Måndag 30/3

Dagen har faktiskt varit mycket bättre än vad jag vågat hoppats på! Igår kände jag mig inte alls beredd på att jobba i dag igen, men, det har varit en relativt lugn dag. Trots tre par blöta strumpbyxor. dagen har i princip sett ut så här: Frukost, leka med lera, byta strumpbyxor på Alice, åka till lekparken för att träffa Amanda och hennes flickor, byta strumpbyxor på Alice igen, fortsätta leka på lekparken ett bra tag till, hem för att äta lunch och strumbyxbyte på Clara (som kissade på sig inne på toan, naptime, simskola för Alice, middag och promenad!
Dagen kändes riktigt grå och halvkylig på förmiddagen, men sen så vände det och blev ritkigt fint ute, mår så gott då!

Så vekar det som att min älskling fixat ett boende i Thailand för två månader sen när vi planerat att fara :-D Jisses vad man längtar. Fast inget är ju bokat än, men vi planerar :-) Förövrigt så ska mitt datasnille hjälpa mig med min dator i morgon, som håller på sacka ihop. Mer och mer saker som inte går att öppna. Nu är det tre saker (som jag vet) som jag inte kan öppna, och det är filhanteraren, musikpanelen och videopanelen. Hejja. Så i morgon försvinner allt som jag har på datorn, men vilken tur att man har en extern hårddisk där jag lycktas spara det mesta, men inte riktigt allt..

Kenneth Sjödin,
jag älskar dig så jättebautamegasuperdupermycket, du är mitt allt, och vi har så himla mycket kul och mysigt att se fram emot, jag längtar som tusan :-D Fast mest längtar jag bara efter att få träffa dig igen!

I morgon är det tisag, vilket betyder storytime. Skoj skoj!

Söndag 29/3

Helgen har som tänkt spenderats med Nathalie, efter att jag haft min engelskaklass!
Vi gick först och åt lunch på Cosí, mycket gott mycket gott. Sen gick vi in på en CVS butik, och jag köpte mig öronproppar, shampo och balsam (som luktar såå himla gott!!!) och så en duschtvål.
Sen åkte vi in till DC, till The Mall, vi hade tänkt att kolla in drakflygningen, men det var inte många drakar i luften då vi kom dit. Det halvtaskiga vädret kan nog ha haft en inverkan. Det vart ingen koll på körsbärsträden, men däremot på lite andra träd runt omkring som blommade, och så tog vi och åkte cykeltaxi för första gången. Haha ojoj vad kul vi hade, och stackars han som skulla ta oss till National Building Museum, där Cherry Blossom opening ceremony hölls. Vi var inte där speciellt länge, var inte så kul :-P Men, vi måste verkligen ta oss ner till den där dammen där körsbärsträden är!
Sen bestämde vi oss för att åka bort till Nathalie för att gå på bio. Men först hoppade vi av i Pentagon City och åt glass, det blev Häagen Dazs. Och mums vad gott det var!
Sen fortsatte vi bort till Nathalie och filmen vi såg den här gången va "The haunting in Connecticut". En bra skräckfilm tycker jag, jag gillade den. Dock hade vi några som satt bakom oss och var livrädda. Var en kille som satt och skrek hela tiden, haha :-P
Sen när vi kom hem till Nathalie så gjorde vi väl inte så himla mycket. Vi kollade efter nån film, men hade mycket svårt för att bestämma vad vi ville kika på, så det slutade med att vi hade suttit och snackat bort en hel hög med timmar, och när vi bestämde oss för att det skulle bli natt, försvann ännu någon timme till av prat. Men det var mysigt :-) Vi släckte i alla fall lampan runt två!

Och i dag har det varit fantastiskt varmt och skönt ute! Runt 25 grader, Nathalie och jag tog oss lite glass och satte oss på deras balkong och solade. Dock var det rätt mycket moln så solen gick i moln lite då och då, men när den kom fram värmde den så varmt och skönt vill jag lova!

När jag kom hem blev flickorna glada. De var med mig uppe på mitt rum och lekte, sen gick jag ner med dem, och jag fick inte gå upp igen för Clara. Jag ville ju gå på toa, men det fick jag inte, hon ville följa med upp. Så det slutade med att jag stannade nere, var ju ändå dax för middag, och självklart hade jag Clara i mitt knä ;-)

Lite bilder från helgen:


En hungrig Nathalie på väg in till Cosí, och våra luncher, mums filibabba!





Nerkommen till Mallen, och maten steg Nathalie åt huvudet, och det ser ut som jag har ett horn!



Titta vilket rusk-väder vi hade!









Haha hej dubbelhaka! I alla fall, varför vi ser så lustiga ut är för att vi precis har satt oss där bak på cykelvagnen.





Åh hej vad det gick, och hakorna fladdrade!



Lite från invigningen av körsbärsblomningsfestivalen



Glass i stora lass :-D



Haha, gårdagens inköp!



Bara för att det var så himla skönt väder ute i dag :-D



Funderar även på att göra mig av med min fina lilla Ipod Shuffle, för jag vet en annan jag vill köpa. Köpa nån? :-D



I morgon hoppas jag på bra väder igen! Har stämt playdate med Amanda och hennes flickor på lekparken imorgon :-)

Fredag 27/3

Vilken dag det har varit alltså. Jag hoppas verkligen att Clara lugnar sig, jag orkar bara inte om hon också ska komma in i värsta trotsåldern. Det tar verkligen på krafterna.She has driven me nuts today... Hon grinar, hon vill inte, hon trotsar och hon gör precis tvärtom...
    Så sa Emma när hon kom hem (då jag berättat hur Clara varit), att hon verkligen hoppas att Alice lugnar ner sig nu, när Clara verkar ha kommit in i trotsåldern, för hon orkar inte med tv stycken. Nee, inte jag heller, som tillbringar över tio timmar om dagen fem dagar i veckan, varje vecka med dem..
    Jag undrar om de har tänkt något på, om de tycker att jag egentligen spenderar för mycket tid med flickorna. I alla fall gällande Clara. Jag har sagt det förut, och jag säger de igen.. att det är till mig hon vill när något har hänt, eller att det är hos mig hon vill sitta varje måltid. I dag när Emma kom hem var det första Clara sa äcklig mamma. Hejja.
Och i morse var hon ledsen, och pappa fick inte hålla henne, farmor fick inte hålla henne, utan hon skulle till mig. Samma i kväll när hon var ledsen, bara jag som får trösta henne. Jag tycker det känns så dumt, mot dem. Det är ju till dem hon ska gå, eller hur? Jag som förälder skulle inte känna mig så, uppskattad. Jag skulle väl inte vilja att mitt barn hellre skulle gå till, barnflickan? Visst, om det bara var någon enstaka gång så där, men hela tiden?
Jaja, hur som helst så kunde inte den här helgen komma mer lägligt. Kände mig helt död när Emma och Ealr kom hem.
    Så skulle jag gå ut på en promenad tidigare ikväll för att friska upp hjärnan lite och lätta lite på trycket, klev utanför dörren och upptäckte att det regnade. Och jag var såå nära på att gå in igen, tog i dörrhandtaget men ångrade mig sen, det regnade ju ändå inte såå mycket. Gick en rätt kort runda, hade inte energin till att gå så mycket längre, och jag vet inte direkt om det blev så mycket klarare i huvudet.
Men nu känns det i alla fall lite bättre efter att ha suttit och kikat på film med Emma och Earl. Och ätit lite glass med mölk i en mugg!

Förresten, i dag när jag och Clara var på väg hem från simskolan och vi började närma oss själva Bethesda, så var det värsta händelsen där. Det var massor av brandbilar, polisbilar och ambulander, och helikoptrar. Så hörde jag på radion helt plötsligt att de pratade om det som pågick i Bethesda, men jag hängde inte riktigt med. Men jag uppfattade i alla fall att man skulle förvänta sig crazy delays på den röda linjen (metron alltså, tunnelbanan).
Senare när Earl kom hem sa han att det var två tåg som hade spårat ur, mellan Bethesda och Friendship Heights. Tror det var så i alla fall, om jag fattade rätt ;-)
Så ska man förvänta sig förseningar hela helgen, yippi, jag som ska på skolan i morgon!...



I natt
sov jag så himla skönt. Och så vaknade jag flera gånger, och varje gång trodde jag att det var morgon för det kändes som jag hade sovit jättelänge. Men då det fortfarande var mörkt ute, så var det så skönt att bara somna om, för jag var trött ändå. Första gången jag vaknade tror jag klockan var halv tolv, eller halv ett, och det kändes som jag hade sovit hela natten :-P Kände mig ganska utvilad då jag vaknade, vilket nog var tur. För jag har haft två rätt tjuriga flickor i dag. Speciellt Clara, hon har varit jättegrinig och trotsig, känns som skönt att Alice har varit på skolan..

