Torsdag 12/2 En månad kvar

Jag blir sååå himla less på den här bajsdatorn! Den kraschar ihop hela tiden, eller det är väl att ta i. Men när den tycker att jag har för mycket för mig, när jag anstränger den för mycket så väljer den bara att lägga av. Jag vet inte hur många gånger jag har försökt öppna upp en mapp med bilder, och innan den har hunnit "öppna upp" alla bilder så slocknar datorn. Är det för att det är för många bilder i mappen så datorn går på högvarv? Det borde inte vara det eftersom jag har kunnat öppna den förut. Enda tills ikväll? Och anledning till att jag så tappert kämpat med att öppna upp den är för att jag vill koppiera över alla bilder som jag har på datorn till min hårddisk, ifall nåt knas skulle ske med datorn. Börjar nämligen bli orolig då vissa av mina bilder börjar bli halvt gråa och så. SUCK! Det här är inget man ska hålla på med när man är trött och less.

Imorn är det FREDAG!

Godnatt!



Tänk!
Nu är det bara en månad kvar tills Sannemaräng kommer hit till mig i USA! Det har gått rätt snabbt ändå.. Och nu känns det som att den jobbigaste tiden är över. Den tiden då det är höst, vinter och allt var nytt. Nu går vi med snabba steg mot ljusare tider, mot en veckas semester med favoritSanne ;-) Gud vad jag längtar!


One month left, can't wait :-D

I natt vaknade jag halv fem av Clara som ropade på pappa. Oftast brukar det vara Alice som har nån mardröm eller så som ropar och sen är det bra. Men så var inte fallet i natt. Gud, jag blev så himla less! Efter att Earl varit där inne så låg flickorna och paratade, och pratade, och pratade. De var inte alls trötta, och jag blev allt mer less. Eftersom våra rum ligger vägg i vägg och det är rätt lyhört i huset, så lät det som att de var inne i mitt rum. Och klockan tickade.. Efter typ 45 minuter gick Emma in och sa åt dem att de måste sova. Men de fortsatte att prata, och så hörde jag Clara säga "NO, NO, NO". Sen verkade som att de höll på somna, men icke. Men slutligen, när klockan var tio i sex blev de tysta, och jag kunde åter somna om... Jag låg där i min säng, hörde deras röster och blev irriterad för att jag skulle få en dag med griniga barn och en grinig mig, vilket inte gjorde saken så mycket bättre. Suck, jag höll verkligen på att bryta ihop, jag ville ju sova.
Men sen fick jag sova i en timme i alla fall, och klockan sju vaknade jag av Clara igen. Men hon somnade om rätt snabbt den gången, och tjugo över sju ringde mitt alarm.
Men nu tycker jag så synd om Clara. Hon hade haft mardrömmar om ett barnprogram de såg i går, jag såg det också. Ett program om en björnfamilj, där lillasystern var rädd för ett tv-program som visades. Med en stor björn som hade ett elakt skratt. Och när Clara såg det satt hon med händerna över munnen.
Och hon hade drömt om apan/aporna (såg typ ut som apor). Och då hade Alice sagt till Clara att när aporna kommer så säg NEJ. Gulligt av henne.
Stackars Clara, hon var så rädd.

Och dagen har inte alls varit så tuff som jag trodde att den skulle bli. Visst var jag tröttare än vanligt då klockan ringde. Men ja, när jag skulle gå ner kom Alice ut från rummet, påklädd, så hon fick följa med mig ner och hjälpa mig göra i ordning våra grötar. Och hon var snäll och lugn.
Hon har ju haft skola i dag, så det var ju toppen att hon var vaken och påklädd så tidigt, annars brukar det alltid bli en massa stress för att vi måste åka så tidigt!
På vägen till skolan tyckte jag att det var ovanligt tyst i bilen för att ha Alice med. Så halvvägs till skolan tittade jag bak och då sov. Hon brukar aldrig somna i bilen annars, så, det märktes att de haft ett litet party i natt. Fick jag väcka henne när fröken kom och hämtade henne i bilen.
Sen åkte jag hem till Clara, och vi läste lite och åkte sen till biblioteket på en sagostund och sen till lekparken. Hon har inte varit gnällig, men väldigt väldigt lugn och, trött.
Och nu sover de middag, så hittils har allt gått bra. Mycket nog för att det varit skola så jag bara haft en flicka att ta hand om medan, så de sluppit bråka.

Ne gud vad jag babblat på märker jag :-P

Sitter i alla fall här med mitt ännu osockrade te. Tycker fortfarande inte att det är "gott".
Ute har det blivit ännu lite kallare, men fortfarande plusgrader. Vi hade sol i förmiddags men nu är himlen mer, vit, tror jag.. Om det nu skulle intressera er :-P

Avslutar med en bild på mina sötnosar!

Midsommar -08




Du är väldigt älskvärd
- älska dig själv!

- Kära Nalle, sa Christoffer Robin,
vad jag tycker om dig.
- Det gör jag med, sa Puh.

Kommentarer
Postat av: Sannemarräng

JAA-AA!! Inte alls länge kvar juh! roligt värre =D

2009-03-12 @ 21:13:44
Postat av: nathalie

It should be 08, not 09..

And they are cute on that picture..

2009-03-12 @ 21:17:05
URL: http://dealskardig.blogg.se/aupair
Postat av: Eva W

Prova att rensa bort temp-filer och tömma papperskorgen. Vad är det som är så hemskt med att vakna halv fem? Den tiden stiger jag upp varje dag ;-D Kram

2009-03-13 @ 14:50:56
Postat av: kenka

Åh, jag saknar dig så himla mycket!!

2009-03-14 @ 14:37:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0