Älskar


Ja jag
älskar San Francisco! Helt underbart här. Mysiga och fina hus/byggnader, branta gator som gör att det ser lite annorlunda ut, fint väder har vi haft det idag, lördag. Fantastiskt. Jag och Nathalie har varit på toppenhumör, glada och spralliga trots inte så mycket sömn last night.
Flygresan gick bra och vi kom fram till hostlet utan några som helst problem. Vi hade blivit bokade i två olika rum (?) men då blev vi uppgraderade och istället för att dela rum med två andra tjejer fick vi ett eget rum. Inte helt fel. Toppen!
Vi lade oss sent på natten och klev upp redan vid halv åtta för att ha hela dagen på oss. Vi gick ner i köket och stekte pannkakor till frukost och vid tio kom vi ut.

Vi har gått och gått och gått idag och vi lånade även två cyklar och cyklade i drygt två timmar. Det var härligt. Så vi har allt fått oss end el motion idag vill jag lova!

Vi har fått se fantastisk utsikt! Och vi har även sett Alcatraz (vi åkte inte dit), Golden Gate bron, sjölejon vid pir 39, Lombart Street mm. mm.

Vi gick först upp till en utsiktsplats och sedan gick vi bort till pirerna och hängde rätt länge. Åt lunch. Jag åt en supergod soppa i en surdegsbrödskål. Sedan blev det kaffe och solen lyste och vi blev helt plötsligt så trötta och sega. Men efter ett tags promenerande på pir 29 bland ett jättemysigt fruktstånd och lite affärer och en tit på sjölejon piggnade vi till och bestämde oss för att hyra cyklar och cykla bort till Golden Gate bron.
Det var jättehärligt att cykla och det har blivit en hel del bilder idag vill jag lova. Har haft superroligt! :-) Lägger väl ut några stycken här, är så trött efter en lång dag så jag orkar inte lägga ut så många. Lägger väl förmodligen ut en del på bilddagboken senare och länkar dit då det händer (och fötter) ;-)


Nu sitter jag och Nathalie i hennes säng och jag mår nästan illa och är proppmätt efter att ha smällt i mig en påse riesen. Haha. Trött som tusan är jag, redo för sängen.


Imorgon tror jag det blir kik i affärer och eventuellt shopping om jag känner mig och Nathelie rätt. Inte för att jag har så mycket plats i väskan men ja... Haha.
Så ska vi väl ta oss till Golden Gate parken som ser jättemysig ut, kanske en karnival. Vad mer ska vi hitta på imorgon? Det får vi se. Jag orkar inte riktigt tänka just nu ;-)


Hur som helst. I'm having the best time here!




Min Darl och jag



Massa frukt, jättefräscht var det med!



Sjölejon



Alcatraz i bakgrunden



:-)





Lombart Street - världens slingrigaste väg





ÄNTLIGEN

Ja... Äntligen sitter jag hos Nathalie. Fasn vad drygt det var att köra hit idag! Eftersom det är Memorial Weekend = tredagarshelg så blir vägarna smockade här. Men att det skulle vara så mycket trafik vid tiden jag var ute trodde jag inte.
Herregud. Det tog mig nästan TRE TIMMAR att komma hit. I stället för kanske... 1,5 timme. Nästan dubbelt så lång tid. Så i ca 1,5 timme fick jag krypköra fram. Köra några meter, stanna, köra, stanna. I 1,5 TIMME! Och inte nog med det så höll jag på kissa på mig efter halva tiden. Yey liksom. Haha. Inte den bästa av biltripper upp hit.
Jag for vid tio över ett och strax innan fyra kom jag hit! Pjuh!

Men nu är jag äntligen här och har till och med hunnit lägga in musik på min nya iPod som jag inte kunnat göra förrän nu eftersom jag inte kan ha iTunes på min dator. Så nu kan jag äntligen börja springa med musik igen ;-)
Och på tal om springning tog jag mig ut på en liten runda imorse. Blev bara 5 varv idag och fy vad mina ben kändes tunga och tröga. Men jag klandrar dom inte. Dom kämpade ju på rätt bra igår! Hihi.


Nu är det bara några timmar kvar innan vi ska förflytta oss från Los Angeles till San Francisco. Jihoo! Spännande! Min och Nathalies sista stora trip som vi gör tillsammans. I det här landet. I det här kapitlet i våra liv.


Ne om jag ska gå och vara social kanske?


