TACK för hjälpen Darling!

Så är ännu en helg slut, men den här gången känns det inte som att det gör så mycket i och med att det är sista innan man får semester, bara fyra dagar med jobb och sen ledigt, tummen upp!

Har precis kommit hem, blev ju så att man fick promenera från Friendship Heights enda hem, vilket tog lite mer än en halvtimme. Alltså det låter ju inte så långt, men jag går rätt fort + att jag inte hade min ipod med mig, och jag ville bara sitta på bussen så jag kunde läsa Twilight, den är ju så bra!!!

Jag har i alla fall spenderat helgen med Nathalie! Lika bra som alltid. Vilket gjorde att jag helt och hållet glömde bort att jag hade Au Pair möte i dag. Det var inte alls meningen att jag skulle glömma det. Oops...
Jag och Nathalie har suttit framför datorn i princip hela dagen! Men vi gjorde i alla fall något nyttigt, eller det kan jag väl egentligen inte säga, men vi arbetade på mitt projekt! Så nu är min avskedspresent åt familjen i stort sett färdig, måste bara bränna ut allt på DVD skivor. Vi har alltså suttit och fixat ihop en film på drygt en timme, med massa kort och filmsnuttar under året som gått på barnen. Vi (läs Nathalie) har gjort ett riktigt bra jobb och jag är djupt tacksam över hjälpen och tålamodet från hennes sida, utan henne skulle det aldrig kunnat ha blivit något! Så TACKTACK!!! :-D


Tack för allt snygging ;-)



Vad annars i helgen? I går, vad gjorde vi då? Vi åkte till Target för lite framkallning av kort, så inhandlade jag två skärp, ett svart och ett vitt, och så har jag äntligen köpt mig ett par nya dojjor! Ett par vanliga skor liksom, som jag kan ha nu när det börjar bli höst och lite kallare (så småningom), eftersom de andra jag hade med mig läker in då det är blött ute, så det var bra att jag hittade ett par!
Sen drog vi hem till Nathalie och där gjorde vi väl inte så himla mycket? Vi skulle börja på filmtrixandet, men ingen av oss kände sig direkt manad, så efter en middag bestående av grillade hamburgare satte vi på en film "The Secret Life of Bees". En jättebra och rätt sorglig film!


Mina nya skor :-)



Och tråkigt nog så dög jag inte åt familjen i San Fransisco för de finns inte kvar längre. Typiskt också...


Några fler bilder från fredagskvällen:


Hehe... Puss på kinden!




Match

Sitter i sängen och myspratar lite med Nathalie, klockan är itne speciellt mycket men vi är vakna, pigga och glada ändå! Kanske för att jag nämligen har fått en match :-D En familj som bor i San Fransisco, så får vi se vad som händer, om dom hör av sig eller ej, eftersom jag kan inte kontakta dem först. Men det skulle ju vara super!

Och som sagt så blev det utgång i gårkväll, ultrabar. Herregud, men kul hade vi, trots mina stora kryss på händerna. Hatar att inte vara 21, eller att det inte är 18 i det här landet. Grr...
Och vi hade så roligt åt det Nathalie klängde ur sig: Två rövar i snoppen!










Ne, vara lite social med Nathalie kanske? Har lite fler bilder från igår med, men dom får jag allt ta och ladda upp lite senare i helgen :-)

Just ja! Jag måste ju bara berätta vad Alice sa igår! Hon var på toan och så skulle jag gå in, och så fort hon fick se mig lyste hennes ansikte upp och så sa hon "Frida, vad fiiiin du är!" och sen sa hon "Varför är du så fin?", åh så söt :-D

Bara en vecka kvar

Utgång i kväll då, vet inte om jag kan påstå att jag är taggad till 100, är sånt inte typsikt. Har känt mig på hela veckan, så kommer Dagen och ja.. Men ut ska vi ändå minsann!

Och om en vecka så strosar man runt i Florida! Såå skönt!

Förövrigt tycker jag att Twilight-boken är riktigt bra, blir så sugen på att se filmen igen! Synd bara att jag inte har nå ljud på datorn...

Oops!

I dag höll jag typ på att ta livet på oss som satt i bilen - jag, Earl, Noah, Alice och Clara. Haha, kanske inte riktigt helt men det hade kunnat gått illa. Oops! Svängde vänster då det blev grönt med tanken att den mötande trafiken hade rött, vet inte varför jag plötsligt skulle tänka så för. Bilen som kom farandes mot mig måste ha tyckt att jag var en jävla idiot, så han bestämde sig för att tuta på mig. Först fattade jag inte riktigt, men sen slog det ju mig vad jag hade gjort. Stackars Earl. Men jag hade fullt upp med att tänka på att jag körde en stor mini van och att hålla koll på var jag skulle köra för jag körde där jag aldrig kört förut. Earl tyckte jag skulle öva köra den mera eftersom det slog honom att jag faktiskt kommer köra den med alla barn i väldigt snart.
Vi åkte i alla fall till Turtle Park där dom har den där fontänen! Och i dag lyckades Alice gå armgång över hela armgångsställningen! Som består av sex stycken pinnar med rätt långt mellanrum. Förut har hon bara klarat två, med nöd och näppe tre. Det var kul :-) Och hon är inte ens fyra år, så det tycker jag är mycket bra gjort av henne!

Tänk, om en vecka är det min sista jobbardag innan jag får en fem-dagars semester! :-D Och i morgon är det redan fredag igen!!! Som det ser ut nu så blir det  utgång med den bästa, längtar! Nathalies sista helg här i DC - dumdum!

Bajs

Jag har inte så mycket att säga för tillfället... Dagarna går och både i går och i dag har Sally varit här och hjälpt till. I dag promenerade vi till lekparken i värmen, sen efter ett tag berättar Alice att hon bajsat. Men hejja! Då var det bara att gå hem igen...

