Six Flags California

Tänkte komma med en snabb liten uppdatering om dagen bara, så här på kvällskvisten.
Jag följde ju med på Nathalies Au Pair möte som spenderades på Six Flags och vi åkte dit med hennes LCC. Var inte så himla taggad när vi kom fram måste jag säga efter att ha spenderat den senaste halvtimmen (?) i en cigarettrökfylld bil.
Vi lyckades i alla fall åka, hör och häpna, två attraktioner! På ca. 4 timmar!
Den första vi åkte var en attraktion, eller kanske en berg-och-dalbana där man står upp och inte sitter. Rätt kul, fast mindre kul då huvudet värker. Sedan irrade vi runt lite och så käkade vi lite lunch som betod av medtagen pastasallad som Nathalie gjort, yummy.
Sedan pinnade vi iväg och skulle åka en jätteläskig grej, men, kön var såå lång. Ett par som gick därifrån sa att de väntat i två timmar. Så då struntade vi i den och åkte en annan berg-och-dalbana istället.

Under kvällen som gått har vi käkat lite sviss, marängsviss utan maränger alltså! Vi hittade inga maränger när vi var och handlade men det var gott i alla fall. Så kikade vi på film och käkade lite chips och så!

Och inatt så ändrar vi till sommartid här, eller daylight saving. Vilket betyder att imorgon är första dagen på våren. Om nu det intresserar er ;-)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0