Onsdag 31/12 Happy New Year!

Åker till Nathalie sen och så ska vi laga middag, och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!
Snart äre det året då man åker hem..

Pratade med mamma och Charlie en del på skype igår. Charlie är så söt! Han sa åt mig att komma hem, eller det var typ så här det lät "Fida, kom"  ^^ Sen stod han på sängen och spelade på sin lilla gitarr med och så skulle man klappa händerna när han var klar, alltså efter ett kling. Och en sak till, han matade mig med marshmallows med :D

GOTT NYTT ÅR!!! :D

Söndag 28/12

Idag har jag varit inne i Georgetown men Nathalie och Johanna. Mysig stad var det och en hel del affärer. Fast det blev inget shoppande för mig idag, som tur var, måste börja hålla hårt i pengarna nu. Eller det får ingå i mitt nya liv som jag återkommer till. Hur som helst så investerade jag bara i ett puder. Och så fick jag en kommentar om mina sockar jag hade på mig som jag fick i julklapp av visst var det mamma. Ett par tjockstrumpor med toffsar på, "Oh, I love those socks, they're so cute", hihi!

I fredags så kom Johanna till mig, så drog vi på bio och såg på YES MAN. Den var väldigt rolig måste jag säga! Sen sov hon hos mig och igår drog vi till Johanna. Först gick vi på ett barnkalas för en av pojkarna som hon tar hand om, åt lite pizza och tårta. Sen gick vi hem till henne, och så gick vi och hyrde Mamma Mia! och så såg vi på den. Sen åkte vi in till Ballston för vi ville se på Bedtime Stories, men så blidde det inte. Vi åkte till Tysons's Corner istället. Det slutade med att jag köpte tre klänningar och ett linne. Hmm..

Och i torsdags var det ju juldagen, den dagen man firar jul här! Vi öppnade de paketen som återstod från julaftonen på morgonen, och innan hade vi ätit risgrynsgröt och ett jättegott svenskt bröd som Emma bakat! MUMS!
Sen var dagen rätt som vanligt, och efter att flickorna sovit middag åkte vi iväg till Earls släkt och åt lite mat och så. En väldigt trevlig och mysig släkt av det jag såg!

Då kommer vi till mitt nya liv då... Enda sen julafton har jag ätit så himla mycket godis hela tiden! Jag har knappt motionerat.. Och sen så har det blivit väldigt mycket handla, både över internet och på riktigt så att säga. MEN, efter nyår ska jag börja mitt så kallade nya liv. jag kan inte påstå att det ska bli något nyårslöfte eller så. Jag ska bara bli lite hälsosammare och vara lite sparsammare! Så får jag se hur länge jag klarar det, jag måste i alla fall hålla mitt sparsammare jag till April då Sannemaräng kommer!
Jag ska i alla fall bara äta godis en dag i veckan, vilket får bli på lördagar! Jag ska försöka gå ut p en promenad varje dag, beror på hur mitt ben känner sig ibland. Och jag ska inte handla mer än nödvändigt. Detta ska jag alltså börja med efter nyår, på torsdag blir det då? Uhj, kanske man kan äta sig less på godis? I så fall vore det bra!

Idag har jag varit såå himla trött alltså! Trots att klockan bara är halv nio så tror jag att jag snart ska koja. Dödstrött, men sen så har det ju varit ganska mycket håll i gång den senaste tiden. När vi var i Georgetown idag så alltså, jag vet inte, men jag var så otroligt trött och varm, var ju typ 20 grader här idag. jag hade kunnat somna där jag gick, så trött var jag!

24/12 Christmas Eve

Idag är det julafton! Vilket inte är ett dugg här, det är som en helt vanlig dag. Möjligen att folk får sluta lite tidigare. Men turen är då att jag har en svensk värd mamma, så vi ska äta julmiddag och ha lite julklappsöppning ikväll. Men det blir inte mycket av den svenska traditionella julmaten utan lite annan julmat för att dom är inte så förtjusta i varken skinka eller sill. Men det gör inte mig något, visserligen kommer jag väl sakna julskinkan och julmusten men det ska bli spännande att smaka lite nytt!

