Lite från USA

Nu går det lite lättare och det känns bättre. Jag kom till min nya familj i fredags och imorn, måndag blir det min första jobbadag. Får se hur det går, det blir nog bra. Flickorna är så himla sööta! Och mina värdföräldrar är så snälla och trevliga. Sista oktober, på halloween blir det flytt. Sitetr här med familjens katt bredvid mig på sängen. Var och träffade några andra au pairer idag utanför Starbucks, det var kul! Det är lite tråkigt att det skiljer så mycket i tid mellan här och hemma, för då det är kväll här så är det ju mitt i natten där hemma. Åh det är så fint och mysigt här omkring i kvarteren, mysiga hus, vissa små och vissa stora, mycket grönt och så. Åh, var ju på sightseeing i torsdags i New York City, det var grymt! Har aldrig sett något liknande. Så höga byggnader, skyltningarna, Frihetsgudinnan, Ground Zero, Empire State Building mm, det var så coolt!

New York

Forsta kvallen i New York. Ar pa St John's University, varav den "konstiga stilen". Det svaraste jag nagonsin gjort i mitt liv var vad jag gjorde idag. Sa hej da till min familj pa Arlanda. Utom Charlie da. Han var inte med, men varje gang jag tanker pa honom sa ar tararna valdigt nara, det bara sticker i halsen. fast sa ar det nar jag tanker pa Kenneth och mamma med.. Usch det ar jobbigt. Men jag ar glad att jag fatt denna chans och jag ska fullfolja detta ar i USA. med tiden kommer det nog att ga lattare.

Arlanda

Nu, efter två veckor sitter man här på Arlanda igen. Känslor? Blandade. Ska visserligen bli skönt att komma hem igen och träffa alla, innan man beger sig vidare till andra sidan Atlanten. Men det ska ändå bli jobbigt att komma hem, då jag vet att det bara är några dagar kvar tills jag åker, då det är så mycket man vill hinna göra, och ingenting som man vill hinna göra, men vill hinna umgås med alla, men tiden är knapp. Det har varit så underbart skönt i Thailand, Phuket. Vissa dagar har varit finare än andra, men alla har hållit sig runt 30 grader. Åh det har varit så avkopplande, om man bortser från att jag både har varit förkyld och haft nå konstigt med magen i sisådär 4 dagar. Sådan magknip har jag aldrig varit med om, trodde jag höll på dö. Men som tur var så gjorde jag ju inte det! Nu sitter vi som sagt på Arlanda, jag och min Älskling. Vi väntar på tåget som ska ta oss till Sundsvall och sedan ska lilla pappa komma och hämta oss där. Ah men just de.
Hah, lite less man blev på flyget då. För det första är det några timmars flygresa man har framför sig. När vi skulle bege oss så blev vi lite försenade på grund av någon fyllkaja som inte kom in i thailand så hon skulle åka med oss tillbaka. Vi mellanlandade efter ca 6 timmar i Al Ain. När vi sedan skulle åka till flyget igen ramlade hon in i bussen och sen när alla väl satt sig till rätta i planet igen och väldigt gärna ville komma hem så fort som möjligt, ja då har vi ett problem igen, samma som när vi skulle lämna Phuket. Det hela slutade med att denna som kommer ha årets bakfyklla fick kliva av planet för att förmodligen få tillbringa natten i en fyllecell i AL AIN. I ett arabland, kul. Alltså inte att det är ett arabland, men tänk imorn för den stackars, kvinnan. Kul att vakna upp dagen efter. Något som jag gärna skulle vilja avstå från i alla fall..

RSS 2.0