Ha en bra helg allihopa! Det ska jag ha! :-)

Tupplur

Hehe lite roligt... I eftermiddags, strax efter fem någon gång deckade jag, Kaleo och Coco i soffan och sov till typ fem över sex. Såå skönt det var! Har varit trött hela eftermiddagen! Och Kaleo hade läst rätt länge och så sa han att han var så trött så jag sa att han kunde ta en nap om han ville och då tyckte jag att jag kunde luta mig tillbaka med. Medan vi låg där och sussade satt Kainoa och spelade spel på datorn. Det var så tyst och skönt i huset. Ahh :-)

Dutti

Kände mig så duktig imorse då jag var ute på mig spring/joggingrunda! Vet inte var all motivationen kom ifrån. Det kändes lättare än sist då mina ben kändes så svaga, så det var skönt även fast det var jobbigt. Tog det rätt lugnt men spurtade även ibland då och då så jag fick upp flåset lite och självklart kändes det ju jobbigt i benen men det var inte för jobbigt liksom. Hur som helst! Sprang 11,2 km!!! 7 varv runt sjön. Yey! Sprang först tre varv och stannade sen och gjorde lite magövningar och så. Sen fortsatte jag två varv och stannade för magövningar och sen två varv till! Sen så går jag till och från sjön som upp- och nervärmning och vad kan det vara? En halv kilometer vardera väg kanske. Jag fick i alla fall bara något sådant där ryck medan jag sprang och kände att ne idag ska jag springa en mil ;-)

När jag kom tillbaka hem strechade jag lite och fixade sedan frulle. Kanske skulle ha ätit en liite nyttigare frukost med tanke på min träning men det blev en brödskiva (utan smör) och med ost och skinka på och så gjorde jag i ordning en halv potion havregrynsgröt och rörde sedan i lite jordnötssmör och jordgubbssylt och en liten skvätt mjölk. Det var riktigt mumsigt faktiskt ;-)


Snart så bär det ju av till San Francisco!!! Eller ja inte såå snart men imorgonkväll (fredag), med Darl! Ska bli superkul :-) Bara så typiskt att en viss person har just den helgen ledig då, men det kommer väl nog förhoppningsvis nån fler av dom innan jag åker hem :-)

Hej å Hå

Onsdag mitt-i-veckan idag då. Har inte så mycket att säga om dagen. Den har varit lugn. Var ut på en prommis med Coco och sen hade jag tänkt att göra lite pilatesövningar men fastnade på skypen med mamma istället och sen blev det frulle och dusch. Får väl köra lite hårdare imorgon då det får bli springning! :-)


För Coco blir det veterinären idag, hon har en del äckliga valpvårtor i munnen. Disgusting. Sedan ska jag köpa en tårta och vattenmelon för Kaleos baseball party ikväll. På något sätt känns det tur att Kaleo har sin ryggsäck med läxorna i i Johns bil, så han kan inte göra dom. Annars vet jag inte hur vi skulle hinna. Hmm. Funderar på att göra chokladbollar kanske kanske tills ikväll :-)

Ikväll ska min värd mamma på Idol-finalen. Kul eller?! Jaa. Inte för att jag kikar på idol men i alla fall. Massa bra artister där!


Vad var det mer jag tänkte på? Venne riktigt. Jag lägger i alla fall ut en bild som jag tjuvade från mammas facebook ;-)


Snyggingen, charmtrollet :-)


I Just Didn't Have It Today

Igår när pojkarna var klara med läxorna så följde jag med dom och Carol för en tidig middag på ett rätt roligt ställe dit många åker som fyller år. Jag käkade en supergod BBQ kyckling sallad. Sååå god och sedan beställde vi in glass och då kom ett gäng och sjöng och spelade trummor och så för Kaleo. Menyn hade dom gjort som en gammal tidning, ett fränt ställe :-)


Imorse tog jag mig ut på en tung springrunda. Mina ben alltså, dom kändes så himla slut men jag trotsade dom och sprang i alla fall. Jobbigt men skönt efteråt ;-) Så jag har dåliga träningsdagar jag med!

Sedan åkte jag och träffade Marli för lite frukost på Jamba Juice för sista gången. Hon åker ju hem på måndag, buhu vad tråkigt :-(


Ne nu är det dags för mig att gå och hämta boysen på skolan. Tjing!

Måndag den 24:e Maj

Vet inte riktigt vad jag har att säga idag. Tankar, massa tankar. Speciellt åt ett håll :-) fast det är lite jobbigt.


Idag är det Kaleos födelsedag, 9 hela år fyller han, sötungen! Köpte lego åt honom i lördags som jag hoppas han blir glad över. Blir väl tårta ikväll, hoppas jag. Hihi. Gottit!

