2012

Nu så känner jag mig lite bättre till mods efter att ha varit ut på någonting. Filmen var sådär. Lång och rätt... overklig :-P Vi får se om det blir verkligt och hur vi kommer lyckas med det då.
Så fick jag be en kille bredvid mig att vara tyst. Han höll på viska med en tjej hela tiden och det var så irriterande så tillslut bad jag honom vara tyst och det blev bättre. Haha.

1:a Advent

Riktigt skönt att den här helgen snart är över för jag har inte haft en skit att göra. Men nästa helg ska jag mysa med min Nathalie så trots att det är skönt att den här helgen snart är över så längtar jag till nästa!
Har inte haft något att göra för att folk varit out of town eller bara inte varit sugen på att hitta på något, eller en sa det det för hon var inte på bio-humör :-P

Tog mig i kragen i eftermiddags och gick ut och for och åt en crunchwrap supreme på Taco Bell och sen åkte jag och satte mig vid sjön och rensade huvudet lite, inte för att det rensades så mycket men jag satt där i alla fall och funderade på glass så jag for till Cold Stone och köpte mig en god glass :-)

Nu ska jag snart i väg på bio med Carol och pojkarna, vi ska se på "2012", typ 2,5 timmar lång film!

Har haft en down-day idag, eller två. Jag vet inte varför. Har längtat hem lite, till min familj. Saknar julstämningen där hemma, de svenska jultraditionerna. Aldrig i livet trodde jag väl att jag skulle vara borta från min familj två julaftonar i rad?!

Ehe...

Min gårdag var ju nästan pinsam! En väldigt... givande dag. Not.
Haha det enda jag gjorde var att ligga i min säng och kolla på Grey's Anatomy! Hela dagen, serisöt! Men det var skönt.

Thanksgiving

Det har varit en jättetrevlig dag! Jag har träffat massor med nya, gulliga, trevliga och varmhjärtade männsikor. Jag har haft en kul eftermiddag/kväll. Vet inte hur många vi var, vi var väl ca 22 pers. Så var det en lite äldre kvinna (alltså inte gammal men i alla fall över medelålders) som satt och pratade massa med mig, jättesöt. Och hon tyckte jag hade, hmm, vad var det hon sa, typ fina drag och jag var så söt och så och hon gillade mig, hon hade känt det direkt då hon träffade mig, att hon kände sig varm om mig eller något! Kul!
Åt massa gott! Först lite grönsaker som man kunde dippa i någon sås, och sen maten. Bla, sweetpotatoes, potatismos, nå annat grejs, buscuits, kalkon, vi hade en typ grillad och en friterad. Jättemums!
Haha. Innan vi skulle äta och innan vi skulle be så hade vi samlats tillsammans och så carol skriker typ ut Har alla träffat Frida?! Och så sa hon att jag är en ny familjemedlem... Hon är min nya, dotter. Jag har adopterat henne. Haha. ja..
Till efterrätt hade vi chokladtårta, äppelpaj, pumpapaj, pecanpaj/tårta och cheesecake. Massa gott!
Och så spelade jag även lite Rock Band, det var kul! Jättelängesedan jag gjorde det! Var lite ringrostig ;-)


Litegranna av det som vi käkade :-)


Tror vi (nästan) alla ska åka till Mexico i några timmar på lördag :-)
I april blir det Costa Rica i en vecka. Det ser jag fram emot!
Tyvärr blir det inget Hawaii. Anledningen till att vi skulle dit var ju för att Johns typ syster eller i alla fall släkting skulle gå ut skolan men nu har det blivit ändrat så hon gör det nästa år i stället. Så det var ju lite synd.

Det blir bara jobbigare och jobbigare att vara ifrån mina förra barn. Jag saknar dem så oerhört mycket. Det känns nästan värre nu än då det var dags för mig att åka därifrån. Eller inte jämt men ibland kommer det stunder då det gör ont i mig och jag vill bara krama om dem och rå om dem! Jag vill träffa dem nu, nu på en gång! Åh.. Pluttisarna. Måste hälsa på!

Funderar på en snabbdusch och lite Greys Anatomy. Låter som en bra idé!

Trötter

Var en trött kväll i går och trots det så blev det en sen kväll. Var väl uppe till typ ett för jag kunde inte slita mig från Greys Anatomy.
Klev upp vid elva i morse och trots det är jag jättetrött! Har vaknat lite då och då nu på morgonen och så vaknade jag vid tio i tio eller nåt och orkade inte kliva upp trots att jag hade känslan av att inte kunna somna om. Så jag låg bara kva och blundade, orkade inte riktigt hålla ögonen öppna och det var skönt. Tror jag hamnade i någon sorts dvala.
Hade nog till och med kunnat ligga ännu längre men jag tyckte et började bli dags att kliva upp eftersom det är Thanksgiving och så, så alla höll på stöka omkring i huset så jag tänkte att jag kanske kunde hjälpa till. Men det fanns inte så mycket jag kunde göra :-P

Vaknade med halsont.. Bättre nu men det känns ändå som att nåt inte står riktigt rätt till. Kanske därför jag är så trött med, för att jag har någon förkylning i kroppen? Eller det kanske är åldern? ;-) Eller så är det nog helt enkelt bara så för att jag var vaken så länge.

Längtar tills vi ska äta :-D

Förresten känns det som att det är lördag idag!...

Lustigt


Anna och Annie i kön till filmen New Moon i fredags



Min sötnos! Vi beställde varsin supergod (alkoholfri)drink förra helgen. Den var snuskigt god :-D




Haha...
Jag säger då det.
I dag när jag hämtat pojkarna på skolan så var det en morfar/farfar som önskade mig glad Thanksgiving. Eller jag trodde det i alla fall. Efter lite frågor om jag var från Europa och vilket land och om jag var här som nanny så berättade han att det var hans yngste son som gick framför oss, 10 år. Och så frågade han om jag skulle kunna tänka mig att sitta barnvakt åt honom söndag den 13:e! Haha. Jag ba, vah? Så då sa han att självklart kommer han att betala mig. Det skulle bara vara några timmar under kvällen, typ sex timmar och han skulle vara hemma igen innan midnatt. Öh?
Jag sa i alla fall att jag skulle tänka på saken. Lite extra pengar skulle väl inte skada? Undrar hur mycket han tänkt betala? Tror jag ska säga att jag tänkt på saken men att jag vill veta hur mycket han tänkt sig!

Och så en annan grej. Berättade jag om den där killen utanför Target förut? Om inte så var det en kille som höll på få folk att rösta och så sa jag att jag inte kan. Så frågade han om ålder och var jag kom ifrån, Eller han frågade om jag kom från Sverige. Sen när jag kom ut igen så började han prata med mig igen. Han ville ha mitt nummer men jag frågade bara varför så då fick jag hans i stället. Och så sa han att han haft en dansk flickvän och han älskar europeiska tjejer.
Man ba, jaha?! Ungefär som om man skulle vara en hundras jätteolik från alla andra hundraser?
Måste även nämna att han är 30...
I alla fall så hörde jag aldrig av mig till honom, jag vet ju inte vad han är för typ och jag ville inte att han skulle ha mitt nummer...
Men. Vem står inte utanför Target i dag igen när jag åker dit med pojkarna för att köpa tuggummi? Jo han.
Jag var nästan nära på att vända. Vad skulle jag säga om han skulle se mig och fråga varför jag inte hört av mig?
Det var i alla fall lugnt, enda tills jag kom ut fån affärn igen. Jag låtsades räkna mynt i min börs i hopp om att inte se han för då kanske inte han skulle se mig heller. Men johoda!
Hej där, hör jag han säga.
Hej...
Han frågade om jag skulle fira i helgen och ja, hur det var. Inget om att jag inte hört av mig. Pjuh.
Men så det värsta. När jag pojkarna gått kanske tre steg så frågar Kaleo
"Var det killen du pratade om?". Ska tillägga att han inte frågade speciellt låg heller.
Yey... Jag vet inte om han hörde men Kainoa sa att han hörde. Haha! Höll på dö!

