Onsdag 29/4

JUST JA! När jag hade börjat gå igen efter att ha varit inne i CVS butiken hörde jag en bil tuta så väldigt så vände jag mig om och hörde en smäll. Då åkte en stor bil upp på typ mittrefugen och in i en Bethesda-skylt som ramlar omkull. Antar att bilen de tutade på inte kollade döda vinkeln. Självklart kunde jag inte låta bli att glo när jag gick förbi, ville ju se om det blev något på bilen. Men inte så mycket, tror jag. Typ ena lyktan.



I går
så skaffade jag ett gymkort :-D Gick ikväll och köpte ett hänglås! Så nu ska här börja tränas, och så får man använda poolerna, jippi, gud vad skönt det ska bli att få simma igen! Fast först har jag tänkt att jag måste investera i en sport bikini, som inte åker av då man skjuter ifrån! I alla fall, i morgon så ska jag och Dani träna (inte i vattnet), blir någon maskin! Dock rätt sent men det får gå an :-)
Haha, på bussen igår när jag var på väg för att fixa gymkortet så var det någon kille (kan inte ha varit riktigt riktig) som började prata med mig. Han kom liksom fram och sa något i stil med att "du ser bra ut och jag vill vara din vän". Så började han fråga massa frågor som hur min dag har varit, vad jag gillar för musik och bla bla. Var så styggt, man såg verkligen hur han tänkte och tog in det jag sa (vilket inte var mycket), och han liksom tänkte vad han skulle fråga. Så sa han en gång till att han ville vara min vän och att han hade många kompisar, och att vi kunde hänga på starbucks eller nåt. Och han hade inte sett mig här omkring förut. Så sa han att han kunde ta mitt nummer, eller att jag kunde ta hans. Jag ba "eh, jag kan ta ditt". Haha jisses!

Farmor, hörde om dig i dag, jag hoppas att allt kommer bli bra! Tänker på dig :-)

Hmm, undra om man ska gå ner och ta sig en bagel till kvällsfika kanske kanske ;-)

PS. I dag har det varit tråk-väder. Har regnat lite då och då och varit strax över tio grader. Men det gör inte så mycket då det varit så otroligt varmt i flera dagar. Är nästan bara skönt. Så varmt som det varit de senaste dagarna, så varmt ska det egentligen vara i typ slutet av maj, tyckte jag Emma sa. DS.

Tisdag 28/4

Hmm, hur ska jag börja det här då.. Äh, det är väl lika bra att bara säga det, precis som det är. Jag har beställt en ny bärba dator!
Allt som allt blev det 5 591:-, rätt billigt, en 12"! Men, det känns ändå mycket då man ser det på kontot, då pengarna dragits. Men, jag behöver verkligen en ny dator, då den jag har nu inte ritkgit hänger med. Inte så som jag vill i alla fall! Sen så ska det ju bli skönt med en lite större dator, eftersom jag just nu har en 8,9" skärm.
Längtar såå tills jag får den! Men först ska den skickas till Kenneth och sedan till mig.. Men, den som väntar på något gott...


En så'n här dator har jag beställt, Inspiron Mini 12 :-)


Jaha, dagen då. Den har varit fin, molnfri och vam, fast inte lika varm som igår, och det är faktikst rätt skönt! Imorgon ska det tydligen till och bli regn, och sen kommer det att ska vara dåligt väder i rätt många dagar, ochtydligen åska de närmaste dagarna med!

I fredags fick jag ju ont i halsen, det onda har nu gått bort men däremot börjar den bli mer slemmig. Sen så har jag börjat bli täppt i näsan med. Har kännt mig jättetrött i dag, verkligen hur trött som helst. Jag antar att det är förkylningen som satt igång i resten av kroppen och inte bara i halsen. Jaja, jag är glad så länge jag inte nyser så där fruktansvärt mycket så det bara rinner ur ögon och näsa. Var rädd för att det skulle vara så idag, men inte ännu. Peppar peppar!

Åh vad jag längtar tills jag får min nya dator!

När girlsen vaknat tror jag att jag ska ta och ut med dom till lekparken. Igen. Har redan varit på lekparken i dag, fast jag tänkte gå till en annan sen. Sen har vi även varit på sagostund på biblioteket!

Måndag 27/4

Eftersom det inte gick att logga in på min blogg igårkväll så får jag säga grattis till SanneBanne här på bloggen i dag stället ;-)


Congrats :-D


Nu är ju så här att vi just nu har ca 32 grader i skuggan. Låter inte så illa vah?! Riktigt varmt ute, och det blir rätt svettigt då man ska putta flickorna i barnvagnen, men, jag gillar att det är vår/sommar ändå! Vad är det egentligen? Jag menar, egentligen är det ju bara fortfarande vår här?! Hur som helst, jisses vad jag inte ser fram emot månaderna juli och agusti då det är som varmast!
Och nu när flickorna sover har jag passat på att sitta ute på verandan lite :-)


Eftersom bilden är tagen med datorn så är det inte sån bra kvalité :-P


Och igen, eftersom jag inte kunde logga in igår så kunde jag ju inte berätta om min och Nathalies sköna dag.
Vi hade även igår väldigt varmt och skönt, om inte varmare, vet inte. Vi klev upp vid tio pch då hade vi så här varmt:


28 grader alltså, redan klockan tio på morgonen!


Ca 40-45 minuter senare när vi skulle gå ut så hade temperaturen stigit:


Så runt kvart i elva hade vi 30,2 grader, inte så pjåkigt vah?!


Då gick vi ut till bussen för vi skulle nämligen åka in till DC till Mallen för lite solning, fast först skulle vi köpa frukt :-D


Tummen upp för det underbara vädret!



Vattenmelon :-D



Soool :-D



Sola sola sola!



Mmm, underbart goda jordbubbar och två olika melonsorter, mumma!



Känns, sommar :-D


Det var verkligen skönt att bara ligga och slappa i solen! Lite synd bara att man inte hade nån pool eller strand så man kunde svalka av sig, det hade varit skönt!

Sen så var jag ju faktiskt med Nathalie i lördags med, hon kom och mötte upp mig tills det att jag slutade min engelska, och då blidde det lite lunch på Cosí! en satt vi där och chilla, sat väl där i dryga timmen, så skönt!


Lunchdax!



Nathalie!



Laga mat!



Hungriga flickor!



Det blev mumma!



Slutligen, exhalterade för det blixtrade så mycket :-D Vilket i alla fall jag tyckte var jätteroligt!


Lördag 25/4

Hihi här har det åskat minsan, kul kul! Klockan är typ tio på kvällen och jag och Nathalie har lagat mat och sedan suttit och tittat på alla blixtrar. Det har verkligen blixtrat hur mycket som helst, älskar åska, det är så mysigt :-D
Nåväl, tänkte bara berätta det!

Gokväll! :-)



Sitter och
käkar min frukost - havregrynsgröt med banan i och ska kila typ alldeles nu! Ska till engelskaklassen! Sen blir det till att träffa Nathalie :-D

Var ju på bio igår och såg "Obsessed" med Dani. Den var väl okey, rätt bra men rätt seg, i alla fall från början!
Bion började halv elva och sen skjutsade Dani hem mig och så stod vi och pratade i nästan en timme. Klockan var ju en del när vi bestämde oss för att det fick bli natten, så gissa att det som vanligt inte har blivit så värst många timmars sömn för mig den här fredagnatten heller, men än så länge känns det lugnt :-)

Ne nu måste jag kila om jag ska hinna med nån buss!

