara med på bild, inte ännu i alla fall.
Dagen har varit bra, det enda som fattades var någon att gå och surra med, men ganska skönt att gå omkring själv med och utforska lite i egen takt och så.
Haha, när jag stod och väntade på bussen, innan jag hade gått ut så kom det fram en man, medelålders om inte lite äldre. Han kom fram till, han var på väg förbi liksom, och så sa han "you're so beautiful". Haha, jag ba "ehm, thank you", sen gick han. Åh herregud, jag säger då det.


Dagens inköp : )

Torsdag 23/10

Igår så var det en månad sedan man kom till USA, tiden har både gått snabbt och sakta. Så jag antar då att tiden har gått fram ganska normalt? På sätt och vis vill jag att den ska gå snabbare så jag får komma hem och träffa alla och utföra massa mysiga framtidsplaner. Men när det börjar närma sig hemkomsten så kan jag föreställa mig att jag tycker att året har gått snabbt och att en del av mig vill stanna kvar.

Igår när jag skulle sova slog det mig att det enda som varit detsamma genom alla år, har förändrats. Att farmor och farfar flyttat. De har alltid bott på ett och samma ställe som jag, som vi barnbarn funnits i alla fall. Det känns så sorgligt på något sätt. Men som tur är så är det fortfarande dom i alla fall. Men det man ser framför sig då man tänker på dom, platsen man ser, den stämmer inte längre liksom. Nu bor de i en lägenhet i stan, vilket är väldigt skönt för dom. Slippa husskötseln, eldning och ja, de får mycket närmare till att handla. Jag ser huset, gården, piren i sjön framför mig. Golvet, mattorna, gardinerna, julgardinerna som alltid varit desamma genom åren, blå rummet, skafferiet, kökssoffan, allt sånt ser jag framför mig när jag tänker på farmor och farfar. Suck, känns tomt att tänka på att just det kommer jag inte få se mer. Men det är fortfarande farmor och farfar!!

Imorgon ska jag vara med Johanna igen, ser jag framemot. Hon ska komma hit, vi ska väl äta någon middag någonstans, sen får jag väl visa henne där jag bor och så får vi se ifall vi har tid att åka till shoppingcentret. Hoppas. Annars åker jag dit på lördag. Det får bli bio någon annan kväll, förmodligen då hon inte har skola eller jobb tidigt dagen därpå!

På söndag ska jag träffa Nathalie i DC, träffade henne på Arlanda när jag skulle flyga till USA. Och vi hade turen att hamna i samma klass, och hur stor är chansen egentligen att den man träffar på där som också ska som au pair ska till ungefär samma ställe som man själv. Menar, USA är ju ganska stort. Och samma sak var det ju med Johanna, som jag träffade i Stockholm på visumdagen. Men glad åt det, det är jag. Hmm, alla vi tre borde ju kunna träffas någon dag :)

Måndag 20/10

Fick bilder på Charlie igen, min älskade lillebror :D




Igår så åkte jag in till DC och träffade Johanna, som jag träffade första gången i Stockholm då vi skulle skaffa visum. Igår var i alla fall första gången som jag åkte buss, och första gången jag åkte metron själv. Men det gick hur bra som helst! Hur som helst så gick vi omkring lite och så käkade vi på donken, letade efter något annat ställe att äta på egentligen, men så såg vi att klockan började bli ganska mycket för Johanna skulle börja jobba klockan tre. Jag följde med Johanna hem, och vilket hus. Ojoj, nice! Var där en stund, och så såg vi på en film med ena pojken hon tar hand om, så söt!
Sedan bar det av hemmåt, var hemma en kvart kanske och sen kom två tjejer och plockade upp mig. En som är från Tyskland och en som faktiskt är från Sverige. Vi åt middag och gick på bio och såg på SEX DRIVE. Haha, kul film och typiskt Amerikansk ungdomsfilm. Men skrattade gjorde jag. Jag hade en trevlig dag må jag säga! Får se sen om det blir bio med Johanna på fredag.