Funderar för övrigt på att ta mig ut på en lite joggingrunda. Skönt då det är mörkt. Och eftersom jag är ledig i morgon kan jag ta mig ut nu i stället för i morgonbitt för det kommer vara betydligt varmare runt 10, 11 än klockan 8 på morgonen!
Dessutom är det bara skönare att springa på kvällen, går liksom lättare :-)
Och jag borde nog ha smält min mat tillräckligt länge för att kunna göra ett bra jobb! Hur många varv? Försöka med tre kanske?

Onsdag

Onsdag och snart helg, blir en långhelg eftersom det ät Thanksgiving, även om jag eventuellt ska joba på lördag kväll men skönt :-)
Såg på TV:n nyss att en Thanksgiving middag innehåller ca 3000 kalorier!!! Vilket betyder att om man vill bränna alla dom kalorierna måste man gå 30 miles, vilket blir.. få se, måste räkna om.. 48 kilometer! Uhj...
På fredag öppnar affärerna löjligt tidigt! Vissa 3 och andra 5 på morgonen! och massor av reor! Vet inte om jag ska ut eller inte. Försöker ju att inte handla så mycket. Försöker spara pengar istället så jag kan resa sen :-D

Hade i alla fall ingen nästäppa i natt och inte i morse heller. Skönt! Trodde nästan jag skulle vakna jätteförkyld. Tror dock att jag börjar känna min hals lite..
Inte bli sjuk. Inte bli sjuk.

Fundelererar på att cykla till sjön och sitta och läsa i solen en stund :-)

20-årskris

Idag har jag inte varit duktig på en fläck. Efter lunch var det lite melon och så liite flingor. Men jag hade fortfarande värsta sötsuget så då fick det bli lite pepparkakor och lite andra kakor. Uscha uscha! Det värsta är bara att nu ikväll efter att vi varit ute och käkat tacos så var jag så himla sötsugen då vi kom hem så jag var tvungen att öppna min marabou sommar chokladkaka. Det värsta är att det bara är tisdag. Haha. Och ännu värre är att det är Thanksgiving på torsdag vilket innebär massor av käk. Vilken vecka! ;-) Nåja. Ibland får man väl synda, utöver helgerna alltså! Jag brukar ju vara rätt så duktig. Så länge jag inte slutar röra mig så bör det väl vara lugnt?! ;-)

Jag tror för övrigt att jag håller på dra på mig en liten förkylning. De sensate dagarna har jag vaknat med täppt näsa och de senaste två kvällerna har ena näsan blivit täppt då jag lagt mig. Men det har försvunnit då jag klivit upp. Men det gjorde det inte rikigt idag, eller täppan försvann men jag har ändå varit lite snorig. Och på eftermiddagen var det jättejobbigt att vara ute för det kliades i mina ögon och jag var verkligen så himla trött så jag vet inte om det var därför det sved/killades/irriterades i ögonen. Det var bara jobbigt, som om de var känsliga för blåsten och tårades och irriterades för att jag tyckte jag såg sämre än vanligt. Jag hoppas inte jag blir sjuk/förkyld. Får se hur jag känner mig i morgon, förhoppningsvis är det bättre. Inte för att det är direkt dåligt nu, bara inte riktigt som det ska vara.
På tal om synen så tror jag nästan att jag måste besöka en optiker. Ibland tycker jag att det börjat bli lite svårare att läsa skyltar trots glasögonen, det blir ungefär som då man är trött och läser texten på tv:n, lite suddigt. Men jag vet inte om det är så bara för att det varit mörkt eller om det är så att synen håller på gå ner ytterligare. Den blir ju sämre med åldern även fast man inte tänker på det, men det gör ju jag.
Tecken på "åldersnoja": skyller syn-nedgången på åldern  + jakt efter gråa hårstrån. Haha blir det så då man lämnar tonåren eller är det bara jag som fått mig en knäpp? Eller för mycket egen tid så jag har tid att grubbla på sånt där?!


Tack och hej för mej
.
Jag är så trött. Dags för sängen!

KK som i Kvällskaka

Tro det eller ej, men kvällen slutade med chocolatechip cookies och mjölk i alla fall. Nästan precis då jag tänkte dra mig upp mot rummet så frågade Carol om jag ville ha en kaka. Japp, det ville jag. Eller min hjärna ville inte, men den har inte mycket att säga till om ;-)

Saffranspasta

Vad var jag ville säga? Jag vet inte..

I kväll lagade jag i alla fall saffranspasta. Hittade inga buljongtärningar och jag hittade väl inte direkt någon grillkrydda heller men något liknande blev det och det resultatet blev bra i alla fall. Men jag blev ruggigt sugen på lussekatter när jag kändes saffranslukten och saffranssmaken! Pojkarna gillade det skarpt, John och Carol har nog inte smakat det för de kom hem senare och jag tror inte de har ätit. Synd. Är ju nyfiken på vad de tycker om det ;-) Jaja, blir i alla fall lunch för mig imorgon tror jag :-D

Igår kväll hade jag jättesvårt för att somna. Jag kan verkligen inte somna då mina fötter är kalla. Så fort de blivit varma känner jag hur tröttheten kommer över mig och jag somnar som en liten bebis ;-)

Idag har jag förresten vart jätteduktig. Trots ett väldigt sug efter en liten chocolatecookie så har jag motstått frestelsen, till och med mot glass. Bra jobbat Frida!
Men så fick jag nyss ett väldigt sug efter tårta eftersom Nathalie sa att hon skulle äta tårta. Mums. Jättelängesen jag åt tårta!

Eller nu frågade John om Carol smakat maten jag lagade för den var SÅ god :-D hihi! Vad kul!

Söndag 22/11

Blev så att jag följde med Carol och pojkarna till kyrkan under kvällen. Det var trevligt. Så tog Carol upp det med Costa Rica resan till våren och undrade om jag fortfarande vill komma med och så. För hon måste väl snart boka den men hon skulle prata med mig mer om det senare när hon bestämt mera. Hihi :-)

Följande vecka så är det Thanksgiving. Förra året var jag nästan lite vemodig för att det var liksom första och sista gången som jag skulle fira Thanksgiving eftersom jag bara skulle stanna ett år. Men se så det inte alltid blir som man tror att det ska bli. Så den här Thanksgivingen får jag fira på andra sidan landet och med mycket mera folk. Vi ska vara här hemma (det var egentligen tänkt att vi skulle åka bort) och så om jag hörde/förstod rätt så ska det komma typ 25 pers hit. Hur ska vi rymmas?! Haha. Jag är i alla fall ledig på torsdag och fredag men kommer nog ska jobba på lördagkväll för de skulle vilja gå ut. Helt OK med mig, skönt med en kort vecka :-)

Och idag så fyllde min lilla sötnos Alice hela 4 år! Ett stort grattis till henne. Jag saknar henne (och Clara och Noah) så otroligt himla mycket!
Ringde och skulle gratta henne men jag fick inte en syl i vädret. Med hennes pipiga röst så sa hon åt mig att komma hem och frågade varför jag inte kunde komma och så fort jag skulle säga nåt så vart det åter Kom hem kan du komma hem, kom hem. Åh min lilla snuttepruska. Hon låter som ekorrarna i Alvin och Gänget. Hon hade tydligen bett Earl att ringa mig och be mig komma hem :'-)

Börjar bli lite tomt innanför mitt lilla skallben nu, så bye so long!