Hur som helst så är jag så himla glad! För favoritSanne, min kära kusin ska nämligen komma hit. Det fick hon av Lars i julklapp. Värsta julklappen för mig med, fattar bara inte?! Säger som Sanne, värsta klumpen i magen som man bara vill skrika ut, typ! Längtar längtar läängtar! Så, den 12:e April bär det av för Sanne mot staterna och mig :D Jag kan verkligen inte tro att det är sant? Kan ni förstå hur jag känner??!

Så får jag väl ta och säga GOD JUL igen då, eftersom jag är här idag också! Eller ska jag säga Merry Christams!!!

Tisdag 23/12

Idag fick jag min julklapp av Kenneth! Fattar inte hur det kunde gå så snabbt?! Och Kenneth insisterade på att jag skulle öppna det på en gång för att han ville se när jag öppnade (pratade nämligen på skype). Sagt och gjort! Och den token hade köpt mig en ny telefon, en Sony Ericsson c905! Den pojken är inte klok för fem öre, men jag älskar honom! Det gör jag! Känns bara så, vad kan jag säga mer än tack?
Jag gillar verkligen min nya mobil, känns jättebra! Tack tack tack!!!


Min nya telefon!


Och igår hade jag varit här i hela tre månader! Då har ett fjärdedels år gått! "Bara" tre fjärdedelar kvar nu!

Imorn är det jul där hemma. Eller visserligen här med, men jag får vänta med själva firandet en dag till. Men något paket från Sverige ska jag öppna imorn i alla fall, trots att dom ligger under granen redan!



GOD JUL!!!

Måndag 22/12

I lördags blev det som sagt New York! Jag hade en toppendag! Trots att det inte blev mycket sömn den natten för varken mig eller Nathalie så var vi pigga och glada! Vi åkte från Nathalie typ tjugo över två på natten in till DC, och bussen skulle inte gå förrän halv fyra, men vilken himla tur att vi kom dit den tid vi kom dit, annars hade i inte fått sitta bredvis varandra. Det var på håret måste jag säga!
vi kom till Chinatown i NY på morgonen, vad var klockan, halv åtta, åtta. Och det var mycket skönt att kliva av bussen på en snötäckt gata, trots kylan. Men det tog inte lång tid innan vi gick in på Starbucks och tog oss det vanliga, en varm choklad. Fast egentligen ville vi bara låna toan, haha!
Sen skulle vi leta efter metron, och vi hittade den, och dessutom kom vi dit vi skulle på första försöket! Vi skulle börja med att kolla in Central Park. Men vi kollade inte så mycket, vi var ju tvungen att hålla oss innom tidsramen för att hinna göra det vi tänkt! Men det såg mysigt ut, och folket måste ha väldigt bra pli på sina hundar, typ alla lät dom springa omkring lösa, och det var många hundägare där!
Vi kollade på lite skridsoåkning och så. Sen vandrade vi vidare och hittade "FIKA", ett svensk café, vi tog oss varsin macka och såklart varm choklad, vilket fick bli våran frukost!
Vad gjorde vi sen? Jag tror vi gick omkring och letade efter toalett! Och sen blev det lite handla på H&M, en titt på julgranen och skridskorinken utanför Rockefeller Center.
Och så kikade vi in Macy's, smockat med folk därinne då, herregud!
Så fick vi bege oss till Broadway och vran efterlängtade show, "Mamma Mia!"! Vi passerade då Times square, vilket är ett rätt ballt ställe!
Hur var då showen? Jo, den var helt underbar. Ångrade inte en sekund att vi köpte biljetter för 130 dollar, vilken blir betydligt mer i svenska kronor. Men det var så kul att se, och så känns det så, jag vet inte, det är så coolt att det är svenskt liksom! Eller svenskt och svenskt, men ja, ni fattar!
Det var i alla fall himla synd att man inte fick ta kort därinne, vilket kom lite som en besvikelse.. Men men, det är smällar man får ta.
Därefter så letade vi reda på Rockefeller Center igen, för nu skulle vi åka upp och se ut över det nattbelysta Manhattan! Och denna syn, mmm underbart!  Nästa gång ska vi upp i Empire State Building som är ännu högre, och så ska vi se Central Park i grönska! Och kolla in affärerna mer!
Trots att det blev en del pengar spenderade på denna trip, var det helt klart värt det! Gillar verkligen NYC!


