För första gången i mitt liv

... har jag blivit stoppad av polisen. Och det händer alltså här i USA. Gissa om jag blev skraj??! Ännu mera skraj då de ber mig att vänta i bilen och de går tillbaks till polisbilen och de sitter där i typ 100 år och sen kommer det en annan polisbil med lysena blinkades... Detta resulterade i att jag kom hem ca 40 minuter senare än tänkt, eller efter att jag egentligen slutat.
Så här gick det ungefär till:
Jag kör inne i Bethesda, har en polisbil bakom mig och jag är väldigt noga med att inte råka köra för fort. Sen kör han om mig och på direkten får jag en annan polisbil bakom mig. Nåväl, tänkte inte så mycket mer på det, varför skulle jag bli stoppad av polisen liksom? Men efter en sväng så sätter de på ljusen och blir ritkigt nervös. Ännu mer nervös blir jag när jag ser att de följer efter mig då jag byter fil. Jag tar av till vänster (enkelriktad gata) och svänger upp vid metrostationens parkering, för att inte vara i vägen för andra billister.
Så kommer två män, varav ena är klädd som en polis ska va klädd och det är även han som sköter snacket. Som, varför körde du inte åt höger? vet du inte att man ska stanna på höger sida och bla bla bla. Fast innan det säger han åt mig att veva ner fönstret helt. Han lät jätteoförskämd.
Så vill han se mitt körkort så jag ger han både mitt svenska och mitt internationella. Så vill han ha registreringskortet. Jag ba, eh, vad är det? hahaha, så dum! jag hade ingen aning om hur det såg ut eller vart det fanns, men, jag hittade det. trots ett nervöst huvud och skakiga händer. Sen ber han mig att sitta kvar i bilen medan de kollar några saker. Och jag och flickorna väntar och väntar och väntar. Jag ser en annan polisbil komma och jag blir riktigt orolig. (kanske ska nämna att det här var när vi var på väg hem efter flickornas balett).
När han kommer tillbaka så säger han att jag kört bilen oregestrerad sedan februari. Och han säger alla möjliga fel om mitt internationella körkort. Bla så borde det stå på franska för att det typ är "huvudspråket" eller vad man säger, i Europa, och faktan om mig ska vara handskriven och bla bla. Men han sa inget om att jag inte får köra så det var ju bra i alla fall. Men jag SKA ta det amerikanska körkortet, måste göra det så snart som möjligt!
Så sa han att de egentligen ska ta bilen och jag får GÅ hem, men, eftersom jag har barn i bilen så låter de mig köra hem. Och med mig får jag en böteslapp på $280, vilket i dagsläget är 2212:-. Tur för mig att inte jag behöver betala det!...
Det jobbiga är nu att jag inte kan köra någonstans förrän de registrerat bilen igen. Och så ska de "lära" mig att köra den andra bilen, som är en mini van...

Annars har dagen varit bra. Vi har haft finväder och förmiddagen spenderades ute på baksidan med Earl, Noah och flickorna. Blev lek i vattenspridarn och lite solning!
På eftermiddagen var det baletten som gällde. tydligen får vi inte vara där inne och titta på dem så då gick jag ut och satte mig i gräset och passade på att försöka få lite färg på mig.






Är nu nå nyfikna på håret mitt? Jag törs egentligen inte lägga ut nåt, för jag har en känsla av att ingen tycker att det ser bra ut :-P haha. Whatever. Mitt trassel är borta och det är skönt, eller i alla fall det mesta av det. Jag har fortfarande inte vant mig riktigt vid det och jag känner inte igen mig själv i spegeln. i går fick jag även höra att jag ser ut som en "pornstar". haha nå värre, kändes ju superbra det.
Nåja, här kommer bilden ni alla väntat på, eller något i den stilen ;-)

 
Så, vad säger ni? Ser inte ut som jag vah?! :-P


Lite andra biler från helgen. Eller från poolen med Amanda:





Efter poolen hände nåt och jag var plötsligt väldigt korthårig. Men det var på tiden då mitt hår gick sönder hela tiden. Jag kunde dra av mina hårstrån hur lätt som helst, inte kul!




Vi var även vid poolen på söndagen en sväng :-)


Hade ett fint ringmärke sen...


Färgade även håret på Dani nu ikväll. dock vet jag inte hur resultatet blir eftersom hon åkte hem för att tvätta ur det för det skulle bli så sent annars. Jag hoppas att det blev jämnt och bra!

 
Plastade in håret så där lite snyggt innan hon skulle åka :-P


Ne nu är det dags för mig att krypa till kojs! Godnatt!!!

Kommentarer
Postat av: kenkanen

Omg, ditt hår var verkligen kort. Ovant :P



Dumma tussar, dom får inte ta folk sådär, men emma och earl kanske borde tänka på det innan dom släpper iväg dig i den dära bilen :P

2009-07-14 @ 11:27:12
Postat av: Jenny

Det såg ju bra ut dedär :D Lite ovant men, jag tycker du blev jättesöt :D

2009-07-14 @ 11:32:14
Postat av: Anonym

Oj shit, ovant, men kul med föränringar :D Supersött juh^^ Hur känns det? =)

2009-07-14 @ 13:53:46
Postat av: Anonym

ja från sanne rå =P

2009-07-14 @ 13:54:08
Postat av: Frida

Kenka: ja asså de visste det väl inte, fast de borde ju ha vetat det :p jag är iaf lugn, behöver ju inte betala nåt :P



Sanne o Jenny: Hehe tacktack, och ja det är verkligen ovant :P

2009-07-14 @ 19:52:44
URL: http://nannafrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0