Hmm, nu ska jag snart ut och springa, om ca 15 minuter. Får se hur det går med min lite krassliga hals och mitt huvud som gör lite ont. Men det ska gå, har ju inte varit ut och sprungit sedan i torsdags. Och sen ska jag ta mig en sköön dusch.

Lördag 18/10

Lugn dag idag, Och ärligt talat så har jag inte gjort ett skvatt. Jag klev upp, år frukost, satte mig sen vid datorn, gick ner och skrev grattiskort, åt en macka med kalkonkorv på till lunch, satte mig sen vid datorn igen och har precis druckit lite te nu. Utöver det så har jag pratat med Kenneth och mamma, men det var då jag satt vid datorn, via skype så..
Jag och en som heter Johanna hade pratat om att ses i DC idag, men jag tror att vi gör det imorgon istället. Hmm, har jag nå annat att berätta om min spännande dag? Ne jag tror det var allt för tillfället.
Tack och bock.

Fredag 17/10 Trött

Dagen har känts rätt lång idag, jobbade lite längre än vanligt, typ 20 minuter längre bara men ändå. Det är inte ett slöjobb precis, man blir helt slut. Jag känner mig jättetrött just nu och klockan är bara 7 pm. Sen undrar jag om jag inte börjar få nån förkylning av något slag, känns som så i halsen. Lite slemmig så där, fast det är ytterst lite men i alla fall. Hoppas det inte blir något.

Igår var jag i alla fall ut och sprang en sväng, skulle tippa på att jag var ute i ca 30 minuter, glömde kolla på klockan vad hon var då jag gick ut men jag hade en hum om vad hon var. Den här gången hittade jag rätt i alla fall, och ja, det gick bra.

Onsdag 15/10

Fick nyss ett par bilder av min kära mamma. En bild på Charlie som togs idag och så en bild på mig och min älskling som togs på Arlanda. Saknar!!!
Jag pratade med mamma och Charlie på skype idag, jag och Charlie sa "dunk dunk" till varandra, vilket betyder  "jag älskar dig".


SötnosCharlie


Jag och Älsklingen <3


Annars idag så har jag och flickorna varit på biblioteket på storytime, och idag kom vi in! Sedan åkte vi hem och åt lasagne till lunch, mums, gillar lasagne jag!
Men nu ser jag att det är dags att gå och väcka ena flickan för att gå till badet.

Tisdag 14/10 Ojdå

Ojoj då, imorse hände en liten olycka. Orsakad av mig. Hade sönder ett litet fat, det ramlade ut ur kylskåpet. Så när värd pappa kom ner från övervåning så sa jag "I guess you heard that i broke something". Hehe och ja, det hade han hört.

Idag har det varit väldigt varmt! Har svettats, känns verkligen som sommar, fast inte som sommar här då men som i Sverige. Här blir det väl tydligen lite föör varmt om somrarna.
Skulle i alla fall ta flickorna till biblioteket idag, MEN då vi kom dit var det fullt, igen! Då åkte vi hem och gick till lekparken i stället. Det var varmt må jag säga, gå och putta på en tvillingvagn, i jeans och en svart T-shirt. Huhuja.
Sedan gick vi hem och åt lunch och sen fick de sova. Och läänge sov de idag, från ca kvart över ett till halv sex. Då hade jag mycket tid att sitta och prata med min goding!
När flickorna vaknat så blev det bad i badkaret. Och ännu en liten olycka då ena flickan kissade på golvet, och inte bara på golvet utan på mattan. Precis efter att jag tagit av blöjan. Suck! Menmen, sådant som händer.

Ne om man ska gå och ta sig en dusch kanske efter dagens arbete.

Måndag 13/10

Idag har jag varit ledig, skönt. Då blir det en lite kortare vecka känns det som! Har tillbringat dagen med familjen, följde med då de skulle handla mat, sen var vi i lekparken och efter det åkte vi och åt lunch på McDonald's. Har invensterat i en rosa stiftpenna idag, sen har jag även köpt lite saker som inte är till mig. Några vykort, grattiskort till lillebror och även en present till mammsen! Måste köpa present åt Charlie med, men jag vet redan vad så det är lungt, tror jag!