Annars om dagen då? Varit rätt trött, orkade inte ta mig ut på en springrunda så det blev en promenix med Coco och sedan åt jag frulle, diskade och sen däckade jag en stund med Coco i soffan. Skönt men sedan höll jag på frysa ihjäl men napade lite till och sen var jag tvungen att tina upp mig med en varm dusch. Mmm :-)


Söndag

Vaknade tidigt idag, kvart över åtta för att skjutsa Nat till tågstationen vid tio över nio. Så nu är jag åter själv. Tog mig ut på en springrunda när jag kom tillbaka. 5 varv runt sjön = 8 km. Känns skönt.

Hahaha. Alltså jag och Nat... Vi behöver knappt prata med varandra längre, räcker med att vi kollar på varandra och bryter ut i asgarv typ. Tänker samma saker. Tex. Vi satt på en bänk i spectrumet igår och så säger jag att solen har gått i palm. Jaha, har då inte Nat suttit och tänkt på precis det då, att solen gått i palm?! Det är sjukt, ofta man tänker på det.
En annan sak var igårkväll då vi skulle sova så störade sig mitt öga. Det gör det ibland då jag har tagit ur linserna, det känns som att det sitter nåt och typ river mig i ögat. Så sa jag att det känns som jag har nåt där. Jaaa börjar Nat cch jaaaaa fortsätter jag, och med lite ironisk röst " en iris". Hahaha höll på dö! Då var det såklart det Nat också tänkt på!
Hela helgen har vart sjuk, har skrattat ihjäl mig :-)




Hänger i bilen och dunkar Takida och lite annat :-)



Mysigt med Darl



Haha Nat ville se hur det gick till då jag kröp genom hundluckan ;-)


Vet ni vad en profölj är? Hihi. KLura på den ni ;-)


Igår var den den 22:a. Vilket betyder att jag och Nat nu varit i staterna i... 20 månader!

Lördag

Haha awe :-) jag älskar't!

Hunden Frida, eller Inbrottstjuv?

Hahaha ja jag säger då det... Kom hem rätt sent igårkväll efter att ha varit ute och ätit med en kompis och så visade det sig att jag glömt att ta med mig husnyckeln, hur nu det kan komma sig... Gick på baksidan och kände ifall glas-skjutdörrarna var öppna men icke sa nicke. Ville inte ringa och väcka Carol och John heller. Så då hade jag bara ett alternativ kvar - hundluckan. Japp, jag kröp igenom doggiedooren. Det var rätt trångt men in kom jag utan några större svårigheter. Axlarna var det svåraste men det var... roligt. Tur att man har tagit yogaklasser och blivit lite mer smidig, kanske? ;-)
Kände mig som värsta inbrottstjuven. Men jag är hemskt glad att jag lyckades ta mig in där. Pjuh! :-)


Fredag idag igen! Den här veckan har sprungit fram. Den har varit lättsam och pojkarna har varit så duktiga så det har varit en bra vecka och tänka sig, ikväll kommer Nathalie hit, igen! Hihi!




Yoga- och pilatessalen



Haha jag och min lärare. Hon är ju så kort så jag typ hukar mig



För skojs skull

Happ...

BUHUUUU!
Nu har min allra sista pilatesklass varit. Tror vi var bara fem, sex stycken där idag. Svettigt som vanligt var det! Känns konstigt att tänka att jag förmodligen aldrig mer kommer se våran lärare. Jag har liksom träffat henne fyra gånger i veckan i ca 16 veckor och nu är det slut, bara så där! Tog i alla fall kort innan jag och Marli åkte iväg till Jamba Juice. Och Marli åker hem snart, om typ 1,5 vecka... Och snart är det min tur.
Nästa helg är det San Francisco som gäller och efter det har jag bara... TRE helger kvar, fatta! Så allt som allt räknat från nu har jag fem helger kvar. Det är ingenting!
Sen ska jag hem och bada med min söta, goa Charlie i poolen ;-)

Datadjur

Onsdag idag då. Värst vad jag börjar hoppa över vissa dagar gällande bloggandet. Men livet leker :-)


Igårkväll hade jag jättetrevligt med Peggy och en annan svensk tjej som heter Amanda. Vi åkte till Ruby's, som är som en sån där typisk amerikans diner. Åt en flottig men väldigt god hamburgare och strips. Yum yum! Sedan satt vi och snackade och garvade ett bra tag innan jag och Peggy bestämde oss för att dela på en Butterfinger milkshake och mmmmmmmm vad gooooood den var!
I alla fall så hade vi många mer eller mindre intressanta samtalsämnen och roligt var det. Till exempel tyckte dom det var jätteroligt att jag sa datadjur, ni vet sådana dära tamagotchis. Först fattade dom inte vad jag menade då jag sa datadjur. Hahah. Ååh.