Fredag 24/4

Det har varit en riktigt skön fredag må jag säga! Trots halsont, tror min hals är förkyld, resten av kroppen känns bara som vanligt! Och fint väder har det varit, som svensk sommar! Och i eftermiddag har det varit riktigt varmt och skönt ute, runt 22 C! På tal om det ska det vara 87 F på söndag, vilket då blir ca 30,5 C! Omg...
Men, tillbaka till min braiga dag! Alice har varit på förskolan på förmiddagen, vilket innebär att jag hade lite ensam tid med Clara och då promenerade vi till lekparken. Efter ca en halvtimme gick vi hem igen och åkte och hämtade Alice. När vi kom hem var det lunch och sen sovadax.
Vid tjugo över tre blev det till att plocka upp Alice och bege sig till simskolan. Och det var riktigt riktigt kul att vara där med henne i dag! Åh vad jag var glad, vi bråkade inte en enda gång, och hon var så himla glad. Hon skrattade så hon skrek och jag hörde inte vad Ms Mary sjöng :-D Och sen höll hon på ta på mitt hår och säga "Fiiin du ää", och det lät så sött och kul så jag skrattade och hon skrattade och fortsatte. Åh, hon var så himla duktig, min gojänta :-D Vi har varit ritkigt bra kompisar hela eftermiddagen. När vi kom hem gick vi ut på en liten promenad för att se om vi kunde hitta Clara och Sharon, men det gjorde vi inte. Så fick Alice rida på min rygg, så höll jag på springa omkring. Det var roligt tyckte hon, medan jag tyckte det var en hel massa med jobbigt. Blev ju alldeles svettig, nästan! Men det var kul, och det kändes som jag hade ovanligt mycket energi. Säkert för att jag var så glad och lättad över att Alice och jag kommit så himla bra överrens ikväll :-D

Torsdag 23/4

Oj, just nu slog det mig att det redan gått en vecka sedan jag och Sanne var i New York! Jisses. Alltså, medan förra veckan var rätt lång så har veckan sedan i torsdags gått riktigt snabbt!

Hur som helst, dagen har varit rätt bra. Trött (som vanligt ungefär). Alice var på förskolan på förmiddagen, och efter att ha kommit hem efter att lämnat henne fick jag hålla i Noah i drygt en timme för att Emma skulle ringa nå samtal. Det var mysigt, dels så var Clra snäll och lekte ritkigt bra själv då vi var uppe påå rummet. Men sen så var Noah även en väldigt glad liten prick och skrattade en massa, ett tag i alla fall. Sen blev han riktigt arg och grinig, men tänk, jag lyckades få honom att somna :-D Så lång han och sov i min famn ett bra tag, och sen när Emma skulle ta honom kändes det en del i min överarm. Jisses, jag kommer ha träningsvärk! Sen så blev jag nersydd också, inte så mycket men ha lyckades träffa rätt bra. Det var som en rap/host och det flög ut spya och det hamnade liksom alldeles precis i urringningen i tröjan, haha :-P Men det är sånt man får räkna med, lite bebispya har väl inget dött av.

Haha var så kul då Emma berättade om en man hon mött i dag då hon var ute.
Han hade typ sagt "Oh, that baby is really tanned".
Emma:  "No, his father is black"
Försöka ta till sig vad Emma sa..
"Oh, I just put my foot in my mouth, didn't I?!"
Haha gud vad styggt! :-P

Vad skönt det ska bli med fredag i morgon! Jobb, sen kväll och inte göra nå speciellt på ett tag för att sedan se på bio. VIlket blir rätt sent, som vanligt då jag har engelska på lördag morgon, blir alltid sena fredagar för mig :-)
Sen på lördag blir det som sagt klassen och sen hade jag tänk att kanske sola lite, om det är soligt, och så måste jag försöka hitta en present åt en speciell person ;-) Senare blir det till att träffa Nathalie och spendera natten där. Så får vi se vad som sker på söndag :-) Just ja, mera solning blir det. Det ser jag fram emot, älskar att sola i det sköna vädret :-D

Så har även jag och Urkila (med andra ord SanneBanne) planerat lite inför framtiden. Haha, det blir suveränt det ;-D

Onsdag 22/4 7 månader!!!

I dag har jag varit duktig! Jag har faktiskt varit ute och promenerat två gånger i dag! Som jag sa Sanne, på onsdag börjar jag mitt nya liv ;-)
Men, vi får se hur länge detta håller i sig. I alla fall att ta två turer om dagen. I alla fall åtminstone en! Nu är jag trött, klev ju upp tidigare än vanliga fall, och det kommer jag få fortsätta med ett tag med!

Har även planerat bio med Dani på fredag, vi har tänkt att se på Obsessed, den verkar rätt bra tycker jag :-)

Ne nu börjar det nog luta mot sängen...



... alltså
har jag bara fem månader kvar här i staterna, wohoo! Tänk när det är min tur att sätta mig på flyget på väg hem! Jag undrar hur det kommer att kännas!

Hur som helst, i dag har det varit en ny dag, första hela dagen utan Sanne. Känns verkligen konstigt att tänka att hon redan är hemma i Sverige, känns som det gick jättefort, igår den här tiden var hon ju fortfarande i USA! Det tog ju jättelång tid att komma hit liksom!
I alla fall, dagen har flytit på ändå. Har känts som vilken dag som helst, ungefär. Men har nog i alla fall fått lite nya krafter efter en veckas ledighet, även fast jag är trött, men det känns som dagarna går lite fortare, i morgon är det liksom redan torsdag, skönt!
Något annat som känns skönt är att det ska vara jättevarmt i helgen! Enligt tidningen ska det vara 84 F på lördag, vilekt är ca 28 C! Och p söndag blir det ca 24 grader, i fall tidningen har rätt! Gissa vem som ska sola?! :-D Hoppas det inte blir så mycket moln!

Förresten kan jag ju framföra att jag och min älsklingsKenneth har en resa bokad! Japp det har vi! det är nämligen så att vi ska till Thailand igen! Vi åker den 27/12-2009 och åker hem igen den 26/2-2010. Två månader, jisses vad underbart! Måste ju passa på lite innan man måste börja jobba med något ;-)

Åter igen, gud vad skönt med 7 månader. Jag älskar datumet 22:a under den här tiden, för det innebär alltid att ännu en månad har gått! Fast misstolka mig inte, jag trivs här, men det ska bli så himla skönt att få komma hem igen. Nu låter det ju nästan som jag ska hem nästa månad, men inte riktigt, om si så där fem! :-)

Tisdag 21/4 - Då var det roliga slut

Just nu känns det bara tungt och jobbigt. Sanne är inte längre kvar, men hon är fortfarande här, i USA, och det känns också jobbigt, att hon är här liksom fast vi inte är med varandra. Hon bör vara på flygplatsen nu, jag hoppas att hon kommit fram utan problem och hittat dit hon skulle!

Suck, det var verkligen skitjobbigt i dag. Hela dagen har varit, deprimerad. Eller, jobbig i alla fall. Bara för att det liksom var den dagen då hon skulle hem. Och när hon tog sin väska och skulle gå och vi kramades hej då så gick det inte att hålla tillbaka längre, och sen dess har det varit ännu jobbigare än innan! Gud, trodde aldrig det skulle bli så jobbigt, alltså jag förstod att det skulle vara jobbigt, men att jag inte ska få stopp på tårar, njae.. Nu är det också liksom jag som blir lämnad, och inte den som åker i väg. Känns ensamt. Tråkigt. But, we have had so much fun!
Nu vill jag bara att jag ska komma in i rutinerna igen, få dagarna att flyta på, och så även veckorna.
Åh, jag vill inte att Emma och Earl ska säga något om att Sanne åkt hem, sen när de kommer hem. Jag vill inte direkt börja gråta inför dem, eller ens få tårar i ögonen liksom. Det kommer liksom bli så, alla vet väl hur dte blir när det börjar brännas i ögonen, och halsen känns konstig, bubblig liksom och man kan typ inte prata, för då är det som att man börjar släppa ut grinet!
Jag känner mig så himla fånig. Hallå liksom? Det är ju inte sista gången jag träffar henne, och det är mindre än ett halvår kvar! Och jag hade en underbart kul vecka. Varför vara ledsen liksom? Fast, det är ju inte det jag är ledsen för. Aja, alla fattar nog, antar jag.
Uh, tänk att lägga sig ikväll, och vakna i morgon, till ett i stort sätt tomt rum, typ. Ne, nu får jag skärpa mig!
(oj, ursäkta för allt "liksom", det var inte riktigt meningen att det skulle bli så :-P)




Sista skymten av Sannebanne som kånkar i väg med sina väskor. Jag önskar verkligen att hon sluppit göra det själv, att jag hade kunnat följa med. Suck.