Snart är det bara en vecka kvar tills vi drar till Orlando! Längtar längtar!!! Fast det behöver jag väl egentligen inte ens tala om? :-)

Myskväll med den bästa

Blev en riktigt mysig kväll inne i Chinatown ikväll med Nathalie! Fast, inte hade jag väl väntat mig något annat??
Vi träffades vid si sådär tjugo över sju och pinnade iväg till Chipotle. Redan efter en halvtimme hade vi käkat färdigt, och gott var det!!!
Sen blev det till att sätta över lite pengar via bankautomaten till Nathalies konto till Universal Studio biljetter! Efter det blev det en titt inne på Urban Outfitters, synd att det ska vara så jäklarns dyrt därinne, men dom har mycket intressanta saker och kläder där inne. När vi tyckte att vi var klara där inne så visste vi inte ritkigt vad vi skulle ta oss till, och det var ju alldeles för tidigt för att gå skilda vägar. Vilken tur att vi tänker i samma banor då... Vad tror ni att vi gjorde då då? Jo, det gyllene ordet som börjar på bokstaven G... Vi gick alltså iväg till Häagen Dazs för lite god glass och sen satte vi oss på en stentrappa och mumsade nöjt och belåtet!!! Enda tills det kom fram en man och sjöng två typ kärlekssånger... Han var typ uteliggare för han hade fått kicken från jobbet och ville få ihop tre dollar för att ta in på nåt slags vandrarhem för uteliggare. Fast han såg ju fräsch ut för att inte ha något hem, rena och inte allt för taskiga kläder, och han hade rätt bra röst med. Men han ville inte stanna på ett sånt där gratis hem för uteliggare för där bor det loppor i sängarna som äter upp en typ... Uscha vad hemskt, jag Nathalie var i alla fall snälla och gav honom varsin dollar. Kan ju tillägga att det var extremt svårt att hålla sig för skratt när han började sjunga...

Läste ut boken ikväll som jag började på i fredags med, så nu ska jag börja på en annan, "Om jag kunde drömma", även kallad för "Twilight" ;-) Och så har jag bara lite tvätt att ta itu med innan jag ska krypa ner och resa till drömmarnas värld :-)

Måndag 24/8

Förmiddagen har erbjudit bad hos Sharon, trevligt trevligt! Och så sen lunch. Har nyss lagt en liten Noah, hyschade munnen torr typ.
Sen så ska jag och flickorna iväg på deras sista ballet, tråkigt. Dels för att de verkligen älskar att åka och dansa men ockkså dels för att då får jag mina egna lugna 45 minuter då jag kan sitta och läsa ;-)

Ikväll blir det ett möte med Nathalie i Chinatown, lite middag på Chipotle och så lite byte av grejer. Känns faktiskt himla skönt att åka iväg så här på måndagskvällen!

Helgen

Då sitter man här i sin ensamhet då tänkte jag säga, nere leker flickorna, Noah, Earl och Sharon, men själv så sitter jag här och tar det lugnt på min säng!

I dag har varit en relativt lugn dag. Jag och Nathalie åkte till Friendship Heights för att käka glass, var varmt och skönt ute. Sen pinnade vi iväg till TJMAX där de har massa märkeskläder till billigare priser, var vi där inne i dryga timmen!

I fredags åkte jag som sagt och såg på min första baseball match med Nathalie. Vårat lag förlorade såklart, men det gjorde väl inte mig något, hade hört att vårat lag inte direkt är det bästa :-P Jag och Nathalie hade i alla fall trevligt och jättebra platser. Vi hamnade ganska precis under ett tak så då det började regna (två gånger) satt vi där  nöjda och torra. En gång var de tvungna att avbryta spelet för regnet, men de fortsatte sen när det slutat regna.
När spelet var slut köpte vi varsin T-shirt och sen åkte vi till Chinatown för att käka på California Tortilla!


Väntar tålmodigt på att matchen ska börja



En mindre bra panorama bild men den får väl duga







Under breaket så var de tvugna att täcka över sanden...



När matchen var över avslutades det med massa fina fyrverkerier





Lördagen blev det som sagt lite handla och sen Nathalies Au Pair möte, och sen vindrickar kväll och så såg vi på Fucking Åmål, var längesen jag såg på den filmen, men den är ju faktiskt rätt kul, eller bra, eller ja...


Haha, passar inte den här jättepyjamasen som vi hittade inne på Target väldigt bra??



Och nej, jag köpte inte pyjamasen ;-) Men det här har hamnat i min garderob, vad gillas mina shorts? ;-)


En hel till vecka med jobb och lite extrajobb två dagar, sen ännu nästa vecka blir det bara fyra dagars jobb och sen har jag semester :-D Nu har jag och Nathalie planerat lite granna och det ska väl eventuellt bli Walt Dinsey World på söndag och då får vi en biljett gratis för att det är min födelsedag, om allt går vägen! Så ska det väl bli Universal Studio någon dag, och det är väl så långt vi har kommit. Vi vill väl försöka komma iväg till stranden någon dag med, och så tycker jag väl att vi måste in och kika inne i själva Orlando med? Jaja, vi får se hur mycket vi hinner och vad vi får för väder :-)

Vinkväll

Sitter just nu och har en mysig liten vinkväll här hemma hos Nathalie ;-)

I dag vart det lite shopping i Springfield Mall, jag inhandlade en svart långärmad tröja från Forever 21, svarta strechjeans från Macy's, dvd brännskivor och ett par sov/mys shorts med baseball bollar.
Sen följde jag med Nathalie på henns au pair möte, vi skulle på en drive-in bio men på grund av vädret blev den inställd, så istället satt vi och såg på The Curious Case of Benjamin Button!

Dagen so far...

I dag var det i alla fall Claras sista dag i förskolan för den riktiga förskolan som börjar om två veckor. Så vid åtta kom Sally över.. Jag, Sally, Alice och Noah gick ut en sväng så Alice fick cykla och göra av med lite energi. Sen när vi kom in igen var det dags för Noah att ta en liten tupplur och så satte vi oss andra och ritade. Sen så målade jag Alice naglar, det tyckte hon var jättespännande! Lite senare kom Clara hem och vi käkade lunch, och sen fick jag även måla Clara naglar. Tror det är första gången de har nagellack på sig :-)

Nu verkar det förresten ha slutat regna och åskan dragit sig vidare, hör fortfarande hur det mullrar men inte alls lika högt!...



Alices nymålade naglar!