Broadway med Mamma Mia!


Utsikt över Manhattan!


Central Park


Vi åkte hem igen klockan sju den kvällen, dryg bussresa som gick väldigt långsamt trots att vi satt och babblade typ konstant! Sen sov nathalie hos mig. Dagen efter åt vi mannagruynsgröt och så delade vi på en bagel, älska! Sen bestämde vi oss för att vi ville ha Ben and Jerry's glass, så vi åkte in till DC för att leta reda på det, dessvärre utan resultat. Så vi satte oss på ett av alla Starbucks och tog oss en varmchoklad och en gobit till!

Ne om man skulle ta och ta reda på tvätten som jag ska ta och vika ihop, har en hel del! klockan är snart halv tio och jag vill helst krypa ner i sängen. var så himla trött imorse då jag vaknade, måste få igen lite sömn!

Fredag 19/12

Alltså, gissa om jag vill veta vad som är i paketen, jag vill bara slita upp dom! Och gissa om jag är nyfiken på vad som Kenneth köpt åt mig, höll på fråga honom vad det kostade, och om det kostade över 800:-, då säger han: "Har jag någonsin köpt nåt åt dig som är så billigt?!" och så säger han: "det är något som kostar mer än 1000:- men mindre än 20 000:-". Det är något jag behöver, och det är lite för tjejigt för honom i frågan om han skulle vilja ha det han köpt åt mig! Gah, nyfiken!!!



Paaakeeeet!!!


Nu är det inte länge kvar tills jag och Nathalie åker och gör New York osäkert!

Var förresten in till DC igår och träffade Nathalie och en svensk kille som är i hennes au pair grupp (?). Vi virrade omkring och letade efter något öppet Starbucks, men alla som vi hittade stängde redan klockan åtta, mycket dum tid! Men vi hittade nåt annat ställe där vi fikade. Måste säga att det var skönt att åka iväg och göra nåt så där mitt i veckan, även om det bara var att ta en fika! Måste vi göra mer, kanske veckorna går ännu fortare med!

Ne nu är det inte länge kvar tills jag ska väcka C för att gå på sista simskoleklassen på två veckor!

Tisdag 16/12

Egentligen finner jag det ganska lönlöst att sitta och skriva blogg nu, för jag har verkligen ingenting att berätta. Sitter här och har det lite småtråkigt, klockan är kvart över nio och det enda jag har gjort sen jag slutade är att ätit middag och badat i badkar! Det enda som varit ljust i det hela att är att jag har haft typ all tid i världen med att sitta och prata med Ailin, på msn. Ingenting får hända dig, förstår du det?!

Dagen har flytit på som vanligt, ungefär. Var dock ingen storytime idag som det brukar, men jag tog med mig flickorna till biblioteket en stund i alla fall. Tänkte ju först gå till lekparken men då jag öppnade ytterdörren så regnade det. Och det regnar fortfarande. Tycker det kan ta och snöa lite i stället. Helst på lördag, då SKA det banne mig snöa i NY!! Hopaps jag!

Hemlängtan idag? Njae inte så farligt. Kändes väl lite halvtungt så där i morse, men det är okey. Bättre.

Saknar saknar saknar min älskling! Tänker på allt som vi planerat, längtar som en tok! Du finns i mina tankar jämt, så är det. Men, vi har hela livet framför oss, och det här kan vi se som en liten prövning! Men bara en liten.

Måndag 15/12

Hmm, vet inte vad det är, eller blev rättare sagt. Fick ikväll helt plötsligt en släng av hemlängtan, som fortfarande sitter kvar, tre timmar senare. Alltså, saknar dom där hemma, det gör jag ju på ett eller annat vis hela tiden, men hemlängtan har jag inte haft på bra länge. Fast det är inte sån stor dos av det just nu, men det räcker för att det ska kännas tungt innuti. Får se om det känns bättre imorgon!