Ne ni, jag måste rycka upp mig. Jag kan ju inte hålla på så här! Snart blir det bättre, snart!

Hoppas det går bra att komma hem Sanne :-)

Måndag 20/4 - Sista kvällen

Mhm så är det. Ikväll är sista kvällen som jag har Sanne här, känns jättetråkigt! Vill inte att hon ska åka :-( Men, jag är ju himla himla glad över att hon har varit här, det har varit den bästa tiden under hela min tid här :-D Har haft så himla mycket roligt. Kan inte förstå att i morgon den här tiden så är hon på planet på väg hem, och jag sitter här själv. Gud vad tomt. Kommer att bli alldeles för mycket plats på rummet. Kan lova att det inte finns mycket golvyta just nu! Fast lite mer har det blivit, för Urkila (haha) håller på packa ihop alla sina saker i resväskan. Åh vad tråkigt det känns! Kommer kännas jätte ensamt att sova i morgon, och de följande nätterna, och dagarna kommer bli så, trista känns det som. Dessa dagar som gått har ju typ varit fyllda med skratt. Jaja, jag hade i alla fall en superduperbra och rolig vecka!

Och i dag så började jag ju att jobba igen. Kändes lite halvtungt men dagen flöt ändå på. Men vi hade så himla trist väder, regnet har verkligen vräkt ned! Hade ju vairt roligare om man hade kunnat vara ute på lekparken, men, på onsdag ska det tydligen bli bättre igen. Fast just nu känns det inte som att det finns någon onsdag. Hur som helst, vi tog med Sanne till bibioteket i dag, förmodligen har hon gjort roligare saker i sitt liv ;-P
Sen så var det simskola, skönt! Egentligen är det Alice dag i dag, men då hon har en jätteförkylning så tyckte Emma att vi skulle byta på Alices och Claras dagar den här veckan. Och det gick väl bra!

Förresten så försökte väl Earl att få Sanne att bli au pair i den här familjen om typ si så där två år ;-P

I kväll efter middagen så åkte jag och Urkila in till Friendship Heights för att äta en sista cheesecake. Vi delade på en även den här gången, vilket var rätt bra. Dels var det väldigt mättande, men den var även ltie för söt!

Känner mig rätt trött just nu, och det börjar ju egentligen bli dax för sängen. Men inte än, då går det ju bara fortare till morgondagen!

Lite sista kvällen bilder kanske:


Waiting for the bus



Urkila



...



Redo för lite smask!



Cheesecake!



Mätta flickor









Sanne som skulle försöka se "normal" ut, för hon påstod att hennes ögonbryn är så långt ned och hennes ögon inte syns på bild om hon inte spärrar upp? Haha Sanne... :-P



Sannemaräng!



Förresten, tack för en GREAT vecka ;-D

Söndag 19/4

Jag och Sanne bestämde oss för att åka in till DC i dag. Dels för att Sanne behövde växla in sina sista pengar och dels för att hon var lite sugen på Ben & Jerry's mumsiga glass! Så, ja. Vi for in och växlade pengar hos en jättesnäll tjej, och sen blidde det glass. Mmm så gott!
Efter att glassen hamnat i våra magar strosade vi omkring lite och kikade i några affärer. Efter en stund bestämde vi oss för att åka in till Pentagon City och kika i lite mera affärer. Så åt vi lite middag på "popeyes", och sen blev det en titt på Forever 21, och lite handla, men bara lite. Blidde ett par jättesköna leggings för mig!
Just ja, när vi skulle ner till metron i dag när vi skulle in till DC så kom det fram en tjej och frågade om vi skulle med tåget. Och då gav hon oss hennes dagskort, så man kan åka hur mycket man vill under dagen. Vad glada vi blev då, framför allt Sanne tror jag ;-)

 
I väntan på bussen



Sanne went crazy i väntan på tåget



Vänta vänta vänta



Framme


 
Glass glass glass :-D



Yeay



Sanwees


 
Som sagt, alltid nyätna ;-P Haha nemen, middag är viktigt.


Uh, imorn börjar allvaret igen. Känns skumt. Känns som jag glömt bort hur jag ska göra allt :-P



Tänk, i
dag är det en vecka sedan Sanne kom hit. Alltså, det har varit en rätt lång vecka ändå, det har varit rätt långa dagar, sköna dagar! Vi har klivit upp tidigt och lagt oss sent, och det tycker jag är superbra, att det käns som att det gått rätt lång tid! :-)
Men, i morgon börjar jag jobba igen. Känner mig inte alls sugen på det. Suck, vill inte. Men tur i alla fall att Sanne är kvar ett par dagar till! Det suger, för jag kan inte ta ledigt på tisdag. Jäkla skit. Ska ändå fråga om jag kan följa med henne till flygplatsen medan flickorna sover (eftersom farmodern förmodligen kommer vara där). Alltså, jag känner mig, jag vet inte. Jag vill inte att det ska vara söndag. Och jag ville så innerligt att det skulle vara finväder den här sista lediga dagen, fast jag visste att det inte skulle vara det så kändes det ändå jobbigt att se ut och himlen bara var vit. Hade det varit strålande sol, som igår, hade det känts mycket bättre!

Jaja, än har vi inga planer för dagen. Hmm, vad göra?

Lördag 18/4


Lunch sallad på Cosí i det underbara vädret!



Sannebanne!



Vi la oss och solade nere vid Mallen :-)



Gillar bilden på Sanne :-D



Bara för att den är så himla ful!...



Den här blev väl kanske lite bättre.. :-) förutom att det ser ut som vi ligger nakna..



Alltså, ser det inte riktigt riktigt skönt ut?!



Sanne framför The Washington Monument!



Sanne som badar fossingarna i World War ll Memorial poolen



Och så jag



... igen



Sannemaräng



... igen




Hopp hopp



Tog oss en titt på Lincoln Memorial


Och så en liten titt på Jefferson Memorial, fast vi orkade inte gå enda bort..



Sitta och njuta ännu lite mera i solen. Så höll Sanne nästan på slänga ner min ena sko i vattnet då hon blev rädd för att jag skrek för att jag tror att jag såg en spindel :-P Hade varit så typiskt Sanne alltså :-P



Haha yeay



klättra klättra



The Capitol, och en liten Sanne



Sanwees





Sanne och Frida (som pratar med sin älskling i telefonen :-D)



Sen blev det kvällsmat på Donken :-D
Blä! Var en kille (eller mer en gubbe) som hade kissat på sig, yuk)




Lite färg har vi nog allt fått oss vah?! :-D


Alltså, det har varit en underbart varm och skön och härlig dag!!! Behöver nog inte skriva så mycket, bilderna säger ju rätt mycket. Bortsett från att jag vart och haft min klass då.

Jag vill inte att det ska va dåligt väder imorgon!

Nu är klockan så mycket, halv tre, jag är svintrött så jag ska ta och krypa ner. Sanne sover redan!
Vi har förresten varit på bio i kväll! Vi såg på "17 again". Gillade filmen, den var rätt kul och gullig :-)
Åh, det är så många filmer som kommer ut som jag vet jag vill se!

Fredag 17/4


Hur kunde jag glömma att lägga ut den här sköna bilden igår? Inne på Forever 21.. Jaja, den får väl vara med i dag i stället då!