Känns otroligt skönt att det är fredag, wohoo :-)

Torsdag 26/3

Regn, regn, regn.. Det har varit en regnig torsdag. Men nu verkar det vara uppehåll. Tråkigt med regn, man känner sig så mycket tröttare och slöare. Men, det behövs väl för att man ska kunna njuta va solen ;-)
Tråkigt i alla fall med regn, jag som hade planerat att ta flickorna till lekparken i eftermiddag, för i dag är en sån dag då jag inte ritkigt vet vad jag ska hitta på med dem. Men nu när det är alldeles blött ute, vet jag inte vad vi ska hitta på...

Igår hade jag det riktigt mys med Alice när hon hade vaknat. Vi låg nere i källaren på soffan och läste böcker, och hon låg stilla så snällt. Sen när Clara vaknat blev det bad för de små töserna.

Såg även på en film igårkväll, "Changeling". Rätt sorglig film, och den var rätt bra. Lite seg från början och så, men ja, den var helt okey, och sen sann historia!

I dag har Alice varit på förskolan, och medan så var jag och Clara på biblioteket. Så såg jag en "Bu och Bä" -bok. Kul, de böckerna är ju svenska, och riktigt söta :-)

Så verkar Alice ha blivit förkyld med... Jobbigt. De sa på skolan att hin hade nysit jättemycket och de hade åftt torka näsan hela tiden. Den förkylningen måste ha kommit snabtbt, för vi hade inte märkt av nåt innan. Får se om det blir någon skola imorgon.

Har även gjort upp lite planer för helgen. Lördag morgon är det ju engelska klassen, efter den ska jag träffa Nathalie. Så blir det lunch, och eventuellt en tur ner till Mallen, och så ska vi ta och gå på bio. Och sen så kommer jag spendera natten hos Nathalie. Skoj skoj :-)

Snaaart helg igen, bara halva den här dagen och sen imorgon. Yeay :-)

Onsdag 25/3

I dag har det varit en stor dag. Noah har nämligen druckit ur flaska för första gången! Och det var jag som matade honom. Kanske ska säga också att det var bröstmjölk och inte välling i flaskan. Han var lite grinig först och ville inte ta den, men efter ett tag gick det lite bättre, och efter ännu en liten stund drack han för fullt. Kul :-) Vi skulle prova och se hur det funkade, för att Sharon, farmodern ska ha hand om honom på fredag för Emma ska in på jobbet. För hon får längre ingenting gjort där när hon har honom med. Här är mammaledigheten inte alls som i Sverige. För det första så varar den ju bara i ca 3 månader. Och för det andra, i alla fall gällande Emma, så måste hon sitta hemma och jobba mest helatiden vid datorn, dom skickar över massa saker som hon måste hålla på med... Vad tungt. Jag är glad att jag inte ska vara mammaledig i USA!

Dagen har även varit lite halvtung. Flickorna var jättegriniga imorse. Så det slutade med att Earl gick upp med Clara ett tag. Senare innan vi skulle åka till gymnastiken fick Emma gå upp med Alice.
Det börjar nästan kännas lite dumt. Som imorse till exempel blev Clara så himla jätteledsen när Emma skulle fixa Claras gröt (lägga i sylt alltså, för själva gröten hade jag redan gjort i ordning). Hur som helst blev hon väldigt ledsen och började grina och sa att hon ville att Frida skulle göra det..
Det är ju rätt tur att hon glömmer bort att vi två brukar vara ovänner ibland ;-P

Känner mig väldigt trött. Tror nog att jag ska ta och vila ett tag :-)

Tisdag 24/3

Men gissa om jag har någon jäkla lust att slänga min jäkla dator i väggen. Vad har den för problem? För det första pallar den ju ingenting, den väljer att lägga av om den tycker att det blir för mycket, vilket inte är mycket. Iband stängs internetrutorna bara ned, likaså msn. Men just nu är det inte det som gör mig så less. Nu kan jag inte öppa upp musikpanelen (har ju linux), då kommer det upp någon ruta om nå mailgrejs. Jag fattar nada! Har startat om datorn två gånger i hopp om att det ska försvinna, men icke. Typiskt, eftersom jag för en gångs skull skulle ta mig tiden att byta låtar på ipoden. Suck. Jag blir så arg på min lilla fjutt dator.


Wtf? Jag vill väl inte öppna nå konto? Suck...



Tisdagkväll,
och jag sitter här på min säng med mitt te, fortfarande osockrat! Har varit in till Dupont Circle ikväll och hämtat min mobil som jag glömde hos Nathalie i söndags, tack så mycket Nathalie :-D
Jag var väldigt nära på att köpa en jättegod varmchoklad på Krispy Kreme, men jag lyckades lägga band på mig själv, haha!

Dagen har varit, hmm, tröttsam. Kom i säng lite senare än vanligt igårkväll, och så har Alice varit på ett grinigt humör i dag, och likaså Clara, lite då och då. Men vi har i alla fall varit på biblioteket på storytime i dag och då skötte dom sig utmärkt. Sen så hade vi ju även en till playdate med Amanda och hennes flickor i eftermiddag, även denna gången på lekparken, och de var glada och lättsamma då med!
Märks att Clara börjar komma in i trotsåldern... I går till expempel sa jag åt henne att skynda på lite när vi skulle gå till bilen, annars skulle jag bära ned henne. Så gick hon lika sakta ändå, så då bar jag ned henne. Nehepp, då skulle hon promt gå tillbaka och upp för de där tre stegen som jag lyfte ned henne från. Barn.. :-P
Sen i dag när jag skulle ta på henne sovablöjan så började hon sparka och vrida sig och hålla på, sen när blöjan var på skulle hon ta på sig byxorna själv. Visst tyckte jag, men så höll dom på bli bakochfram, så då tyckte jag att vi skulle vända på dem. Och det tyckte inte hon. Så det slutade med att jag bar upp henne till hennes rum, till hennes säng utan byxor på. Så gav jag henne byxorna, och hon kastade iväg dom. Så gav jag henne dom igen och gick därifrån. När jag senare kom in för att väcka henne, för vi skulle på playdaten, så hade hon tagit på sig sin pyjamas. OCH hon hade vänt på blöjan så den var bakochfram. Snacka om att verkligen vilja göra tvärtom när man är på tjurhumör :-P

Hur som haver, dagen har varit fin. Fortfarande molnfritt och härlig sol. Dock har det varit rätt kallt, i alla fall på förmiddagen. När jag klev upp var det till och med ca -3 grader. Men på eftermiddagen var det riktigt skönt ute, lite varmare :-)

Min nacke har börjat värka halvt om halvt. Eller inte värka, men min vänstra sida stramar/ömmar när jag vrider på huvudet. Hoppas jag inte håller på få nackspärr eller något. Men jag skulle garanterat behöva en massage, känns som jag är väldigt stel och skulle behöva mjuka upp mina nackmuskler, eller något, jag vet inte ;-P Sanne, när du kommer får vi leka massörer ;-)

Hmm, tro om jag har nå annat att dela av mig av? Imorn är det onsdag, vilket innebär gymnastik. Vissa stunder har det känts som det varit onsdag redan i dag, det gillar vi inte.

Måste ta och röja upp lite på min byro ser jag. Det börjar samlas lite prylar där, som jag inte har orkat lägga någon annan stans än där. Förmodligen kommer allt få ligga kvar, fast mer i en hög i stället för utspritt, kanske kanske!

Upptäckte även nyss att min mesetub börjar bli allt plattare. Den är ju snart tom. Jag undrar om det är fler än jag som ätit av den (tänker på om flickorna fått på sina smörgåsar), eller om det helt enkelt bara är så att jag har ätit väldigt mycket mese? Jaja, gott är det i alla fall :-D och det gör ju absolut ingenting om någon annan äter av den med!

Ne tänk vad man kan få ihop av egentligen ingenting, av massa meningslöst (?) babbel. Och nu har jag inte så mycket mer at babbla om, och jag ser att klockan är rätt lite, så då borde jag väl kunna ta mig tid att byta ut lite music på min ipod?!

Måndag 23/3 Grattis Broder!

Nu är måndagen så gott som slut, och jag ska ta och krypa ner i sängen och sova in tisdagen. Som sagt så har det varit en bra måndag. Som slutade med simskola, en hel del bajsande på toan från Alice sida. Tror hon bajsade fyra, eller jag säger 3,5 gånger efter att vi kommit ut från duschen! Hur som helst var hon ju jättedutkigt som sa till, min lilla tös ;-) Sen så när vi kom hem var det middag, och efter maten tog jag mig ut på en promenad. Måste verkligen byta låtar på min ipod så det blir roligare att gå, men jag kommer mig aldrig för att göra det! När jag kom tillbaka in fixade jag i ordning lite te, värmde lite äppelpaj, toppade med lite glass och så tog jag med allt till sängen och avslutade kvällen med det goda och en film. Låter väl inte helt fel? :-)

Förresten så kan jag ju även meddela att jag för tillfället (?) slutat kamma mitt hår, haha! dels för att mina toppar är så trassliga så dom går knappt att kamma, dels för att det än så länge ser mycket bättre ut om jag inte kammar det (lockarna ser bättre ut), men också, hmm, vad var det jag nyss tänkte på? Jaja, jag kommer fasn inte på det. Här har man långt minne. HUr som helst, måste klippa mig. Får se hur länge jag "klarar mig" utan att kamma håret, äh det blir nog bra det. När jag så småning om fått bort allt det dåliga kan jag börja borsta mitt hår igem, haha!