Det är är väldigt varmt ute ikväll. Kommer inte ihåg hur många grader det är men över tio i alla fall när jag skulle ut och gå. Behövde varken jacka eller handskar, hade kunnat gå i t-shirt till och med för jag gick i långärmat ocg fick kavla upp ärmarna! Vädret här har verkligen svårt för att bestämma sig för om det ska ha det kallt och vinter eller varmt som en sommarkväll.

Igår så fixade Nathalie Broadway biljetterna till Mamma Mia! Längtar som bara den till lördag! Eller vi kan säga att det börjar redan på fredag kväll då jag ska komma till Nathalie eftersom hennes värdpappa ska skjutsa oss in till DC tidigt på morgonen, bussen går ju 3.30! Men det ska bli mysigt.

Ne nu ska jag soooooooova!!! och drömma om min älsklingsKenneth!!! hihi

Söndag 14/12

Ja igår vart det som sagt lussebak med Nathalie! Det var kul, hehe speciellt efter att degen jäst och vi upptäckte att bunken smält lite på kanten efter varmluften som kom ut från ugnen uppe på spisen. Men både degen och lussekatterna blev goda :D


Nathalie bakar


Färdiga lussekatter


Nu har typ hela helgen gått, igen! Söndag idag och jag tror att vi ska åka till någon kyrka idag och se på luciafirande! Annars idag så har det inte hänt mycket, ätit frukost duschat och suttit vid datorn där jag pratat en del med Kenneth men även med mamma och Charlie!

Förutom lussekatter och dator i helgen så var jag på en husfest, sk houseparty i fredags. Såklart så hade man förväntningar som inte stämde, haha. Jag såg typ framför mig som man typ sett på film, massa fylla, mycket folk och ja så där som man typ kan se. Men ja, det var ett rätt normalstort hus, med rätt lagomt med folk och ja, det var trevligt! Kom hem typ kvart över tre på natten och efter lite kvällsfika så somnade jag klockan fyra och vaknade sen igen klockan åtta! Mamma, var är öronpropparna du skulle skicka?

Hmm, igår beställde jag även ett par byxor till, oops. Hihi, nu får det vara nog. Är nu uppe i 908:-, så that's it!

På lördag åker jag och Nathalie till NYC :D Halv fyra på morgonen drar vi med en chinabuss till Chinatown, sen får vi försöka ta oss in till själva New York City! Och så blir det till att se Mamma Mia! på Broadway, woo! Längtar som fasn! Kul ska vi ha! Sen åker vi hem igen klockan sju på kvällen!

Saknar dig Kenneth så himla superduperbamsebautamegadunder mycket!!! Men vi kommer klara det här och sen har vi massa år med massa mys! Älskar dig!!!

Fredag 12/12

Haha, jaha, då har man handlat lite kläder på H&M shop online för typ 790:-. Blev lite mer än vad jag tänkt igår, men va fasn.. Vissa kläder som jag ville ha var slut, som ett tvåpack toppar och en pyjamas, typiskt. Beställde jag en annan pyjamas med mimmi på xP Och så lite annat tjofs, typ nio saker i alla fall.

Imorgon blir det lussekatter med Nathalie!!! :)

Torsdag 11/12

Åh, jag vill beställa kläder! Från H&M! Men jag vette fasiken hur jag ska göra, beställa eller inte? Åtta saker jag bill beställa; sex toppar, en pyjamas, ett set som består av leggings och typ en tunika, och ett par byxor.. Om jag beställer så kommer det ju komma till Sverige.. Måste fråga om någon känner sig för att skicka vidare till mig hit (och självklart betalar jag frakten).. Hatar det här när jag börjar kolla på kläder, morr. Men det var ju så att det man handlar på sale får man 20% rabatt på, och det gäller bara fram till den 14:e. Så egentligen kommer det jag vill ha kosta 642:- (exklusive frakten och postförskott). Med rabatten blir det bara 520:- (+det extra). Huur ska jag göra?