Hur som helst har det varit en himlarns härlig dag! Himlen har varit alldeles blå, inte ett moln, och det har varit varmt och skönt. Varken för varmt eller för kallt, har varit superskönt! Jag och Sanne har faktiskt (som ni kommer kunna se nedan) haft på oss lika dana kläder i dag, axelbandslösa klänningar köpta på, Forever 21! Jättesöta. Och det är inte bara vi som tyckt det kan jag säga. Haha, alltså jag vet inte hur många kommentarer vi har fått, kommer inte ihåg allt som folk sagt till oss under dagen. Innan vi ens kommit fram till busshållsplatssen imorse ropade en tjej från en bil "Niiice dresses girls". Andra kommentarer har varit liknande, typ "Nice outfit girls". Eller, "I love those dresses", they're so cute". "Woow, same skirts, same face, same everything". "Are you like twins? Did you do that on purpose, or was it an exidence?" Sanne fick "Hello Mary-Kate". Haha ojoj, alltså, jag fattar inte! Har varit lite kul!

I dag har vi i alla fall varit på ZOO! Vi har sett massor med djur, och vi har suttit och solat lite, vi har åkt in till Georgetown där det självklart blev en cupcake och lite mer sitta i solen och njuta. Sen råkade det bli lite mera handla. Typ nya byxor och en ny topp. Vi måste ju förbereda oss inför imorgon då vi ska vara ute i mera sol, vi vill ju helst inte få såna dära snygga band på axlarna ;-)

Ne vad sägs om lite bilder?


Hihi :-D










Here we are, again!



Djur i vatten :-P



Somriga Sannemaräng :-D






Titta vad underbart!



Sanne :-D



Jaag!



Stoora fiskar! Och kolla, Sanne har samma min som den som sitter fast på glaset. Hahaha!


 






Mysiga fina blommor :-D



Världens godaste cupcakes :-D


 

 
Mmm vad skönt vi hade det :-D



Sen var vi inne på Urban Outfitters ett tag, och Sanne hittade ett par extremt snygga tights. Ne men alltså seriöst, de ser säkert bättre ut när de sitter på ;-P
Hur som helst, där inne mötte vi en polis som hade en ung tjej i handbojjor! Hmm, gud vad pinsamt!



Vi i våra nya fina toppar från American Eagle!



I väntan på maten inne på Unos!
Alltså, vi hade tänkt att gå på bio och se på "17 again", men så var det typ 45 minuter kvar innan den skulle börja så då gick vi till ett matställe alldeles bredvis för vi hade inte ätit någon middag. Men eftersom maten tog sådan tid på sig att komma så blidde det ingen film ikväll, utan det får bli imorgonkväll i stället :-)


 
Och ja, jag och Sanne är i stort sätt alltid nyätna..

Våra liv just nu: shoppa och äta. Vi har blivit skadade. Det vi ser när vi blundar är kläder. det vi gör på dagarna är att kolla, prova, handla. Vi äter lite, så vi orkar handla lite mera. Och blir vi hungriga är det bara att gå och kika på kläder och prova, så känner vi snart ingen hunger längre. Det är bra, haha!
Men imorgon blir det inte mycket pengar spenderade. Vi ska nämligen hålla hus nere vid Mallen, och det är gratis. Och biobiljetter är redan kirrade. Det är ju super. Bara lite mat, och lite transportpengar.
Förresten, har blåsor lite här och var på mina fossingar efter mina nya sandaler. Men, dom är jättesköna och det är bra. Men det får nog bli ballerina skorna imorgon!

Sängen kanske? Suck, har ju min klass i morgon..

Saknar dig Kenneth, pusspuss på dig :-D



Torsdag 16/4 NYC med FavoritSanne!





I dag begav vi oss tidigt på väg till självaste New York City. Bussen gick klockan åtta på morgonen, så redan vid halv sju var vi uppe. Vilket var rätt bra eftersom det var rätt många som skulle åka med, så vi hann som tur var få platser bredvid varandra! Nu hade vi alltså bara fyra timmars bussresa framför oss...



Äntligen framme :-D

Så hade vi tänkt att åka upp i Empire State Building, men det var en kö på ca 1,5-2 timmar så vi tänkte åka upp i Rockefeller Center i stället! Men först...




... köpte vi varsin lunchsallad och satte oss i Central Park och mumsade i oss den, mycket gott och mycket skönt i den värmande solen!










Så åkte vi då upp till The Top of the Rock. Här har vi alltså utsikt över Central Park!



Sanne kollar ut över Manhattan!



Empire State Building i sikte!


Försökte mig på en Panorama bild, rätt svårt då det var så himla mycket byggnader och så, men äh, den duger!



Sedan kom vi till Times Square!









På bussen på väg hem igen, en ytterligare ca fyra timmars bussresa, man får göra det bästa utav tiden...


... Sanne tyckte jag såg ut som Johnny Bravo i profil?? haha :-P





I dag blev det ännu lite shoppa inne på Forever 21, favoritaffären tror jag bestämt. Ett par typ jeansleggings (dock någon storlek förstor men det går bra..), en sjal och en liten sy... grej? Det finns nål, tråd, måttband och sax i den!

Hur som helst var det väldigt tur att jag köpte ett par nya bralls eftersom...



... att mina favorit jeans numera ser ut så här... Yeay...
Det är nämligen så att det har gjort ont i min stortå"knog" när jag gått i dag, så när vi satte oss på bussen igen skulle jag se om det var nå svullet, så jag drar upp foten och vad hör vi inte då om inte värsta.. hmm, hur låter det när byxor går sönder? Jaja, då sprack mitt vänstra byxben. Haha oj vad vi skrattade, trots att det var mina favvojeans. Sen skulle jag ta på mig strumporna, vad händer inte då med mitt andra byxben? Jo, det spricker också upp. Hejja, då har de byxorna gjort sitt, i alla fall för att vara långbyxor. Får se om det går att ha dem som shorts eller om de är för korta.. Hur som helst, det var inte bra. Nu har jag bara ett par jeans kvar och det är ett par slimmade som jag måste gå och dra upp hela tiden. De här som jag hade nu var ju likosm perfekta, jag kuknde ha dem både när jag jobbade och liksom, då jag inte jobbar. Men de andra jeansen är nog ingen höjdare att ha då man jobbar med småttingar. Tur i alla fall att jag köpte ett par nya byxor som nästan ser ut som jeans.
Jag måste köpa nya byxor, och nya skor, och en ny navelstav, eftersom det visade sig att halva min gått sönder. Haha, nåja :-P
Snyft.. mina jeeeans!

Ne nu ligger Sanne och sover, och det är nog dags för mig att krype till kojs med, klockan är ju ändå tio i ett.
Imorgon hoppas vi på ännu en dag med jättefint väder, klänningar och zoo :-)


PS. Har varit en jättebra dag, med mycket skratt och stoj. Gud vad jag älskar att Sanne är här :-D DS.

Onsdag 15/4 I Eat Brains - You're Safe

Har varit ännu en toppendag! I dag har vi varit på Tysons Corner - USA:s 11:e största shopping-galleria. Har hittat en del saker i dag, och jag känner mig njöd. Fast jag hade gärna sett att jag köpt ett par nya jeans, samtidigt som jag tänker att det kanske är onödigt då jag ändå inte typ kommer kunna använda dem i sommar. Jaja, det har varit himla mycket kul i dag :-D I dag köpte jag två par shorts, ett par svarta korta leggings, tre pack med ankelstrumpor, en jättesöt klänning, tre par linnen och två par t-shirts! Den ena är så jäkla grym, älskar den, ett monster på som säger I eat brains, you're safe! Hihi! Just ja, jag köpte även ett par nya skor, äntligen har jag ett par sommarskor som fötterna inte kommer svettas ihjäl i, nu har jag mina gladiator sandaler!

Som de andra dagarna har jag även i dag några bilder att bjuda på:


Tidigt på morgonen på bussen på väg in till Bethesda för att växla lite pengar



Börjar bli dax att gå in till provhytten kanske kanske?



Lunch på Panda Express igen


 
Lite senare blev det glass på Cold Stone, då man alltså får välja glassmak och sedan något som man vill att de ska baka in i glassen! Lägg märke till det rena bordet, innan Sanne börjar smaska på sin glass ;-P Sen måste jag även säga att våra glasskulor är av storleken liten, den minsta!