Ne ni. Nattinatti gott folk :-)



Japp,
i dag fyller min stora lillebror Philip år, närmare bestämt 16!


Grattisgrattis :-)


Dagen har varit rätt bra, den har känts lite lättare än vad måndagar i vanliga fall brukar kunna göra. Kanske är det för att solen skiner så? Och kanske är det för attjag och flickorna hade något kul att göra på förmiddagen, så den flöt på bra? Hade nämligen playdate med Amanda och hennes två flickor som hon tar hand om! Vi träffades i en lekpark jag inte varit på förut. En rätt stor, så det var kul. Kul för flickorna att leka på nån annan lekpark. Dit måste jag åka fler gånger. Eller ja, imorneftermiddag ska vi träffas igen. Hoppas det är liite varmare då i alla fall, för imorse var det riktigt kallt, även fast det var värsta soligt! När jag klev upp var det nollgradigt. Men, bara solen skiner så är jag rätt nöjd :-)
Efter träffen så åkte jag med flickorna till biblioteket och läste lite. Sen bar det av hemmåt för lite lunch.
Och nu ska jag gå och plocka upp Alice för vi ska åka och simma, kul!!! :-)

Söndag 22/3 Men vilken härlig halva-tiden dag!

Har nyss kommit hem, igen. Åkte in till Bethesda ikväll och mötte upp Amanda för vi skulle på bio. Vi såg på "Duplicity". Det var en rätt bra film, med en del roliga inslag, eller kan man säga roliga? Hur som helst så var den helt okey, och lite förvirrande, hehe :-P

Ne nu tror jag det för bli natt för mig, är trött och klockan är mer än vad den borde få vara, för mig i alla fall!



Halva tiden...
Tänk att nu har det gått sex månader sedan jag kom hit till USA, ett halvår har passerat! Och nu återstår det alltså bara sex månader till innan jag ska packa min väska och åka hem.. Skumt!

Dagen har varit helt underbar! Inga moln har det varit på himlen, så solen har lyst så snällt och varmt! Det har knappt blåst något, lite svagt så där ibland. Det har egentligen inte varit såå varmt ute, när jag kom hem var det bara tolv grader i skuggan. Men i solen var det så varmt och skönt! Så när jag kom hem i dag drogs shortsen på och jag gick ut på en liten lugn och skön promenix!
Innan det så var jag med Nathalie, i Alexanderia! Vi har i dag varit på bio, vi såg på "I Love You Man!", kul film! Käkade faktiskt popcorn till! Efter bion gick vi till Cold Stone och blandade ihop varsin kula kula glass och gick sen ut i solen och satte oss på en bänk och mumsade! Vilken dag. Efter glassätandet satt vi och solade lite och bara njöööt :-D


Våååår :-)


Glass i stora lass :-D


Vad har jag gjort mer i helgen då?
i fredags var jag med Dani, hon jobbade så vi var hemma hos henne och såg på film. Så slutligen har även jag sett "Twilight", bra film. Dom passar verkligen hur bra som helst ihop!
Sen blev det till att gå upp tidigt på lördagmorgon för att komma i tid till klassen. Den var rätt okey, vi pratade om adverb i dag. Heja, kände mig lite halvt lost, men det gick väl an ;-P
Sen nr klassen var ööver åkte jag till Nathalie. Så åkte vi till hennes LCC för det var au pair möte, så jag följde med Nathalie på teparty, var massa mums att fika där!
Sen jobbade Nathalie, så vi busade lite med Maddie, badade henne och stoppade henne i säng. När det var gjort käkade vi pizza och såg på "Grease" och sen såg vi på "nights in Rodanthe". Jag somnade till lite då och då under filmen, var så varmt och skönt. Men jag såg slutet, vilket var ett sorgligt ett..

Hur som helst har det varit en helt fantastiskt skön helg :-D

Fredag 20/3

Så är det äntligen fredag igen, skönt skönt!

Skulle egentligen på simskolan med Clara i dag, men så ringde simläraren och sa att det var inställt pga. för kallt vatten.
Så när flickorna vaknar ska jag ta dem till farmodern i stället och bada i poolen en stund där.

Torsdag 19/3

Har varit en rätt lugn och skön kväll. Ehm, nå mer att säga? Efter maten tog jag en timmes (55 minuter) promenad, det var skönt. Var strax under tio grader, så det räckte med att bara ha en kofta :-)

Clara är så himla go. När jag kom in igen så hade ju flickorna gått och lagt sig. Så hör jag Clara säga mitt namn, så jag säger typ ja, och då säger hon "Jag tycker om dig hela tiden", så svarar jag samma tillbaka. Sen hör jag henne säga "Frida, jag tycker om dig heela tiden", flera gånger om. Så söt hon är :'-)



Morgonen
var så fin! Det var varmt, ca tio grader och solen sken. Men ganska snart efter att jag kommit hem från att ha skjutsat Alice till skolan så hade molnen tornat upp sig och det började att regna. Typiskt. Men vi fick i alla fall en fin morgon, även om man inte hann njuta så mycket av den. Och det är ju faktikst nästan det som gör själva dagen, om det är fint väder så man blir på strålande humör. Men på söndag ska det ju tydligen bli både varmt och soligt, det ser jag fram emot :-)

Har väl egentligen inge mer att skriva. Det har varit en helt vanlig dag, och jag har inga planer för kvällen. Skulle väl behöva ge mig ut på en joggingrunda, men jag tror jag skippar det. Vet egentligen inte varför. Men jag känner mig trött, och lat? :-P

Så har jag pratat med mamma, mormor och Charlie på skypen i dag. Det var kul, som alltid :-) Och Charlie bara pratar mer och mer. Och så öppnade han ett paket från mig, med ett par kallsipper i :-) Och så sa han att han älskade mig. Och mormor fick inte älska mig, för det gjorde han!





Det kanske aldrig händer!

- Antag att ett träd föll ned, Puh,
just som vi var under det?
- Antag att det inte gjorde det, sa Puh efter moget
övervägande. Nasse kände sig lugnad av detta ...

Onsdag 18/3

Mitt hår är förstört! Vad ska jag göra? MIna toppar är en enda risbuske, och jag överdriver inte.Tort, ihoptrasslat (även fast jag borstar igenom det). Vissa slingor i håret är fortfarande raka. Vad har jag gjort? Jag måste verkligen klippa mig, minst en decimeter. Inte bra. För för det första är det mycket och det kommer bli kort, för det andra kommer det bli ännu mer lockigt då, vilket kommer göra det ännu kortare. SUCK! Jag blir ju deprimerad.Och det är inte ett dugg roligt!

Hur som helst så är jag anmäld till en engelskaklass nu. Börjar på lördag, klockan nio! Nu äntligen ska det bli gjort, hälften av creditserna, på sju veckor!



I dag
har varit en trött-dag. Var trött när klockan ringde, och jag har sovit bra i natt och jag somnade rätt fort i går och inte så sent. Men ändå är jag jättetrött, måste gå och vila ett tag nu medan flickorna sover. Sen har jag haft, och har ont i huvudet, men jag ids inte ta något för det. Hoppas att det går bort då jag vilat.
När flickorna vaknar blir det nog badet för dem. Och sen när jag slutar så ska jag och och anmäla mig! Hopas Earl kommer hem innan halv sju!
Hade ju egentligen tänkt att ge mig ut på en springtur i kväll, men om jag ska anmäla mig till en klass så hinns det inte med, och sen vet jag inte om jag skulle känna mig så taggad på det heller i och med att jag känt mig så sliten i dag. I morn då kanske :-)

Nej vad trött jag är. Nu ska jag dricka upp mitt vaniljte och sen gå upp och vila!





Saker och ting
är ofta bättre än det verkar

PANG!!!???XXX!!!
Där låg Nasse och undrade, vad som hade hänt. Först
trodde han, att hela världen hade exploderat, och sedan
trodde han, att det kanske bara var skogen, och sedan
trodde han, att det kanske bara var han själv ...
Och sedan tänkte han:
- Om jag nu också skulle vara på månen, så är det
ju ingen mening i att ligga med nosen mot marken
i evighet. Och så steg han försiktigt upp och såg sig
omkring. Han var ännu i skogen!
- Det var konstigt, tänkte han. Jag undrar, var knallen
kom ifrån? Inte kunde det låta så där, bara för att jag
trillade omkull heller? Och var är min ballong? Och vad
är det där för en liten våt trasa? Det var ballongen!