Har jag inte ritat fint så säg??! ;-) den första ska föreställa Alice som troll, hon ville att jag skulle rita en trollflicka!



Och så Claras nymålade naglar!


Som jag
berättade i förra inlägget ska jag ju på baseball match ikväll, med Nathalie. Kan bli intressant, jag har aldrig varit på någon förut... Sen blir det till att mysa hos Nathalie hela natten :-)

Och så kan jag ju meddela att Noah nu kan krypa, han har lärt sig jättesnabbt! I början av veckan lärde han sig att stå upp i krypläge och ta ett kort "steg" för att sedan "ramla" igen, men nu kryper han ju på som bara den, sötnosen! Sötare bebis får man leta efter! Och imorgon blir han hela sju månader! Vilket även betyder att jag har varit här i elva månader, i morgon alltså!

Regn och rusk

Oj jisses vad mörkt det vart ute helt plötsligt och vad det börja mullra på, högt!... och regnar börjar det göra nu med! Bådar ju inet gott för en baseboll match ikväll. Fast man kan ju alltid hoppas på att det slutar till dess! Blixtrar gör det med, och typ 1-2 sekunder senare så mullrar det, mullrar låter svagt. Jag tycker det är rätt mysigt, men jag hoppas bara inte att flickorna vaknar av det...

Cheesecaketårta!

Åt typ den godaste tårta jag ätit någonsin ikväll! Eller tårta och tårta, cheesecake var det väl, fast mer i tårtform om man kan säga så. Från ett ställe i NYC som New York Citys godaste/bästa cheesecakes! Hur som helst så var det Sharon som fixat hit den och det var citron och kokos, skulle kunna äta ihjäl mig på den, seriöst, den var utsökt! Sen hade vi en annan liten chocklad mousse tårta med, den var också god men jag gillade citrontårtan bäst! Yummy! Sen var jag ju bara som tvungen att gå ut och gå i en halvtimma! ;-)

Åh, i kväll kommer jag läsa ut boken jag läser, jag vill inte för jag tycker den är så himla bra! Får jag börja på någon annan i morgon då... ;-)

Förvirrad

Känner mig helt konstig i både knopp och kropp just nu. Jag tog en tupplur för jag var så trött, och vanligtvis brukar jag inte sova så himla länge, kanske 20 minuter. Men nu tror jag att jag slumrade till i ca en timme eller nåt. Och så vaknade jag och for upp med ett ryck. Seriöst, jag var helt borta. Fick typ panik för jag såg att klockan var närmare halv fyra och jag visste inte om jag hade kommit ihåg att lämna eller hämta Alice eller om det var Clara på förskolan... Och jag var liksom tvungen att tänka, det är torsdag idag vah, vilken betyder att de brukar va i skolan. Efter en liten stunds paniktänkande kom jag på att jag hade båda två här hemma... Sen kände jag mig alldeles snurrig i huvudet och tung i hela kroppen, halvt illamående. Men det var himla skönt att sova! Det dumma är ju att de inte haft skola på hela sommaren, Eller jo Clara men det har ju alltid varit Sharon som tagit henne dit och om två veckor börjar hon liksom den riktiga förskolan. Förstår inte vad som försiggick i min skalle :-P

Förmiddagen har varit helt OK! Strax efter nio åkte jag och flickorna iväg till lekparken. Och efter ett tag där gick vi iväg en liten bit och kikade på massa hästar som står i närheten. Flickorna tyckte det var jätteintressant och kul, tyckte vi stod där hur länge som helst. Och så klappade de till och med en häst. Det roliga var att när vi var på väg tillbaka och mötte en liten liten hund som kanske gick till knäna på dem eller nåt, vart Alice livrädd för och typ skrek. Och då hade hon nyss vågat sig på att klappa en häst utan några problem?... Jag vet inte varför men de är jätteskraja för hundar, trots att de har haft hund förut...
sen så vart det biblioteket en stund och sen hem för lunch! Enda jobba var väl värmen. Eller fuktigheten borde jag väl säga. Hatar att man känner sig så "stickig", kletig...

Och i dag fyller kära host dad år. Så ikväll blir det nog god mat och gott fika skulle jag tro :-D inte helt fel!

Bara för att...

... jag inte har skrivit nåt här på hela dagen måste jag ju slänga in ett inlägg. Fast jag har inget nytt att uppdatera er om direkt. Första gången på länge som vi inte ens klev utanför ytterdörren på hela förmiddagen. Hade tänkt att kanske åka till lekparken och biblioteket och kanske ha picknick, men det slogs inte i verk då Clara hade ont i magen.. Jag la mig i soffan med henne på min mage och vilade ett tag, sen gav ag Alice ett långt bad och sen mådde Clara bättre och så vart det ett långt bad för henne med. Sen var det dags för lunch.
I eftermiddag tog vi en prommis till lekparken och sen har vi inte gjort mycket mer..

Och förresten, visst blir man glad då man får tillbaks på skatten?!!! ;-)

Muller

Har haft lite huvudvärk de senaste timmarna och slutligen så gick jag och skulle ta mig en huvudvärkstablett. Så kom Emma upp och sa att hon också hade haft ont i huvudet hela dagen och sa att det kanske skulle bli åska eller nåt. Nån minut senare hör jag hur det börjar mullra. Kanske det var så då?...

Förmiddagen var kanonskön. Jag tog flickorna till parken i drygt en och enhalv timma och sen var vi på biblioteket ett tag innan det blev dags för att åka hem och fixa lunch. Var så kul imorse efter jag hade ätit frukost, Clara ställde sig ivägen för mig och ville inte låta mig komma förbi för jag ställa bort tallriken, sen klängde hon sig fast vid benet medan jag gick. Så kom Alice och klängde sig fast vid det andra, fast hon gjorde väl mest så bara för att Clara gjorde så, men det fick mig i alla fall att känna mig omtyckt av dem :-)

Har ingen aning om vad jag ska hitta på med dem när de vaknar. Speciellt eftersom det åskar. Annars är ju alltid lekparken ett alternativ. Fast det kanske slutar snart, who knows? Biblioteket igen kanske? Vi hann ju inte vara där så himla länge sist.