"Okey, kolla på mina tänder nu..."
Tugg tugg tugg
"Är dom bruna?"
Hahahaha!


 
Vi på vägen hem efter en rätt lång dag. Vi kom fram runt kvart över tolv, och runt kvart över sju drog vi oss hemåt...



Och jag är ju ett riktigt klantarsel! Haha, herregud. Man ska inte kolla på massa olika busslistor när man ska åka hem. Vi kom till ett ställe som heter West Falls Church, och jag visste att man kunde ta metron (tunnelbanan) därifrån, men jag hade siktet inställt på Rosslyn, att vi skulle ta metron därifrån istället, eftersom det var slutdestinationen, trodde jag. När vi åkt ytterligare ett tag ich jag börjar fundera på vilken buss vi sitter på, så kommer jag ju på att det är West Falls Church vi sitter på och inte på den som går till Rosslyn. Haha ojoj. Så tänkte vi att, ja men vi åker väl runt då, det är väl inge mer med det, förutom att det kommer ta ytterligare ett tag. Sen stannar bussen och chauffören säger att det är sista stationen så då måste vi ju kliva av. Jahapp. Typ inte en susning om var vi var så går vi in i en väntsal, går på toa, några bussar passerar som vi skulle kunna ta, väntar lite. Springer ut till en buss, missar. Kommer en annan, som vi bestämmer oss för att ta när han kommer tillbaka efter ca 10 minuter. Medan vi väntar köper vi varsin liten chipspåse ur en sådan där automat. Våran så kallade middag bestod ju i stort sätt av, glass? :-P
Hur som helst, bussen kommer tillbaka, vi hoppar på. Och rätt som det är ska vi tydligen av, säger busschaffisen som kom ihåg att vi frågat ifall han åker till metron. hade inte han sagt till oss, hade vi åkt ännu längre. Haha jisses vilken dag!


  


 
Äntligen på metron :-D



Hahaha, väl hemma ska vi äta kvällsfika, och jag råkar skjuta makrill på Sanne och hennes nya munkjacka. Oops. Jag hade inte räknat med att den där tjoffen som sitter på locket skulle åka av, haha, jaja, lite kul vare ;-D



Dagens nya kläder!



Ne undra sa flundra om det kanske börjar bli dax för sängen, dels vill nog Sanne kanske kolla internet en sväng men också eftersom vi ska upp rätt tidigt imorgon, eftersom vi ska åka till New York City!!! :-D


TJING!

Tisdag 14/4

Dagen har varit fylld med aquarium, mat, shopping, museum och lite mera mat!

Lägger upp bilder som får tala mer för dagen!

 
I väntan på metron som skulle ta oss in till DC...



Sanne påväg ner till National Aquarium



Färgglatt!


 


 


 
Lunch på Cosí och sedan glass på Ben & Jerry's!



Sedan blev det en tur på National Museum of Crime and Punishment





 




Haha jag skrattar ihjäl mig!!!



Skottskadad bil!





  
Sanne på rymmen!



Frida på rymmen!


 



Sedan blev det middag på The Cheesecake Factory! Och så delade vi på en white chocolate rasberry cheesecake efteråt, men vi var för glupska för att hinna ta kort på den! Mumma vad gott det var!!!



Min middag! Vi orkade typ hälften av det vi beställt. Så tänkte vi göra en god gärning och ge maten som blev över till någon uteliggare, bara för att liksom, men då hittade vi ju så klart ingen sådan. Så det blev sopkorgen i stället.



I dag blidde det detta hära för mig :-)



När vi gick förbi Vita Huset i dag så var det en man som stod för något att hjälpa Obama att stänga ner militäs basen i Guantanamo, i Afghanistan, och då var det några stycken som gick omkring i oranga kläder och svarta säckar på huvudet, såg lite halvläskigt ut. I alla fall så sa han Good afternoon sisters, you are sisters, right? Haha styggt :-P









Tackartackar

Tack förresten till farmoroch farfar, pappa, Eva, mamma och mormor för allt som ni skickade med!!! ;-D

På torsdag blir det NYC! Wohoo! :-D

Måndag 13/4

Första dagen har passerat, och denna dag har vi spenderat inne på Montgomery Mall, ett såkallat shoppingtown. Har varit mycket kul, och lite handla blev det. Men mer kommer det att bli när vi åker till Tysons Corner, någon dag! Vi har ätit gott, till lunch friterad kyckling och middag - donken! Sen köpte vi även varsin smoothie, och ojoj vad god den var!!!


En tröttis-Sanne igårkväll!



Mössprovning - ångrar nästan att jag inte köpte den ;-P



Lunch från Panda Express, yummi!



Färgglada flickor



Smoothie!


 
Dagens inhandlande + lite skoj i fotoautomaten, + ett par örhängen :-)



Sannemaräng!


Vi har typ nyss kommit hem. Vi lämnade huset kring tjugo över nio imorse och kom hem typ halv tio i kväll!
Blev så vi träffade Nathalie för käk på donken och sen bio. Vi tittade på "Observe and Report". Den var väl, oeky. Jag har sett bättre, men var väl rätt kul emellanåt. Men jag tycker den var så llik Mall Cop :-P

Jaja, dax för lite kvällsfika kanske kanske??



Söndag 12/4


Haha kolla vem som är här :-D Can't believe it!

Lördag 11/4

Mmm, vi hade en riktigt god påskmiddag i dag! Först åt vi förrätt, var något som jag inte riktigt vet namnet på, något med filoflarn i alla fall! Sen till huvudrätt åt vi lax på saltbädd, potatisgratäng, sallad och bröd i form av kycklingar, eller fåglar åtminstone. Och till efterrätt åt vi den utsökta chokladtårtan. Den var verkligen underbar, bland det godaste jag ätit!
Sen var det påskäggsjakt för flickorna, och när de hittat sina påskägg tog Earl även fram en påskpåse åt mig fylld med godis, choklad och jellybeans! Då blev jag glad! :-D
Sen hjälpte jag till att stöka undan lite och när jag hjälpt till tillräckligt åkte jag in till DC för att träffa Nathalie med familj (hennes svenska), hade tänkt att se på fyrverkerierna. Men när jag väl kom fram, ca 25 minuter efter att de började möttes jag av en folkström. Då var det alltså redan över. Heja! Men det gjorde inte så mycket, jag mötte i alla fall upp Nathalie och hennes familj, var trevligt! De verkar mysiga :-)
Nu har jag nyss ätit lite kvällsfika bestående av en muffin (eftersom jag inte orkade någon efter tårtan) och lite mjölk. Mumma! Gud vad tjock jag håller på bli! 100 kg, minst!


De här söta småbrödfåglarna ville man ju inte äta, egentligen. Men goda var dem ;-D



Förrätt!



Huvudrätt, och se hur den lilla fågeln tittar ner på min mat!



Efterrätt!


 
Mitt påskgodis :-D Jag är verkligen dömd till att bli en tjockis! ^^



En glad och busig Nathalie! Har vi babblat på en massa, och inte hann vi babbla klart heller innan hon var tvungen att hoppa av metron. Tänk vad mycket man har att snacka om då man inte träffat varandra och knappt pratat heller för den delen på ca en vecka, till och med lite mindre! Vi som annars pratar med varandra varje dag, i princip.



Och så mitt lilla kvällsmål :-D


Ne, vad sägs om några sit ups och benlyft innan sängen?



I morgon,
då kommer äntligen min kära kusin. I morgon, fatta :-D Kan inte tro det!