Tisdag 17/3

Okey, blev inget åka in och anmäla sig i kväll. Earl skulle bli lite sen, vilket i sin tur gjorde att jag slutade vid sju, då Emma tog sen tog flickorna för att se på barnprogram. Så det hanns inte med i dag. Jag tror jag åker dit i morgon eller på torsdag i stället! Ne, i morgon får det bli!

Ah! Att det förresten ska vara så himla svårt att inte småäta, eller att inte "tjuvsmaka" då jag lagar lunch åt flickorna? Jag blir galen. Känns som jag vill äta på nåt hela tiden! Vad göra? :-P

Fick post av mormor i dag. Kulit. Vann tio kronor på tialotten! ;-) Och flickorna älskar att hålla på med skrapgrejen!





Det är förmodligen inte en tessla
som förföljer dig

Christoffer Robin klättarde ner från trädet.
- Dumma gamla Nalle, sa han, vad gjorde du
egentligen? Först gick du runt dungen två gånger
ensam, och sen sprang Nasse efter dig,
och så gick ni båda runt tillsammans,
och nu tänkte ni just börja på fjärde varvet.
- Stopp ett ögonblick, sa Puh och höll upp sin tass.
Han satte sig ner och funderade på det mest
fundersamma sätt, han kunde. Sen prövade han med
tassen i ett av spåren... och så kliade han sig på
nosen två gånger och reste sig upp.
- Jaha, sa Nalle Puh.
-Nu fårstår jag, sa Nalle Puh.



Huh, vad
trött man ska vara i dag då!.. Men i går hade jag jättesvårt för att somna, tog väl typ en timme eller nåt, vet inte om det kanske var för att jag inte var speciellt trött egentligen när jag la mig, och som vanligt så kommer man på så mycket att tänka på då man ska sova, om man inte hinner somna innan man börjar tänka så mycket :-P
Sen så vaknade jag runt halv tre i natt och då hade jag varit typ halvvaken innan eller nåt, och typ legat och väntat på att klockan skulle ringa för att jag inte kände mig speciellt trött. Var väl i nån halvdvala sådär.

I käll ska jag i alla fall åka och anmäla mig till klassen. Så får se om det blir på lördag jag börjar då.

Hmm, känns som det är jättelänge kvar tills jag slutar. Jag gillar är inte så förtjust i eftermiddagar då vi inte har nåt särskilt för oss, för då har vi liksom inget speciellt att göra, vilket får tiden att gå segt.

Ne dax att gå och plocka upp lilla Alice kanske?

Just ja, höll på att glömma det jag tänkte skriva lite om. Alltså, Clara är så himla blyg! Ibland gör det mig inget, men ibland tycker jag det är så jobbigt. Som i dag på biblioteket, hon kan inte gå fram själv och hämta ett instrument, även om hinken/korgen bara är någon meter framför oss, utan jag måste hålla henne i handen. Och så i dag då vi var klara med instrumentet så sa jag åt henne att gå fram och lägga tillbaka det (vi var på storytime). Hon stod typ alldeles framför mig och sen så var det en vuxen som höll i hinken som tog det av henne och Clara vänder sig om och typ springer in i min famn och ser nästan ut som att hon håller på börja grina.
Sen höll Alice och Clara på att leka med en tavla, så kommer det en pojke som också vill leka med den. Och alla tre fick ju plats och den är ju till för alla barn, men Clara flyttar på sig och tycker inte att hon får plats och blir hur ledsen som helst även fast jag säger att hon får plats och så. Sen går vi en bit bort där det finns mer leksaker, och så behövde Alice mig lite så jag vänder mig om och går mot henne. Och så börjar Clara verkligen grina hur mycket som helst. För att jag typ gick iväg ett par meter och hon inte såg mig. Hejja. Stackars flicka när hon ska börja skolan till hösten!
Men jag gillar henne ändå, min lilla Clara. Och hon tycker om mig med :-D

Ne nu ska jag gå och hämta lilla Alice!

Måndag 16/3

Måndag... Ny vecka, och en ny längtan till en ny helg. Morgonen kändes så himla seg, vädret trist och ja, jag och flickorna hade inget särskilt att göra. Men d'sen rullade det på lite bättre när väl Nathalie, hennes lilla flicka Madeleine som hon tar hand om (10 månader) och Nathalies värd mamma Kate kom och hälsade på. Det var trevligt, vi drack kaffe, snackade lite och lekte med barnen. Så, det blev en bra måndagsförmiddag!
Sen har det bara rullat på, middagslur och sen simskola för Alice. Sedan middag och en promenad i lite duggregn.
Imorgon tror jag bestämt att jag ska ta och ka in och anmäla mig till lördagsklasserna! Börjar som bli på tiden. Gud vad skönt det ska kännas när alla sex creditserna är borta. Eller, när jag har dom gjorde kanske man ska säga?

Hade planerat att se en film, men klockan har tickat i väg med en väldig fart såjag vet inte riktigt. Kanske ska se en i alla fall, har ju ändå inget annat för mig.

Innan jag slutar måste jag bara säga att min läpp är svullen! Det är nämligen så att i lördags bet jag mig i läppen, I dag när jag åt lunch bet jag såklart mig där igen (samma ställe). Under middagen bet jag mig där igen, fyra gånger. Aj aj aj. Min läpp är söndertuggad! Svullen. Vit. Rödprickig. Hejja! Hur många gånger kommer jag bita mig där imorn?





Alla är olika, men lika
betydelsefulla

Så efter frukosten gick de till Nasse, och Puh
förklarade att Nasse var ett mycket Litet Djur, som
inte tyckte om när man skuttade, och bad Tiger
att han inte skulle vara alltför skuttig i början. Och
Tiger, som hade gömt sig bakom trädstammar och
plötsligt tagit språng mot Puhs skugga, när den
inte märkte det, sa att Tigrar bara var skuttiga före
frukost, och att så snart de fått ett par hållon blev
de Lugna och Värdiga. Så småningom kom de fram
till Nasses hus och knackade på.

Söndag 15/3

Hahaha, ja nu är jag lockig i håret i alla fall.. Men jag tänker inte lägga ut nån bild förrän i alla fall tidigast på onsdag, då jag fått tvättat håret... Nu är det ihopstelnat igen, och, lockigt!
Jag tror inte hon trodde på mig att jag faktiskt hade tvättat håret på tisdag.. För hon sa typ Now I want you to tell me truth, when did you wash your hair?". Och jag sa att ja, på tisdagkväll.
Och sen när vi var klara så sa hon typ "Wednesday, wash your hair on Wednesday, PLEASE". Haha, var ju inte precis så att jag ville göra en till permanent, eftersom det sliter rtt mycket och så. Men ja, nu är det lockigt i alla fall. Längtar tills på onsdag!!!

I dag har jag i alla fall vart duktig och sprungit i en halvtimma och sen gick jag in till Bethesda, och så gick jag hem igen, vilket måste ha blivit omkring 50-60 minuters promenix :-)



Jahapp, då är helgen snart slut... Tråkigt. Det är ju så skönt med helg, men men, då får man ju i alla fall en ny att längta till!

Tror jag har kommit på lite vad jag skulle kunna tänka mig att syssla med sedan, när jag kommer hem igen :-) kanskekanske..

Snart väntar en springtur i det trista gråa vädret. Det ser ju ut som att det är höst ute. Hoppas det går bra att springa, trots att det är mitt på ljusan dag, hur som helst så får jag ju lite motion i alla fall :-P vilket kan behövas!

Lördag 14/2

Då har lördagen gått, och just nu sitter jag och är barnvakt. Fast det känns inte som så eftersom flickorna nu ligger i sina sängar och ska sova, så det är ju bra. Har gått riktigt bra, de har varit så snälla så :-)

Åkte som sagt och träffade Nathalie, så åkte vi till Springfield Mall eller vad den nu heter. Jag skulle ju inte handla nåt... Men, ja, jag köpte faktiskt bara två saker, två saker som jag behöver! Först ett par solglasögon, och sen en ny börs eftersom min andra pajjat för ett tag sen!


Mina nya solglajjor!..


Och min nya plånka :-)

Hur som helst så har det varit en bra dag, var kul att träffa Nathalie igen. Så åt vi god lunch på Popeyes, hette det så? God friterad kyckling, mums!


      
Bara för att jag inte riktigt kan bestämma mig vilken som ser bäst ut ;-P


Just det, jag ska inte permanenta mig på tisdag, utan det blir av imorgon, söndag, klockan tre i stället! Wish me luck please!