Och på torsdag är det Earls födelsedag. Jag har vart duktig att fixa hans present. Presentkort på $30 på cheesecake factory, tänkte att han och emma kunde gå ut och käka nån kväll och så kan jag passa barnen gratis medan. Det blir nog bra det hoppas jag!

Happ, nu reganr det också. Alltså ingen lekpark alls. Blir nog bibblan igen, får höra vad flickorna vill syssla med.

Mammafrida


Visste inte om jag skulle ha svarta eller vita skor så det fick bli en av varje ;-)
Nej då...



Blev inte Nathalie riktigt snygg i håret? Själv är jag kanon nöjd!



Min fina tjej!











Vart en hel del bilder på mig ser jag, men det är sånt som händer ;-)



Väntar på bussen...



Gick sämre och sämre att träffa rätt.



Och vad hände sen då? Inga bilder alls från delen då vi just var ute, det var ju olikt gjort av mig. Här är vi tillbaks hemma runt kvart i fem på natten och går igenom den gångna natten.



Nathalie fick ett armband.


Så vad ska vi säga om lördagens utgång? Inte som planerad kanske. Och ett tag då vi stod där i kön trodde vi, eller i alla fall jag, att det bara skulle bli kajko eftersom den var så lång. Men vi kom in efter ca 40 minuter. Sen finns det väl inte så mycket mer att säga. Eller en grej kan jag väl dela med mig av, haha, var en ryss som började dansa med mig, och helt plötsligt var det en som stod och dansa med mig bakifrån med. Och då blev ryssen jättesur. Haha. Gjorde inte mig nåt, ville som inte dansa med någon av dem ändå! Resten av kvällen tillhör mig och Nathalie ;-P

Längtar som tusan på att få åka till Florida! Snart snart!

I dag var det bad och lunch hos Sharon som gällde. Och så kom gammelfarmor och nån faster på besök.
På eftermiddagen var det ballet, den näst sista, sen en sväng i lekparken och därefter hem och måla med vattenfärger.
Förresten, när jag satt och käkade lunch med Clara i knäet idag så kallade hon mig för mammfrida. Hon har ju som gjort det lite förut med, men då har jag som trott att hon sagt fel först och sen rättar till det med Frida, vilket hon kanske har. Men idag sa hon liksom mammafrida, och ja ba, nee Frida, hon återigen nee mammafrida. Typ tre, fyra gånger. Som tur var tror jag ingen hörde det, skulle kännas pinsamt :-P
Jag kan inte fatta att jag ska lämna mina små flickor snart. Och så Noah såklart, men det är ju ändå annat med tjejerna. Hur skajag klara av det. Ännu värre tycker jag att det måste vara för dem, de kommer väl inte fatta, att jag kommer gå ut från huset en dag och inte komma tillbaka igen, på mycket mycket länge. Uscha. Vad jag kommer ska svika dem. Mina söta små vildingar!
Och jag kan ju meddela er att sökandet efter familj går trögt.

Ne nu börjar det väl bli dags för sängen? Nighty!

Vilken natt...


Var riktigt mumsmums igår! Jag käkade Garlic Noodles med Kyckling, yummy!



Vi hade riktigt trevligt, och Nathalie beställde sin första lagliga drink här i landet - supergod!



Till efterrätt delade vi på en jättesmarrig cheesecake!!!




Idag promenerade vi in till Bethesda för att gå till posten och sen käka frukost (mer brunch, eller till och med lunch?) på Bethesda Bagels. Mycket gott!



Första kortet tog vi själva, så gick det förbi en gubbe som erbjöd sig att ta kort så...

Sen gick vi hem igen. Vi har alltså promenixat i cirkus en timme idag, och det har varit så varmt och skönt! Lite för varmt i solen, när vi kom hem hade vi 28 grader i skuggan! Behagligt. Haft värsta sköna sommarkänslan idag!

För övrigt kan jag upplysa er om att jag inte sovit mycket alls inatt... Eftersom jag inte hittade luftmadrassen så fick jag och Nathalie dela säng, och jag skulle väl tippa på att det är en 90cm säng... Det var trångt och varmt. Jag låg och verkligen försökte sova, måste ha hamnat någon stans där mitt emellan, men tillslut fick jag nog. Jag klev upp och försökte sova på golvet, på en filt, och då var klockan typ tio över tre. Kan upplysa er om att vi släckte lampan runt tio över tolv. Kvart i fyra gick det inge mer, jag låg bara och tänkte, på pengar och hur hårt golvet var. Så det slutade med att jag bar ner filten, kudden, mobilen och öronproppar ner till källaren för att sova i soffan. Och jag lyckades faktiskt somna, med en del småjobbiga drömmar. En handlade om att jag låg där i mörkret och tänkte att om jag tittar kommer jag att få se ett spöke, och jag visste att det fanns där. Och jag kunde liksom se hur gestalten kom närmare och närmare tills jag bara såg ett stort lummigt ansikte stirra på mig. Det var jätteobehagligt.
Runt åtte kanske, så vaknade jag och kunde inte somna om. Vad var det för fel på mig?? Men mina öron värkte efter öronpropparna men jag kunde inte ta ut dom för då skulle jag ändå inte kunna sova för dels så låter luftgrejen så himla mycket som står där nere och dels så hade alla barnen vaknat.. Emma blev ganska förvånad då jag kom upp från källaren inlindad i filt med kudden och ja, nyvaken typ. Hehe.
Vilken natt, men ändå har jag inte varit så spertrött idag, än i alla fall, även fast det inte blev många timmars sömn inatt. Jag får väl ta igen det inatt stället, då tydligen madrassen låg där den alltid legat, om jag orkar blåsa upp den...

Hmm, tror nog att Nathalie har däckat på min säng nu...

The Cheesecake Factory

Blir ändrade planer. Ingen utgång för oss ikväll men middag på The Cheesecake Factory. Mums fillibabba :-D

Tre veckor


Hotellet som vi ska bo på förresten :-D



Äntligen
fredag, och bara tre veckor kvar tills jag och Nathalie ska till Florida! Om tre veckor den här tiden så är vi redan framme, ska bli så kul :-D

Så hör jag att det börjar bli höst hemma? Tyckte ju nyss sommaren började där, medan det känns som det alltid har varit sommnar här!