Ibland blir jag så less på mig själv. Som detta med kläderna, men också, framför allt att jag inte kan hålla mig från sötsaker, eller från det godiset som jag har i min garderob. I tisdags bestämde jag mig för att Ne nu ska jag skärpa mig, bara på helgen!!! Jaha, idag är det torsdag och jag kunde hålla mig enda till kvällen. Wow, två dagar! Eller blir det en?? Hur som helst, det är ju löjligt! Vet inte vad jag ska ta mig till för att inte vara så glad i maten eller framför allt i godiset jag har. Råd någon? :P haha

Idag har det regnat hela dagen! Tråk. Hade det varit kallt så hade det snöat, men icke. Fast lika glad för det är väl min värdpappa som slipper oroa sig då för att gå upp tidigt på morgonen och skotta på gångvägen framför huset. Eftersom var och en har "ansvaret" för det utanför sitt eget hus. Så att ingen tex. ramlar och slår sig. Vilket är ganska dumt tycker jag, men men.

Hade det inte regnat nu och jag inte varit orolig för att få ont i benet så hade jag nog tagit en promenix nu, klockan är bara halv nio och jag har inget att göra (förutom att grubbla över om jag ska våga beställa kläderna, loggar jag ut försvinner ju det jag har i shoppingbagen). Men, nu regnar det och när jag gick sist (i tisdags) kändes det som det började "stråla" igen i smalbenet, så jag ska väl ta det lite lugnt. Blä, vill inte ha så. Hur ska jag då ta att motionera?

Aja, nu vart det en massa skitsnack här. Tack och bock!

ÄÄÄÄÄLSKAR DIG KENNETH!!! <3

Onsdag 10/12

Jag tänker börja det här inlägget med att säga Jag saknar Ailin. Jag fick något sakna ryck nu, usch. Känns verkligen som det var längesen sedan jag träffade henne. Jag känner att jag behöver en dos Ailin. Så nu vet ni det. Kändes helt plötsligt så tungt på något sätt. Vilken tur att det snart är dax att krypa ner i sängen då så jag slipper tänka på det..



Min bäsaste kompis!


Förövrigt, så har farmodern fyllt år idag, närmare bestämt 75 hela år! Ett stort grattis till henne! Ringde idag för att säga grattis och höra hur de mådde, hon blev så glad. Det var hon nog inte beredd på. Hon ba "men äre Frida?!".

Dagen har flytit på bra. Det har varit väldigt varmt ute idag, och lite dugg så det har varit väldigt fuktigt ute. Men det var skönt att slippa dra på sig jackan då man skulle ut. Åkte med flickorna i vanlig ordning som jag gör på tisdagar och onsdagar till biblioteket på storytime. Idag var den sista för året, nästa börjar igen sista veckan i Januari! Hmm, vad ska man hitta på då mån tro. Det är väldigt bra med olika aktiviteter för att hålla flickorna sysselsatta måste jag säga, vet inte annars hur jag skulle klara det här, hehe. Senare på eftermiddagen hade A sin simskola. Hon skötte sig bra, och ville inte vara alltför självständig som hon brukar kunna vilja vara. Typ simma själv fast hon inte kan och försöka gå på botten fast det är alldeles för djupt för henne.
Även fast det bara är mitten på veckan så känns det som att det snart är helg igen. Imorn är det torsdag, och sen fredag, igen! Har inga planer än för fredagen, men lördag blir det lussekatter i alla fall!

Igår var det Au Pair möte. Först käkade vi middag och sen hade vi våran "Secret Santa". Då fick vi en julklapp som någon annan tagit med sig. Det hela gick ut på att man i tur och ordning skulle säga om man ville byta till sig ett annat paket eller ha kvar det man fått och öppna det. Sen så kunde någon annan byta till sig det som denne öppnat. Men det hände inte. Själv blev jag faktiskt väldigt glad över min julklapp jag fick. Jag hoppades att jag skulle få behålla den. Det var en låda med fem små flaskor med olika body lotions i, från Victoria's Secret.

Nej, nu ska jag hoppa i sängen och sova så gott!

Sanne, KOM HIT! ;)

Saknar ÄlsklingsKenneth superdupermegabautadundermycket!