Förresten! Höll jag på glömma igen! Den 22:a, det betyder att jag nu varit i staterna i 14 månader! :-)

Ännu en Bio

Haha idag gick jag och Nathalie och såg "Planet 51" på bio. Haha värsta barnfilmen ju och det kändes som att den varade hur länge som helst!
Men inte så illa, tre biofilmer på tre dagar! Det var länge sen det hände.
Har inte varit en sådan händelserik dag men den har varit skön! Och vet du Nathalie, vi glömde flätan!

The Blind Side

Jag och Nathalie såg på en sån bra film idag! "The Blind Side" med Sandra Bullock. Åh den var så jättebra! :-D

Köpt en klänning idag och en ny maskara. En sån som har en liten boll till borste. Får se hur den är! Bra får vi hoppas!

Godmorgon Sverige

"New Moon" var ju som trott jättebra! :-D Fast sjävklart är ju boken mycket bättre men den var bra!
Helt cray också! Man hade satt ut en skylt en liten bit ifrån bion där det stod att om man var här för att se New Moon kl.10 pm så skulle man vänta där. Och kön var lååång! Jag fattar egentligen inte, det är ju bara en film! Ändå är jag en av alla dom som var där och ville se den! Jag var lite orolig för att inte få så bra platser och att vi skulle måsta strö ut så, så vi inte kunde sitta bredvis varandra. För trots att man har förköpt en biobiljett betydet inte det att du är garanterad en plats, utan du är bara garanterad att komma in i själva bio. Om jag fattade det rätt när vi frågade en tjej som jobbar där. Men vi hade tur att kunna välja var vi ville sitta  så vi fick bra platser :-)

Nu börjar klockan närma sig två på natten här (11 på morgonen hemma i Sverige). Så det är nog dags för mig att krypa till kojs nu så jag är pigg och glad tills imorgon då jag ska träffa min pingla ;-)

Juligt

Det var riktigt mumsigt med pepparkakor och julmust må jag säga! Men nu sitter jag här och är proppmätt! Åt en sen lunch (runt kvart över två) och sen så frågade Kaleo om han kunde ta sin julmust och då vart jag sugen på min med och smakade det så juligt och då kom jag ju på pepparkakorna som jag hade i garderoben på rummet så då tog jag ner ett paket. Smakade juvligt ;-)

Pojkarna lekte riktigt länge på lekparken efter skolan idag. Och medan jag satt där och väntade så kom grannen och frågade om jag ville sätta vid bordet där han och två andra satt. Så där satt vi och surrade ett tag, det var trevligt!
På vägen hem så var Kaleos klasskompis på andra sidan gatan om vårat hus s då kom han över och lekte ett tag med Kaleo.
Sedan blev det lite spela på Wii:et och nu gör vi inget speciellt. Kanske ta itu med lite läsning, för pojkarna alltså.

En skakande bil och näsblod

Oj vilken eftermiddag. Vet inte vad det varit med pojkarna men de har varit helt uppe i varv. Busat så hela bilen skakat och sedan resulterade hela leken i näsblod hos den yngsta pojken Kaleo när de halvt om halvt ramlade ut genom dörren (vi hade parkerat)! Trots det började de inte bråka utan halvt om halvt skrattade vilken fick mig att inte direkt kunna hålla masken, så jag satt där och småskrattade jag med. De har inte varit på något direkt lyssna humör, de har bara fortsatt busat. Men jag tycler det är kul, jag blir typ glad när de busar så där och inte bråkar!
Ändå hade Carol ett snack med dem när hon och John kom hem. Jag nämnde för henne om den "skakande" bilen och näsblodet. Så när jag satt uppe på mitt rum hörde jag henne säga åt dem att de måste gå upp till mig och be om ursäkt. Nej tänkte jag, vad ska jag säga då?! Men lite kul ändå, de gick liksom extra sakta upp för trappan och verkligen drog sig för att komma till mitt rum. Och så hörde jag henne säga åt dem att de måste göra det ordentligt. Så kom de och mumlade nåt som lät som förlåt. Så frågade jag vad de bad om förlåtelse för. åter ett mumlande, om bilen, mer hörde jag inte. Haha stackars barn ;-) Tänk att även så små tycker att det är svårt att be om ursäkt, för liksom inget allvarligt. Jag tackade för ursäkten och då var de redan halvvägs nedför trappan.

Eftermiddagen bestod i alla fall mesta dels av att gå några ärenden åt Carol. Vilket jag tyckte skulle bli kul och skönt för att jag skulle ha något att göra med pojkarna eftersom Kainoa inte har någon mer fotbollsträning. Så först for vi och letade efter ett post kontor för jag skulle hämta en ny nyckel till brevlådan och lite post som de hade. Väl där så sa de att de inte har nycklar och post utan att det är i en annan byggnad. Fick en halvdan vägbeskrivning och lyckades inte komma fram. Varav jag stannade på en parkering för att ringa Carol (och där pojkarnas bus satte igång på riktigt). Åkte sen tillbaka för hon sa att de hade det (hon trodde förmodligen att jag var vid den byggnaden och inte vid post kontoret, och hon sa att de hade det så jag åkte tillbaka. Fick en ny beskrivning och hittade rätt den andra gången. Skönt. En hel bunt med massa post. Även post till mig. Vart så glad. Tre brev från mormor och ett jättegulligt av Jennifer.
Tack för boken och allt. Boken verkar jättebra!
Och tack för saffranet med, men det bli nog saffranspasta och inga lussekatter. Fast lussekatter skulle ju vara gott det med men ne, saffranspasta ska det bli någon dag! MUMS! :-D

Efter posten åkte vi vidare till biblioteket i MIssion Viejo för att lämna in 20 böcker och så gjorde Kaleo sin läxa där. Och även där höll de på att flamsa en massa. Vilka pojkar!

När vi till slut kunde åka därifrån (busandet mellan dem drog ut på tiden) så kunde vi åka till Target för att göra den sista tjänsten. Handla tvätt- och mjukmedel, kaffe och coffe creamer (kaffegrädde?). Blev med någon smak som verkar god, någon kolasmak :-D
Sen kunde vi äntligen åka hem. Måste jag nämna att de även där hördes över hela affären, typ? De for omkring och busade med vagnen och ja, skrattade och hade sig.

Vilken dag. Men den har varit kul!

I morgon är det fredag och efter att jag slutat då ska jag iväg och se på bio med två tyska tjejer som inte är i min au pair grupp utan i en annan. Måste jag säga att det är "New Moon" vi ska se?! Har redan bokat biljetter :-) har höga förväntingar! Vilket jag försöker att inte ha, vill ju inte bli besviken. Men boken kommer nog ändå "vinna" med hästlängder! Heter det så ens? Ibland blir jag förvirrad när man inte använder vissa uttryck!

What else? Känns som att det var något mer jag ville säga. Fast det kanske räcker nu? Blev ganska mycket text och kanske inte så intressant heller så då kanske det blir jobbigt att läsa?

Jaja.. Under tiden som jag inte jobbade i dag så blev det som vanligt morgonprommis och lite springande, dusch, frulle, dator och så en sväng till sjön för lite läsande och solande igen! Måste ju passa på innan det blir ännu kallare! Inte för att det är kallt, men kallare än då jag kom hit. Och då solen gått ner då blir det faktiskt kyligt! Kanske, 10 grader? Haha. Vad fjantig jag börjar bli. Men man vänjer sig ju vid vädret och temperaturen så det är väl inte så konstigt då om jag tycker det är kallt?! ;-)

Funderar på några kuddmackor med kaviar. Åt inte direkt någon middag så jag börjar känna mig rätt hungrig.

I helgen blir det till att träffa min Dalring igen i alla fall och även då kommer det bli bio! :-) Typ "The Blind Side" tror jag! Sedan spenderar hon natten här hos mig :-D


Ciao!