Den här dagen då? Den har varit superbra. Vet inte varför, dagarna går så fort nu för tiden tycker jag. Vädret har varit fint igen, var några dagar so det inte var såå fint! Hade min allra sista yogaklass idag. Buhuuuu! Men jag har fortfarande en klass kvar i pilatesen imorgon. Den allra sista. Sorgligt!...

Var ut och sprang imorse innan jag hade yogan. 6,5 km ungefär sprang jag = 4 varv runt sjön, beöver jag säga att det var svettigt? Kände att efter gårdagens burgare var jag tvungen att ta i lite extra mycket. Stannade två gånger för att göra magövningar.
Kändes kanonbra :-)


Nu är det snart dags att skjutsa pojkarna till kyrkan och sedan slutar jag för dagen. Vad händer då då? Det vet jag inte än, det får vi se :-)

Helgen

Okey det börjar väl bli dags för en uppdatering då?


Nathalie kom över i fredags och då åkte vi och Peggy till Irvine Spectrum för att gå på bio men innan det blev det middag på Chipottle och sen lite shopping (oops) och sen lite frozen yogurt.

FIlmen vi såg på var "Letters to Juliet". Jättemysig och bra film :-) Efter filmen vet jag inte vad som hände? Skratta och garva som en tok, och högt. Det var skönt. Hah. Kunde ju knappt stå :-D






Kom hem rätt sent och kom upp tidigt på lördagmorgon eftersom vi skulle på den där jädrans val-tittningen. Haha. Kom dit utan några problems. Kom på båten och åkte ut efter ett tag. När vi kom ut från själva hamnen eller viken eller vad man ska kalla det blev det lite mera guppigt och jag kände mig inte så bra. Sen när blev jag sjösjuk? Alltså det var ju inte såå illa men jag kände mig illamående och inte så kry men jag behövde ju inte slå upp eller så.
Det var i alla fall kallt och lite vågigt och efter en halvtimme tyckte jag och Nathalie att vi kunde åka hem snart igen, men då hade vi ju bara ca 2 timmar kvar ;-)




Som sagt fick vi ju inte syn på några valar men vi fick se en hög av solande sjölejon och en hop med simmande delfiner och nån som kände för att hoppa!


 

Äntligen i land igen gck vi in på en affär och kom ut därifrån med några fynd. Jag köpte mig en söt kjol och en hårgrej (oops igen).



Vad gjorde vi sedan? Inte mycket, var på Target så Darl kunde inhandla dricka åt sig och Peggy inför kvällen (inget för mig eftersom jag skulle vara den körde och jag är ansvarig, japp det är jag).
När vi kom lagade vi snabbt ihop en middag och sen blev det lite häng vid datorn och tillfixelse inför kvällen och lite senare hämtade vi Peggy och åkte sen hem till mig igen ett tag.

Trots en nykter utekväll hade jag superkul, precis som om jag skulle ha druckigt. Vet inte vad jag haft för ryck den här helgen? Jag har känt mig så glad liksom. Det är nog min Darling :-)







Söndagen då? Vad hade den att erbjuda? Vi vaknade runt tolv. Klev upp, duschade och for till Irvine Spectrum en snabbis innan Nathalies tåg gick.

När jag kom hem igen blev det en liten prommis med Coco innan jag hängde med Peggy ett tag innan vårat Au Pair möte började. Pizza-party hemma hos min LCC och det var sista mötet med henne för sen slutar hon. Synd, hon är en bra LCC!


Och det har väl varit den helgen. F*cking Freaking Awesome ;-)


Idag har kussen Kristoffer Biffboffer fyllt år, den viktiga (i USA) åldern 21! Ett stort GRATTIS från USA! :-)


Nu är det
passed my bedtime bara för att det tog sådan tid att ladda upp bilderna. Pjuh! Ha en bra dag respektive natt :-)

F*cking freaking awesome (updated)

Det är tre ord som beskriver helgen!

Men jag berättar mer om den imorgon för klockan börjar ticka iväg till sängdags och det blev inte så många timmars sömn förra natten så jag har lite att ta igen, vilket börjar bli försent snart ;-)


Har en del bilder att bjuda på med från shopping, valtittning (inte för att vi såg nå valar men däremot sjölejon och delfiner) och från utgång!