Vad annars? Nathalie kommer ikväll, tänkt att vi ska ut!

Skön dag!

I dag har det varit hur skönt som helst ute, alldeles lagomt! Och dagen har varit bra. Earl har varit hemma så vi åkte till en "ny" lekpark som vi aldrig varit på förut en bit ifrån där vi bor. Var rätt mycket folk där. Alldeles bredvid hade dom som en liten fontän som sprutade upp rätt från marken och så var det inhägnat så barnen kunde leka där. Vi hade som tur var med oss flickorna badväska så jag drog på dem badkläderna och sen höll de på leka omkring där. Vi var där på lekparken jättelänge!
På eftermiddagen cyklade vi till en annan lekpark som ligger nära och där höll flickorna på leka i sanden mest hela tiden. De "smorde" in sig med sanden som var bugspray och sen var vi på stranden. Och så höll de på baka tårta och laga våfflor till lunch av sanden i ett sånt där litet hus. Och åter igen, skön luft så jag satt bara och njöt!
Sen cyklade "vi" hem, käkade middag. Jag gav flickorna ett snabbad, sen badade jag Noah och låg och busade och myste med han på sängen. Så tillslut blev det lite godnattsagor för flickorna!

Men ååååh

Guuuud vad irriterad och less man kan bli då man sitter och fixar och trixar och knåpar och allt och så ska man spara men så är det nåt tillfälligt fel så det inte går och man inte kan gå tillbaka, vilket i sin tur betyder att allt det senaste försvinner, poff. Det gjorde ju min kväll. Gud så irriterande. Var ju inte vad jag behövde, har inte tid med sånadära tramserier. Jag som hade kommit så långt!

Dagen

I dag har Sally varit här igen, morgonen har gått rätt smidigt och inte lika segt som igår. Kom igång rätt sent med frukosten åt tjejerna för jag hade lite saker att pyssla med. Som att fixa massa vällingflaskor åt Noah och plocka ur diskmaskinen, och så höll Sally på göra fotlänkar åt tjejerna. Sen så "bakade" vi bröd med tjejerna, degen var ju redan klar, typ pizzadeg, sen badade jag tjejerna en åt gången och efter det var det mellis, lite rita och leka med lera. Ut på verandan och rita med asfaltskritor ett tag, in och fixa lunch och så...

Sen är det väl inte mycket annat som händer (och fötter) i mitt liv just nu... Att hitta ny familj går segt, förvånar mig inte om jag inte kommer hitta någon. Det sura med det är att jag inte kommer få mina pengar tillbaka som jag betalade för att förlänga. Nåja, vi hoppas på det bästa!

Utomlandskänsla

Vilken utomlandskänsla jag fick när jag klev utanför dörren nu ikväll, vid kvart i nio. Skulle ut på en kvällspromenad. Det var varmt (som vanligt), lite halvfuktigt, mörkt och syrsor som spelar högt precis överallt! Låter som vattenspridare eller nåt. Gillar känslan!
Men under dagen är det inte lika härligt, i och för sig känns det ju lite för varmt under kvällen med men nu är alldeles för varmt under dagen. Ännu värre blir det för att det är som lite fuktigt i luften, var ute en sväng idag efter lunchen, fick gå in igen efter några minuter. Känns som att man kliver in i ett växthus som solen legat på hela dagen, typ.

Så i dag var ju Sally här igen. Förmiddagen har känts lång. Trodde aldrig den skulle ta slut. Vi tog oss ut på en cykeltur rätt tidigt innan det skulle bli för varmt. Sen när vi kom in käkde vi mellanmål och ritade och lekte med lera. Sen lunch, ut en sväng och sen igen för lite lek.
På eftermiddagen tog jag med flickorna till lekparken. Tänkte på Amanda, tänkte att där kommer jag inte att få sitta bredvid henne nå mer och småprata och hålla koll på ungarna. Kändes lite sorgligt. Hade i alla fall knorten som höll mig sällskap. Blir galen, kunde inte stå still, på en halvsekund kom det en hel hop av svarta prickar som skulle upp i fejjan på mig. Varför just i ansiktet?!

Så jobade jag ju sent ikväll, till halv nio. Kvällarna går så mycket bättre tycker jag, och flickorna känns både snällare och, gladare. Inte vet jag om det är för att de får se på TV? :-P

Ne nu har jag lite annat som jag måste pyssla på med, eftersom jag så sällan får tid under dagen då man har en bebis att ta hand om som inte vill sova som han ska :-P

Bilder från helgen


Mina inköp från Forever 21 och Victoria's Secret.


 
Gillar skjortan starkt, fast just nu är det som lite för varmt för att använda den, så det får jag vänta med ett tag.


 
Metro - tunnelbana



Färdig för en trevlig kväll!



Är vi inte snygga så säg



Nathalie hugger in på den goda maten!



Och Nathalie fick ett sött vinglas!







Cookiecake







Lite öl och vin i kroppen och man blir på gott humör!





Som sagt...



Men snygga frillan!



No comments...

Happy B-day

Okey, innan jag börjar med något vill jag bara säga GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN till Nathalie, som i dag fyller hela 21 år! Och med andra ord blir hon alltså myndig här i landet, superkul, för henne ;-) Jag har fortfarande inte fått ordning på presenten, men den kommer :-D


Happy Birthday Darling!!! :-D


Även fast jag kände mig noll pepp på att börja jobba igen efter helgen så har dagen gått bra. Vi (jag och flickorna, earl och Noah) åkte till lekparken en liten stund och sen till Sharon för lite bad i poolen. Nu ligger de och sussar och sen blir det ballet och lite mer lekpark!
I morgon blir det till att jobba extra eftersom Emma är borta hela veckan, eller till på fredag... I morgon och på onsdag kommer även Sally igen...