PS! Kom på vad jag tänkte säga förut. Det var att de ville att pojakrna skulle be om ursäkt till mig för att det är jobbigt för mig att köra då de är så högljudda och så. Att det blir svårt för mig att koncentrera mig på körningen. Hehe. DS.

Dagvill

Vädret här är toppenbra just nu, soligt varmt och skönt! I två dagar har jag suttit och läst och solat en stund på en bänk vid sjön (i shorts och linne). Igår blev det så varmt så jag orkade inte sitta mycket längre än en halvtimme. I dag blev det väl ca 40-50 minuter, sedan tog boken slut!
Min sjätte utläsna bok sedan jag kom tillbaka hit efter besöket i Sverige, inte illa vah?! Eller jo det kanske är illa. Det betyder nog att jag måste skaffa mig ett liv eller något dylikt ;-)
Har bara en bok kvar att läsa, vad ska jag läsa sedan? Får nog bli en sväng på biblioteket eller något, känns ju onödigt att köpa böcker, de väger ju så mycket!

Den här veckan slutar pojkarna tidigt, kvart i ett. Normalt brukar de sluta tjugo över två. Just nu sitter de och gör läxor så det är tyst och lugnt i huset. Men snart måste jag nog gripa in och hjälpa Kaleo, verkar gå trögt. Och så måste vi öva på stavning och sedan är det läsningen.
Sen så har Kaleo fotbollsträning och därefter blir det middag vid kyrkan och så lämna pojkarna där och sen slutar jag!
Fast jag har inte en susning om vad jag ska hitta på då. Lär väl bli datorn i vanlig ordning, och lite rita kanske!

För övrigt, hur kan det komma sig att man en dag har måndag i huvudet och nästa dag tycker man att det känns som torsdag? Det är ju ett långt "kliv". I går (tisdag) hade jag måndag i huvudet, förmodligen för att jag på måndagen hade vart ledig och kanske tyckt att det känts som söndag. Men så i dag (onsdag) tycker jag det känns som om det skulle vara torsdag. Skumt. Borde jag inte tycka att det är tisdag, eller möjligtvis bara ha kommit in i rätta dagsrytm igen? Hehe ;-)

Bilder från Vegas

Ser att jag inte har många bra bilder, men nåja, här kommer några bilder i alla fall:








Las Vegas, Champagne, Tröttmössa

Jag är tillbaka! Gör bara en kort liten uppdatering nu för det börjar närma sig sängdags!
Helgen i Las Vegas var toppen. Nog för att den säkerligen hade kunnat vara mer toppen om jag var 21 och kunde gå ut så. Men jag hade det bra med pojkarna. Vi gick till ett ställe som heter Circus Circus där de hade massa karuseller och sånt, inomhus. Så där stannade vi i några timmar. Så hade vi champagne på rummet som jag drack av. Vilket gjorde mig såååå trött! Tänka sig att jag lyckades somna medan jag läste, jag nickades inte ens till utan jag hann nog inte ens blinka. Sedan vaknade jag några timmar senare då John och Carol kom tillbaka. De måste ju ha undrat varför jag hade sänglampan tänd. Var jag mörkrädd? Fast de fick det förklarat dagen efter ;-)
Morgon därpå sa Carol att det är väldigt gott att blanda champagne med apelsin juice och så blandade hon varsitt glas åt oss  fast med druv juice. Det smakade väldigt bra, men jisses vad trött jag var sedan. Gick omkring och gäspade i princip hela tiden och skulle serisöt kunnat somna medan jag gick. Även Carol var trött och hade huvudvärk så när vi satte oss för att käka på The Cheesecake Factory (jag, hon och Kaleo) så kom vi i underfund med att det måste vara champagnen!
Sedan så tog hon mig runt och visade mig en del saker, kommer bilder i morgon. Tog inte så himla mycket men ja.. Det var fränt där i alla fall. Och visste ni att i Vegas får man gå omkring och dricka på gatan?
Hade nog kunnat uppskatta det jag såg mycket mer om jag inte var så himlarns trött! Men det jag såg var coolt. Värsta shoppingmallen i hotellen, med tak som ser ut som himmel och väggarna ser ut som hus. Jättehärftigt, så det såg i princip ut som om man var utomhus. Så i Ceasar Hotellet såg det liskom grekiskt ut och så gick vi till "Paris" och där inne var det liksom franskt och så. Det var häftigt :-)
Vi kom hem vid elvatiden igårkväll (söndagkväll). Blev senare än tänkt då vi inte kom iväg eftersom John och Kaleo åkte upp i "Eiffeltornet", och John tog inte med sig sin telefon. Och medan vi satt och väntade i bilen kom det en vakt och sa att vi stått där i typ en timme och måste flytta på oss. Så det blev lite knas. Men till slut kom vi iväg!

Och i dag har jag varit ledig hela dagen! Hade ställt klockan på sju som vanligt och precis tagit på mig kläderna då jag får ett sms där det stod att Carol skulle vara hemma så jag kunde vara ledig. Det var väldigt skönt att krypa ner i sängen igen och somna om :-D
Sedan blev det en promenad och springtur och inhandling av julklappar. Så nu är alla Sverigeklappar färdiga i alla fall. Bara de svåraste kvar nu, tur att det är ett tag kvar!

I kväll frågade Carol om jag ville bli trött, alltså om vi skulle dela på den sista champagne flaskan och självklart. Haha, när jag svarade typ ehm sure så började john asgarva bara för att han tyckte det lät som sure du behöver inte fråga, och ja jag vet inte. Han kan vara så knäpp ibland. Han kan verkligen få en att skratta, och ibland vet jag inte ens vad jag skrattar åt, bara hans garv får mig att skratta ;-P
hur som helst så berättade Carol (även John slängde in en kommentar) att när inte jag väcker och tar dem till skolan på morgonen så frågar de varför inte jag gör det och att det är bättre då jag gör det. Haha. det är kul, för mig i alla fall :-DTyp jag säger bara till en gång att de ska kliva upp, eller ja jag tjatar inte och ja, de är väl liksom vana till mitt tids-schema. De hade sagt att Carol måste väcka dem tidigare och bla bla. Hur som helst så muntrade det upp mig, och vinet gjorde väl kanske sitt också.

Avslutar med att vi till middag och Ikea-köttbullar, potatismos, gräddsås och lingonsylt!

Slänger in nå bilder i morgon!

Ciao!

Kul! :-D

Vet ni vad??
I morgon åker jag till LAS VEGAS med familjen!
Hur kul blir inte det??! Vi stannar på ett hotell över natten. Jag kommer att ska jobba på kvällen/natten då John och Carol ska gå och se en boxningsmatch och så ska de väl ut sedan och hänga med den filippinske boxaren som ska vara så bra. Jag har inget emot att hänga med grabbarna. Jag menar, så mycket annat kan jag inte göra eftersom jag inte är 21. Inte dricka och inte spela. Haha.
Det är väl inte helt bestämt vad vi ska hitta på en men det verkar som om det blir ett "nöjesfält" där de har en del attraktioner. Ska nog bli kul!
Ska i alla fall bli kulit att se Las Vegas! Hihi!


För övrigt ligger jag på sängen proppmätt av marabou choklad, den "nya" med yoghurt hallon fyllning som jag fick med posten av Kenneth i dag! TACK! :-D Som jag har väntat. Trodde ju nästan att det kommit bort. Rätt god var den i alla fall, även fast den luktar lite illa! Funderar på att ta en bit till, trots den mätta magen ;-)

Klockan har börjat ticka i väg fast den är inte så mycket. Tjugo i elva, är det försent att dra igång en film? Njae, fast jag vet inte ens vilken film jag vill se.. Hmm.. Det lär väl visa sig. Ska ta och dra fram nå ombyte till turen i morgon och på söndag med!