Charming
Nathalie tyckte jag fick en söt näsa när jag gjorde så där ;-)



Medan ni och jag väntar på att få bloggen
uppdaterad respektive uppdatera så
slänger jag in en bild på min outfit i helgen.
Vad gillas, hot or not? höhö
Kjolen är i alla fall ny från...
FOREVER 21! :-D

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Åh vet ni vad irriterande. Min dator skriver massa k:n överallt där den kan skriva. Öppnar jag ett nytt fönster skriver den kkkkkkkkkkkkkkkkkk, i google-rutan uppe i hörnet skriver den kkkkkkkkkkkkkkkkk ända tills jag stannar det och nu och då under det jag har skrivit hittills har den börjat skriva k. Vet ni hur störande det är? Så här mycket höll den inte på igår, då var det bara lite... Dumt!


Igår så tog jag pojkarna till fejk-stranden, så låg jag där och gottade mig i nästan två timmar medan pojkarna lekte.

Ah alltså fattar ni vad störande det är?! Vet inte hur många gånger jag har fått sudda ut k under det här inlägget och så fort jag inte skriver så poppar det upp massa k:n och det fortsätter ända tills jag stoppar det och det fortsätter till och med då och även medan jag skriver. Just nu hatar jag bokstaven "K".


Hur som haver. Var ut på en springrunda imorse och det gick bra tycker jag! Sedan träffades jag och Peggy över en kaffe, eller frappuchino. Gött vare! :-)

Ne jag måste försöka att inte ödsla energi på att inte gilla k.

Nu Så!

Vet ni vad?!
Äntligen kan jag skriva normalt på min laptop igen! Jag är överyckligt. Dock fungerar ju tangentbordet på laptopen fortfarande inte men jag har införskaffat ett litet trådlöst tangentbord och en mus. Det är jättesött, om nu ett tangentbord kan vara sött? Det är i alla fall rätt litet men inte för litet, bekväm storlek liksom, lite böjt, lätt och det är jätteskönt att skriva på! :-)
Känns så bra att sitta vid min dator igen!



Titt så fint ;-)


Torsdag idag, men jag har fredag i skallen. Inte så att det känns jobbigt, för på sätt och vis känner jag i kroppen att veckan inte är över än men huvudet tycker det är fredag och jag vet precis varför också. Det är för att pilatesen är inställd idag så därför känns det som fredag för att jag aldrig har klasser på fredagar och så har jag tvättat lite så det känns som jag tvättat inför helgen liksom ;-)

Men men, det gör inte så mycket att det inte är fredag än för att det har varit en rätt lugn vecka och jag känner mig fortfarande klar i huvudet och så.
Var ut på en springrunda imorse, skönt och jobbigt. Var ut och sprang igår med för första gången sen jag blev sjuk, känns fint att komma igång igen :-)


Imorgon kommer min fina Nathalie hit och på lördag ska vi ut på Whale Watching. Spännande! Hoppas vi får se något! :-) Vet inte vad mer helgen kommer ha att erbjuda, det får vi se!
Just det, söndageftermiddag har jag Au Pair möte, pizzaparty hemma hos min LCC!


Men just ja! Nu höll jag ju på glömma det viktigaste!!!
För er som inte redan sett eller hört så är ju datum för min hemgång bestämt nu! Hihi! Åker hem 25:e juni (midsommar, jag vet) och om allt går som det ska kommer jag till Stockholm lördagkväll så förhoppningsvis kommer jag väl hem på söndagen! :-) Snaaart!

BLAH

Min dator funkar inte sa bra just nu sa jag sitter vid en annan. Coco har spillt vatten pa min sa vissa knappar funkar inte. Jag ar SA arg!

Jaja, bara sa ni vet...

Dagen

Inte så varmt och fint väder den här måndagen, fst det regnar ju inte i alla fall och det uppskattas ju alltid :-)


Har inte varit så duktig idag. Käkade min cheesecake som jag hade kvar från igår, inte bra. Men jag har i alla fall varit duktig och haft yoga och sen gick jag och Coco ut på en liten promenix.


Det är väl ungefär det jag har att säga om dagen so far.

Fjällsjömarknaden med Jessica i sommar! Hihi! :-D

iPad

Mitt nästa stora inköp tror jag ska bli en iPad, så himla häftig! Ser ut som en stor iPhone och den är såå lätt och den kan man alltså ha istället för sin bärbara. Den tar inte lika mycket plats och väger inte alls lika mycket och funkar precis som en dator, den är ungefär stor som en bok fast plattare. Läsa böcker kan man göra på den och man kan bläddra ungefär precis som en vanlig bok, och det tycker jag låter ganska bra för mig som läser rätt mycket!
Ne jag måste ha en! Inte alls särskilt dyr heller, $499 för den med 16 GB minne, vilket är 3000 någonting kronor. Inte så farligt.
Och vill ni veta en annan sak? På mindre än en månad har dom sålt en miljon iPads. Och ni vet iPhonsen var ju en ganska big deal och det tog tre månader för dom att komma upp i en miljon sålda exemplar.
I'm totally in love! Vill ha vill ha ska ha! ;-)
Måste ha!