Klockan är halv elva och jag ska alldeles snart åka i väg för att träffa Nathalie, så ska vi åka till ett shoppingcenter! Fast det blir inget handla för mig, eventuellt lite lunch, men inget annat!

I kväll ska jag vara barnvakt åt flickorna, från typ kockan sju. Var helt frivilligt, men man vill väl tjäna extra? ;-P

Fredag 13/3

Klockan är nu strax efter elva på kvällen och jag har nyss kommit hem. Blev ändrade "planer". Jag hade ju inte direkt nå planer, mest bara att ta det lungt för att jag inte skulle ha nå annat för mig. Men så ringde Dani och frågade om jag ville följa med på bio. Japp det ville jag! Så vi for i väg till Tysons Corner eftersom filmen inte går i Bethesda. Filmen vi såg var "The Last House on the Left". Riktigt bra film!!! Fick dock betala typ tre dollar extra! Men jag älskade filmen, satt på spänn mest hela tiden!



Okey, så
då är det fredag den 13:e igen, tycker att det alltid brukar vara länge mellan gångerna. Hur som helst så har min dag varit precis som vanligt. Förutom att jag fick ett par blöta byxor av Clara precis när vi skulle åka och hämta Alice på förskolan. Men det är sånt som händer när man pottränas! Hon är för himlarns duktig!

Sitter här vid matbordet nere, och inte på min säng som jag typ alltid gör annars. Jag vet inte varför, men har bara inte orkat gå upp och sätta mig sen jag åt lunch, sen är det mycket skönare för ryggen att sitta vid bordet i stället för böjd över datorn då den ligger i knäet!

Planer inför fredag-kvällen då? Inga speciella, vika tvätt, kanske se en film? Bara ta det lugnt i alla fall. Är trött, är det så att man alltid är extra trött på fredageftermiddagar/kvällar?

Ne nu ska jag ta och skära upp lite päron åt Clara som vi ska ta med oss i bilen då vi åker till simskolan :-)

Torsdag 12/2 En månad kvar

Jag blir sååå himla less på den här bajsdatorn! Den kraschar ihop hela tiden, eller det är väl att ta i. Men när den tycker att jag har för mycket för mig, när jag anstränger den för mycket så väljer den bara att lägga av. Jag vet inte hur många gånger jag har försökt öppna upp en mapp med bilder, och innan den har hunnit "öppna upp" alla bilder så slocknar datorn. Är det för att det är för många bilder i mappen så datorn går på högvarv? Det borde inte vara det eftersom jag har kunnat öppna den förut. Enda tills ikväll? Och anledning till att jag så tappert kämpat med att öppna upp den är för att jag vill koppiera över alla bilder som jag har på datorn till min hårddisk, ifall nåt knas skulle ske med datorn. Börjar nämligen bli orolig då vissa av mina bilder börjar bli halvt gråa och så. SUCK! Det här är inget man ska hålla på med när man är trött och less.

Imorn är det FREDAG!

Godnatt!



Tänk!
Nu är det bara en månad kvar tills Sannemaräng kommer hit till mig i USA! Det har gått rätt snabbt ändå.. Och nu känns det som att den jobbigaste tiden är över. Den tiden då det är höst, vinter och allt var nytt. Nu går vi med snabba steg mot ljusare tider, mot en veckas semester med favoritSanne ;-) Gud vad jag längtar!


One month left, can't wait :-D

I natt vaknade jag halv fem av Clara som ropade på pappa. Oftast brukar det vara Alice som har nån mardröm eller så som ropar och sen är det bra. Men så var inte fallet i natt. Gud, jag blev så himla less! Efter att Earl varit där inne så låg flickorna och paratade, och pratade, och pratade. De var inte alls trötta, och jag blev allt mer less. Eftersom våra rum ligger vägg i vägg och det är rätt lyhört i huset, så lät det som att de var inne i mitt rum. Och klockan tickade.. Efter typ 45 minuter gick Emma in och sa åt dem att de måste sova. Men de fortsatte att prata, och så hörde jag Clara säga "NO, NO, NO". Sen verkade som att de höll på somna, men icke. Men slutligen, när klockan var tio i sex blev de tysta, och jag kunde åter somna om... Jag låg där i min säng, hörde deras röster och blev irriterad för att jag skulle få en dag med griniga barn och en grinig mig, vilket inte gjorde saken så mycket bättre. Suck, jag höll verkligen på att bryta ihop, jag ville ju sova.
Men sen fick jag sova i en timme i alla fall, och klockan sju vaknade jag av Clara igen. Men hon somnade om rätt snabbt den gången, och tjugo över sju ringde mitt alarm.
Men nu tycker jag så synd om Clara. Hon hade haft mardrömmar om ett barnprogram de såg i går, jag såg det också. Ett program om en björnfamilj, där lillasystern var rädd för ett tv-program som visades. Med en stor björn som hade ett elakt skratt. Och när Clara såg det satt hon med händerna över munnen.
Och hon hade drömt om apan/aporna (såg typ ut som apor). Och då hade Alice sagt till Clara att när aporna kommer så säg NEJ. Gulligt av henne.
Stackars Clara, hon var så rädd.

Och dagen har inte alls varit så tuff som jag trodde att den skulle bli. Visst var jag tröttare än vanligt då klockan ringde. Men ja, när jag skulle gå ner kom Alice ut från rummet, påklädd, så hon fick följa med mig ner och hjälpa mig göra i ordning våra grötar. Och hon var snäll och lugn.
Hon har ju haft skola i dag, så det var ju toppen att hon var vaken och påklädd så tidigt, annars brukar det alltid bli en massa stress för att vi måste åka så tidigt!
På vägen till skolan tyckte jag att det var ovanligt tyst i bilen för att ha Alice med. Så halvvägs till skolan tittade jag bak och då sov. Hon brukar aldrig somna i bilen annars, så, det märktes att de haft ett litet party i natt. Fick jag väcka henne när fröken kom och hämtade henne i bilen.
Sen åkte jag hem till Clara, och vi läste lite och åkte sen till biblioteket på en sagostund och sen till lekparken. Hon har inte varit gnällig, men väldigt väldigt lugn och, trött.
Och nu sover de middag, så hittils har allt gått bra. Mycket nog för att det varit skola så jag bara haft en flicka att ta hand om medan, så de sluppit bråka.

Ne gud vad jag babblat på märker jag :-P

Sitter i alla fall här med mitt ännu osockrade te. Tycker fortfarande inte att det är "gott".
Ute har det blivit ännu lite kallare, men fortfarande plusgrader. Vi hade sol i förmiddags men nu är himlen mer, vit, tror jag.. Om det nu skulle intressera er :-P

Avslutar med en bild på mina sötnosar!

Midsommar -08




Du är väldigt älskvärd
- älska dig själv!

- Kära Nalle, sa Christoffer Robin,
vad jag tycker om dig.
- Det gör jag med, sa Puh.

Onsdag 11/3

Så där ja, det gick ju hur bra som helst! Gick in till Bethesda till frisören och berättade om hur det stod till. Och det hela slutade med att jag fick en ny tid nästa tisdag! Gick mycket lättare än jag trodde. Jag var förberedd på att dom typ bara skulle säga "Jaha..?" eller nåt. Och att jag skulle vara tvungen att säga att jag inte skulle komma tillbaka och bla bla. Haha, jaja, det känns i alla fall bra. Och, jag får det gratis!!!
Det enda som känns lite tråkigt är mitt stackars hår, som redan blivit slitet av den första permanenten. Men men, blir väl bara till att klippa det lite oftare då..
Men, vad duktig jag känner mig :-D



Wihoo,
i går fick jag post av mamma! Så roligt paket, med lite smått och gott i! Så kulit. Och jag kan väl även säga at det var lite från mormor med, för hälften av pengarna jag fick var från henne. Så, tack så jättemycket :-D




Så fick jag och tjejerna varsina söta nyckelringar. Och Alice och Clara blev väldigt glada över dem, de tog till och med med sig dem till lekparken!


Dagen
i dag har varit bra, halvtrist väder bara, men än har det inte regnat nåt i alla fall. Men det är halvgrått, men rätt varmt. Jag och flickorna har varit på lekparken och på gymnastiken. Och när de har vilat klart tror jag att jag ska stoppa dem i badet!


Och så här ser mitt hår ut nu...

Som ni ser är det varken lockigt eller vågit. Den enda skillnaden mot förut är att det är mer volym. Så, i kväll ska jag gå tillbaka till Bubbles och berätta det för dem. Och förhoppningsvis permanentar de om mitt hår - gratis! Hoppas.

Nu gråter Noah där nere. Typiskt. Vill inte att han ska väcka Alice. Men nu verkar han ha tystnat.