Ciao!


Kul på lekparken

Eftersom Kainoa inte hade någon träning i dag hade vi massor med tid till att göra vad vi ville. Så först efter skolan gick vi till lekparken. Gud vad irriterad jag blev på några jämnåriga pojkar  i pojkarnas ålder som inte ville dela med sig av gungorna, finns bara två gunger. Jag var verkligen såååå nära på att gå och säga till dem! Men så tillslut gav de med sig..
Sedan gick vi hem och gjorde läxor och jag snodde ihop en pannkakssmet. När de gjort läxorna och läst en halvtimma åkte vi iväg till affären för jag skulle köpa fläsk/bacon till pannkakan.
När vi kom hem igen tog vi cyklarna och åkte till skolgården och spelade "handboll" och sen så lekte vi i klätterställning. de har värsta cray ruchkanorna. Så började det bli mörkt så då höll vi på gömma oss och skrämma varandra. Det var kul :-D
Sedan cyklade vi hem och jag stekte upp den tärnade baconklumpen och så skjutsade jag in pannkakan i ugnen. Bestämde mig alltså för att laga fläskpannkaka till middag, nu när vi har lingonsylt! det blev gott och familjen gillade det! Sedan käkade vi Singoalla till "efterrätt"!

I morgon har pojkarna kortdag och slutar kvart i ett vilket de kommer göra hela följande vecka för att det är konferrans-vecka!...

Förresten så åkte jag till Target i dag för att kika efter julklapar. Kom därifrån med världens skönaste kofta, åt mig själv :-D Och en annan present men det kan jag ju inte avslöja här!
Men koftan alltså, kunde inte stå emot den, tyget är bara såå mjukt! Mmm!



Så mjukt och skönt :-D

CHARLIE 3 ÅR!



GRATTIS till min lilla (stora) Goding som blir 3 år i dag!!! Puss på dig! <3 :-)


Slänger även in en bild på min teckning som jag målade klart i dag!

Jag tyckte att han behövde en tjej ;-) Bådas kläder är "tagna" från H&M:s hemsida :-P

IKEA Ikea ikea

Haha! Det där var roligt!
Bestämde mig för att jag kanske borde gå ner och säga hej till Carol och John innan jag skulle gå och lägga mig, kan ju inte vara hur osocial som helst. Så såg jag att de hade varit på IKEA, de hade lagt ut runda blå tallriksunderlägg på bordet och så sa hon att de hade varit där och köpt massa tallrikar och sånt. Fast de står i den trasiga diskmaskinen som vi inte var trasig förrän nu ikväll, tydligen. Vi har ju bara använt den till att låta disken stå och torka i den! Så jag tar mig en titt på dem, tallrikarna, i morgon!
Så visade John mig att de hade köpt lingonsylt och gräddsås. Och Ikeaköttbullar. Och även ett paket Ballerina och ett paket Singoalla. Så frågade han om jag kände mig som om jag var hemma.
Men så sa jag att den där såsen är så himla god! Så frågade han om jag visste vad det var för sås och om han skulle hålla för namnet på såsen om jag skulle veta vad det var då i alla fall. Så frågade han hur och jag tänkte säga liksom att det är en standardsås (kan man säga så?) i Sverige men först sa jag att jag vet vad det är för sås för att jag åt den förra helgen. Och jisses vad han bröt ut i skratt och Carol med och jag med. Haha. Var så kul, jag vet liksom inte vad det var som var så himla kul, men garvade gjorde han i alla fall.
Han sa i alla fall att nu kunde jag ha kalas med pojkarna ;-) Så nu har vi svenska köttbullar, gräddsås och lingonsylt. Yummy! :-D

Just ja! Vi (dom) kanske ska skaffa en hundvalp! Hur mysigt blir inte det?! Blir ju jag som kommer få ta hand om den under dagarna men det har jag inget emot! Jag har faktikst blivit tillfrågad om jag skulle ha något emot det och självklart nej svarade ju jag. Ska bli kul! Hoppas hoppas! :-)

Frida säger till ;-)

Loggade in för att jag ville skriva något. Men vad var det nu? Glömde bort det i samma sekund som skrivrutan öppnades...
I alla fall så tänkte jag berätta att den lugna sköna dagen avbröts då vi skulle åka till Kaleos träning då pojkarna började bråka. Kaleo blev arg för att Kainoa inte ville att hans lillebror skulle stoppa sina kyrkoböcker i hans ryggsäck och Kaleo ville inte ta med sig en egen ryggsäck. Och Kaleo blev ledsen och Kainoa knuffade ner Kaleos böcker på bilgolvet. Tror jag sa till dem två eller tre gånger men de fortsatte bråka med varandra. Så då fick jag dra till ett hot som lydde: om ni inte slutar så kommer jag berätta för era föräldrar att ni bråkar väldigt mycket (om ni är nyfiken på hur jag sa det till dem så lät det väl ungefär så här: if you don't stop fighting I'm gonna tell your parents that you're fighting, a lot). Och vilken effekt det hade. Haha. Blev knäpptyst med en gång och sedan sa de inte ett knyst på hela bilresan till träningen som tar ca 15-20 minuter.
Efter träningen var allt tack och lov som vanligt och vi åkte till The Refinery, där vi äter innan pojkarna börjar. God pasta som vanligt!

Jag har fortfarande inte lyckats komma på vad jag ville säga. Kanske var det inget speciellt. Eller jag vet med all säkerhet att det inte var något speciellt men ändå..

Hur som helst blev ännu en bok utläsen i kväll: Vinbär och Vedmod. Var ganska skeptisk till den i början men det visade sig vara rätt bra. Antar att det kändes svårt att påbörja en ny bok efter Twilight böckerna, speciellt en bok som utspelar sig i Östersund. Hur bra känns det som den ska vara då? Men den var faktiskt helt OK!

Klockan börjar ticka iväg ser jag, men jag ska nog försöka måla klart en mangafigur först innan jag lägger mig, som jag påbörjade idag!

Till sist vill jag bara säga att i morgon fyller min älskade lilla lillebror år! Tre hela år. Åh vad jag önskar att jag hade kunnat få vara där och fira med honom! :'-( Han blir ju så stor nu när jag är borta! Min lilla sötprutt :-)

Veteran's Day

Skön dag! Tog sovmorgon till tjugo i tio. Vaknade först redan klockan kvart över sju och så höll jag precis på att somna om och så hörde jag att pojkarna vaknade men jag lyckades ändå somna om. Det var skönt!
När jag vaknade och klev upp gick jag ner och dukade fram frukost åt mig och pojkarna, det åts gröt, flingor och mackor. Efter frullen gick vi och spelade lite tennis och lite baseball. Sedan cyklade vi till sjön och matade fåglarna där och sedan cyklade vi hem.
Hoppade jag in i duschen och sedan blev det pizza till lunch. Riktigt härlig dag!
Kvart i fyra börjar Kaleos (yngre pojken) fotbollsträning och sedan bär det av till kyrkan och så ska vi äta middag i kyrkans restauang först.

Eventuellt blir det Lady Gaga konsert den 21:a december i L.A.!!! Can't wait! :-D

Tisdag 10/11

Dagen har varit lugn, som vanligt! Vad var det nu jag tänkte säga? Just det ja, i morgon är det ingen skola för grabbarna då det är Veteran's Day. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, nu när vi inte kan gå på Disneyland :-P Det bästa är i alla fall att det blir sovmorgon eftersom jag inte behöver ställa något alarm :-D

Mycket mer än så har jag nog inte att komma med. Ska nog glo på ett avsnitt av Desperata Husfruar!


Ciao!