Igår var vi till Washington DC, känns kul att ha varit där och sett lite saker. Bla The Washington Monument, Vita Huset och några andra saker. Typiskt bara att jag glömde min kamera, men fler trippar kommer det bli dit då det är så nära!

Konstigt det är att två personer kan drömma i princip samma dröm samma natt, det hände i alla fall mig och min kära pojkvän inatt. Paff jag blev då han skrev att han drömt samma sak!!! Mysig dröm, och då är det en sån där dag då man känner sig tom igen.

Hmm, försöker komma på om det är något mer jag ska berätta, men jag tror bestämt inte det. Bara att det blir till att ta sig en springtur sen ikväll igen, hoppas det känns lika lätt den här kvällen. Men jag känner mig inte lika mycket på hugget som då, trött och lite huvudvärk, känns knappt. Men jag får vila lite så går det kanske över!


Ja då har man varit ute och sprungit, tog en annan väg idag, men gick ändå inte som jag planerat men det gick bättre att hitta idag. Kanske för att det var ljust. Sprang i sisådär 40 minuter idag. Gick inte lika bra som i torsdags. Benen kände fortfarande av förra springturen, så dom var lite tröga, solen sken så det var varmt och jag föredrar att springa då det mörknat kände jag. Men det känns skönt i alla fall att jag varit ute igen :)

Lördag 11/10 Klippklipp och manikyr

Idag så har jag och min värd mamma varit på hårsalongen och klippt oss och sen gick vi och fick manikyr. Det var trevligt, och det känns underbart att mitt hår äntligen är klippt!!! Och även om det kanske inte syns såå mycket så är jag nöjd, det blev lite kortare för jag bad han (första gången det varit en kille som klippt mig) att ta så mycket som behövdes men att jag ändå ville behålla längden, och vill man ha kvar längden så brukar det väl inte synas så mycket om man klipper sig? Sen har jag också köpt lite brevpapper och tre pennor som jag ska skriva mina brev med. Men det fattas fortfarande vykort och frimärken, kommer i alla fall att behöva köpa över 20 frimärken, inte för att jag ska använda alla på en och samma gång men nästan.
Förövrigt så har jag varit med familjen hela dagen, földe med in till "stan", för de skulle göra några ärenden, var och tog mig en flu shot, en spruta mot influensan, så nu ska jag väl inte få influensan, hehe. Sen så var vi och åt lunch. Senare på eftermiddagen åkte vi ut till någon gård på "picknick", det var nå skolträff elelr vad man ska säga för äldsta dottern, och massa andra åldrar. Åt ostburgare, chips och glass, mums!!!

Hmm, när ska man ut och springa nästa gång då? måndag kanske, vi säger så.





Bjuder på en nyklippt bild, (fast jag ser ut som vanligt) x)



Till mina nära och kära: SAKNAR ER !!!


PS. Vaknade inatt innan klockan ens var tolv av en dröm (måste ha varit en dröm), tyckte mig se en stor svart spindel på väggen ovanför min säng. Snabbare än kvickt var jag uppe på fötter för att tända taklampan! Men där fanns ingen spindel. Kollade bakom och under sängen och under kuddarna ,men det fanns ingen spindel. Satt på sängen ett tag, vågade inte lägga mig, men vad skulle jag göra, fanns inte så mycket val än att lägga sig igen. Men resten av natten låg jag längst ut på sängen. Hade ingen Kenneth jag kunde byta sida med heller. DS.