Here it is!

Äntligen :-)

Åh! Igår fick jag äntligen träffa mina söta små flickor igen! Åh vad jag saknat dom och dom blev så glada över att se mig igen! De kunde inte hålla sig ifrån mig.

Det var så att vi skulle ut och äta en tidig morsdagsmiddag (morsdag här den här söndagen, 9:e) med Johns föräldrar och syster som är här och hälsar på från Hawaii och Carols mamma och bröder med familj. Jag skulle sitta mellan Hazel och Hayley och fick vrida huvudet från var och en av dom hela tiden och de skulle leka med mitt halsband och arrestera mig och kolla mitt körkort och bla bla bla ;-)
Och det var så himla kul då det var dags att gå för då ville den minsta, Hazel pussa mig massa och tydligen brukar hon aldrig vilja pussa eller vilja bli pussad, då torkar hon bara bort det. Hihi! Hennes mamma vart förvånad!


Hayley och Hazel. Hur supersöt kan man inte vara?! :-D


Titta här vad härligt:



Kaleo och han grannkompis Jacob. Vi hängde vid poolen
medan Kainoa hade baseballträning, gött! ;-)



Nu måste jag kila för vi ska ut och äta suchi! Det har för övrigt varit en lugn helg och en lugn söndag! Finns inte så mycket att säga om den. Men nu är jag nästan frisk, lite småsnorig och lite småhostig men that's it!

Eh, Vah?!

Fick ju en smärre chock tidigare idag. Haha! Höll man på tappa hakan eller?!


Mamma du ska veta att dina kommentarer gör mig glad! :-)

Blir ju såklart glad av alla kommentarer men dom kommer ju inte in allt för ofta, mest av mamma <3

Invecklat eller Utvecklat?

Var ut på en skön långpromenad med Coco imorse. Hon var snäll, det var fint väder och det hade inte hunnit bli för varmt för att promenera i rask takt! Mådde gott!
Kände mig lätt i sinnet och tankarna kom in och for ut utan några direkta grubblerier och så var jag glad för att pojkarna varit så snälla imorse och det sa jag till dom också :-)

Härlig dag so far med andra ord och vi får hoppas på att det kommer hålla sig så med! Men lite trött är jag allt och det märks på linserna så jag ska nog gå och ta en lite vilolur en stund!


Funderar lite smått på vad som kommer ske då jag kommer hem. Eller då hösten kommer och efter jag varit i London med kära kusinvitamin... Känner inte direkt någon stress över det (vad som väntar till hösten), utan något blir det alltid. Men så tänkte jag att jag har verkligen i princip alla valmöjligheter. Jag vill ju absolut resa mera innan jag blir fast med plugg och så eller ett jobb som jag inte vill lämna, och jag kan åka precis vart jag vill. Vill jag åka till Australien så är det bara att åka dit. Till Malaysia, visst. Eller Vietnam, Afrika med mera med mera. Jag vill överallt. En jordenrunt resa kanske? Och åka runt mera i Europa.. Ja. Varför inte?! :-)
Det är i alla fall, som jag sagt förut, rätt spännande att inte veta vad framtiden har planerat för mig. Om framtiden nu är planerad. Jag vet inte. Jag vill tro både och. Om den inte är bestämd tänker jag att vi är där vi går, vi är i nuet och dom sakerna vi gör är grunderna vi kommer stå på inför var vi kommer stå senare i livet. Det finns en framtid, men är den bestämd?
Jag tänker även att det jag gör nu har ju kanske varit bestämt att jag ska göra? För där jag står nu har ju en gång varit min framtid ;-) Men det känns ändå tryckt att tänka att framtiden har något planerat för en, att det går som det är tänkt att gå. Det är meningen liksom...
Ne nu måste jag sluta innan jag trasslar in mig totalt.
Hur som haver, även fast man har sina planer och har bestämt sig för vad man ska göra eller har besätmt sig för att så här ska jag ha mitt liv så blir det ju ändå sällan eller aldrig helt som man tänkt sig.

Jag väntar med nyfikenhet och tar det som det kommer! :-D

Yeah I'm an Animal

Jihoo min förkylning börjar äntligen släppa, nu har det värsta varit! Fortfarande snorig näsa och man hör på rösten att den inte är som vanligt än men annars mår jag så gott som fint, blidde en blodig nos imorse dock.
Jag kände mig så pass bra så jag tyckte jag kunde vara på pilatesen idag och det ångrar jag såklart inte. Gick rätt bra och svetten drypte! Jisses anåda, har inte svettats så mycket under alla klasserna vi haft och ändå tog jag inte i speciellt mycket. Alltså jag tog ju i och gjorde det jag skulle göra, men jag körde ju inte på 100%.
Samma var det för Marli och en lite äldre kvinna som var bredvid oss. Haha vi tre var typ skyblöta!