Trevlig kväll!

Vilken trevlig kväll det har varit! Vi började käka runt tjugo i sju och nu två timmar och tjugo minuter senare kom vi ifrån bordet, vi = jag och Carol. Pojkarna satt och lyssnade på våra samtal och John jobbade. Pratade jobb, starta eget (om Carols och Johns planer), ex, farmer och djur och slutligen spökhistorier! Pojkarna var rätt skraja så slutligen sa Carol att det var dags för dem att gå upp men då var de så rädda att de kom ner igen. Och nu precis hörde jag att de berättade för John att de hört spökhistorier så de inte vågar gå och lägga sig, eller den äldste Kainoa framför allt är skitskraj!
Men jag fick höra några riktigt bra och intressanta saker! De måste jag komma ihåg, speciellt en sak! Eller två :-D
Jag bestämde mig för att laga middag igen och idag gjorde jag tacogratäng. Den blev jättegod och som "vanligt" kunde vi inte sluta äta. Blev en ynka liten bit kvar av en normalstor ugnsform :-D Och så avnjöt vi det med vitt vin. En bra start på veckan och ett bra avslut på en måndag!
Kan ni förstå vad glad jag är över att få ha hamnat här? Försöker komma på något dåligt att klaga över men varför ska jag ens försöka komma på nåt? Dels för att jag inte kan komma på nåt och dels för, vad skulle det göra för gott? :-) Jag har det toppen! Speciellt kvällar som denna!
Hur som helst, god mat. Vad ska jag laga nästa gång? Köttfärssås är jag sugen på. Mamma, kan du ge mig ditt "recept"? :-D
Jag är liksom som så att jag inte vill laga samma maträtt flera gånger, det känns, "trist" men slutligen så måste jag ju laga något mer än en gång. Men först vill jag nog laga massa olika saker och bjuda familjen på ;-)
För övrigt har jag nog råkat få en fläck på min nya klänning. Tur att den är mörk i alla fall, både klänningen och fläcken :-P

För övrigt ser det ut som att jag kommer att ska jobba på lördag kväll för att de ska på någon tillställning! Du vet Nathalie den där lappen vi läste på förut :-P Jag tror i alla fall att det är den!

Nåja, tack och bock för mig!

Grattis Faster

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FASTER EVA!!! :-)


Så helgen då... Jag tog bilen upp till Nathalie på lördagen! Vi satte igång att färga hennes hår. Men "vi" menar jag då att jag färgade och och hon blev färgad ;-) Det var kul. Färgade underhåret mörkbrunt och överhåret blont. Första gången jag färgade håret i två olika färger och blont dessutom. Sedan fick jag även äran att fixa frillan på henne. Jag gillade resultatet, faktiskt. Bild kommer :-D
Sedan så drog vi ut och käkade hamburgare till middag på ett ställe som heter The Counter. Man får "bygga" sin egen hamburgare. Välja vilket kött och hur stor man vill ha den och vad man vill ha för bröd, om man vill ha bröd. Pålägg och dressing och så. Det var helgott!
Sedan åkte vi tillbaka till Nathalie och gjorde oss redo för kvällen och vid nio rullade vi in mot Hollywood! Och eftersom jag var föraren så fick det bli en lugn kväll. Jag hade kul med min Darling, även fast själva klubben inte var den bästa jag varit på. Musiken var inte så mycket att hurra för och när det väl var en bra låt så vart alltid nästa låt dålig.
Och så vart vi intervjuade av nån online-TV om vi har tagit droger, om skolgång, pengar och om man är hälsosam, typ.
Kvällen gick väldigt långsamt, vet inte hur många gånger vi kollade på klockan och varje gång ba "åh det har bara gått typ 25 minuter sen sist vi kollade". Haha.
Till slut bestämde vi oss i alla fall för att åka hem fast först behövde vi ju såklart nattkäk. Kyckling och nå friterade kanelgrejer för mig, mumma! Sedan kom vi till den där delen då föraren i drive in kön hade somnat... Haha.

I går tog vi oss en lång sovmorgon. Vaknade tjugo över elva och vart väldigt förvånad då jag såg klockan. Usch, gillar inte att sova för länge. Vill inte att dagen ska gå bort på sova, även fast det är jätteskönt! Och trots att jag fortfarande var supertrött och hade kunnat somna om utan nå problem om jag itne vetat vad klockan var så drog vi oss upp ur sängen i alla fall. Glodde ltie på TV, kikade datorn och åt frulle och sedan åkte vi iväg till en galeria.
Köpte mig en söt klänning på Old Navy och så en parfym och en "sprut parfymlotion" på Victoria's Secret. Luktar sååå gott! Men snopet nog såg jag då jag kom hem att parfymen var i pulverform! Man liksom sprutar/puffar ut pulvret. Hehe.
Sedan så gick vi en sväng på IKEA, kändes precis som vilket svensk Ikea som helst. Och så stannade vi och käkade en tidig middag som som sagt bestod av svenska köttbullar och var svingott!
Efter det blev det hemfärd och jag var så himla trött! Ville bara kom hem så det var skönt när jag väl gjorde det! Och nu har alltså ännu en ny vecka börjat och min mage börjar tycka att det är dags för lunch...

Men först lite bilder!





Vad tycks om Nathalies hår?? :-D










En liten update

En toppen helg har det varit minsann! Men jag återkommer mer om den i morgon för nu är jag för trött! Det känns som klockan ska vara närmare elva men den är bara strax innan tio! Skönt!

Det bästa var: "Tänk om man skulle bli instängd där... Vad rädd jag skulle bli då!" -Nathalie, 21 år! ;-)

En annan lite kul sak var efter vi hade käkat nattkäk så var vi fast i parkeringsrutan pga. en bilkö som skulle ha drive thru mat... Det är nu det roliga kommer, bilen som står näst på tur bara står där. Och då visar det sig alltså att föraren har somnat!!! Haha herregud! Ofta man somnar i drive in bilkön?! 

Kan väl i alla fall bjuppa på en bild från i helgen:




Eller kanske två:


Bara för att visa att jag och Nathalie besökte IKEA i dag för första gången sedan vi kom hit till staterna! Och vi käkade svenska köttbullar med potatismos och lingonsylt!!! Så superdupergott!!!

Helg!



Blev ännu en teckning igårkväll, kläderna tog jag från en H&M bild på nätet ;-)

I går kväll då jag slutade så gick jag och Kaleo (den yngre pojken) och spelade tennis. Carol var så trött så hon orkade inte och Kaleo ville så gärna gå så jag kunde ju inte säga nej då han frågade :-)

Klockan är nu typ tjgo i elva (på morgonen) så det är nog dags för mig att stiga upp så jag kommer till Nathalie i bra tid!
Så... Stiga upp --> Frulle --> Dusch --> Packa --> Köra till Valley Village... !