Fredag 10/10 Träning

Haha, ja igår var jag ut och sprang. I EN timme, eller okey, i 55 minuter. Men det räknas väl som en timme? Varför jag sprang så länge var faktiskt för att jag inte visste var jag var! Men som tur är har jag i alla fall lite lokalsinne så jag visste var jag tagit av så då jag vände på de vägar jag sprungit in på visste jag var jag skulle fortsätta. Sen rätt som det var så kom jag ut på den väg jag försökt hitta genom att ta massa småvägar så att jag inte skulle behöva springa tillbaka som jag ändå fick göra. Men det var bara det att där jag kom ut, var inte där jag tagit av, så, vilket håll skulle jag springa åt? Började springa och efter nån minut kände jag igen ett hus så då var det bara att vända, sen tog det inte lång stund innan jag var hemma. Och det var skönt kan ni tro, var lite jobbigt då jag var där ute för jag visste ju inte vad klockan var eller någonting. Men skönt kändes det, vädret var jätteskönt med och så var det mörkt, gick ju ut vid 9 pm. Hade shorts och t-shirt och var beredd på att det kanske skulle vara lite småkallt, men ändå lagom liksom, men ne jag frös inte ens lite. Det var väldigt behagligt må jag säga! Jag är glad att det kändes så lätt att springa, har inte sprungit på typ ett år, förutom en vecka innan Thailand ;P Nu skulle jag bara vilja att det skulle gå bra att fortsätta springa i sisådär en timme, men jag tror nog inte det kommer bli så. Men 30 minuter minst i alla fall. Halverar tiden, det låter väl inte som någon dum idé, hehe.
Förövrigt så sitter jag nu och gör ingenting, väntar på att klockan typ ska bli strax innan tre så jag kan skära upp frukt och sedan väcka den yngre av flickorna för att ta henne till simskolan.. Sen så är jag vääldigt sugen på ballerinakex just nu! Give me!

Naptime

Nu har flickorna deras naptime, men den mindre flickan började prata hörde jag (hon sover uppe). Jag tänkte att somnar kanske om snart, hade inte gått nå länge, det var liksom fortfarande den tiden då dom ska sova. Men efter ett tag bestämde jag mig för att gå upp och säga det till henne. Lite förvånad jag blev då jag upptäckte att hon satt på byron bredvis sängen!! Jag tog henne och sjöng om trollmor och la henne igen, nu har jag inte hört nå mer så jag hoppas hon somnade om.
Sitter här i den röda soffan med ett litet glas mjölk, fettprocent 2, gott. Kenneth är på gymmet och tränar, så han kan jag inte prata med, Ailin skulle städa så henne kunde jag heller inte fortsätta prata med, så vad jag ska jag göra då? Vet inte, sitta och pilla på datorn, kan inte precis gå ut heller.. Typ gå ut och gå eller så. Så när flickorna sover middag sitter jag här och blir tjock (hah). Ne men skämt och sido, ska ut och springa sen. Hmm när? Hinner nog itne springa före middagen, vill inte sitta svettig och äta, springa efter får det bli. Men då måste jag ju vila före och smälta ner maten, suck. Sen springa och sen duscha och sen sova? Gillar inte att lägga mig med blött hår, men så får det bli, I guess. Känns lite konstigt att ta sig ut på en springtur då jag inte vet var jag ska springa och hur lång tid det tar att springa där jag springer omkring. Men ja, jag får väl ta och springa runt kvarteren här.
Fick ett mail idag av morfars Eva, hon skickade med en bild på Charlie, dom hade varit barnvakt åt han igår. Saknar han så det gör ont.



Min GOA Charlie!!!


Onsdag 8/10

Vad göra nu? Skriva lite blogg kanske och berätta om dagen. Började som vanligt kl. 8 am. Värmde gröten åt flickorna och rörde om den med mjölk och sylt. Sedan var de ute en stund och cyklade på deras nya trehjulingar och så lekte de i sandlådan. När det var dax att åka till biblioteket på storytime så packade vi in oss i bilen och åkte. Vi var där i tid idag i alla fall. Det var faktiskt roligt att vara där, äldsta flickan sa att hon red dit med häst, hehe tok! Jag tror vi var omkring 75 pers. där, så det är väldigt populärt! Efter 45 min. var det slut och vi åkte hem och åt lunch och frukt.
Sedan var det naptime. Då har jag tid att sitta vid min lilla dator, och prata med min lilla älskling på skype. Mys! Fick jag se på Mimmi med. Vilken himla tur att skype finns!
Klockan tre var det dax att väcka den äldre, men när jag kom till sängen var hon redan vaken och det första hon sa då hon såg mig va: "Ska gå på simskolan nu". Hehe söt, hon vet så väl. Så ja, vi gick iväg på simskolan, det gick över förväntan. I alla fall i dusch- och omklädningsrummet. Det var bra, hon sprang inte iväg eller så, vilket jag förväntade mig att hon skulle göra hela tiden.
Det var väl ungefär våran dag, sedan har jag inte gjort så mycket. Ätit middag och läst lite med flickorna, och gjort det jag ska vid datorn, så, vad göra nu?
Imorgon ska jag i alla fall börja springa har jag bestämt mig för! Wish me luck, kanske springer vilse eller nå dylikt.