I dag har det bara regnat och regnat. Fast nu verkar det ha blivit uppehåll. Vilken tur, hoppas det håller i sig eftersom jag ska in till DC sen och träffa Nathalie och hennes familj, och se på fyrverkerier!
Och i dag hade jag min engelska klass, och eftersom mina sulor på skorna nötts ut så fick jag ha blöta fossingar (hälar). Great. Måste införsaffa ett par nya dojor! Hur som helst, de första 20-25 minuterna så var det bara jag där, så jag och läraren satt och snackade lite, om typ Sverige och Abba och så :-P Sen kom en annan in och efter ytterligare ett tag ännu en annan, och sen inga fler. Så vi var tre stycken i dag, vilket kändes ganska bra. Då har man liksom mer kontakt med läraren och så, alltså, men kan disskutera mer tillsammans, hela gruppen. Tiden gick rätt snabbt, vi pratade en del om droger och kroppsbyggnad och, ja lite olika saker. Var rätt kul :-) Och nu har halva tiden gått, bara fyra lördagar till, så ska jag ha skrapat ihop 3,6 credits!

Nu sitter jag och väntar på påskmiddag, fast det är dryga timmen kvar tills vi ska äta.
Längtar efter att prova chokladtårtan! Ska se om jag kommer ihåg att ta nå kort, har i alla fall ett kort på några muffins till flickorna ifall de inte tycker om tårtan, för att den har konjak i sig! De ser både giftiga och goda ut :-D




Så kan ni få två bilder på mig med, en i svartvitt och en i färg :-)


Långfredagen 10/4

Vilken härlig fredag det varit hittils i dag! Vi har ca +20 grader och det är bara, jätteskönt! Hörde också att ni där hemma haft finväder idag, med ungefär samma värme, det var kul att höra, man blir ju på så mycket bättre humör :-D
Hur som heslt så trodde jag inte att det skulle vara så här skönt imorse. Det var ju rätt varmt, men det var mulet och det såg ut som att det skulle kunna börja regna vilken sekund som helst. Så vid tjugo i tio skyndade jag och flickorna oss iväg till lekparken så att de skulle hinna springa av sig en del innan det eventuellt skulle börja regna. Men, så blev inte fallet, blev ju bara bättre och bättre. Så vid kvart i tolv åkte vi hem igen för att äta lunch, vi var alltså på lekparken i nästan två timmar :-) Upptäckte även att det fanns en bajamaja där, vilket var väldigt tur, annars hade jag nog inte kunnat stanna så länge med flickorna. Och den var inte ofräsch som jag hade trott, var beredd på värsta stanken och så, men det luktade inget!
I alla fall så var det så skönt att vara där och kolla på flickorna medan de for runt och lekte, och så lekte de med en lite större flicka som nästan var 6 år. Det var två nadra flickor i samma ålder också, och först försökte Alice leka med dem alla tillsammans (de större flickorna var nämligen kompisar, och två av dem syskon). Och hon den äldsta sa liksom först "I'm the oldest, I'm making the rules" och sen tror jag att hon sa något i stuk med att de ndra flickorna (Alice ochClara) var för små för att typ leka med dem. Men det slutade i alla fall med att hon for omkring och lekte med Alice och Clara, mest Alice. För Alice var den som sprang först till en sak, och sen den flickan och Clara efter. Alice är verkligen en ledartyp, så kul att se, hon har en sådan stark personlighet, och hon är liksom bara 3 år (och fem månader) gammal! Hon är liksom så, ursäkta mig men jag kommer inte på något annat ord än outgoing.
Och på tal om de där flickorna så tror jag att de kom från England, hörde deras mammor prata, och jag bara älskar den dialekten, jag tycker man blir så glad av att höra den :-D
Sen i alla fall när jag tyckte att det var dax att åka hem så var det så svårt, flickorna hade det ju så kul tillsammans och jag ville inte åka egentligen, och jag sa åt dem att säga hej då till den andra flickan, men det gjorde de inte, så jag lät dem leka ett tag till. Tillslut fick jag säga att vi måste åka hem, och se om Catherine hade kommit. Och då blev det fart på speciellt Alice.
Ja i dag har vi alltså haft besök av Emmas kompis Catherine. Hon var här för lunch, det var trevligt. Vi satt ute på verandan och åt lunch, något nytt recept som Emma provade för i morgon, mycket gott var det. Tycker det är kul att Emma gillar att laga mat och prova nya recept och så :-D Och så åt vi efterrätt med, även det något nytt recept, och det var underbart gott! Mums! Längtar till i morgon då vi ska äta påskmat, och så ska Emma prova ett till nytt recept på en chokladtårta, *dreggel*. Har sett receptet, och den både verkar och ser riktigt utsökt ut!

Just nu sitter jag ute på verandan, ville passa på att sitta ute medan det fortfarande är varmt och lite soligt, man vet ju aldrig hur länge det håller i sig. Stod i tidningen att det skulle regna i dga, och även i morgon, hoppas inte...
Sen är jag faktiskt även klar med tvätten, och den är ihopvikt med. Skönt, för då slipper jag pyssla med det sen! Fast, jag vet ändå inte vad jag ska pyssla med i stället.

Jaja, nu är det snart dax för mig att gå och skära upp lite frukt åt lilla Clara eftersom hon har simskola i dag! Och tänk, snart är det helg, och ledigt! Underbart skönt, och underbart skönt att det varit en sån underbart skön dag denna sista jobbardag på en vecka!

Haha, fattar inte att Sanne snart kommer. På söndag, jisses, är deet sant? Känns inte som så, att hon kommer komma liksom :-D Ojoj, kan liksom inte föreställa mig, gud vad jag längtar! Fast, det har väl ingen gått miste om?! Och Sanne, glöm inte tekakorna!!! ;-P

Just ja, hade även i natt en rätt skum dröm. Drömde att jag låg i gräset på typ en kulle, med, kan det ha varit du Ailin? Jaja, så kom det en Ekorre, halvt förbi flygande alldeles ovanför marken. Den var död, magen var uppsnittad och ja, den var likom tom, var bara som ett skal. Så sa jag till Ailin, kolla liksom, vad hemskt. Men ja, hon kollade och brydde sig inte, var väl som vilken ekorre som helst. Och då levde den, den gick omkring, och jag vet inte om den fortfarande hade uppsnittad mage eller om det ja, var en helt vanlig levade ekorre sen? Skumt. Vad kan en sån dröm betyda?

Skärtorsdag 9/4

Hualigen vad trött jag känner mig! Hade det inte varit så att jag väntar på tvättmaskinen och torktumlaren så hade jag nog krypit till kojs. Egentligen kan jag ju göra det i alla fall, men jag vill hinna få in sista lasset med tvätt i kväll så det bara är att torka i morgon, så tjänar jag in lite tid på det i morgon, och eventuellt slipper jag då stå och vika massa massa tvätt i morgonkväll. Det blir verkligen mycket tvätt på en vecka här. Alltså, jag tvättar ju min tvätt och flickornas. Och jag brukar normalt inte få så värst mycket tvätt, men flickorna.. Alltså, de kan aldrig använda samma plagg två dagar i sträck, utan även om det är så gott som rent så åker det i smutskorgen. Onödigt tycker jag.

I dag när flickorna hade vakant så gick vi iväg till lekparken, i dag igen. Då var det en flicka där som mina flickor började leka med, och helt plötsligt hade hon hätt sand i Alices hår!!! Ahh, och Alice har ju sånt afrohår, som dessutom var nytvättat. Jaja, sånt som händer :-P Kan ju tillägga att det är sådan där vit, mjuk, jättefin sand.

Jag vill gå på bio! Jisses, har inte ens gått en vecka sen jag var på bio sist, och jag redan nästan abstinensbesvär. Hur ska det gå när man kommer hem till Sverige igen, mån tro??

Ska väl även passa på att önska er alla en GLAD PÅSK!!! :-)



Mmm, vilket
härligt väder det är i dag! Just nu har vi väl ca +16 grader och sol, plus lite moln. Jätteskönt!
I dag har jag och flickorna varit på lekparken en sväng och sen var vi hos deras farmor och badade i poolen. Sedan blev det även lunch där. Känns skönt att ha fått förmiddagen att ha gått smidigt, en och en halv dag kvar bara tills helg och ledighet!