Ha en toppen helg alla! :-)

Manga teckningar





I går hade jag en rita-dag tror jag! Eller rita-kväll rättare sagt. Satt i soffan hela kvällen och ritade, skönt när man är på det humöret! Men jag vet inte vad som tog åt mig då jag ville rita manga gubbar?! Har aldrig gjort det förut men så såg jag nå bilder och bestämde mig för att måla några manga ögpn vilket resulterade i ansikten vilket resulterade i det här!
Det är ju typ jättekul att måla manga. Jag vet inte varför men jag är mycket mer för att måla sånt här som inte är "riktigt", jag är mycket bättre på det än att måla riktiga ansikten. Jag kan ju om jag vill men.. ja.. ;-)
Carol och John tyckte det var jättebra. Haha, jag tror de tror att rita är ett jättestort intresse jag har, som jag har hållt på med hela livet liksom. Carol tyckte att jag skulle passa att jobba inom design och John sa att jag en riktig konstnär och skulle kunna jobba på Disney. Haha. Jag säger då det! Pinsamt. När de kommenterade mina teckningar blev rummet helt plötsligt flera grader varmare än det varit några sekunder tidigare ;-)

I morgon åker jag till min Darling Nathalie! Får se vad vi hittar på för bus under dagen. På kvällen blir det i alla fall utgång i Hollywood! I alla fall som vi har tänkt. "Tyvärr" så får det bli en lugn kväll för mig eftersom jag måste köra så vi kommer hem sedan. Men det kommer nog att bli kul i alla fall. Det blir vad man gör det till, eller hur är det man brukar säga?! :-)

Fritid

Oj vad en kväll kan förändras på bara någon minut. Sist jag skrev kände jag mig ganska rastlös och uttråkad. Sen så var det middag. Jag tror inte John tänkte på att jag och pojkarna åt vid kyrkan idag. Hur som helst så åt vi och hade trevligt och trevligare blev det med vin halvt efteråt (när vi nästan ätit upp maten). Eftersom John inte direkt dricker alkohol så var det bara jag och Carol som drack, var ett rätt gott vitt vin!
Blev i alla fall en trevlig kväll. Jag som hade sett framför mig att jag skulle måsta behöva dra ut tiden genom att se på en film eller dylikt tills läggdags bara för att jag inte hade något att göra. Hux flux så är det typ läggdags. Börjar känna mig lite skönt trött, måste vara vinet. Så man kanske ska ta och krypa till kojs redan nu, trots att klockan bara är strax efter tio? Har blivit rätt sent de senaste dagarna så det blir nog bra att lägga sig tidigt i kväll.
Jag tror jag har för mycket fritid... Vad tror ni? Jag måste ta och göra något! I dag satt jag typ de senaste 1-2 timmarna och i princip väntade på att börja jobba igen, typ längtade för att jag skulle göra något. Och så i kväll hade jag inget att göra heller. Datorn går jättefort att kolla igenom eftersom det mesta kollar jag under dagen så det är inte så mycket nytt på kvällen och alla där hemma sover så sött då ändå.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Blir kanske "bättre" nästa år om jag ska börja "plugga" några timmar några dagar i veckan. Med "bättre" menar jag inte att det är dåligt nu för jag har det i princip så bra jag kan ha det! Utan det är bara att jag börjar känna mig lite göralös till och från!
Kan ju ta mig ut och kolla i affärer och så men jag vill inte slösa pengar så då försöker jag hålla mig ifrån det. Och så håller jag mig igång en stund på morgonen efter att jag lämnat pojkarna på skolan, så träna är inte direkt något alternativ heller (eftersom jag typ redan gör det).
Hmm... Nåja. Jag klagar inte, det är inte det. Jag gillar det som jag har det. Jag bara funderar lite på vad jag ska sysslesätta mig med under min fritid ;-)

Mat

Oj vad jag åt mig mätt på pastan i kyrkans restaurang med pojkarna. Var såå gott och supergott vitlöksbröd! Åt alldeles på tok för mycket! Men så var jag ju typ superhungrig med!

Finns inte så mycket mer än så att säga. Dagen har varit lugn och jag har typ inte gjort någonting. Tillagade lunchen åt mig en timme tidigare än vanligt eftersom då jag var i bilen så stod det att klockan var tolv eftersom vi inte har ställt tillbaka den. Hehe.

Kan även meddela att jag känner av mina muskler lite i armen, axeln och ryggen sedan gårdagens wii spelande :-P

Wii

Är helt seg i armarna, framför allt högerarmen efter att ha spelat massa wii med pojkarna! Efter att vi hade ätit så frågade de om jag ville spela och självklart ;-) Spelade tennis, baseball, bowling, boxning och golf! Kul kul! Även fast Kaleo var rätt störande till och från, han var lite halvt okoncentrerad och när han inte spelade ville han sabba för Kainoa, vet inte vad som hade tagit åt honom, han var helt hyper. På vad då? Middagen som bestod av BBQ kyckling och ris. Hade han ätit nåt slisk hade jag ju förstått.. Hur som helst så var det roligt att spela med dem, jag kanske kan sysslesätta mig med det på mornarna om jag inte "kan" gå ut och gå eller springa! Eller jag får väl boxas eftersom det är det som är jobbigt ;-)

Funderar på att dra igång en film kanske? Fast så jobbigt att titta då jag inte kan kolla på helskärm längre.. Nåja, det är ju inte hela världen!

Tisdag 2/11-09

Har nog inget vettigt att komma med i dag.. Dagen har varit lugn och inte haft så mycket att komma med. Jag var ut på en promenad i morse och ingen benhinna som gjorde ont. Men det kommer nog tillbaka inom några dagar skulle jag tro.
Sen så var jag duktig att städa igen. Torka golv och dammsugit, dammat av TV:n och TV bänken och städat min och pojkarnas toa! Dusch, frukost och lunch har jag också hunnit med och nu sitter jag mest och väntar ut tiden tills det är dags att börja jobba igen, om si sådär 40 minuter.

Och min tjockpannkaka uppskattades igår i alla fall! Både Kainoa och Carol åt jättemycket, även jag! Och John sa att han gillar min matlagning om det är sånt här vi äter i Sverige för att det är som dessert.. Men så är det ju typ det enda sliskiga vi äter till middag med, annars är det ju "riktig" mat! På fredag ska jag nog tillaga tacogratäng :-)

Oj då...

Okey det där gick ju inte riktigt som planerat, att gå på Disneyland alltså... Kom dit bra och så, men självklart valde tanten i kön som vi stod i en extra titt på passet som skulle föreställa mitt... Hon tyckte inte att det såg ut som mig och det slutade med att en annan kille kom och tog det... Hejja!
Ringde Carol (det var hennes kort), hon sa att jag kunde åka till stranden i stället om jag ville. Så då åkte vi till Huntington Beach och var där en stund. På vägen till bilen köpte jag oss varsin goood milkshake! Gottit!

När vi kom hem stoppade jag tjockpannkakssmeten i ugnen och den är färdig nu och dens er i alla fall lyckad nu. Återstår att se hur den smakar, väntar bara på att Carol ska komma hem!
Haha och så kom John hem en sväng innan han skulle åka till sitt extra jobb, och då frågade han vad som hände idag med passet. Och att det hade hänt förut med. Han frågade om det avr en äldre som kollade passen och att nästa gång skulle jag kolla hur noga de kollar passen och gå till en ung, som vanligvis gör det snabbare utan att kolla nså noga och om de ser att det inte är samma person så kan de skratta och släppa in en ändå.
Jag ba, eh, nästa gång?

Dagen har i alla fall varit bra, bortsett från den där lilla dumma händelsen. Vi har spenderat rätt mycket tid i bilen och ja, det har varit en fin dag och den flöt på lättare än förväntat. Var ju nästan skönare än då pojkarna inte är i skolan!












Berättade jag igår förresten att vi såg massa delfiner? Det  gjorde vi i alla fall :-)

Och ut flög tanden i bitar

Fy tusan vilken hemsk dröm jag hade i morse!!! Drömmar då man tappar tänderna måste vara de mest vidriga drömmarna?!
Jag drömde jag flög till Norge för att träffa Ailin. Dittills var allt lugnt. Sen var vi någonstans och jag kände hur det började trycka i framtänderna, både uppe och nere! De trycktes liksom utåt. Det gjorde så fruktansvärt ont! Och jag försökte förklara för Ailin, och det gick väl rätt bra men ack så svårt det var att prata. Det gjorde ju så förbaskat ont och jag vågade inte röra läpparna eller så för då skulle tändera åka ut! Och jag kunde inte stänga munnen heller. det gick bara inte. Och det gjorde ondare och ondare. Mina vänstra framtänder uppe och nere stod ut och helt plötsligt "flög" den översta tanden ut hur munnen i massa småbitar! Blödigt och slemmigt var det. Kan fatta vad hemskt??! Jag trodde att det berodde på att jag flygit och jag fått ett sådant tryck i tänderna.. Jag minns att det gjorde så ont och jag var så rädd och så verkligt så jag bad om att det bara skulle vara en dröm. Men i drömmen så var det ju ingen dröm. Och min undertand fortsatte värka! Sen kom Wenche (Ailins mamma) och jag visade henne att jag tappat min övertand och hade värsta gluggen men hon brydde sig inte, sa bara att så där blev det för henne varje gång hon flög fats med hennes naglar...
Usch, sån himla hemsk dröm. Serisöt, jag visste inte vad jag skulle ta mig till?!