Tisdag 9/12 Busy Weekend

Okey, helgerna är till för att vila upp sig va? vad jag har förstått. Men efter den här helgen var jag tröttare än vad jag var i fredags efter en jobbarvecka. Men kul har jag haft, och det är väl det som är huvudsaken?!
I lördags så åkte jag med familjen in till DC för det var en julfest på värdmammans jobb, sen beställde vi mat på Burger King och for hem och åt det. Efter det tog jag bussen till ett av de Starbucks som finns här omkring och mötte upp Dani, Lova och en som heter Erick. Vi skulle åka skridskor, sagt och gjort! Det var även typ tre stycken till killar som hängde på. Ojoj, på ostadiga fötter klev jag ut på banan och det var lite halvvingligt från början, men eftersom blev jag allt stadigare! Och, jag gjorde bara en vurpa! Haha, vet ju inte hur man stannar så.. Alla sätt är bra utom dom dåliga..
Men hela tiden där så var jag lite halvorolig, min au pair telefon var nämligen borta. Woops.. antingen så var den på Starbucks, eller så i bilen vi åkt. Jag hade i alla fall turen att få tillbaka telefonen, och jag trodde att den var i bilen då jag fick tillbaka den. Men dagen därpå sa min värd mamma att jag mäste åka till Starbucks och hämta telefonen för dom hade ringt, haha. Jadu..
Efter skridsko åkningen åkte vi till ett sånt där amerikansk diner. Det var kul, det var liksom så som på film. Och det var till och med en sån där liten spelgrej på varje bord!

I söndags åkte jag in till DC för att möta upp Nathalie runt elva. När jag kom dit hade hon köpt oss varsin varm choklad. Det var väldigt bussigt, jag höll på frysa häcken av mig så glad blev jag! Vi gick i alla fall för att kolla på Madame Tussauds vaxdockeutställning! Det var så himla häftigt måste jag säga. Och ibland visste man seriöst inte om det var en riktig människa eller om det var en docka. Speciellt med en kille som satt vid en dator och n tjej som stod och knäppte kort (de var dockor upptäckte vi i alla fall)! När vi gått igenom det hela så var vi tvungna att köpa varsin souvenir i form av ett pris och såklart sätta våra namn på det!



Jag och Obama



Jag och, nån (?)


Efter detta så åkte vi hem till Nathalie. Så fick jag träffa hennes lilla familj. Det var trevligt. Mysig lägenhet måste jag tillägga!! Och så hade dom ett doftljus så det luktade mumma i hela lägenheten! Så planerade vi om våran NY trip! Vi åker buss 3.30 på morgonen (lördag den 20:e) från DC in till NY vilket kommer väl ta typ 4 - 4,5 timme. Kommer vi till Chinatown så vi får väl ta metron eller en taxi in mer till centrum så att säga, typ Central Park. Får vi gå och se oss ommkring i det juliga New York. Om det blir en Broadway Show ska vi prata mer om i helgen. Menar, biljetterna är inte de billigaste, men jag är på i alla fall ;)

Åh igår, fick jag post av farmor! Jag blev så glad, hade inte förväntat mig det liksom. Jag fick tre stora marabou chokladkakor (äter mer marabou när jag är i USA än i Sverige) och ett brev och ett litet julpynt i form av en röd liten julbock med ett hjärta i! den hänger nu i min taklampa!

Även fast det ännu bara är December så vill jag att Sannes födelsedag i April ska komma så hon kan få en flygbiljett hit till mig! Inte för någon kanske vet det än att hon ska önska sig det (om du inte ångrar dig), så hoppas jag i alla fall innerligt! Kom kom kom :D en flygbiljett är ju kanske inte det billigaste, men det är ju det enda du behöver + lite fickpengar! Det kommer bli susen, jag lovar!