I natt drömde jag något konstigt. Jag gick någonstans, och så hörde jag en bil komma och massa skott som avlossades. Först stod jag liksom framför bilen, sen var jag helt plötsligt längre ned, och det var ju bara att lägga sig ned på marken för att försöka att inte bli träffad. De pepprade verkligen. Underligt nog blev jag bara träffad två gånger, i handen. Och det gjorde väldigt ont, men det blödde inte. Sen började jag rulla, och så hörde jag hur de kom igen, och jag tänkte att jag måste verkligen sluta rulla, annars ser de ju att jag lever. Så jag försökte sluta, och jag var verkligen beredd på att de skulle skjuta på mig, och jag kunde inte föreställa mig hur ont det skulle göra, och att jag skulle komma att dö! Men, det hände inget, jag klarade mig! Sen fick jag och några andra hålla på åla oss under nå bänkar eller vad det nu var. Hade det här varit verklighet hade det aldrig fungerat kan jag ju säga :-P hur som helst så gjorde det ont att bli skjuten i handen!

Onsdag 8/4

Då har halva onsdagen gått, den här veckan går hittils i alla fall lite smidigare än vad jag hade förväntat mig. Men, den är ju inte slut än!
I dag har  vi i alla fall varit på lekparken och på biblioteket. Funderar på att ta dem till en lekpark när de vaknat, där jag aldrig varit förut, som är rätt nära där vi bor. Emma och Earl brukar ta dem dit på helgerna. Den är öppen för allmänheten, men bara då det inte är någon förskola. Och jag vet inte riktigt när skolan slutar, så det återstår att se! Men, den är i alla fall gjord för småbarn, så man kan i princip bara sitta på en bänk och titta på dem när de leker, utan att behöva vara orolig!

I morgon klockan elva så ska vi till Sharon och bada, och sen blir det väl lunch hos henne, i alla fall för flickorna! Eftermiddagen, ingen susning om vad vi ska syssla med då. Beror ju helt på vad det är för väder!

Hur som helst så har jag kommit på att jag ska göra trolldeg någon dag med flickorna :-)

Tisdag 7/4


I dag fick jag ett litet påskpaket av mamsen, ruksigt glad varje gång mna ser ett paket ligga utanför dörren så man kommer hem :-D Tack så mycket ^^


Nåja, i går lyckades jag faktikst komma i säng rätt tidigt, somnade i alla fall innan tio. Riktigt skönt!
Dagen har däremot inte varit riktigt lika skön som natten, men den har varit okey. Flickorna har varit snälla, men det har varit lite kallt tycker jag. Var väl ca +2 när jag klev upp, och sen tror jag det har legat runt +8. Så när jag var på lekparken med flickorna började det till och med snöa lite, Trodde först det var blommor som flög i luften, men så kollade jag närmare på dom och såg att dom smälte då dom landade på ruschkanan. Som tur var varade det inte länge, och som tur var var det ritkigt lite!

Måndag 6/4

Hua, vad trött jag varit i dag. Blev rätt sent för mig igår eftersom bion började 22.10. Jag var dyngtrött under filmen, höll på nicka till flera gånger. Den var ju bra, synd att jag var så trött. Men, det har ju varit en hektisk helg, och inte så jättemycket sova. Men den var ju toppenbra! I kväll ska jag i alla fall lägga mig tidigt, och ta igen all sömn jag missat. Sen så har det varit rätt trist väder idag. Fast nu ser det ut som det börjar klarna lite. Men det har varit regnigt, och så tror jag till och med att det har åskat lite. Det var ju i alla fall synd eftersom jag och Amanda hade bestämt oss för att ha ne playdate på lekparken med våra flickor. Men vi ska ta det imorgoneftermiddag i stället!

Och i dag är det ingen simskola, på onsdag är det ingen gymnastik och på torsdag och fredag är det ingen förskola. Tung vecka. Men bara jag tar mig igenom den så är Sanne snart här och jag har en veckas ledighet :-D Jag hoppas verkligen att det blir bra väder!

Åh, jag
vill inte att helgen ska vara slut, eller jag vill allra helst inte att finvädret ska vara borta! Men, det kommer tillbaka, någongång ;-P

Söndag 5/4

Vilken otroligt grymt härlig dag det har varit i dag!
Vid halv ett träffade jag Amanda och så åkte vi in till Mallen i DC för att ligga och sola. Fast först var jag tvungen att gå in på en CVS butik och köpa några kakor!
Sen gick vi vidare, och så slog vi oss ned rätt nära Washington Monumentet, åt några kakor och sen la vi oss och badade i sol! Efter lite mer än en timme, då det kommit fram lite moln bestämde vi oss för att gå och bada fötterna i poolen vid World War ll Memorial. Vattnet var kallt! Men vi satt där, mumsade lite gott och bara njöt av solen som kommit fram igen. Vi måste väl ha suttit där i någon timme.
Sen gick vi mot Lincoln Memorial och kikade, men vi gick aldrig upp för det var så mycket folk! Så gick vi och strosade runt lite, och slutligen så åkte vi hem. Jag har mått så himla himla gott! Var ungefär som svensk sommar! Skickade iväg några tankar hem ;-)
Kan ju även passa på att meddela att i sommar, juli och augusti kommer det vara så varmt så att vissa dagar kommer man inte ens att kunna gå till lekparken ;-S Så, man får verkligen passa på att njuta nu!
Men, det var nog i alla fall tur att vi inte låg och solade mer än vad vi gjorde, för jag har bränt mig. Alldeles röd i fejjan ochpå axlarna, alldeles varm. Men mig gör det inget, hellre det än inget alls, för då vet man att det tagit :-D
Det blev en del bilder tagna i dag med, så:


Då har vi bäddat ut oss och är redo för sol!



En solandes Amanda



Underbart!





World War ll Memorial





Fossingarna fick bada en stund!











Lincoln Memorial







Checka in mucklerna! Man ska vara stolt över det man har?! ;-D haha







Solen har visst tagit en del. Blir ju bara mer och mer, min högra överarm är ju alldeles röd nu med. Men, det är OK!



Dessa två bilder är från igår på oss alla tre. Fick av Amanda!'


Ne, nu är det snart dax för mig att gå på bio, "Fast and furious".



Börjar
med att säga GRATTIS till Jennifer Gradin som fyller hela 20 år i dag, grattis grattis :-)

Sen så kan jag ju meddela att det nu bara är 1 vecka kvar tills Sanne kommer. Känns helskumt att det helt plötsligt är så lite tid kvar, gud vad jag längtar :-D

Sitter just nu i sängen, klockan är kvart över tio, och jag har inte klivit upp än, har varit vaken i lite mer än en timme. Hade nog kunnat sova längre om inte öronen börjat ömma av öronpropparna :-P Nåja, sitter här i alla fall och är hungrig. Men jag kommer mig inte för att gå ner och äta frukost. Sitter och väntar på att familjen ska gå ut, tror de ska till lekparken, och då ska jag ta och pallra mig ner och laga ihop lite mannagrynsgröt, tror jag :-) Jag gillar att ha en lugn morgon, sitta och äta i lugn och ro, varav jag väntar tills de åkt.

Är en fin dag i dag med, ser inga moln, men jag tror att det blåser lite. Jag undrar hur varmt det kan vara ute i dag, förhoppningsvis varmt och skönt, så jag funderar på att åka ner till mallen och sola :-D
Okey, det är bara ca 12 grader, just nu i alla fall!

Nåja, tänkte ta och lägga upp bilder från gårdagen nu när jag har massa tid :-)


The White House



Jag framför Vita Huset



Nathalie och jag!



Så kom vi in på Cosí där vi skulle äta lunch. Men det blev inte som vi tänkt oss när de inte serverade något varmt. Först hade vi tänkt beställa en varm macka, men det gick inte, så pizza, ne det gick inte heller och då sa de att de inte serverade nå varmt (hade de inte kunnat säga det från början?), så det slutade med en jättegod sallad för mig, inte sista gången jag åt den :-)



Det var verkligen mycket folk ute, här ser man kanske inte så bra, men trappan till Lincoln Memorial är smockfull!