Och så har jag ju en annan kul sak att berätta!!! Det är nämligen så att jag och Nathalie ska till FLORIDA!!! Närmare bestämt Orlando! Fatta skoj! Vi åker på fredag morgon den 4:e septmeber och kommer hem igen på tisdagen den 8:e, vilket betyder att jag kommer ska fira min 20 årsdag där nere. Vi kommer ska ha så grymt mycket roligheter för oss, även om vi inte direkt har bestämt nåt så har vi ju våra planer, ska bli så himlarns skönt. Bara några veckor och sen :-D

Skrattig natt

Åh, jag känner mig inte alls redo för en ny arbetsvecka, helgen har varit alldeles för bra och gått alldeles för fort! Som vanligt med andra ord. Måste ju berätta hur skjukt kul jag och Nathalie hade igår kväll när vi skulle lägga oss. Herregud vad vi skrattade, och skrattade och skrattade. Tror jag garvade som aldrig förr, varför har jag ingen aning om, men kul var det ;-D

Dagen i dag har inte erbjudit så mycket. Morgonen innehöll datorn och frukost. Sen mera dator och en liten tupplur, var himla trött! Sen bestämde vi oss för att vi ville ha glass då då drog vi in till DC, men så kände vi att vi började bli hungrig så då käkade vi lunch, eller tidig middag först och sen vart det Ben & Jerry's! Och sedan skiljdes våra vägar åt, buhuuuu ;-)
När jag kom hem packade jag upp mina saker och sen tog jag mig ut på en promenad i värmen, varit så himla varmt idag, för varmt!

Skickar in lite bilder sen :-)

Natti!

Har varit en riktigt bra kväll, den har varit trevlig! Vi har käkat gott - hemlagade hamburgare! och lite annat. Sen vart det cookie-cake tårta - sött och gott! Till allt har vi druckit vin och öl. Nu känner man sig allt lite seg i både knopp och kropp, en riktigt skön känsla måste jag medge, för jag är så trött! Ska bli skönt att sova! I morgon ska det tydligen blir rätt varmt, alltså lite för varmt. Typ runt 40 grader eller nåt, vi får se hur rätt väderprognosen har... Hur som helst, jag vet inte vad vi ska hitta på. Jag är rätt pank, så... :-P
Hur som helst; en riktigt trevlig kväll med jag, Nathalie, hennes värdföräldrar, tre av hennes värd mammas bröder + en flickvän och ett annat par!
Ne kanske man ska försöka läsa lite i boken innan man beger sig till drömarnas land??

G'night!

Lördag 8/8

Kom nyss tillbaka från en liten shoppingtur i Pentagon City. Vi (jag och Nathalie) drog dit för vi hade inget bättre för oss, och jag kände för att kika lite på Forever 21 där, ett stort sådant. Hade inte direkt några planer på att handla, utan bara kika. Men jag kom därifrån med ett linne, en topp och en skjorta med skärp i midjan! Sen vart det en titt inne på Victoria's Secret för jag behöver en axelbandslös bh, slutade med att jag kom därifrån med en bh som kostade $50, alltså nästan 360 kr.

Nyvaken

Sitter relativt nyvaken hos Natahlie, väldigt ovanligt att vi sitter vid datorerna vah? Vi hade ju faktiskt tänkt att vara vid poolen idag för det skulle bli fint väder, men det är bara moln på himlen. Så vad ska vi göra då då? Det har vi som inte kommit på än.
Filmen "Julie & Julia" som vi såg på igår gillade jag. Jag tycker den var både bra och rolig, fast den kändes rätt lång, är ju drygt två timmar, och min kropp var trött så jag hade svårt för att sitta still, eller mina ben hade... Men, som sagt tycker jag det var en bra film. Så strax efter tolv drog vi oss hemåt till Nathalie!

Nu så återstår det att se vad dagen har att erbjuda :-)

PS. Bara fem jobbveckor kvar nu :-D

Svensk sommar

Glömde ju att säga förut att jag fick en släng av svensk sommarvärme idag! Har varit svalare än vanligt idag, riktigt behagligt. Tror det varit runt 25 grader eller något. Men, det jag ville komma fram till är att när jag klev utanför dörren imorse runt tio över sju var det ca 15 grader, om jag inte såg helt fel, och det kändes precis som en sommarmorgon hemma i Sverige. Stängde ögonen och andades in, kändes det som om jag var hemma :-)

Vattenkrig

Jag är sååå himla glad att det är fredag. Jag tycker veckorna verkligen börjar gå fort nu! Skönt! Jag har inte haft mycket "fritid" till övers under denna middagslur då jag har haft Noah i princip hela tiden. Jag som tänkte börja fixa med en grej, som jag inte kan nämna här, men det har med någons födelsedag att göra ;-) men det går inte så bra när jag sällan har tid att pyssla på med det, men det kommer :-D

I dag har jag haft hand om Alice på förmiddagen. Jag gav henne ett bad efter frukost, blev ett långt bad för hon ville aldrig kliva upp. Sen gick vi ut och sprutade/sprayade med såna dära vattenflaskor som man har då man tex stryker. Så kom grannbarna över, tvillingar på 5 år, jättesöta. Hade vi vattenkrig. Jag fick lite träning, jag sprang omrking hur mycket som helst för de höll på skjuta vatten på mig, jag vart alldeles blöt! Sen hämtade flickan sina rockringar så höll vi på rocka lite. Jisses, hon var jätteduktig på att rocka, och bara fem år. Man såg knappt att hon rörde på sig. Sen så försökte hon lära Alice rocka, och det gick rätt bra, Alice gjorde verkligen framsteg!

Nu är det bara eftermiddagen kvar och sen är det helg! Blir bio med Nathalie ikväll, "Julie & Julia". Det blir trevlarns! Sen kommer jag väl bo hos Nathalie även den hära helgen!

Sen så måste jag ju hälsa ett STORT GRATTIS TILL JESCHE (Jessica Blåbär) som blir hela 20 ÅR IDAG!!! GRATTIS!!! :-D

Myskväll

Så fort jag slutade i dag, 6.30 pm, drog jag på mig nya kläder och kilade iväg. Skulle som sagt träffa Nathalie i Chinatown! Behövde lätta på mitt hjärta lite, eller rättare sagt på mitt sinne, kanske man ska säga?
Hade inte planerat att käka, men eftersom ingen av oss käkat middag blev det hamburgare på Fuddruckers! Så himla himla gott jue! Sen vart det en liten glass från McDonken. Satte vi oss på en stentrappa och mumsade och pratade och mådde sådär allmänt gott! Ingen av oss ville dra sig hemåt, men, det är ju en morgondag med, fylld av jobb. Men sen är det helg och det gillar vi, i alla fall jag.
Var i alla fall skönt att komma iväg och träffa min favvonatta ;-)
Och nu måste jag krypa till kojs...