Har nyss pratat med mamma och Charlie på skype. Saknar er så mycket! Och Charlie har börjat prata så mycket! Det känns skumt på nå sätt. Det jag menar är, att jag vet att han växer och lär sig prata mer och så, ändå så kommer jag att "tro" (kommer inte på nå annat ord) att han kommer vara precis som han var när jag åkte, som när jag kommer hem igen. Fast jag vet att han inte kommer vara så. Mamma och Charlie, kom hit!




... men tanken på det är ännu bättre

- Vad tycker du mest om av allting på jorden, Puh?
- Tja, sa Puh, vad jag tycker mest om... och sedan
måste han tänka efter en stund. För fastän det
var förfärligt gott att äta honung, så fanns det ett
ögonblick alldeles innan man började äta den, som
var nästan ännu bättre, men han visste inte riktigt
vad det kallades.

Tisdag 10/3 GRATTIS FARFAR!!!

Japp, i dag fyller söta farfar år, grattis till honom!


Hipp hipp HURRA HURRA HURRA!!!


Dagen
har i alla fall varit rätt bra! Tog med flickorna till biblioteket på en sagostund. Det var en bra sagostund, och byxorna höll sig torra hela tiden. Dock har båda flickornas byxor blivit blöta här hemma, Clara innan lunch och Alices innan deras naptime...
Vid lunchdax passade jag på att ringa till farmor och farfar för att säga grattis. Så pratade jag även med pappa, Anita och lillebror (Philip). Känns kul, saknar er alla!

Nu sitter jag här på min säng med en sovandes Noah bredvid mig! Emma sitter i ett jobbarsamtal, så då ville hon att jag skulle passa honom. Mysit med en liten bebis, i alla fall när dom är nöjda! I natt har jag vaknat några gånger av en gråtnades Noah, men men, sånt får man leva med!

I dag har vi inte alls haft lika skönt väder som i går.. Men det är fortfarande + ute, vi har haft runt 7-8 grader i dag och molnigt.

I kväll ska jag i alla fall nog ut och springa har jag tänkt! Skönt! Så får jag äntligen tvätta mitt hår i kväll! Spännande.

Måndag 9/3 Skön dag

Haha, åh jag blev lite orolig i dag när vi hade kommit hem från lekparken. Alice hade nämligen hittat en liten rosa pärla som hon var väldigt förtjust i. Sen kom hon och var halvt tårögd och ville till mamma, och tänkte hmm, inte vanligt att hon liksom är så lugn och vill ha mamma, med lite tårar i ögonen. Så tänkte jag sen, var är pärlan. Så kände jag på näsan för att känna om den kanske var där i, men kände inget. Så frågade jag var den var och då pekade hon på näsan. Så böjde jag mig ned för att kika in, så såg jag nå rosa där i, alldeles igentäppt. Alltså, jag blev rädd! VAD gör jag nu? Kunde ju inte pilla in mitt eget finger för hon har ju så liten näsa, men så frågade jag om hon kunde snyta eller fräsa, och så höll jag för ena näsborren. Och jag blev riktigt förvånad då hon tog i jättehårt på första försöket, och ut flög pärlan + lite annat. Lättnad!







Just nu, i den här stunden sitter jag som det syns ute på verandan i solen! Mår hur gott som helst. Skickar några soliga tankar åt er där hemma! ;-)
Även fast det inte är riktigt lika varmt som det varit i helgen så är det fortfarande varmt, lite mer blåsigt men rätt varma vindar, och himlen är blå, vilket gör att man känner sig så mycket lättare och klarare uppe i knoppen!
Så, nu sitter jag alltså här i en jätteskön stol och solar benen. Om en timme är det dax att väcka Alice för att åka på simskolan, skoj skoj!

Jag har haft ett par jätteduktiga och snälla tjejer i dag! Morgonen var lugn, för Alice sov enda till halv tio!!! Riktigt förvånad, började tänka på om jag borde väcka henne men så vaknade hon av sig själv. Hon hade vaknat typ tre gånger i natt (förmodligen mardrömmar), så hon var väl trött. Så jag och Clara satt och åt gröt, borstade tänderna, läste massa böcker och ritade lite. Sen vaknade Alice och vi gick upp, klädde på oss, Alice fick sin frukost och sen pallrade vi oss till lekparken. Har varit en riktigt skön dag, flickorna har varit på strålande humör, och sen när vi kom hem lekte de snällt medan jag gjorde ordning lunchen, och sen åt de snällt och riktigt riktigt bra! Gillar dagar som denna. Och dessutom har Emma och Noah varit på jobbet i dag vilket har gjort det hela lite lättare! Åh vilken dag :-)
Fast när jag vaknade den här morgonen kände jag mig så trött! Dels hade jag ju vaknat de gånger då Alice vaknat, och dels var det ju mörkare ute än "vanligt" eftersom klockan egentligen bara var 6.20 och inte 7.20 då klockan ringde. Men, om dagen ser ut som den gjort i dag så gör det inget!

Ne nu får det vara slutbabblat här om det sköna vädret och så.



Ps.
Inga blöta byxor hittils i dag! Ds.

Söndag 8/3

I dag har jag och Nathalie varit i Georgetown, så himla mysigt ställe! Har inte hållt så hårt på kosten i helgen... Men nu, nu är det slutätet slisk på i alla fall först en månad (när Sanne kommer ska vi äta massa gott!). Och nu har jag heller inget hemma som jag kan gå och äta av (godis), för det smaskade jag och Nathalie i oss i gårkväll när vi satt och drömde oss bort i Dirty Dancing! Och i dag i Georgetown har vi mumsat i oss varsin Ben & Jerry's glasskula, och en cupcake. Mmm, världens godaste muffins!
Vi har i alla fall strosat runt i det varma och sköna vädret och mått allmänt gott! Det har varit molnigt och så, men ack så varmt och skönt. Som sommar, blev typ för varmt för mig att ha strumpbyxor! Men, en riktigt bra och härlig dag har det varit!


I väntan på bussen... Vi missade precis en buss när vi var på väg, sen kom det ingen på typ hur länge som helst (kanske 30 min?)



Mmm, gott med Ben & jerry's



Senare gick vi och köpte oss muffins. Kö, men det gick fort!





Ser dom inte alldeles för goda ut?!



Jag slog till på en svingod coconut cupcake!



Sedan slog vi oss ned på en mur och mumsade i oss våra goda bakelser!



Vi hade en trevlig stund!






Köpte ett sött litet block sm ska bli min nya dagbok :-)


Och i natt så ställde vi fram klockan en timme här i landet, så nu har vi sommartid. Och återigen så skiljer det nu bara 5 timmer mellan här och Sverige, fram till den 29:e tror jag.
Jag och Nathalie hade halvt och halvt problem om vilken tid det var imorse. För helt plötsligt var klockan tio! Och då visste vi inte om telefonerna ställt om sig av sig själva. För igår ställde jag om min dator och min svenska mobil, men lät den amerikanska vara för att den kanske skulle ställa om sig själv. När jag vaknade imorse hade den ställt om sig, för den var lika mycket som de andra. Men Nathalies hade inte ställt om sig. Och när klockan helt plötsligt var så mycket, tänkte vi att min dator och mobil hade ställt om sig igen. Och vi kollade upp det på internet, och det hela slutade med att klockan var tio! Men jag undrar var tiden tog vägen, den bara rusade iväg då vi låg och pratade...
Ochbtw, så har jag varit hur trött som helst i dag, eftersom det inte går att sova ut i det här huset, och jag och Nathalie var vaken rätt länge ändå igår, låg och snackade och så. Men, i kväll ska jag i alla fall lägga mig tidigt :-)





Sjung din själ varm

Det snöade inte längre nu, med det var
rysligt kallt, och för att hålla värmen upp
sjöng de Puhs sång sex gånger. Nasse
tiddelipommade och Puh sjöng resten, och
bgge slog takt på grinden med pinnar. Och
efter en liten stund kände de sig mycket
varmare och kunde prata igen.

Lördag 7/3 Underbara värme

Då så sitter jag och Nathalie här på min säng, med två busiga små tjejer.

I dag
har varit den stora dagen, nämligen dagen då jag permanentat mig!!! Japp japp.
Först gick vi till postkontoret och postade hem lite saker till Sverige. Sedan knatade vi i väg till Cosí för en lunch. Det var gott!

Lunch Cosí


Efter det gick vi till Bubbles, hårsalongen, för jag hade tid där klockan 13!

 
Då var vi igång

 
Det var ju bra att det inte stramade någonting alls... Aou, det gjorde ont ;-P


Paparazzi-Nathalie


Väntan...


Och självklart var Nathalie med mig och väntade ;-)


Wohoo :-D


Done!


Hej lugg!


Sedan gick vi och drack en hot white cocoa på Caribou Coffee!


Och eftersom det var så varmt i dag kunde vi sitta ute :-)


Gott!


På vägen hem såg vi Krokusar

 
Tadaa!

