Söndag 22/11

Blev så att jag följde med Carol och pojkarna till kyrkan under kvällen. Det var trevligt. Så tog Carol upp det med Costa Rica resan till våren och undrade om jag fortfarande vill komma med och så. För hon måste väl snart boka den men hon skulle prata med mig mer om det senare när hon bestämt mera. Hihi :-)

Följande vecka så är det Thanksgiving. Förra året var jag nästan lite vemodig för att det var liksom första och sista gången som jag skulle fira Thanksgiving eftersom jag bara skulle stanna ett år. Men se så det inte alltid blir som man tror att det ska bli. Så den här Thanksgivingen får jag fira på andra sidan landet och med mycket mera folk. Vi ska vara här hemma (det var egentligen tänkt att vi skulle åka bort) och så om jag hörde/förstod rätt så ska det komma typ 25 pers hit. Hur ska vi rymmas?! Haha. Jag är i alla fall ledig på torsdag och fredag men kommer nog ska jobba på lördagkväll för de skulle vilja gå ut. Helt OK med mig, skönt med en kort vecka :-)

Och idag så fyllde min lilla sötnos Alice hela 4 år! Ett stort grattis till henne. Jag saknar henne (och Clara och Noah) så otroligt himla mycket!
Ringde och skulle gratta henne men jag fick inte en syl i vädret. Med hennes pipiga röst så sa hon åt mig att komma hem och frågade varför jag inte kunde komma och så fort jag skulle säga nåt så vart det åter Kom hem kan du komma hem, kom hem. Åh min lilla snuttepruska. Hon låter som ekorrarna i Alvin och Gänget. Hon hade tydligen bett Earl att ringa mig och be mig komma hem :'-)

Börjar bli lite tomt innanför mitt lilla skallben nu, så bye so long!

Förresten! Höll jag på glömma igen! Den 22:a, det betyder att jag nu varit i staterna i 14 månader! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0