En sista playdate...

Det var ju som sagt tänkt att vi skulle ha picknick i dag, men det går ju inte så bra om det regnar. Jag vaknade vid sex, kvart över sex imorse av Emma. Så hörde jag att det regnade, vart jag sur. Hade jättesvårt för att somna om, så vid kvart i sju bestämde jag mig för att läsa de sista 45 minutrarna innan jag skulle kliva upp.  Så vart jag lite orolig också att jag inte skulle kunna säga hej då till Amanda om vi inte kunde ha picknick, men det slutade i alla fall till min lättnad att vi skulle ha en playdate hemma hos henne! Har aldrig varit hos henne förut, men jag hittade hur lätt som helst :-)
Det var jätteskönt att komma iväg eftersom Earl är hemma, och flickorna tyckte nog det var jättekul att komma iväg någon annan stans och leka med massa andra leksaker!
Och så åt vi en massa gosaker till lunch. Två olika pastor, korv, köttbullar (från IKEA), äggröra, morrötter, majsbröd, singoalla kex, mmm!
Fast jag ville inte att förmiddagen skulle ta slut eftersom det betydde att när det blev dags att dra sig hemåt så blev det även dags att säga hej då till Amanda. Hur tråkigt som helst ju. Men tur att man själv inte har så många veckor kvar. Men det kommer bli betydligt tråkigare.


Chill i lekrummet!


För övrigt kan jag upplysa er om att jag inte alls är på nå bra humör. Känner mig grinig, less, irriterad och det känns bara jobbigt inuti mig. Jag vet inte varför. En massa småsaker bara. Så jag vet väl egentligen varför. Längtar verkligen tills det här är över.
Men nu vart det i alla fall bestämt med Nathalie att vi ska ses i Chinatown ikväll. Skönt! Träffa en bra kompis och babbla av sig lite kan vara en bra medicin, känner att jag vill ut ur huset, för just nu känns det som att jag håller på kvävas. Okey, det låter nog värre än vad det är men :-P

I går kväll hade jag jättesvårt för att somna alltså! Jag vet inte hur länge jag låg och vände och vred på mig. Men dels var jag så himla mätt och dels så låg jag tänkte, roliga tankar som jag verkligen skulle vilja ställa i verk! Och sen så hade jag ju druckit kaffe med så det kanske var en orsak med. Men jag trodde jag skulle va död imorse, men tvärtom.

Sista middagen









Middag med Amanda ikväll och det var väldarns trevlarns! Och nu är jag äckligt proppmätt!!! Jag var i alla fall duktig att gå hem efteråt, vilket tog ca 25 minuter så det känns bra! Efter middagen gick vi till Starbucks för lite kaffe! En skön kväll med perfekt varmt väder, var varken för varmt eller för kallt. eller det var lite för varmt när jag gick hem men det var perfa för att sitta ute och käka :-)
Det enda tråkiga med den här middagen var att det var våran sista middag OCH att inte vi tre (alltså Nathalie också) kunde äta tillsammans. På fredag är det Amandas sista dag hos familjen och på måndag åker hon hem. Tråkigt värre! Och jättetråkigt att inte kunna ha fler playdates med henne och hennes girls. Förutom imorgon som blir våran sista, då vi ska ha picknick :-D
Nåja, tur att jag inte så har så mycket tid kvar heller ;-)

Matchad

Okey nu är det så här att igår blev jag matchad med en familj på cultural care. Problemet är bara att de bor i New Jersey, mitt emellan New York City och Philadelphia. Och dit vill jag inte. Jag har fått två mejl av mamman där hon säger att hon vill prata med mig, och jag skrev till cultural care att jag ville tacka nej till den familjen, men än har dom inte gjort något åt det. Nu vet jag inte vad jag ska göra? Måste ju nästan ta och svara på det där mejlet innan hon inte orkar vänta längre och ringer ändå, då blir det ju ännu värre :-P Men hur lång tid ska det ta för dem att ta bort familjen?
Jaja, ville bara berätta att jag blivit matchad men att jag tackar nej.

Annars då? Sally, tjejen jag berättade om igår, tror jag det var, kom ju idag och hjälpte till. Det har gått bra, och hon är 12,5 och inte 11 år, och hon är jättelik Lindsay Lohan när hon var liten. Fårgade henne om hon någonsin hört att hon är lik henne, och japp det hade hon minsan. Hur som helst. Vi har hunnit med massor idag tycker jag. Vi har käkat frukost, lekt, ritat, ätit mellanmål, varit ute och cyklat, lekt en sväng med grannbarnen, ätit lunch och lekt ännu mera. Har varit en lång förmiddag.

Tänk! Efter den här veckan har jag bara 6 veckor kvar hos familjen Hadley! Kommer nog bli oerhört svårt att lämna dem, fast just nu känns det som att jag bara vill att veckorna ska rinna iväg tills det typ bara är en vecka kvar eller nåt. Jag är så less på att jobba så mycket...

Ikväll blir det en sista middag med Amanda för snart lämnar hon ju USA. Trist och tråkigt. Men en trevlig middag ska vi allt ha, och den här gången nånstans inne i Bethesda :-)

Så måste jag ju slänga in en bild på lite av det jag handlade i söndags. Vilket var ett par byxor och ett par skor. Skorna köpte jag för $5,30, vilket kap!
Och just ja, medan vi var i en affär så gick brandlarmet igång. Fast det fattade ju ingen, jag trodde först att det var en brandbil som åkte förbi utanför. Men efter ett tag kom personalen och sa att det var brandlarmet och att vi måste ut. Satt vi där ute och väntade ett bra tag, tillslut kommer det ut lite ambulanspersonal med nån kvinna på en bår som hade brytit foten eller nåt. Seriöst. Sätter dom igång branlarmet för det??


