Vet Ni Vad?

Idag jobbar jag inte alls mycket. Jobbade si sådär 45 minuter imorse och sen så sa John att han kunde promenera pojkarna till skolan och även hämta upp dom senare! Så jag kommer inte börja igen förrän runt 6 pm då John och Carol ska på någon Casino night inom baseballen. Så jag är nästan helt ledig! Och i måndags med var jag ledig, härlig vecka! :-)

Och vet ni vad? Jag märkte nog allt att jag haft semester ett tag då vi väl var hemma igen. För i tisdags då jag skulle tvätta och är på väg att sätta igång den andra maskinen kommer jag på att jag inte hade i tvättmedel i den förra tvätten. Haha. Så då blev det bara att tvätta om! Jag bara kände det då jag avr på väg att fylla på tvättmedel att det här kan jag absolut inte komma ihåg att jag gjorde på förra tvätten... ;-)


Var ut på en springrunda förut, skönt skönt. Fast det kändes lite trögt. Har väl inte kommit tillbaka till flytet riktigt än + pilates igår.
När jag kom tillbaka igen och var på väg att duscha fick jag ett sms från Peggy som undrade om jag ville följa med och simma lite senare. Så visst sa jag, skippade duschen och nu sitter jag väl mest och väntar på att klockan ska bli så pass mycket så jag kan åka till Peggy. Hennes värd pappa skulle hämta upp oss halv tolv. Har inte simmat på hur länge som helst så det ska bli skönt!

Sedan blir det väl lunch och kolla i lite affärer vill jag också göra.
Vill köpa ett par converse, låga :-) Sen så finns ju fortfarande Toms skor kvar på listan som jag måste införskaffa. Så ett barn någonstans i världen kan få ett par nya skor! Hihi.


Jag tar och avrundar här med att säga GRATTIS TILL LILLA KUSIN WILLE som idag, fredag den 16:e fyller 4 år! Grattis på dig söting! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0