: )

Tisdag 7/10

Dagen har känts lite tung, det första jag kände när jag vaknade var att jag på något sätt ville vara hemma. Kanske hade jag drömt något som gjorde att jag kände så. Förutom att jag drömde att jag skulle bli knivhuggen till döds av ett gäng innan ett visst klockslag så ja, drömde jag massa olika saker.
Idag körde jag bil alldeles själv för första gången, annars har jag bara kört med min värd pappa. Jag skulle ta flickorna till biblioteket på story time, men när vi kom dit så var det redan fullt så vi gick vidare in i bibblan till barnböckerna, där vi stannade ett tag. Tills ena flickan fick ett av sina utbrott. Då åkte vi hem och var ute en stund. Sedan lagade jag lunch åt oss och nu sover de middag. Själv har jag suttit och pratat med min underbara älkling Kenneth Sjödin!! Vi pratade väl i sisådär 1.5 timme :D MYS, saknar dig så himla mycket. Och jag älskar att tänka på de framtidsplaner som vi spekulerat om. Det gör mig glad!
När flickorna vaknar ska de få frukt och sen ska de få bada badkar, hoppas det går bra. Ska bada dem tillsammans, förra tisdagen fick de bada en åt gången.
Får se vad som händer ikväll, förmodligen ingenting, blir väl det vanliga. Middag och sen går jag upp på rummet och sitter vid datorn och hör på när flickorna ska nattas och så kommer de in några gånger och vill se på en groda som jag har på datorn. Sen sitter jag väl vid datorn lite till, går och duschar och sitter ännu en liten stund tills jag bestämmer mig för att sova, vilket blir ganska tidigt för att jag har inte så mycket annat att göra. Inatt sov jag väl i ca 9 timmar. Men det är ju skönt. Jag förmodar att vissa kvällar nog blir lite mer annorlunda sedan då man fått mera kompisar så man kan hitta på något på kvällarna, typ. Ses på Starbucks eller något dylikt. Sen så ska jag börja springa också, får se när jag tar tag i det ;P Har ju egentligen inga springskor men jag antar att jag får nöja mig med de skor jag har, om jag inte köper nya vill säga!

Första veckan hos familjen

Nu har det gått sisådär en vecka sedan jag kom till min nya familj. Det har varit en reativt tuff vecka, man måste lära sig nya rutiner, ett helt nytt ställe att orientera sig i, nya människor, nytt land oxh just det ansvaret att ta hand om andras barn! Men som en god vän sa till mig "...Det är inte alla som får uppleva det som du gör nu! Du är stark nog att klara av det här, de vet jag och många fler![...]". Det värmde och det gjorde så att jag kände mig strakare, tack tack tack! Jag blev så glad!
Idag har jag och familjen i alla fall varit på host family event, ett möte på en farm för host families och au pairer. Det var underbart väder, solen sken och det kändes som sommar och dom där irriterande knorten fanns där. Sedan lunchade vi ute på gården!
Nu ska egentligen flickorna ligga och sova, men jag tror varken att dom ligger eller att dom sover, eller jag vet i alla fall att dom inte sover för dom pratar med varandra och sjunger. Låter så gulligt, speciellt då minsta flickan inte har riktigt samma ordförråd och uttal som hennes syster. Men dom låter glada i alla fall!

RSS 2.0