Innan jag slutar måste jag bara säga att jag saknar min Kenneth oerhört! Snart har det gått ett fjärdedels år som vi inte setts, men, då är det snart bara tre fjärdedelar kvar! Det här kommer gå bra och vi kommer klara det. Och kom ihåg att Du är den enda jag vill ha! Puss på dig!
Sen så är det ju inte bara Kenneth jag saknar, utan förmodligen är det så att de som saknar mig saknar jag. Eller? Det finns väl kanske de som inte saknar mig men som jag saknar? Men det vet jag inte, och om, så får jag ta det med en nypa salt. Hehe. Nej gud vilket babbel det här blev, vet ju knappt vad jag surrar om.
Det jag ville säga är att jag kan inte rabbla upp alla jag saknar, och jag kan inte bara säga vissa av de som jag saknar av den anledningen att det skulle kännas dumt mot de jag inte tar upp. Okey, det här blir vara värre och värre, kommer ju ingen vart. Men, mina Nära&Kära! Vi får nöja oss med det!

Rabbel babbel

Lördag 6/12

Japp, igår blev de bio med Dani! Filmen var väl rätt okey, rätt kul! Då det var reklam såg jag en film som jag väldigt gärna vill se, med stjärnan Jim Carrey! "Yesman" tror jag visst att den heter. Den verkade lite smått roligt så där!
Så ska jag träffa Dani ikväll med klockan sju på Starbucks. Så ska vi åka skridskor sen. HAHA! omg, kommer verkligen inte ihåg när jag gjorde det senast alltså! Men men. Det ska väl också vara några andra med som Dani känner, och som jag inte har en susning om vilka dom är, men det kan ju bli intressant..

Imorn klockan elva ska jag träffa Nathalie. äntligen, det var länge sen sist nu. Ska vi i alla fall på Madame Tussauds inne i DC! Det ser jag verkligen fram emot! Så ska jag även få träffa hennes lilla flicka och värd föräldrar!

Funderar starkt på att beställa ett par skor, cardy UGG boots! Hard decision!

Nej men titta! Nu snöar det ute :D Wiio! Äntligen! Dock väldigt små flingor, men snöar gör det!

Fredag 5/12

Åh, nu så kunde jag inte hålla mig ifrån att ta choklad. Jag har ju faktiskt hållt mig ifrån det hela veckan! Och nu är det ju fredag som är likamed helg (tycker jag). Så då öppnade jag min nöt marabou kaka :D Och MUMS vad det smakade bra, men jag har bara tagit EN rad! Men ska gå och ta en liten bit till nu, hihi!

Ikväll så blir det eventuellt bio! "Four Christmases". Den ser jag framemot att se, verkar kul!

Ne nu är klockan fem över tre och det är snart dax att väcka C för att åka till simskolan!

Måndag 1:a December

Äntligen December! och jag har öppnat min första lucka på den lilla söta julkalendern mamma skickade till mig! Känns skönt med December på något vis. Jag gillar månaden, förmodligen på grund av den mysiga stämningen som råder genom hela månaden, med både jul och nyår. Och allt pynt och alla förberedelser inför själva jul! En riktig mysmånad.

Imorse när jag vaknade hade jag känslan av Uh, tung dag. Jag saknade Charlie så himla mycket, drömde nämligen om honom precis innan klockan ringde. Så provade jag ringa hem senare efter jag ätit lunch för jag ville prata med honom, men ingen som svara..


Nästa tisdag, dvs den 9:e så är det Au Pair möte. Vi ska ha "Secret Santa". Vi ska köpa nåt som påminner om Sverige. Har jag berättat det? Aja, hur som helst så blev det en ABBA cd (ABBA Gold)för min del, hah. Sen ska vi hålla på byta med de andra som är där. Får se vad jag lyckas få.

I går var jag väldigt duktig! Jag slog in alla mina julklappar som jag köpt. Vilket blev 26 st, av vilka 16 st ska skickas på posten! Ujuj. Men vilken tur jag hade. Mitt paketpapper räckte ganska precis, fick bara en liten liten pluttpapper kvar, och inte tala om tejpen. Hade jättelite av den kvar så jag tänkte att nu får jag snåla. Och ja, kanske är typ ett lager kvar runt tejprullen. Känns skönt att allt är klart. Om man bortser från att jag måste på posten och packa in alla paket. Men det kan jag ju inte göra nu, kanske på lördag! Får la se.

Btw, jag vill ha SNÖ !!!

RSS 2.0