Bara för att jag tycker den här bilden på Nathalie ser så kul ut :-D



World War ll Memorial



Cherryblossom! ser det inte mysigt ut?! :-D



Dammen som alla körsbärsträd är runt






Jefferson Memorial



Haha, fick ett hårstrå i ögat! Men andra gången gick det bra!



Nathalie och Amanda



Jag mitt under all blomning!












Var ju bara tvungen :-D









Washington Monument






Färgglada blommor!



Sen blev det glass i stora lass!



Bara för att jag tycker att fötter känns somrigt!

Lördag 4/4

Oj vilken härlig dag det har varit alltså! Lite blåsigt, men alldeles blå himmel och varmt och skönt då det inte blåst så mycket. Dagen har jag först tillbringat i skolbänken i fyra timmar och sen har jag varit med Nathalie och Amanda resten av dagen. Skoj har det varit! Vi har varit och kollat lite på monumenten och på körsbärsblomningen, och ätit glass. En riktig mysdag, och massa kort har jag tagit. Och nu är klockan typ tjugo över elva på kvällen, så jag orkar inte lägga upp massa bilder nu, får se om jag har tid med det imorgon :-) Det är en del bilder, och jag kan inte bara välja ut några ;-)

Och i natt blidde det inte många timmars sömn. Somnade kanske kring 2.15, och skulle upp 7.20. Men det gick bra det med, det konstiga är att det aldrig skulle gå om jag skulle ha jobbat, för då skulle jag vara död, typ. Och ändå har jag inte var så speciellt trött i dag, kanske desto tröttare i morgon då?

Hur som helst, igår varför det blev så sent var för att jag och Dani var på bio och såg "Knowing"! Var en riktigt bra film tycker  jag, och sen blev det lite snack och så, innan jag återvände in hem till mig.

Och i går kom även Nathalie på besök. Vi påskpysslade med flickorna och lagade pannkaka till lunch. De blev faktiskt riktigt goda!

I kväll blev det även bio igen. Jag följde med Amanda och en kompis till henne som heter Elin (om jag minns rätt?) ;-) Vi såg i alla fall på "Adventureland". Den var både rolig och bra, gillade filmen.

Nåja, åter igen, jag har haft en toppendag :-D
Får ta och fylla ut lite mer i morgon, lite mer detaljerat, eller något!

Nu är det nog i alla fall dax för mig att hoppa i säng, och ta igen lite sömn som jag missade igårnatt. Fast jag funderar på lite kvälls/natt-fika, då jag känner att jag blir allt mer hungrig. Min middag bestod nämligen av en Ben&Jerry's glass och lite honugsrostade nötter. Hade väl tänkt att det skulle bli riktig middag, men då det blev bio i stället, så blev det inte så.
Ne, slutbabblat. Godnatt!


En bild kan jag bjuppa på, och det är morgonsolen som lyser på trädetblommorna utanför mitt fönster. Och jag blev så glad då jag vaknade att det var fint väder, och jag gillar morgonsolen :-D

Torsdag 2/4

Känner mig ganska tom just nu, i huvudet alltså. Inte i magen, för den är rätt proppad med massa saker jag åt till lunch. Hur som helst, jag känner att jag inte direkt har något att skriva om. Dagen har varit lugn, Alice har varit på förskolan, och jag och Clara har varit på biblioteket.

Längtar tills i morgon. Då kommer Nathalie över, och vi ska påkpyssla lite med flickorna och laga pannkakor till lunch. Egentligen var det tänkt att vi skulle göra det med Clara medan Alice var på skolan, men så är tydligen skolan inställd i morgon. Men, det gör inget, det enda är att allt kommer bli lite, vildare. Alltså Alice, vildare unge får man leta efter. Hon är överallt, och gör allt hon inte får göra och hon gör allt hon vet att hon inte får göra. Hon är verkligen inte rädd för att testa gränserna, medan Clara blir jätteledsen om hon blir tillsagd, även fast det inte låter "strängt". Men ja, Alice, hon är väldigt duktig på att lägga dövörat till, och duktig på att inte göra som man säger ;-P Verkligen två helt olika personligheter har de, de där små töserna!

Onsdag 1/4

I morgon är det torsdag, vad skönt, då känns det att veckan börjar närma sig sitt slut, eller åtminstone helg! Men jag vet inte riktigt om jag ser framemot nästa vecka. Då Alice inte har någon simskola, och då de inte har någon gymnastik.. Ah, vad ska jag då göra? Det är ju deras aktiviteter som får dagarna att gå framåt, känns det som. Jaja, det blir ju i alla fall sista veckan innan Sanne kommer, så då måste den väl vara lite extra painful ;-)

Sitter i alla fall här på min säng med mitt kvällste. Känner mig lite smått hungrig, men jag försöker verkigen att inte ta något. Det är ju ändå snart dax för att krypa ner.

Tog mig ett bad i kväll. Det var skönt, men det hade kunnat vara skönare. Märkte nämligen att det kanske inte är så bra att ta ett bad samma dag som flickorna tagit sitt bad. Alltså, jag fick ju varmvatten, men det hade inte skadat med lite varmare. Så var jag förberedd på att inte ha nå varmvatten alls när det blev dax för duschen, men det fick jag, så det räckte och blev över. Sen så är det ju även hål i badkaret så man kan inte ha så mycket vatten som man vill, vilket är lite halvirriterande :-P Men men, jag balsamerade in mitt stackars hår först av allt, eller innan det hade jag smort in en ansiktsmask, så där låg jag och läste med insmort ansikte och hår. Känns väldigt skönt, och så blev det lite filning av fötterna, så jag känner mig helrren och fräsch :-D

Haha, kom precis på att igår när jag var på lekparken med flickorna så var det en mamma som frågade mig om jag pratade grekiska. Haha!


Herregud,
redan April. Tiden har börjat gå rätt fort ändå. Och tänk, nu är det mindre än två veckor kvar innan bus-Sanne kommer. Jag förstår inte, nyss var det ju "flera" månader kvar! Men det är ju bra i alla fall :-)

Dagen har varit grå och trist. Ska tydligen vara regn några dager. Men om väderprognosen har rätt, så ska det bli bra väder i helgen, varmt och skönt. Hoppas!

Tisdag 31/3


Börjar med att lägga ut den här bilden, lånad av Philip, på den coolaste och sötaste Charlie :-) Inte alla två-åringar som har en egen skoter!


Nåja, till min dag. Den har varit helt okey. Verkade lite halvtaskigt imorse, men det gick bra. Flickorna har varit glada och lättsamma, eller, i alla fall så lättsamma som de kan bli, nästan. Men det har varit fint väder hela dagen, alltså stålande sol. Fast det har inte varit alltför varmt, men ptja, upp mot 12 grader i alla fall! Så vi har varit på lekparken, på biblioteket (storytime) och sen ännu mera på lekparken efter att flickorna sovit middag. Var så sött. De lekte med två äldre pojkar, först med en som nästan var fem, och sen med en som var sju! Och Alice och Clara är ju bara tre respektive två år. Men pojkarna var väldigt duktiga med dem, de förstod att de var mindra. Men oj så de lekte, var kul!

Sen så går det inge vidare med min lilla dator... Kenneth och jag försökte fixa till den i dag, vilket betyder att jag inte har något kvar på datorn längre, men ändå, så funkar inte filhanteraren och videopanelen... Men musikpanelen har lyckats bli som vanlig igen. Men, jag fattar inte. Det var ju meningen att det skulle börja fungera som vanligt, att datorn skulle vara precis som den var första gången jag slog på den. Typiskt!

Har för övrigt varit ute på en kvällspromenad ikväll, igen. Känns skönt, duktigt!

RSS 2.0