   
Före - Mellan - Efter!!!

Känns himla kul! Dock får jag inte tvätta håret förrän på tisdag... Vill tvätta det redan nu för hon hade i så mycket hårprodukter så det är typ stelt nu!

Jaja, nu är det kanske dax att vara lite social med Nathalie? ;-P



Har inte
tid egentligen att skriva för om en halvtimme ska jag gå in till Bethesda och möta Nathalie. Men jag måste bara säga hur himlarns skönt väder vi har i dag! Klockan är halv elva och vi har +18 grader!!! Tänk om våren kunde vara här på riktigt och att det fortsätter att vara varmt och skönt, men det tvivlar jag på! Hur som helst ska jag gå ut och njuta. Underbart! Känns som man skulle kunna brja grina inombords bpå grund av den härliga känslan! Hoppas bara jag inte blir för varm!

Ne nu jag hoppa i nå kläder och borsta gaddarna och sen promenera i väg :-)

Okey, +23 grader ska det tydligen bli i dag, det tackar vi inte nej til :-D



Fredag 6/3

Sitter här med mitt osockrade te... Tänkte dra igång en film. Klockan är fem över nio, och jag är helt slut! Har varit en tuff fredag och en lång vecka.

Fylldes av en sån härlig känsla då jag gick ut i dag med Clara för att åka till simskolan! Det hade blivit molnfritt ute och det var så varmt och skönt. Rätt varmt har det varit hela dagen, men man får en sån annan känsla när himlen är alldeles blå, och temperaturen ligger på i alla fall över +16 grader - underbart!!! och imorn ska det bli ännu varmare. Snacka om härligt, undrar bara vad man ska ha på sig för kläder ;-P

Och på tal om i morgon, imorgon ska jag träffa Nathalie. Skoj skoj. Ska vi hitta på lite bus, återkommer typ i morgon :-) Så ska hon sova här, var rätt länge sen sist!

Ne nu ska jag se på filmen, innan jag blir alldeles för trött!


Äntligen fredag, och jag känner mig så trött! Men jag har i alla fall alldeles nyss tagit mig en powernap. Skönt, men ja hade gärna vilat mera! Men, kan inte eftersom jag ska snart gå in till Clara och ta på henne simkläderna och sedan åka iväg till simskolan! Skönt, gillar att åka dit så man kommer iväg en lite längre stund. Så när man kommer hem igen är det nästan slut på jobbdagen!

Fast sen har jag massa tvätt att ta i tu med, så slipper jag göra det i helgen. Så ska jag väl ta och se någon film i kväll tror jag, skönt!

Har nog inte så mycket mer att tillägga, känner mig ganska tom efter min lilla middagslur. Kanske ploppar upp nåt senare. Mm, gud vad gott det skulle vad med PLOPP förresten!





Alla kan vara till nytta!

- Vi ska läsa högt för dig, sa Kanin uppmuntrande.
Och jag hoppas det inte kommer att snöa, tillade
han. Och så gamla vän, du förstår, du tar ju upp en
massa plats i mitt hus - gör det någonting då, om jag
använder dina bakben till handdukshångare? För där
är de ju till ingen världens nytta, och det skulle vara
mycket bekvämt att hänga handdukar på dem.

Torsdag 5/3

Haha, uhjuhj, slutade i alla fall med att jag gick in på H&M:s hemsida och tröck i en massa saker som jag vill ha. Slutade nu med 33 varor, och allt som allt skulle detta gå på 6 625:-... Tänk om man bara hade si så där 7000:- till övers, som inte ens skulle märkas på kontot om man använde. Åh vill verkligen ha allt det där som jag klickat på! Haha jaja, man kan ju inte få allt man vill heller, skulle väl kanske inte va så himla kul? Jo, i början skulle de det..



Då har
man suttit och dreglat över lite snygga kläder ur H&M katalogen (spring season 2009). Har ringat in en del saker som jag vill ha, men jag tänker inte räkna ihop hur mycket allt går på. Suck, varför är man inte rik? Såg hur mycket som helst som jag vill ha :-O

 



Torsdag,
torsdag, jag gillar torsdagar. För då är det snart fredag, vilket betyder att man har hela helgen framför sig!

Nu har jag precis gjort mig en mugg te. Försöker lära mig att dricka teet utan socker, men det smakar inte alls lika gott som med socker. Jaja, antar att jag kommer vänja mig efter ett tag!

Har för stunden inte så mycket mer att säga. Joo, Clara kissade på sig i dag, när hon stod toaletten! Den enda olyckan som vi haft hittils i dag!





Böcker kan ge tröst och styrka

- En vecka? sa Puh dystert.
Hur blir det med måltiderna?
- Jag är rädd för att det inte kan bli några
måltider, om du ska kunna magra kvickt, sa
Christoffer Robin. Men vi ska läsa högt för
dig. Puh började sucka men märkte att det
inte gick, därför att han satt så hårt inklämd,
och en tår trillade nerför kinden, när han sa:
- Skulle du vilja läsa en uppbygglig bok - en
som kan hjälpa och trösta en beklämd Björn i
stort trångmål?



Just ja, i dag kom även min efterlängtade bikini och flickornas små baddräkter. Himla söta baddräkter!
Så nu slipper jag gå med nästan genomskinliga badtrosor ;-)



Onsdag 4/3

I dag fick jag post!!! Jippiii! Älskar att få post, så himla kul, speciellt när det kommer i form av paket :-D
I dag fick jag paket av mormor, TACK så himla mycket. Mycket gott där i, för mycket gott, hehe!
Gladast blev jag av messmöret och makrillen, mums! Så till lunch i dag blidde det havregrynsgröt (utan sylt och mjölk), men isället med banan i, och kanel, och så en macka med mese på. Mmm, underbart gott. Klämde ut massa mese på fingret och bara slickade i mig, gottgott!
Och nu sitter jag här med en mugg te (utan socker)! Och Noah grinar där nere. Flickorna, i alla fall Alice kommer säkert vakna alldeles för tidigt i dag. I går sov de båda hur länge som helst, när det bara var vi hemma.

Hur som helst, en bild på det smarriga innehållet i mitt paket:

Massa mums, massa gott som jag får vänta ett tag med att äta ;-P


Var så skönt när jag vaknade i morse, för jag kände mig alldeles pigg och utvilad! Dock kom dagen att inte kännas lika lätt som jag trodde att den skulle komma göra. Flickorna har nämligen varit på det humöret då de inte velat lyssna (utan att vara sura). De har mer bara varit, busiga, och lite bråkiga då! Men hittils i dag har jag inte haft ett par blöta byxor, hurra!

Måste bara slänga in en bild på min ögonsten:

Min älskade lillebror, ett riktigt ögongodis, som jag saknar mycket!

Du, Kenneth är min ögonsten och mitt ögongodis med, så oroa dig inte ;-) Du finns i mina tankar varenda liten stund. Älskar dig <3





... men någon vill kunna lita på dig

- Och om nån vet nånting om nånting, sa Nalle,
så är det Ugglan, som vet en hel del om en hel del,
sa han, så sant som jag heter Nalle Puh, sa han.
Och det gör jag, tillade han. Så det så.

Tisdag 3/3

Haha, jag är klantig! På hemvägen från Dupont Circle (ja jag bestämde mig för att åka dit när jag slutat för att höra mig för lite mer om klasser) så sitter jag på metron (alltså tunnelbanan), lyssnar på musik, kollar på allt folk, kollar ut genom fönstret, ja sånt som man gör när man bara sitter och åker. Så ser jag en film på väggen utanför som jag aldrig sett förut, eller reklam ska jag väl säga. Sen så börjar jag tänka lite.. Alltså redan efter fyra stationer borde jag väl ha märkt att jag åker åt fel håll?! Haha omg. Redan efter två när tåget stannade på metro center borde det väl ha klickat för mig att jag åker i fel riktning? Men icke. Så, när tåget stannade på fjärde stationen från där jag klivit på och jag kollar namnet på stationen, och har inte en susning om var jag var så var det ju bara att hoppa av och gå över på andra sidan för att invänta nästa tåg mot mitt håll.
Jag kan inte säga om det hela berodde av trötthet eller av "stress". Kanske av båda. När jag väl "checkat in" mig så trodde jag väl att jag gick ned på rätt sida och så var det tåg som redan stod där och jag verkligen skyndar mig ned för rulltrappan och skyndar mig på tåget. Så det kan gå...