I alla fall så var det så roligt då vi skulle få upp hjärtrytm och bränna lite kalorier, då vi springer på BOSU bollarna. Så skulle vi hoppa och ha oss, och en del har väl lite svårt för det. Vi skulle hoppa upp och kliva ner och sen hoppa upp, hoppa ner och hoppa upp. Vilket inte var såå svårt men väldigt jobbigt. Så jag och Marli som dom Black Knights vi är (hur ska jag förklara det? om man kan göra vissa saker bättre än andra eller typ vill visa att det där klarar jag och det uttrycket passade nog bra på oss idag då båda var klädda i svart) hoppade på för fulla muggar och så kommer Nancy och säger "I knew you animals would make it". Haha. Inte för att skryta eller så men vi är bäst ;-)


Annars om dagen har jag väl inte så mycket att tillägga. Veckan har gått rätt fort, förmodligen för att jag var ledig igår och imorgon är det fredag... igen. Typiskt att jag ska vara förkyld så jag inte kan ta mig ut på min vanliga fredagsspringrunda. Jaja, jag får väl gå ut och promenera med Coco istället kanske då.

Inge direkta planer inför den kommande helgen men nästa helg kommer Nathalie över igen och på lördagen då ska vi åka ut en sväng på Whale Watching. Får hoppas på att vi ser någonting i alla fall! :-)



Sakta men osäkert tror jag nog att mitt
hår börjar växa ut.
Jag väntar tålmodigt ;-)

Gråter Hela Dagen

Så här skönt väder har vi och här hängde vi i måndagseftermiddag:



Så skön och mjuk sand :-D



Hur härligt är det inte egentligen?! Här är sjön som jag brukar
springa runt :-)


Så kom det en kanadagåsfamilj traskandes förbi!


Förkyld som bara den är jag. Förkylningen har verkligen gått från olika stadium dag till dag. Först var det bara halsont. Sen täppt. Och nu rinner nosen och ögonen på mig och det klias i näsan så jag nyser. Men det är bara på högra sidan och sedan så trycker det i huvudet, inte så att jag har huvudvärk men ja, som ett tryck liksom.. Det är riktigt jobbigt!


Se så förkyld jag är! ...


Jag är faktiskt så förkyld så jag skippade yogan idag, då är det illa för att vara mig. Jag var faktiskt påväg dit men när jag nästan var framme bestämde jag mig slutligen för att vända. För det första vill inte jag stå där och snörvla och nysa med ögon som ser ut som dom gråter och för det andra vill nog dom verkligen inte ha mig där heller, sprida omkring mina basiller ;-)
Så det tog emot att vända, men jag tröstade mig med att jag får ta en dubbel-lektion nästa vecka.
Istället för yoga så tog jag mig ut på en promenad runt sjön i stället i finvädret. Eftersom jag inte planerat att vara ute och gå hade jag flip-flops på fötterna så det slutade med skavsår på ena foten. Men det är lindrigt jämfört med min förkylning ;-)


Men oj då! John ringde nyss och frågade när pojkarna slutar skolan och sa att jag får ledigt resten av dagen, klockan är typ tjugo i ett nu. NAJS! :-D Kanske gå till fakebeachen och sola lite!

Snörvel

Jag och Nathalie ska till San Francisco sista helgen i maj! Wohoo! Då det är Memorial Weekend, ska bli najs! :-D


Min hals är så gott som bra nu, den känns ibland men förkylningen har förflyttat sig till näsan och den var så täppt inatt och lock för öronen hade jag, och det kommer och går idag. Jobbigt!
Trots det så drog jag mig iväg till pilatesen i alla fall, även fast jag inte kände mig så pepp på det. Men det är ju snart slut så jag vill inte missa något och nog var det lite jobbigare än vanligt måste jag medge. Men jag överlevde och sedan i vanlig ordning åkte jag och Marli och skämde bort oss med lite Chunky Strawberry Topper. Typiskt nog kunde jag inte känna någon smak alls och den var tydligen jättegod. Attans! ;-)


Ännu en väldigt fin dag idag. Vid halv nio imorse då jag körde till skolan såg jag att det var 21 grader redan då!