Och eftersom det här linuxprogrammet som jag har inte vill som jag vill, som för övrigt gör mig tokig, så får den här bilden vara upp och ned. Jag kan seriöst inte göra något åt det, jag kan vända den i själva mappen och så, men när jag ska lägga upp bilden så nej nej. Var är det för jäkla fel??
Hur som helst.. Buxorna är jättesköna och skorna tycker jag är söta och fina, tänk, inte ens 38 :-

Kiss i sängen och ha det bra...

Ja idag alldeles innan flickorna skulle sova middag så hade Alice klivit upp och kissat i Claras säng. Jag fattar bara inte varför hon ska göra det "hela tiden"... Är ju inte precis första gången, och hon hade tagit av sig trosorna så att de inte skulle bli blöta, så det var ju med meningen med... Denna unge alltså, hon har en liten djävul inne i sig som spökar lite då den vill.

Annars har dagen varit väldigt bra. En som heter Maria och som kommer från Peru kom idag för att hjälpa till med barnen. Hon är 26 år och verkar jättesnäll och trevlig och söt. Vi pratade på en massa, förvånad över mig själv. Jag brukar typ aldrig ha något att säga om jag är med någon som jag inte känner, vilket jag tycker kan vara lite småjobbigt, men hur som helst, vi hade det trevligt. Vi tog med oss alla barnen till lekparken och jisses vad varmt det var. Hann inte ens komma över gatan innan svetten rann på mig. Men det var för att jag bar Noah i ena armen och hade släpat fram flickornas dubbelvagn ur garaget med den andra. Tungt jobb. Sen försökte jag få upp Noahs barnvagn på andra sidan gatan som var i bilen, och jag fick den inte att sitta fast. Så det höll jag på att kivas med i typ 10 minuter, gud vad jag svettades alltså!

I morgon kommer det komma hit en flicka som familjen känner, hon heter Sally och är väl runt 11 år. Hon ska hjälpa mig genom att leka med flickorna. Jag vet att flickorna tycker om varandra, så det blir säkert bra. Kanske blir kul, fast just nu känns det mer som om jag skulle få ett till barn att ta hand om, men det kanske inte riktigt blir så. det är ju faktiskt bättre att hon kommer och underhåller flickorna än att jag ska vara ensam med tre stycken småbarn..


Överraskningar

Måndagen har hittills flytit på bra. Vi har nämligen varit och simmat hos Sharon på förmiddagen och käka lunch och så där. Och i eftermiddag har flickorna balett så eftermiddagen kommer nog flyta på i skön takt den med, ska jag börja på en ny bok när flickorna dansar. Vilken det blir har jag inte kommit på än. Så fick jag post i dag fårn mormor, fick jag med ett sött bokmärke, passar ju perfekt :-)

Fick mig en himlarns glad överraskning av pappsen i dag! TACK!!! Vad mer kan man säga, önskar jag kunde visa hur glad och tacksam och uppspelt jag känner för det jag fick, men det är ju lite svårt då jag sitter här, på andra sidan Atlanten ;-)

Så trodde Earl att jag skulle fylla 21 när jag fyller år. Han blev överraskad då jag berättade att jag skulle fylla 20 och kunde inte släppa att jag bara var 19. Haha. Varför vi kom att prata om det var för att jag berättade att min kära Nathalie fyller 21 nästa måndag. Lyckos henne, jag är inte avis!

Socialt osociala

Regn, regn och regn. Det bara regnar och regnar i dag. Och så verkar det mullra lite. I och för sig är ju klockan bara elva, så det kanske slutar regna sen, förhoppningsvis. Fast det är rätt skönt med regn ändå, kan man sitta inne och bara mysa vid datorn utan dåligt samvete. Hehe. (Fast vid ett måste jag dra, så det kan gärna få sluta regna till dess.)
Det är ju ungefär vad jag och Nathalie har gjort i helgen, myst vid våra älskade datorer. Vi har varit såå sociala med varandra. Det har bara varit datorn datorn datorn ungefär. Vi suttit i sängen med varsin dator i knäet, och det gör vi även nu med. Vilket liv. Men vi mår gott! Så igår kväll, eller i natt då vi lade undan datorerna plockade vi fram varsin bok och läste. Vi är osocialt sociala eller socialt osociala, eller inte vet jag. Kan man ens säga så? Men vi har det trevligt i alla fall :-D

Jag har sovit så himla gott de här två nätterna då jag sovit hos Nathalie! Hon är ju ensam hemma den här helgen och jag kommer inte ihåg när jag senast kunde sova en hel natt (läs morgon) utan att vakna förrän jag sovit färdigt. Inga som stökar i köket, inga barn som skriker eller bara babblar på med sina gälla röster, inga som går i trappan som ligger rätt utanför mitt rum. Det har bara varit tyst. Jag har sovit gott! Det där behövdes!

Lördag 1:a augusti

Igår kväll efter jag slutat drog jag iväg till Virginia, till Nathalie eftersom hon har FF! Vi hade en lugn, skön, avkopplande svullarkväll! Först försökte vi förbryllat fixa min dator, lyckades rätt bra förutom att jag inte kunde gå ut på internet. Sen la vi undan datorerna och började frossa i chirre å dirre. Det var uuunderbart gott, morrötter hade vi också! Gud vad vi åt, och så såg vi såklart på en film med! Det var mysigt!




I dag har vi i princip inte gjort någonting vettigt alls. Vaknade runt tio, satt i sängen ett bra tag tills vi bestämde oss för att käka frulle. Sen blev det sängen igen och jag försökte åter komma ut på internet med min dator. Tack vare snälla Kenneth lyckades jag efter ett tag. Vad skulle jag göra utan din hjälp? :-)
Runt fyra tyckte vi det var dags att göra något annat, typ äta. Så vi drig till California Tortilla och käkade en relativt tidig middag och sen självklart lite Cold Stone glass på det. Så nu är man allt mätt i stormagen!

Jäkla skit, upptäckte precis att jag inte kan ladda upp stående bilder för att de lägger sig automatiskt, för att de visas liggande på datorn även fast jag roterar dom... SUCK!
Jaja, får väl lägga upp de liggande bilderna då..


Goooglass :-D



Mööh


Tänka sig förresten att vi nu är inne i augusti! Känns skumt :-P

RSS 2.0