På sista tiden har jag haft jättesvårt för att komma ihåg mina drömmar. Men i natt/i morse har jag kommit ihåg rätt många. Och bara sjuka drömmar dessutom. Men min tanddröm tog hem priset.

Huntington Beach

I dag hade jag som sagt ett till Au Pair möte! "Carpoolade" (åkte i samma bil dit) med min LCC och fyra andra tjejer i min grupp + min LCC:s dotter! Vi for till Huntington Beach och träffade en annan Au Pair grupp som vi hängde med. Ägnade inte så mycket uppmärksamhet år själva surf museumet utan stod mest och pratade med de andra. Sedan gick vi till en Diner och käkade mat och sedan bar det va hemåt!
Och nu har jag fått en ny kompis. Hon är 5 år och är min LCC:s dotter ;-)
Vi började busa i bilen på vägen hem och sen hos min LCC höll hon på busa massa med mig, hon var helt uppe i varv. Och då Lisa, min LCC sa åt henne att gå upp så blev hon lite putt och sa att hon lekte med sin nya kompis! Hihi! Hon är jättegullig!
För övrigt kan jag säga att det inte var sista gången jag var i Huntington Beach! Måste dit under dagen någongång (synd bara att det börjar bli som vinter här) och prova på vågorna och stranden. verkade helt jättebra juh!


Solnedgång över Stilla Havet!




Gruppen som bestämde sig för att gå och käka på Ruby's!


I morgon så har inte pojkarna någon skola. Funderade på vad jag skulle göra med dem och så sa Carol att jag kunde ta dem till Disneyland om jag ville! Så det ser ut som att det bli Disneyland för min och pojkarnas skull i morgon. Skoj! Hoppas jag hittar dit ^^ Men det borde ju inte bli några problem eftersom jag har bilen med GPS då jag jobbar. Det jag kommer vara nervös för är att hitta rätt parkeringsplats, men det borde väl inte vara så himla svårt att hitta Mickey Mouse and friends eller vad parkeringen nu hette som vi ska parkera på!
Så funderar jag på om jag ska laga tjockpannkaka, eller ugnspannkaka, till middag imorgon! Funderade mellan det och tacogratäng. Men det får nog bli pannkaka. Hoppas den blir lyckad, har aldrig lagat tjockpannkaka förut ;-)
Och i morgon kan jag sova ut, även fast jag jobbar. Är det inte skönt så säg att inte behöva ställa någon klocka och börja jobba då man vaknar?! ;-)

Ne nu ska jag nog ta och hämta min tvätt som är i torktumlarn och sen kanske glo på ett Desperate Housewives avsnitt innan jag gör kväll för ikväll!

The Hanging och fyrverkerier

Det här videoklippet är från Knott's Scary Farm. Man kanske inte ser så bra, men det är rätt coola "effekter"! :-D




Och så tänkte jag passa på att slänga in ett klipp från en del av fyrverkerierna ovanför slottet på Disneyworld i Florida :-)


Men vad fasn...

Men alltså man blir ju less! Har jag inte suttit uppe nu i typ en - två timmar bara för att vänta på att bilderna på facebook ska laddas upp och så funkar det inte. Den bestämmer sig för att sluta funka när nästan alla bilder är uppladdade! Jag blir ju tokig! Den gjorde så först en gång och så bestämde jag mig för att prova igen och jag trodde det skulle funka för dne kom nästan enda fram, eller enda till slutet. Men icke!
Jag försöker i morgon igen istället, på ett annat sätt! Åh vad tokig jag blir! Gillar inte att behöva gå och lägga mig då jag känner mig irriterad, men jag är trött och klockan är för mycket för att jag ska orka försöka på nytt igen. Dumdumt!

Rensat bilder

Blev inte så göralös någon längre tid då Carol frågade om jag ville karva en pumpa och såklart ville jag det! Så det höll mig sysselsatt en längre tid och sen var det dags för Trick or Treating, eller Bus eller Godis!


Pojkarna utklädda i deras kostymer; skelett och liemannen!


Lite Halloweendekorationer, var kul att se hur folk hade pysslat till det! Skelettet som var hängt i lyckstolpen diggade jag!




Och så har vi pumpan som jag gjorde :-D Ser den inte lite typsiskt Fridig ut?!


Nu skulle man ju säga att jag jobbar, men jag ser det inte riktigt som så. Tycker inte jag jobbat något alls eftersom pojkarna gick och la sig då Carol och John skulle fara, så jag har bara suttit vid datorn och tuggat godis. Och diskat, så lite nytta har jag faktiskt gjort!
En annan väldigt bra grej jag gjorde var att ta i tu med alla bilder jag hade på mitt minneskort till mobilen!
Det började med att jag skapade ett konto på youtube så jag kan lägga upp några av mina videoklipp här på bloggen, så jag ska se om jag får upp något i imorgon kanske.. Så när jag fått till det började jag ta bort några filmer, och sen tyckte jag att när jag ändå var igång kunde jag väl lika gärna ta mig an bilderna! Har kanske tagit bort runt 1500 bilder! Hade drygt 2000 bilder om inte lite mera, och nu har jag om det var något med 600! Bra gjort! Äntligen! Som jag har gått och grubblat över det där, har liksom inte velat ta mig an uppdraget. Men nu så. Det känna väldigt skönt! Går så fort att få upp bilderna nu med ;-P
Men ni kan inte gissa hur mycket jag ångrar mig att jag klippte av mig mitt hår :-( Vill ha det tillbaka! Innan jag permanentade det! Kan det inte bara ta och växa ut?? Är less på mitt fula korta hår. Less på jobbiga morgonfrillor. Less på att jag tycker att ajg bara kan ha en och samma frisyr. Less på att känna mig less på mitt hår! Så, jag får väl sluta med det då ;-)

I morgon har jag Au Pair möte igen! Vi ska då åka till Huntington Beach och ha möte med en annan Au Pair grupp. Vi ska på surfing museum! Kan bli intressant :-)

Tänkte att jag skulle ta och krypa ner i sängen nu och ta mig en blund! Men så kom jag på att jag börjat klicka i bilder på facebook från då Sanne var på besök, så jag måste väl slutföra det projektet först. Eller måste måste jag väl inte, men jag tycker nog det ;-)

Happy Halloween

Mmm, sitter på min säng och tuggar på godis! Mumsigt! Var iväg på Target och köpte lite behövliga saker, som godis till exempel. Haha, nej då. Hade inte ens tänkt köpa godis men så gick jag förbi Halloween delen och där reas alla Halloween saker ut, inklusive Halloween godiset.
Och så unnade jag mig ett par gråa mjukisbyxor! Och så lite andra småsaker.

Vad ska jag hitta på nu då? Känns konstigt att inte ha några planer alls på några timmar. Ska jag bara sitta här och glo eller? Ta en dusch kanske och se en film? Nja jag får se vad det blir!

Ha en bra Halloween alla :-D


RSS 2.0