Igår så var det ju jättefint med så efter att jag hämtat pojkarna på skolan åkte vi iväg till fejkbeachen. Stanade där drygt en timme innan vi var tvungna att åka tillbaka för att göra läxor. Men det var så skönt, kunde jag ligga där och gotta mig i solen i min nya bikini och läsa medan pojkarna lekte i sanden och i vattnet. Ahh :-)

Ojda..

Jag har börjat halka efter med bloggandet märker jag, vad är det för stil?!


Blev en lång helg kändes det som. Umgicks med Darl från fredagkväll till lördagkväll. På lördagen åkte vi till en galleria med en del outletbutiker. Blev inte såå mycket shopping men kom hem med en del gosaker :-)
Lite senare hade vi bestämt oss för att grilla fläskfilé, vi skulle egentligen göra det i fredags men jag kom fram så sent så vi sparade det.
Men så visste vi inte hur man satte igång deras grill så det slutade med att vi stekte filén, skjutsade in strips och bröd i ugnen och kirrade beasås. Vet ni hur gott det var egentligen?! När åt jag beasås sist? Inte en susning. Mums!


Söndagen spenderades hemma utan några som helst planer. Min hals sved då jag vaknade och har inte gått över än. Men trots det så tog jag mig ut på en springrunda och det var skönt :-)
Sedan blev det lite solning och läsning vid sjön och därefter åkte jag till yogurtland för att skämma bort mig med lite god glass :-D
När jag gick där med mitt mål i sikte stannar två killar varav den ena säger "Hey, aren't you my neighbor?!". Haha, what to say? Jag ba, vah ne det tror jag väl inte, eller är jag? Haha.. Tydligen så är han det i alla fall ;-)


Yummy yummy in my tummy!



Min hals
är verkligen besvärlig. Den svider och jag har sån där jobbig hosta ibland som gör ont i halsen med. Men förutom det så mår jag fint, känner mig inte sjuk eller så. Blev förvånad måste jag medge då halsen gjorde ont, kommer inte ihåg när jag var förkyld senast. Som tur är händer det inte allt för ofta!

Hade så himla svårt att sova inatt. Blev inte många timmars sömn, tog en evighet innan jag lyckades slumra till första gången, vid två halv tre kanske. Vaknade efter en stund och rastlös i hela kroppen och det blev för varmt efter en stund så jag avr tvungen att flytta mig hela tiden. Och jag var klarvaken, knappt trött och även om jag avr det som jag avr emellanåt kunde jag inte somna. Min hals var tjock och jag kunde både känna och höra då jag andades och sen så spelade säkert mitt glas vin som jag drack till maten in en viss roll.
Jobbigt var det i alla fall. Konstigt nog är jag inte såå trött idag. Kanske kommer imorgon istället...


Varmt och skönt har vi det här idag och himlen är blå och molnfri. Det gillar jag! :-)
Så när jag kom tillbaka från yogan idag tog jag med mig Coco, en filt och min bok till sjön och låg och solade där ett tag. Men orkade inte ligga i mer än kanske en halvtimme då det började bli svettigt :-)


Förresten så var det en i min yogaklass som frågade om jag skulle bli yoga/pilatesinstruktör för hon hade hört då jag prtatade med Nancy (läraren) om papper som jag måste ha signerade (eller hon måste skriva ett brev nu) som visar att jag har rätt antal timmar och så.
Så efter att jag förklarat för hon som frågade att jag måste ha ett visst antal credits eller timmar så sa jag att jag faktiskt hade funderingar på att vilja bli det och det tyckte hon lät bra för jag har den perfekta kroppen för det, sa hon. Så snällt! :-)

Sista April

Helgen börjar nalkas, några timmar kvar nu! Där hemma firas väl Valborg för fullt skulle jag tippa på!


Nu har jag äntligen fått telefon igen, vet ni hur skönt det känns?! Wohoo jag har ett liv igen, typ! Nej då, skoja bara. Har faktiskt klarat mig bra utan luren ändå ;-)


Fredag idag = ingen klass. Men jag var duktig och motionerade ändå. Sprang lite runt sjön och gick även.

Tjugo i elva träffade jag Peggy i Mission Viejo Mall för lite kaffe och surr och sedan var vi och kollade på alla hundvalpar i en hundaffär. Så superdupersöta. Vill ha dom alla!
Lyckades även bli lite shopping idag (ajja bajja). Var in på Old Navy och jag har ju varit ute efter ett par nya bikinitrosor så jag lyckades komma därifrån med ett par nya sådana och en annan bikini, en USA bikini! :-)


Svarta bikinitrosor med guldkant



Hihi, tycker den är så söt så jag
kunde inte låta bli :-)

RSS 2.0