Hur som haver.. Ska jag ta och läsa engelskan på lördagar (vilket jag måste), så vill jag gärna få bort halva av min 6 credits, och för att "läsa" tre credits ska jag alltså studera i 7 veckor (7 lördagar), från klockan 9 - 13.40! Känns inte så lockande precis, men men, det är ju trots allt bara sju veckor och inte längre. Men, det är sju lördagar, lördagsförmiddagar. Då man vill sova. Fast det kvittar ju egentligen då man inte kan sova mycket längre än barnen i det här huset ;-P

Kan inte släppa att jag åkte fel med metron! Det jobbiga var bara att det var kväll och jag ville komma hem så fort som möjligt ;-)



I dag
är det alltså tisdag. Och av någon konstig anledning känns det som det är onsdag - jobbigt! Men dagen har i alla fall varit bra. Emma har varit och är fortfarande på jobbet, så skönt att bara vara själv med flickorna! Vi har varit och lekt på rummet, varit ute och lekt lite, tagit en promenad till biblioteket (ett "nytt" som jag inte varit på förut). Det har varit jättefint väder ute med blå himmel, dock lite kallt, men inte överdrivet. Var runt -10 när jag klev upp i morse..
Men nu är jag hur trött som helst, och klockan är bara tjugo över fyra, funderar på att lägga mig och vila ett tag innan flickorna vaknar. Sen funderar jag på om jag ska ta och stoppa dem i badkaret, eller om vi kanske ska ta och gå ut igen. Vi får se vad de vill göra :-)
Så måste jag även säga att jag har haft ett par jätteduktiga flickor i dag. hittils har jag inte haft lika många blöta par byxor som i går. Bara ett par efter Alice, men så fick jag även byta Claras byxor då hon blev jättegrinig för att jag sa att hon inte behövde byta för att hon var torr. Så har Alice på eget initiativ bajsat på toan! Wohoo, överlycklig för att jag slapp få ett par bajsiga trosor!

I kväll har jag ingen aning om vad som händer. Hade planerat att ta en promenad in till Bethesda för att eventuellt boka en tid hos frisören. Får se om jag orkar. Eller så skulle jag kunna åka in till Dupont Cicle för att höra om helgklasser. Äh jag vet inte. Jag vill gå på bio! Jag kommer få abstinens besvär när jag kommer hem till Sverige tror jag ;-)





Ingen är perfekt

Ty fastän Ugglan var vi på många sätt och kunde läsa och
skriva och stava itt eget namn GUGLA, gick det i alla
fall alldeles på tok med besvärliga ord som MÄSSLING
eller ROSTAT BRÖD.






Måndag 2/3

Så här såg det ut imorse när jag vaknade:







Så, det har alltså snöat en hel del i natt. Men heja, var väl min första tanke när jag vaknade i morse, men sen tänkte jag att det kunde ju ändå bli kul. Och det blev det faktiskt. Efter att flickorna ätit frukost och borstat tänderna (vilket tog ett väldigt tag för att framförallt Clara tjurar med att itne vilja bli borstad) så tog vi på oss ytterkläder cch gick ut i snön. Var alldeles mjuk snö, ingen tösnö. Så gjorde vi lite snöänglar, gick omkring och plumsade och kastade lite snö. Sen sa flickorna att de började bli kalla så då skulle vi gå in, och då vi kom på framsidan igen så sa jag att vi kunde prova åka ned för slänten (vi bor typ i en slänt eler vad man ska säga, så hela våran gård lutar, speciellt på framsidan lutar den rätt brant). Och det var ju en toppenidé! De älskade det, vet inte hur många gånger vi åkte ned! Det var skoj. Sen gick vi in och åt mellanmål och så värmde jag mjölk! Dagen kändes jättebra och lätt ända fram till dess att Alice började få sina utrott igen. Hon skrek, gnällde, grinade och ropade på mamma. Det är verkligen jobbigt när det blir så, men det går över efter ett tag.
Sen så skulle Alice ha simskola i dag, och när vi kom dit sa de att klassen var inställd. Jippi. Stackars Alice, hon gillar ju simskolan så mycket, och förra veckan blev det ju ingen heller. Men då åkte vi till biblioteket en stund istället.
Kan även meddela att jag har haft en del blöta (nerkissade) byxor, strumpor och trosor i dag. Men det konstiga är att Clara är bättre på det med att gå på toa än vad Alice är. För det första är Clara yngre (men antar att det hela är rätt individuellt), men det "konstiga" är att Alice nästan var helt  pottränad för ett år sedan, Men allt fick ett bakslag. Men jag tycker ändå att det känns som att hon borde veta och känna det bättre än Clara som inte alls har varuit pottränad. Jaja, förhoppningsvis blir det bättre ganska snart!
Sen har jag även haft en väldigt nysig och snorig Alice i dag. När hon nyst, vilket hon har gjort ett x-antal gånger, så har det flygit ut snor! Får man skynda sig dit med papper innan hon torkar av sog det på armen. Och då jag säger flygit ut menar jag flygit ut!

Ne, vad tros om att se en film kanske kanske??




Även dystra människor
skiner upp emellanåt

Han tog ut ballongen ur burken och stoppade in den
igen, lycklig som aldrig förr ...

Söndag 1/3

I dag har Proppen, Anders, alltså mammas boyfriend fyllt år, så då vill jag börja med att säga grattis till honom!!! Grattis grattis!

I går åkte jag och Nathalie till Tysons Corner. Och jag kan tala om för er att jag gjorde av med betydligt mycket mer pengar än vad jag egentligen tillät mig göra... Jag kallar det för att ha lånat pengar av mig själv. Jag tog nämligen med mig extra pengar för att jag skulle kunna posta presenterna som skulle inhandlas och pengar ifall jag skulle vilja göra en permanent! Men jag gjorde varken en permanent eller postade presenter (bestämde mig för att skjuta upp det till nästa helg). Så, jag handlade lite presenter, och lite saker åt mig sjäv. Vilket jag inte hade tänkt från allra första början. Men, jag handlar faktiskt inte så mycket saker åt mig själv, och man måste väl få unna sig lite saker någon gång då och då vah? ;-)


Lunchtime!


Sen på kvällen när vi kom hem till Nathalie så började vi färga håret på mig, jag var lite halvless på min utväxt som började bli allt längre. Så nu ska mitt hår alltså vara mahogny brunt!

Sov hos Nathalie i natt. Och i dag drog vi till Pentagon City, för vi ville spana in Bath & Body Works sista rea. Och självklart inhandlades det lite i dag med. Vi började det hela med en lunch, och avslutade det hela med en kaka, mums!


Mina "presenter" till mig själv ;-) Älskar västen, eller vad man ska kalla det
- västkoftan kanske. Finns det nåt som heter det?


Här kommer färgningen i bilder ;-D


Lite före-bilder


Börjar bli redo - har delat in håret i fyra sektioner + skyddat mig med en
soppåse, väldigt smart. Lyckades ändå få en liten klick färg på mina jeans
;-(


Nathalie är i full gång med att färga!


Klet...


Färgen sitter i, var det bara att vänta i 25 minuter!


Och tadaa, så här blev resultatet!


Har faktiskt varit duktig i kväll, och varit ute och sprungit! Dock blev jag rätt blöt, för då jag klev utanför dörren så såg jag att det börjat snöa. Typiskt. Men det fanns inget återvändo, eller jo det gjorde det ju. Men, jag var ju redan påklädd och utanför dörren så varför vända? Jag blev väldigt blöt om mina fötter kan jag säga, men det var skönt att komma ut och springa av sig lite, så skönt att springa på kvällen då det blivit mörkt. Vet inte varför det går så mycket lättare för mig att springa då.
Hur som helst så var det rätt jobbigt att få massa snö i ögonen, men jag överlevde. Och nu har det börjat vitna på marken, igen. Hoppas det försvinner lika snabbt som det kommer, vill inte ha mer snö. Jag är ju redo för våren.


En blöt Frida efter en liten springtur. Man är ju inte gjord av socker!


Haha! Flickorna ligger nu i sina sängar, och nyss hörde jag Alice säga till Clara: "Mamma kines, pappa japan - stackars lilla barn". Jag visade nämligen det för Alice och Clara i veckan som var. Får man säga så? Jag är rätt säker på att hon även satte fingrarna i ögonvrårna och drog upp och ned. Hon är rolig hon!

Tänk att vi är inne i mars nu! Känns som att nu börjar det hända saker, jag tycker att det börjar gå fortare! Tänk, snart är det bara en månad kvar till Sanne kommer, can't wait!
Har även tänkt att ta mig in till Dupont Circle i veckan för att kolla upp en helgkurs, måste börja nu!




Du kan alltid rätta till ett
fruktansvärt misstag

Han hade ätit upp I-ors födelsedagspresent!
- Så fånigt! sa Puh. Vad ska jag ta mig till? Jag måste
ge honom nånting. Det stod alldeles stilla i huvudet på
honom en lång stund. Sedan tänkte han: 'Nå ja, det är i
alla fall en fin burk, även om det inte är nån honung
i den. Om jag tvättar ur den och får någon att skriva
Hjärtliga gratulationer på den, skulle I-or kunna lägga
småsaker i den, och det vore ju Praktiskt.'




RSS 2.0